Лазерна епилация (по-точно интим) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Лазерна епилация (по-точно интим)
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 3280 пъти
Здравейте, момиче съм на 22год и съм се решила да опитам обезкосмяването с лазерна епилация, защото уж това е най-добрия вариант. Доста време действах със самообръсначка, след това и кола маска с месеци, но реших да инвестирам в лазерната. Мисля, че си заслужава, ако наистина резултата е траен и с месеци не берете грижа за окосяването като цяло. Кажете какво мислите и дали сте доволни? Специално ме интересува интимната област, дали боли много.. от София съм, така че ако знаете добро място от опит, препоръчайте. Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8caabe2481
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз започнах преди година с домашен фотоепилатор Филипс от амазон..беше 700лв. заслужава си всяка стотинка. Дочаках дни в които просто да си взимам душ,без да обезкосмявам някоя от частите на тялото си...чак се бях разделила на части-днес крака,утре интим,други ден ръце...абе лудница беше. Щом си решила да даваш пари и ако си с поне тъмно кестеняви косми -по евтино ще ти излезе нещо за 300-350€.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 919294c768
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Доколкото знам на лазерна епилация се ходи 5 пъти в годината и след това само по 1 път. Казвали са ми, че не боли.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: fa3e30d2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не боли много, но все пак си боли, като дърпане на косъмчета е болката, рязка и на интервали, но резултата е уаууу, препоръчвам Версус или Лазер център за гр. София. И иии никакви кола маски по време на процедурите, но препоръчвам да започнеш от септември, не сега, защото идва лято, басейни и морета и трябва да не се излагаш на слънце. Ще кажеш еее нали е интим, еее не, зоната обваща и около краката леко където има тен и тогава не можеш да правиш процедури /като имаш тен/. Аз почнах от миналия септември и сега съм на 6та процедура и съм готова.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b603094cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей. Когато бях на 17г. ходиш на лазарна епилация за подмишници и интимната област. Посещавах Incanto Centre в София за около 8 процедури. Мен лично ме болеше. Не говорим за болка за умиране... търпимо е и с времето се свиква. В моя случай процедурите трябваше да са повече от обикновено, защото още се развивах, хормоните ми бошуваха. За съжаление обаче трябваше да спра с процедурите, защото ми свършиха парите, а майка ми не знаеше какво правя. Сега съм почти на 19г. и като завърша училище (12. клас съм) и почна работа, ще си отделя парички и пак ще започна да ходя. Като цяло съм доволна. Имах резултати, но тъй като престанах все още имам косми и вмомента продължавам с бръсначката да си действам. Дори и да ги има все още мога да кажа, че определено растежът им се е забавил, косълчетата са по-тънки и меки.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d4b344c651
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ако резултата е траен? Малката, като убиеш животно, трайно ли го убиваш, или умира перманентно?

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 69ad492d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жена на 30 съм, минах серия лазерна епилация на интима и съм доста доволна. Определено е най-подходящият метод за чувствителна кожа. Космите не изчезват напълно, но намаляват значително, особено тези на венерения хълм, на срамните устни нямаше чак такъв ефект. Поддръжката съответно става доста по-лесна. Относно болката, не е приятна, но не е и нещо страшно, изтърпява се. Друг минус е цената, на мен ми трябваха 6-7 процедури по 100 лева (включваха подмишници и анус). Но в крайна сметка за мен лично си заслужаваше. Също така знам, че при различните хора резултатите варират, тъмни косми със светла кожа било най-благоприятно. Така че си прецени дали би и ти би останала доволна от такива резултати. Няма да препоръчвам конкретно място, потърси в нета, има достатъчно информация.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 635489a647
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   ДА, за няколко седмици е добре, но после пак и пак и пак, машина за пари

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0ae06831d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Съветвам те да си направиш такава на мозъка, че да стане още по-гладък, тъпа патко!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8f33d5d003
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Н14 Какъв ти е проблема? Момичето се интересува, по-добре така отколкото да отиде без да знае.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c1541e6f45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз направих 2 процедури и преди няколко дни трета. Преди това винаги съм действала с кола маска. Сега от тези три пъти, в които се наложи да ги обръсна, ми станаха като на таралеж - твърди, увеличиха се като брой... След втората процедура изчаках 2 месеца, за да видя какво ще стане. След като опадхаа след 2 седмици до 30тия ден беше добре - бяха по-малко и сякаш се изтъниха леко. Но след това излязоха абсолютно всички. Отидох при друга козметичка, разказах й и тя ме посъветва сега след 4тия ден от л. еп. да ги отскубна с кола маска и пак да дойда след 30 дни. Докато ми правеше процедурата имаше малко боцкане, по-скоро ми пареше на кожата, бях намазана с гел, но топлината беше доста. След процедурата кожата ми беше окей, с изключение на няколко червени точици, които ме сърбяха 4 дни, това бяха врастнали косми, които явно са се събудили и сега и те излезнаха.
Честно да ви кажа, оставам с впчеталение, че има много лъжа и измама в тези услуги. Защо? Защото във всеки сайт на клиника или лазерен център пише различни неща и някои си противоречат. Откъде може да е сигурен човек как настройват апарата и дали не правят така, че да нямаш толкова голям ефект, за да направиш повече процедури заради желанието ти да си обезкосмен по лесен начин и да не се занимаваш със скубане и бръснене, съответно те да вземат повече пари от теб. В сайтовете пише, че не трябва въобще да се отскубват, ако се прави курс лазерна епилация, а тази козметичка защо така ми каза? Те хубаво си знаят какво правят с този лазер, ама ние клиентите като не знаем и могат да ни обясняват всякакви щуротии само и само да ни накарат да се връзваме и да ходим пак. На подмишниците от три процедури като че ли имам малки участъци, където няма косми. Мисля да видя какво ще стане сега след 14тия ден. На подмишниците може да продължа с процедурите, защото не е толкова скъпо, но за интима ще си помисля. Ако се откажа, като опадат ще ги почна с кола маска, които са останали, и така по-често, лека-полека се надявам да ми оредеят пак като преди...

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2dffba5e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Фирма Борекс са царете/мошенници на лазерната епилация в София!!!
Не се лъжете да ходите там, защото е машина за пари, която те докарва на НУЛА!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 61e855c5cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Защо си причинявате тези неща. Триъгълника е красив естествен, ако разбирасе приятелят Ви е на това мнение. Пълвите касите на козметичните салони.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker