Въпрос към мъжете над 40 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към мъжете над 40
преди: 5 години, 16 дни, прочетена 6650 пъти
Първа интимна среща. Детайли като целулит, стрии, корем-отблъскват ли ви? Какво забелязвате изобщо?
Жена над 40 съм. След 20+ годишен брак, ми предстои нещо ново, а аз изпадам в ужас поглеждайки се в огледалото.. Всеки дефект ми се набива в очите и ме прави скована и несигурна.. Не съм дебела, бих казала, че в дрехи привличам погледа, но... :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 14 дни
hash: ae153378f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко е много индивидуално. Има едно всеобщо мнение, че всички мъже над 40 си търсят единствено момиченца на по 20-25 години. Лично аз мога да твърдя, че не е вярно на 100 %. Аз съм мъж над 40 и всички мъже в обкръжението ми са на толкова. И се оказва, че изобщо не можем да намерим общ език с такива "деца". а се разбираме перфектно с дами които са минимум на 38 г. Естествено, че всеки средно интелигентен мъж е наясно, че възрастта оказва своето влияние върху външния вид. Да, има мъже и жени на по 45-50 години, в перфектна форма и визия, но те са посветили целия си живот и цялото си ежедневие на това. Така че, не се притеснявай. Всеки е наясно с човека срещу себе си. Това, да изглеждаш секси и да си желана, изобщо не означава, че трябва да си тип "манекенка". Чаровна усмивка, чувство за хумор и естествено поведение, могат да направят незначителен всеки физически недостатък. Успех и късмет ;)
М 44

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: ebb9b34c5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Хаха, забавна тема. Не го мисли толкова, от другат стран надали са перфектни също. Важното е да им химия, другото са подробности. Нали знаеш, любовта глеса със сърцвто, не с очите! УСПЕХ!

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 7a4551ce09
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Независимо на колко години, всички тези неща дето ги каза си правят в ечатление и то лошо.
Сега, друг е въпроса че има момичета на 25, слаби като фиданки, и пак имащи стрии и целулит (имам такава колежка).
А съвсем трети е въпроса, съответния човек до колко може да си затвори очите.
Един съвет от мен - по-добре не го питай на тая тема, за да не се налага да те лъже или да ти казва неудобни истини. Просто си карай кефа. Ако те покани втори път, значи не го бърка толкова.
Междувременно може да почнеш да се занимаваш със спорт, ама такъв дето да те натоварва малко повече. Или пък не, ти си решаваш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 14 дни
hash: 26092812a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Едва ли забелязват стрии и целулит. Мисля че гледат най вече на допир да им е меко... Каквото и да е няма да забележи ако си уверена.

- Йоко

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 0cd1e61217
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   "Не съм дебела, бих казала, че в дрехи привличам погледа, но..." - това ли е най важното качество на жените над 40? Мъжете над 40 гледат какво има в главата, и тогава гледат под полата!? Щом на 40 ти е бръмнало да напускаш семейството си и те вълнува външният ти вид, като за еднодневка мъжете няма да претендират за високо качество, няма да обърнат внимание на целулита ти, но не очаквай трайни завоевания! По важно е да знаем, причините за това търсене на мъже?

 
  ...


...
преди: 5 години, 14 дни
hash: cdc9ac4cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има за какво да се притесняваш. Дори и неумишлено, той може да се парира. Препоръчвам ти по-издалечече да го подготвиш. Като начало трябва да намериш начин да говориш за това с него. Тактично, разумно. Без излишни емоции. След това да го оставиш да види твои снимки (по бански да речем). Не да му ги набутваш... Измисли начин. Добре е да видиш или поне да узнаеш за първосигналната му реакция. Накрая - да намериш начин да му "покажеш" въпросните проблемни части на живо, преди да са стигнали нещата до интимност. Наблюдателността ти тук е доста важна. Във всички случаи трябва да е незабележима. Ако не разчиташ изразите на лицето му, наблюдавай "чатала". Добре е да се прежалиш за малко по-провокиращи пози (естествено "неволно"). Ако не забележиш "живот" там, нещата не са никак добре. Последен шанс е директен разговор, подет от твоя страна. Без излишни емоции, максимално естествено, с готовност за разбиране, приемане на всичко от отсрещната страна.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 14 дни
hash: ac045a84d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако ти предстои секс с нов човек на твоите години той ще е почти същият
Така че не се коси, важното е да свърши работата, за която мъжът ти те става и да ти бъде хубаво та да се върнеш за още или за някой друг!!!
Не е важна чак толкова суетата на тези години, а дали ставаш или не!

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 8dacb1d387
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Мене лично ме отблъскват големи дефекти. Предпочитам да не правя секс, отколкото да правя с жена, която не ме привлича достатъчно. На 43 съм.

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 0ab521b94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Външният вид е важен но не толкова, имах приятелка имаше операция пълна срам я беше да се съблече, но аз си я харесвах такава каквато е

 
  ... горе^
преди: 5 години, 14 дни
hash: e90c0a28f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ти си над 40-те. "Новото", което ти предстои и то ще е над 40-те или 50-те, така че ще е наясно, какво може да очаква под опаковката. Все пак на тези години очакванията са от по-друго естество, за което трябва да помислиш...

 
  ...

...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 18256e6f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Зависи какъв е мъжа, пред който ще се съблечеш. Той перфектен ли е? Едва ли. С годините телата се променят, не към добро, но той също няма да е перфектен!

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 753beeb5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Мисля, че няма какво да Ви притеснява. Реално погледнато зависи с каква цел е първата среща. Ако се срещате с мъж просто да се разтоварите и заредите с приятни емоции то бъдете сигурна, че дори и да имате както казвате дребни дефекти то и двамата ще гледате да ви е хубаво и... ако ли пък се срещате с мъж, с който желаете продължителна връзка то не вярвам въпросния човек да бъде отблъснат, защото би тябвало да ви хареса заради погледа.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 14 дни
hash: 6407db6b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   след 40 е по скоро важно желанието но все пак строго индивидуално но според мъжа вече си е изградил някаква представа. Докато не рискуваш няма как да разбереш ;)

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: ba585338e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   "По дрехите посрещат, по ума изпращат", казва народът. Колкото и добър, устойчив, интересен и доброжелателен характер да притежава една жена, колкото и прекрасни качества да е съвместила в него, колкото и образования, академични титли и професионални успехи да има, долната глава на един мъж реагира положително, когато чисто физически въпросната дама отговаря на това, което самият той счита за възбуждащо.

В този ред на мисли има мъже, за които целулитът не е проблем, има и такива, за които е. (За вторите отсега е ясно, че надали ще те възприемат, а и ти тях, като потенциална голяма любов, щом се хващат за един целулит, ама това е съвсем друга бира).

На въпроса: най-важното е самата ти да се харесваш и обичаш (да, клише), защото мъже всякакви и вкусове най-различни. Една жена моментално се превръща в желан обект, когато има добро самочувствие и си личи, че й е хубаво в нейната си кожа. А пък ако подчертае това и с малко хубави бижута или просто добре съчетани дрехи, нещата добиват съвсем страхотен нюанс и лъхат на възбуда от километри! Така има шанс да те хареса дори мъж, който иначе си пада по съвсем друг тип жени, а това си е чист комплимент.

Ако има нещо в или по теб, които ти сваля от самочувствието: поправи го. Нищо не е непоправимо, знаеш. Щом се притесняваш от целулита - започни да пиеш повече вода и зелен чай, спри с редовната употреба на тестени и захарни изделия, инвестирай вместо в дюнери и сандвичи, в чиста храна: зеленчуци, месо и риба, домашни супи, ядки; увеличи движението под формата на танци пред телевизора, разходки сама или с приятелка, аеробика под звуците на приятна музика, ако имаш достатъчно време и можеш да отделиш финанси - фитнес, плуване... Вариантите са хиляди и по-голямата част от тях дори не струват пари, само воля и желание за промяна. Вместо да вземеш Кола или Фанта, вземи си един лимон и шише изворна вода, изстискай лимона вътре и ето ти готов антицелулитен коктейл, който подмладява и освежава. Вместо да изядеш един среден дюнер в обедната почивка, купи си кутия насипна морковена салата и една малка пилешка пържола. Вместо вафличка следобед, опитай с 5-6 бадема и едно-две кубчета черен шоколад или ябълка. Вместо обилна вечеря, голяма купа таратор без олио с филийка черен хляб. Това бяха съвсем прости примери.

Съветът ми е да промениш ракурса от "дали ще ме харесат със стрии и целулит, когато съм гола" към "какво мога да направя още сега, за да се харесвам аз, да бъда по-здрава, да изглеждам по-млада и да имам по-добро самочувствие". Ако започнеш днес, само след 30 дни от огледалото ще те гледа една съвсем различна дама, по-красива и по-самоуверена. А това е нещо, което определено има значение за теб и за всеки мъж, с когото ще имаш отношения напред във времето! Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 63ef529268
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   ... Детайли като целулит, стрии, корем-отблъскват ли ви?.. В никакъв случай, това е чара на тялото на зрялата жена, даже ме възбужда допълнително, както и окосмяването, ако не си епилирана ще ме възбудиш много повече.

Мъж на 52 г.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 5e367b9a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Всеки мъж е различен. Аз съм на 40 и харесвам по-зрели жени. Дори харесвам стрии. Чалгаджийките ме отвращават. За мен по- красива гледка от естествено отпуснати гърди няма. Заливат ни с показност млади момичета. Носят по-малък размер сутиен нарочно, за да изглеждат по стегнати гърдите им. Да не говорим, че съм намирал пари, ключове и тоалетна хартия. Може да няма гърди една жена, но предпочитам да виждам естествени форми. Обожавам женските тела от 40 до 60-65 годишна възраст. Без значение стрии, коремчета, паласки и т. н.

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: daa672c77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не мога да повярвам, че такава подобна глупава история –провокация е събрала 17 коментара.

Red Bull

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: bcccc9f1b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   BBW, chubby са термини от парното и описват закръглени жени. Имат много почитатели и не се съмнявай, че и теб някой те желае.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 14 дни
hash: 83717b9df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ако си страстна не ме притеснява че ще си леко отпусната.

 
  ...
преди: 5 години, 13 дни
hash: 3b11e06281
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Аko в интимната област си проскубана или в старческо оцветяване клонящо към лилаво тип мамалига бих бил отвратен и на мига бих напуснал стаята. Също така са ми противни и неприятни провиснали цици кожляци като спукани плондери.
Нищо лично към Вас, казвам си само собственото мнение и предпочитания.
Дано не попадате в тази категория жени. С уточнението че говорим само за предпочитания към секс партньорка а не за приятелка, за духовно общуване или любов.
Защото любовта е сляпа понякога, нали.

м

 
  ...

...
преди: 5 години, 13 дни
hash: 7718f73b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Хвани някой на 55 и няма да имаш грижи с вида си. Но сигурно ще излязат претенциите към другия.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 дни
hash: a14d8bc133
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Ами не му давай много, много да те разглежда, не се събличай напълно, има хубаво бельо и за по-пълни, гледай да е по-тъмно докато те чука. Но мислиш ли непрекъснато как изглеждаш в момента няма да ти се получи секса, отпусни се и се наслаждавай. Ако си добра в секса- орално, анално и т. н., достатъчно активна, хич няма да ти мисли за килограмите. Пък ако сте подпийнали и двамата, още по-лесно. Няма грозни жени, има недостатъчно пияни мъже.

 
  ...
преди: 5 години, 10 дни
hash: 068dc2a639
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Аз съм мъж на 49 и почти винаги гледам лицето. Най важни са очите и след това всичко останало. Стриите имат своя си чар и не трябва да те притесняват. Важното е да се поддържаш чисто хигиенично и да излъчваш увереност а не страх и притеснение. Секса и любовта са различни неща, така, че смело напред. Желая ти успех и късмет!

 
  ...
преди: 5 години, 10 дни
hash: 33d17902ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Здравей, аз съм жена на 52г, все още изглеждам добре имам целулит на дупето но е стегнато като камък не се усеща, може би защото не съм се отпускала, не безпокой за глупости такъв целулит имат 20 годишните и са тлъсти свини, прислушай се много мъдри дъвети с №16 и №17 да бих правила секс ако искат и теб те съветвам веднъж се живее. и №25 е откровен и истински мъж /иска само чистота, чар и увереност.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 дни
hash: a2b3146018
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Бях жена на 40 и наистина всичко изброено го видях. Но и бившата ми жена изглеждаше по подобен начин.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 дни
hash: a2b3146018
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Когато бях на малко над 30, преспах с жена на 44. Беше класика, аз пациент, а тя медицинска сестра на нощно дежурство. След полунощ, в стаята на мед. сестри. Тя не се съблече напълно, притесняваше се. Все пак видях, че има стрии, коремче,... Така и не се свали сутиена. Въпреки това много я желаех, може би заради самата ситуация, че се крием. Аз бях ерген, а нейния мъж бил на гурбет повече от година и ... сещате се. Явно беше много загоряла, щом свърши за нула време.

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: 3a97361b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Не би ме притеснило подобно нещо, стига да не е прекалено. Ясно е, че ако си лягаш с жена над 40 не може да очакваш чудеса.
За мен е важно жената да е страстна и да е привлечена от мен. Ако се притеснява и се опита да прикрива несъвършенствата би ме отблъснало повече.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 дни
hash: aa97c0a88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   до 26 права си много аз съм на 44 и никакви стрии не биха ме спряли да правя секс с хубава жена на 52:) не мисля че това е чак толкова важно, със недостатъци или без ако има взаимност и страст всичко друго няма значение:)

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: 3c20b148fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Авторката съм..
Благодаря на всички за коментарите! Определено ми помогнахте и вдъхнахте увереност малка:) За някои темата ми може и да е глупава.. Но неувереността и страховете ги има, когато 20г си била само с един мъж... Годините са оставили отпечатъка си, не се втурваш с онази детска наивност...
Всъщност усещането е, че все едно за първи път ще правя секс:) Уж всичко ти е ясно, но тази яснота е била с един определен мъж... Имало е доверие, чувства, а сега отначало към непознатото... Благодаря още веднъж!

 
  ...
преди: 5 години, 8 дни
hash: 6b2063ef79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   20 години що не си му писнала, кво се кориш???

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 дни
hash: 5e367b9a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Номер 17 съм.
Абе жена! Вдигай гарда и не мисли изобщо как ще изглеждаш в очите на този мъж по организъм. Ако човека е видял нещо в теб, ще те потърси. Сега е модерно да се срещнете и ако не сте заинтересовани един от друг, да не повторите срещата. Някой хора доста грешат след 35-40 годишна възраст, че биха могли да изградят нова връзка на тези години. Възможно е. Не го отричам, но е един малък процент. Избии си го това от главата. Ако има да става нещо, ще стане.
А за тялото вече ти казах. Целулит, стрии, дай ми ги само. Това са една част от причините заради които съм луд по по-зрели жени. Харесва ми също дупето да е поотпуснато. Не харесвам кокалести и твърди седалищни части. Харесвам и коремчето на такива жени. Особенно ако е набраздено със стрии. А за гърдите да не говорим! За тях мога и романапиша. Виждал съм страшно много, за съжаление много малко съм имал. И умирам от яд като видя полу разголени гърди напъхани в противните сутиени. Лично аз ги мразя сутиените. Знам, че има и други мъже които също ги мразят. Може да се каже, че завиждам на сутиените. Обгърнали тези прекрасни гърди, а аз не мога да ги докосна. До сега в живота си не съм видял грозни женски гърди! Знаеш, че не можем отново да сме на 20, но и 40-50-60 си имат своите предимства. Вдигай самочувствието, и знай, че повече от 50 процента от мъжете те желаят.
Успех!
Дядо Тошо

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c94887d88e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Аз кат съм удървен найш колко ша ги гледам твойте стрии?

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8f1d6f1611
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Тя баба дядо все го е подготвяла със снимки, разговори, след 40г,така е било, целулита са си гледали и какви семейства само са създали, здрави и дълги. Пък ние, щото много ги разбираме работите сме си по самички, ама като станаха всички дървени философи, така е

 
  ... горе^
преди: 4 години, 29 дни
hash: e12bad1988
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Здравейте и от мен - един 50 годишен мъж. Мнението ми - и вие изпадате в заблуждението на жените. Всяка една си е наумила, че нещо от тялото и е много грозно и никой няма да я хареса. Бих казал на вас и всички жени - едва ли някога ще попаднете на мъж, който ще види "вашият" си недостатък, като вас. За мен лично има фетиш в женското тяло и това е най-важно. Приемете се такава, каквато сте и се наслаждавайте на ласките. Забравете за недостатъците си! Перфектни хора няма! Удоволствие има - възползвайте се!

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: 4ab77c2d3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Аз съм М 47. Харесвам стройни жени . Жени с корем или пълни със стрии и увиснало месо или цици не ми харесват. Харесвам поддържани жени.

 
  ...

...
преди: 4 години, 27 дни
hash: 443db2dcb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Бях забравила за темата:)
Колко време мина...
Скочих аз.И се случи неангажираща връзка.Беше чудесно изживяване.
Неангажираща,защото аз не успях да допусна близост.И господина се отказа.
Ще стане година скоро от терзанията ми.
И почти толкова време без секс.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 4 години, 25 дни
hash: c64611804d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Здравей,аз съм мъж на 28 години и съм имал интимни интимни контакти с 4-5 жени на твоята възраст и точно тези "дефекти" са ме възбуждали най-много

 
  ...
преди: 4 години, 24 дни
hash: 6f8d1ea7d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Ако сте със сладичко лице и разкошна детска усмивка и умеете да говорите миличко и сладичко на мъжа и да се прегръщате и гушкате и закачате и гъделичкате... това би накарало някои мъже дори да оставят секса на заден план! Миловидното по детскому излъчване на жената заедно с усмивката е най важна! Ами аз какво да кажа като съм вече на 47 г и още съм нямал ни жена, ни приятелка нито любов съм правел! И като се погледна в огледалото-приличам на 20 г тинейджърка! Интимните ми органи са миниатюрни(малките момченца на плажа са почти с моите размери)имам разбито сърце и куп сексуални психични заболявания-все още обичам майчето да ме къпе гол, не мога да говоря с дами въобще а ако ме заговори някоя красавица почвам да мънкам и да ми се разтреперват краката и гледам да избягам за да не се изложа и изпусна, подмокря пред дамата или да почна да си смуча палеца като детенце! Но имам обичливо сърце за жените! Най важно е сърцето!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker