Без секс! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Без секс!
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 3109 пъти
Здравейте, читатели! Дойде и моят ред да споделя своята история и да получа съвети. Накратко аз съм на 32 год. той на 30. Аз винаги съм била хубава жена, харесвана с професия. Имам собствено жилище, винаги съм работила и не съм разчитала на някой мъж във финансов план. С него се събрахме преди две години. Не беше баш мой тип мъж, но се впечатлих от многото му качества, като човек. Правехме страхотен секс, илизахме, чувствахме се идеално един с друг. В сексуално отношение, той не винаги свършваше, казваше, че си е такъв. Не бях имала такъв мъж, но не се впечатлих, Другото беше перфектно. След няколко месеца аз забременях и двамата искахме детето. Имах физически хубава бременност, ходех до последно на работа, но много се притеснявах за бебето. Спряхме да правим секс, но и той не се натискаше, особено в края. Родих и започна кошмара. Детето беше много неспокойно, започнаха скандали, което е нормално за повечето двойки, уж. Липсата на сън, задълженията си казаха думата и аз доста се изнервих. Почти всичко аз правя, като домакинска работа, гледане на детето и т. н. Той ходи на работа, спи по 10 часа на нощ, единствено пазарува и по-малко гледа детето(1/2 час на ден, най-много). Въпреки стреса и умората, бързо се възстанових от раждането. Почти съм със същите килограми, гледам да се обличам пак добре, грим и когато има време фризьор. Минавам директно на моята болка. Минаха 40 дни и ни дадоха зелена светлина за секс. Аз вече не издържах след сухия периоди и започнах да го побутвам за игрички, но той нещо се ослушваше. Първо си мислех, че сме много заети покрай детето и изтощени, но после имаше някои пролуки и той все на лап топа, все на телевизора. Хайде утре, хайде уикенда и все не ставаше. Много пъти се е затварял в банята, да се самозадоволява и въобще не ми е пукало, аз също съм го правила, но това се прави междудругото, а не само това, След три месеца го направихме за първи път. Беше ужасно. Бързо, без пред игра от негова страна. На всичкото отгоре, не свърши, вика ми много се уморих. Да де, ама вечерта под душа се довърши сам. По кофти секс не бях правила никога! От тогава не сме го правили. Правя му пак намеци, но той все казва, че е уморен. Онзи ден, карах направо. Казах му, човек без секс не се живее, той ми отвърна, че е адски скапан и не му е до това. Не може да е по-скапан от мен, най-малкото, че се наспива. Млад мъж да не му се иска от месеци. Никога не закъснява, варианта му е да се вижда с някоя в обедната. Вече не знам, какво да мисля. Така не мога да живея. Обмислям да го напусна, но с малко дете, сама? ! Иначе имам възможност да се справя и финансово и с жилище. Да му изневеря, но не мисля, че е за мен този момент. Телефона му е винаги на масата, не се гласи, като за срещи, не закъснява, въобще няма признаци на изневяра освен нежеланието са интимност. Аз от своя страна не мога да се позная, започнах много да се изнервям и незнам, какъв път да хвана. Ще бъда благодарна за вашите честни мнения и съвети. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: c363db4f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Съвета ми е да изчакаш малко, може наистина да е изнервен или да има някакви проблеми в работата, но да не ти казва, защото знае, че си заета с бебето. Защо не седнете и не поговорите като голями хора? В крайна сметка картите трябва да са свалени на масата. Не бързай да се разделяш с него преди да си разбрала всичко или да сте поговорили. Просто седни и поговори с него. А междувременно мастурбирането ти е решението на хормоните. Наистина още не са ти спаднали хормоните след раждането, напълно е нормално това. Поговорете, това е решението. Ако имаш възможност дай бебето на баба му за 1 ден и така :) успех.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e80ef2d2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много лошо, но ще ти дам единствения съвет, който ми идва на ум. Не съм от хората, които ще тръгнат да ти говорят за изневери и напускане на съпруга. Съветвам те да не взимаш решение в момента, защото си прекалено уморена и лабилна. Вземи решение тогава, когато се чувстваш с всичкия си и си имала възможност да прекараш малко време с размислите си. Преди детето не си имала проблеми с либидото на мъжа ти, но тогава си работила, имала си социална среда, наспивала си се. В момента си попаднала в ежедневието на майка с неспокойно бебе, изобщо не ти е весело. Не допускай натрупаното напрежение да ти замъгли мозъка. Някои действия са окончателни, след тях и да се върнеш назад, нищо няма да е същото.
Междувременно си купи лубрикант. Любовната игра пак ще си липсва, но поне преживяването няма да е чак толкова ужасно. Поговори с мъжа ти, обясни му всичко изписано тук и се надявай, че той ще се свести малко. Ако все пак решиш да го напуснеш, добре. Така си преценила, така си направила. Понякога връзките са толкова напрегнати, че е по-добре детето да пътува между майка си и баща си, отколкото всяка вечер да слуша скандали и да израсне под постоянен стрес. Аз лично съм на мнението, че майката и детето са неразривно цяло. Бащите винаги могат да си хванат пътя, винаги могат да са уморени от работа и да избягат от сменянето на памперса, затова не е особено страшно да останеш без такъв мъж. Страшно е да не си сама реално, а да се чувстваш сама през цялото време. Ако ще гледаш мъж и дете, по-добре да си гледаш само детето, то поне ще ти е благодарно за грижите.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2a6ace3ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря за коментарите и доброто отношение.Номер 2 безкрайно съм ти признателна за обобщението.Мъдро си ме посъветвала и ще се вслушам в думите ти.Благодаря оещ веднъж!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e493869b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Авторке,

Бъди реалист към себе си, погрозняла си.

Сексът е бил, и винаги ще бъде само и до изцяло физическо привличане. Това е закон.

Лууксмаксвай!
Надигни се, отивай на фитнес, диета, ретин А крем срещу бръчки, може да пробваш червила с хилорон.
Направи ноктите, пий поне по 2л. вода на ден, да ти се избистри езика, да е розовичък.

От външния ти вид е. Това е истината.

И да ти измеверява, ще ви редува, но истината е... мамче, че се самозаблуждаваш, хайде-хайде... няма как да не си забелязала, че си се занимарила.

Ще ти пиша за луулсмакс, по-нататък. Време е да глътнеш, черното хапче- че външността ни е най-важното в нашия живот.

Надигни се! Ще спечелиш, аз ще повярвам в теб, лесна работа, но нали няма да бъдеш, поредната мързелива, отгоре-отгоре жена... ще е жалко.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ffe62f10cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   "Телефонът му е на масата, не се гласи за срещи, не закъснява"-и при мен беше абсолютно по същия начин, а ми изневеряваше. Просто работеха заедно и не им трябват телефони, а не закъсняваше-най много половин час, защото работата им се намираше в края на града и наблизо имаше горичка, в която са се отбивали след работа. И №6, не не ни редуваше както твърдиш ти-почти беше спрял да прави секс с мен. Авторке, да не си помислиш, че го пиша за да те плаша-в никакъв случай. Просто да те предупредя нищо да не приемаш на 100% за сигурно. Винаги да имаш едно наум. Доверието е много, много дефицитна стока. И края на коментара си ще ти пожелая нещата при вас да са различни от моя случай.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 60610cf67e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ми явно си разширена след раждането и вече не е хубав сексът.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e540395987
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Може да е тръгнал и по проститутки. Там не му трябва да се гласи.
Няма да е лошо да му следиш баланса. Дали не поолеква с 60-100лв. На 2, 3дни. Дано да е в кръга на шегата(:
Най-вероятно е стресиран от бебето. Вероятно си представя, как излиза и реве, и понеже се е случило скоро му се струва нередно да си вкарва пишката там.
Късметлии. Дет се вика да ви имам проблемите. Аз съм на 34 и нямам нито жена, нито деца, нито постоянна работа. Същото е и с още сумати народ.
Тъкмо сте си подредили живота и сега зорлян дай с лека ръка да го зачеркнеш, заради липса на секс.
Ако едно време хората са разсъждавали по този начин, сега нямаше да съществуваме е да разтягаме локуми тука.
Пожелавам успех. Дано нещата ви се наредят по старо му.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 36e228f228
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Възможно е наистина човекът да е напрегнат и да има проблеми, които не ти казва и да не му е до секс. Както е възможно и общуването между вас да не е ок - ако се карате, взаимно се упреквате, обстановката е изнервена и неприятна, също може да не иска. Направил го е, защото си настоявала, но без особено желание, както се вижда от написаното. Зависи и как ще го поискаш, едно е като задължение, друго е с нежност и такт. Външният ти вид може и да се е възстановил, но отношението ти към него е съвсем различно- то личи и от начина, по който пишеш. Сигурно така е и при него - как тогава очакваш сексът да е същият? Че с малко дете е трудно е ясно, аз имам две деца, с разлика година и половина, но много зависи какъв режим ще създадеш на детето, за да не си толкова недоспала, изнервена и изморена. Сега е топло, можеш да си повече време навън с количката, да ходите на кратки екскурзии, някъде сред природата, сигурно имате кола, а не да стоите вкъщи. Ние сме били у дома само когато децата са сериозно болни или времето е съвсем лошо. Какво ви пречи на едно кафе да седнете заедно двамата и детето, да се разходите, ако ще да е и до магазина и да напазарувате заедно? Ако има на кого да го оставите, може да си позволите вечеря сами или кино, театър и т. н, да поканите/отидете на гости, както сте били преди. Чисто човешката връзка помежду ви се къса, отчуждавате се емоционално, оттам и интимните отношения не вървят. Как да желаеш секс и да си нежен с човек, който непрекъснато нещо ти натяква, недоволства, нервничи или се затваря в себе си? Жалко е, че в много семейства първоначалната радост от появата на детето се превръща в нервност, упреци, недоволство и скандали. Детето ви ще израсне, няма да те буди често нощем, ще го дадете на градина, но лошите отношения остават... Поговорете за проблемите си, потърсете начин да ги реште заедно. Има психолози, семейни консултанти, сексолози, може да си изследва нивото на тестостерона. Но ако съпругът ти повече не желае да бъде с теб, не можеш да го задържиш насила.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 93aff4c1fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Нещо да е имало скандали, обвинения, натяквания, всеки ден, всеки час? Непрекъснато изискване за внимание, коментари от сорта - "това беше ужасен секс", "не може да си уморен, спа цяла нощ", "как си уморен, аз съм по-изморена от теб", "уф какъв ужасен ден имах (следва изброяване на съвсем тривиални неща)", "обърни ми малко внимание де", точно в момента в който той хване нещо да прави? Секс винаги в леглото, винаги в една и съща поза?
Като цяло мен това ме отказа от секса с бившата. Не съм изневерявал, просто спрях да го правя, защото не ми носеше удоволствие вече. Отделно че покрай нейното отношение изобщо не ми беше до това. Имам чувството че жените смятат мъжете за секс роботи - натискаш копчето и всичките скандали през деня се забравят, веднага идва настроението и секс до зори.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d261eba524
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей! След като жена ми роди и минаха 30-40дни от самото раждане правихме секс. Ами да ти кажа беше ми гадно! Някак отдоло я усещах различна и при мислта, че от там е излизало бебе някак не можех да се възбудя. След няколко минути секс дори ми спадна, а жена ми се намуси че никога преди не ми е спадал и не я харесвам вече. Естествено и обясних защо така се е получило. Та няколко месеца опитите за секс не бяха задоволителни. Правех секс с нея за да не я нараня, но в деиствителнос ми беше гадно и чак след няколко месеца нещата се нормализираха и даже след това секса беше още по-добре от преди. Та може и твоя да мъж да се чувства по този начин. Успех!

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7c9f6d3f70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Направо съм в потрес от коментар №12! Че подобно нещо и при №9 има...
Вярно мъжете, не са като хората! Трябвало е да се попрегледаш, щото тия представи, дето си ги завъдил хич не са били в реда на нещата. Ако си се отървал нацяло де, не е сигурно.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 80601fcdde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И двамата сте егоисти, ама наистина и двамата! Значи като всичко е било ресторанти, секс, разходки всичко е било наред. И като дошли отговорностите, сте се променили и двамата напълно. Защо? , защо той не ти помага за бебето, ти да не си го правила сама? Че сама да се оправяш. Но жалост повечето мъже си мислят, че домакинската работа и детето пада САМО на жената. Аз такъв мъж не бих търпяла и 1 час! След като сме станали родилите, трябва да се грижим за детето и двамата! А ти, как може да си толкова загоряла? Започни да мислиш за детето си, една жена като забременее трябва да спре да мисли за себе си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f77f23e954
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   "В сексуално отношение, той не винаги свършваше, казваше, че си е такъв. " - ти си имала лампичка още преди това. За да не свършва редовно, значи си има причина /здравословни проблеми, скрит хомосексуализъм, не си пасвате на физическо ниво, наркотици и др. /. Обаче си неглижирала проблема. Какво може да се направи? - в никакъв случай не го притискай за секс, а се постарай да разбереш истинската причина за това. Ако е скрит хомосексуализъм, няма какво да се направи. В останалите случаи вече решението е различно, в зависимост от причината. Но колкото и да е скапан и уморен, да не намери половин час да ти отдели, не го вярвам. Може да има и депресия, може да те наказва заради вниманието ти към бебето, и какво ли не още. Най-често срещана причина за липса на секс след раждане е, че мъжът те приема като майка само и вече не може да те приема като жена. Ще ти дам един малко нетрадиционен съвет - прави се, че не ти липсва секса, не го докосвай, НО, отделяш 2 вечери само за тебе - връчваш му бебето и отиваш на фитнес, да, фитнес. Там ще се отърсваш от излишното напрежение и ще се постегнеш. Смени след месец фитнеса, кажи му, че се налага, защото там имаш упорит ухажор (не че наистина няма да имаш, доста хора там завързват връзки). Трябва да те види като сексуален обект, а за целта трябва да осъзнае, че другите мъже те харесват. Не чак до степен ревност, но просто да те погледне не като майка на детето му, а като жена! Това най-лесно става като другите мъже те загледат. Ходи си и гола пред него, няма да има ефект, но види ли, че друг мъж те зяпа, гарантирано ще се обърнат нещата. Този подход действа само ако проблемът е от психологично естество.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e3c3a8246c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не разбрах имате ли брак? В смисъла си - официална декларация за дългосрочни намерения. Ако не възможно е да е още в шок, че е загубил гаджето, с което прави секс за удоволствие, а е получил майка на детето си, с която прави секс по задължение. Не го познавам като човек, но 30г се смята за "крехка детска психика". Усещаш ли го променен, като съпруг и баща със сериозни отговорности или си е същото гадже?

До №14
За някои (предполагам сами деца с мамче-орлица) това си е специално за тях място и им трябва време да приемат, че има и други приложения. Същите ревнуват от играчки.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7ef3f0ea38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Уважаема авторке, хубаво е че търсиш съвет и друга гледна точка преди да си направила някоя глупост. Интелигентните хора правят така и не взимат решения касаещи живота на трима на базата на емоции. Най правилното решение за мен е следното ( ти междудругото си го ама почти налучкала. Напусни го, тръгни си НО САМО ЗА СЕДМИЦА. Като преди това му напиши писмо! За много хора живата комуникация е проблем и то огромен. Опиши всичко което си написала тук, как се чувстваш, страховете си и т. н. Напиши го с любов и уважение към него и му покажи че неговите проблеми не са ти чужди, но и че ти се отразяват зле и те правят нещастна. А трябва да си тръгнеш временно, за да разбере че ножа е опрял до кокала. Ако още има накъде да те дооценява то ще е като те загуби... за кратко надявам се. Не го кори и обвинявай в никакъв случай. Накрая завърши с това че си много объркана и не знаеш какво да правиш. Трябва и двамата да осъзнаете че без напълно да се разкриете един на друг и без пълно доверие нещата няма да се изгладят. Отиди някъде и се отдели отдели от всичко и от всички. Помоли се на Бог, започни да постиш през това време. Прочисти съзнанието си и се концентрирай изцяло върху това какво наистина е този мъж за теб и какво ти дава. Следващата разумна стъпка ще е да потърсите професионална помощ от терапевт. В крайна сметка живеем в 21в.
Успех и Бог да ви е на помощ че бебока да расте щастлив с щастлива мама и щастлив татко, в най-добрият случаи- всички заедно!
Дилян

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker