Гърдите в секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Гърдите в секса
преди: 5 години, 17 дни, прочетена 3126 пъти
Здравейте, съпругата ми наскоро роди... 3 месеца има оттогава. Преди в секса обичах да си играя с гърдите и. Сега обаче тя не ми дава. Казва, че много я боляли гърдите заради кърменето. Бебето много и стискало зърната и я боляли дълго след като приключи кърменето. Според вас дали наистина това е така или ме лъже? В секса ми прави единствено свирки, нормален секс отказва и съм много объркан. Не знам дали още ме обича. А преди толкова много обичаше да и лижа зърната. Това нещо ми липсва много.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 14 дни
hash: 0132d3ea4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом ти прави свирки, какво повече искаш? Ако не те уважава как ще ти го поеме с уста? Големи капризи станахте, щом те разтоварва, всичко е ОК! А за гърдите, може наистина бебето да смуче яко и зърната да я болят, щом ти казва, значи е така. Но ако не се дои редовно, може пак да я болят гърдите, че може и мастит да получи. Ако са много напращели, трябва да си ги изстисква, иначе е опасно. Ако има много мляко, опитай да сучеш директно от цицката, голям кеф е. Но само ако има в излишък за бебето, цоцай си на воля!

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 103287db53
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изобщо не се учудвам от тази тема. Един мъж никога няма да е способен да разбере кърменето.
Човек, не е толкова лесно, колкото изглежда. Не е безболезнено, не е без проблеми, не е просто вадене на гърда и сучене. На една майка не ѝ тежи, че храни детето си, но гърдите ѝ вече си изпълняват реалната функция и промяната е голяма. Раждането не е приятно, но кърменето си е битка. Някои бебета не искат да засучат, мързи ги. А други са толкова лакоми, че се чудиш къде събират толкова кърма. В началото излиза коластра, а не кърма, тя е по-гъста и е особено важна за развиване на имунитет на детето. Първото засукване е странно, гърдите и зърната са много чувствителни, а с времето това не се променя. Понякога има проблеми със събиране на кърма, появяват се едни неща като бучки, които по някакъв начин трябва да изкараш. Изцеждане на кърма те кара да се чувстваш като дойна крава. Кърменето е приятно, защото го правиш за детето си, но изцеждането на кърма е точно все едно си крава. Боли. Първите месеци постоянно ходиш с кърма по сутиените и блузите, ти това не го контролираш. Гърдите ти са чувствителни, но зърната още повече.

Жена ти ти прави свирки, защото иска да си задоволен сексуално и то от нея. Защото те обича. На този етап играта с гърдите я забрави, гърдите ѝ в момента изхранват твоето дете. Приеми, че нейните гърди са в почивка известно време. Боли я, със сигурност не те лъже. О, раждането е болезнено. Получаваш разкритие 10 см и пак има голям риск от разкъсвания. Понякога лекарите режат отдолу, за да може да е срязано, а не скъсано по случаен начин. Известно време след раждането не можеш да правиш секс. Дори да искаш, ти пак няма да можеш, защото и сядането не е много приятно. Не знам какво е при жена ти, сигурно вече можете да правите вагинален секс, но тази жена 9 месеца е носила твоето дете, раждала го е няколко часа и го кърми 3 месеца... прояви разбиране към нея, уважавай я. Тя е дала живот на твоето продължение. Нея я боли, когато кърми детето ти, но не се отказва, защото детето ти има нужда от тази кърма. Целувай я дълго, прегръщай я всяка вечер, кажи ѝ, че я оценяваш и обичаш. Ще правите секс отново и с гърдите ѝ ще си играеш, просто трябва време.

 
  ...
преди: 5 години, 13 дни
hash: 5e09b11924
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да бебоците супер много стискат, сложи си пръст в устата на детето и сам ще разбереш за какво става въпрос. Понякога дори се получават възпаления.
Иначе аз имах естествено раждане с 5 шева и после ме болеше дълго време, защото май нещо не бяха го зашили както трябва.
И жена ти надали те лъже, говори с нея, може да е преуморена.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 13 дни
hash: e619a5fc61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Възможно е да я болят наистина. Но за това има решение - помпичка за кърма и бебето се храни от шише. И за теб пак ще има ц. ц. Сега друг е въпроса дали не й е спаднало либидото, чувал съм че се случва често след бременност. Трябва да си търпелив.

 
  ...
преди: 5 години, 13 дни
hash: f488c6f8a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Уважавай жена си и не се дръж като дете, естествено, че не те лъже! Задоволява те въпреки че сигурно не и е до това, ти пак си недоволен. Кърменето прави гърдите чувствителни, тялото ти се прецаква, изобщо не ти е до секс после. Не търси под вола теле, а помагай и не я притискай

 
  ...


...
преди: 5 години, 13 дни
hash: 605a7efc57
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, напълно нормално и реално е да я болят гърдите и зърната- чрез засмукването бебето прави най-силния вакуум. Ако жената не се изцежда докрай гърдите се подуват и боли. Получават се рани (рагади) по зърната от сукането, защото самата кожа не е свикнала с това нещо.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 13 дни
hash: 27e44ee448
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ти си много зле... как ще те лъже!? Ти не знаеш ли че болят адски много?? Съвсем нормално е да я болят.
Не ги ли знаеш тези неща?? На колко си? На 10г?

 
  ...
преди: 5 години, 13 дни
hash: e97f430a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Болят я зърната приятелю. Опитай да дърпаш твоите колкото бебока дърпа нейните. От вакума който прави, се пълнят не само с кърма, но и с кръв. Стават доста чувствителни. Мога да ти предложа да и покажеш теми за такива кърмачки с чувствителни зърна. Има силиконови протектори и болката намалява постепенно. Другото е, че когато тя се възбуди, кърмата и тръгва. Някой харесват вкуса и и не им пречи да са обляни с кърма. Мога горещо да те предупредя да си спокоен и да не показваш колко си изнервен и, че те дразни ограничаването. Ако започнат скандали, нерви, тревожност е вузможно да и спре кърмата. Лекарите и учените не са измислили все още медикамент който може да я замени. Колкото по-дълго го кърми, толкова по добре е за бебока. Ако си мисли, че с кърменето ще си развали бюста, жестоко се лъже. Рано или късно гърдите увисват и няма да са като на 18. Сама да реши. Хубавия балкон/ който тя и ти ще виждате/ или едно здраво и хубаво дете. А това, че има задръжки в секса е в главата и само. Допълнително че е уморена от нощното ставане. Постоянната грижа за детето. Натоварването е голямо. Давай го по спокойно и ще се наредят нещата.

 
  ...
преди: 5 години, 10 дни
hash: 494848e9ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Трудно ми е да си представя що за нещастник изисква от кърмещата си жена повече, след като положението е ясно.

Тази тема вони на измислица. Ако не е, стисни си тестисите силно един ден и провери дали ще е приятно да ги дъвче. Може би това ще те научи на съпричастие към съпругата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 дни
hash: 4476a7f12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чакай малко, това са временни неща, нека се оправи жена ти, после ще те скъса от секс!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker