Клизма преди анален секс ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Клизма преди анален секс ?
преди: 5 години, 5 дни, прочетена 3792 пъти
Здравейте ,драги читатели! Аз съм момиче на 19 години и си имам приятел на 21. Всичко е наред, прави страхотен секс ,обаче тук идва един проблем: той иска анален секс ,а аз не съм много сигурна ,че го искам, може много да боли, пък и ако се насера по време на секс ,ще стане голям резил ... Затова ви питам :необходимо ли е да си направя клизма преди анален секс, за да ми е чисто отвътре ,или не? Благодаря предварително . Момиче 19

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 дни
hash: e3011beca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако не го искаш НЕ трябва да го правиш! Тялото е твое и той трябва да уважава твоите решения. Ако той не знае как да го направи може много да боли дори да се стигне до разкъсвания и да трябва да ходихе на лекар. В порно клипчетата се създава погрешна представа за това как се случват нещата, мъжът ваща жената и го пъха веднага, не дават цялата подготовка.
Ако все пак решиш да правиш клизма трябва да е 3-4 часа преди това и гледай да си сама, ще разбереш защо като направиш.
Трябва ти и лубрикант и играчки с различен размер за плавно разшияване.
Ж30

 
  ...
преди: 5 години, 5 дни
hash: 5a6b5d2a73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Разбира се, че да! Задължително, иначе лайната няма да са възбуждащо допълнение в секса

 
  ...
преди: 5 години, 5 дни
hash: 4daaeb1077
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да, задължително си направи клизма, и то си я направи добре, че има една кривина в червото където също се събира.

Приятелката ми се насирала, по точно остатъчна вода е излизала, колкото лекичко да оцапа чаршафите, ама знаеше че аз си я обичам и акуто в нея :)

Колкото до чувството... за мъжете е като рай. И понеже пениса стига то шийката на матката в тази поза по- лесно, жената обикновено скуиртва по лесно и с по-голямо удоволствие. Невероятен кеф е да гледаш как тя се изпразва отпред, докато аз съм отзад. А още по голямо удоволствие за нея е като после вляза в жадната й вагина. Множествените оргазми са гарантирани.
100% си заслужава подготовката и търпението, и привикването и всичко. Само не го правете често... един път в седмицата примерно е ок. Тук хората ще потвърдят ако е вярно, чувал съм че жената може да почне да се насира в млада възраст, ако се прави често

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 дни
hash: 9610512bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Препоръчително е! Понякога е и наложително! Аналните сфинктери са два. Мъжкия член не преминава през вътрешния сфинктер. Така че, в много от ситуациите не е възможно да се получи конфуз! Но с промивка ( има специални "круши" в сексшоповете) си е най добре! Няма нищо лошо в аналния секс! Опитай! На повечето момичета и жени им харесва. Нещо ново и свежо!

 
  ...
преди: 5 години, 4 дни
hash: 047c1b1301
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Имаше тук някакъв чиче, пусна тема за двойната клизма, виж там прочети. И защо трябва да си правиш клизми и да търпиш болки вместо просто да кажеш Не, не искам? Ако той продължи да иска питай го манаф ли е? Или му постави условие да му навреш един патладжан ти на него преди това, да пробва аналния секс изцяло като му е толкоз мерак, защото в секса има две страни все пак. Защо така лесно се съгласявате на всякакви простотии за да задоволявате любопитството, прищевките или извращенията на всеки, който за момента е с вас, бе момичета? Като не му дадеш, какво, страх те е да не те остави ли? Ами голяма работа, значи това само е искал от теб, а мъже много. Една жена става по-интересна и желана, когато не се подлага на всичко, което и искат. Но все пак, ти си решаваш, г-зът е твой, последствията и те.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 дни
hash: 0f43fd069f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Само едно нещо ще ти кажа, девойко - който се плаши от мечки, да не ходи в гората! Истинското майсторство в аналния секс се постига само и единствено когато и от двете страни липсва страхът от евентуално насиране.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 14 часа
hash: e66b030e6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   А той правил ли го е преди, или ти ще си му първия опит? Ако е опитен мъж, ще знае какво да прави и как да те отпусне. Ако ли не, ще сте двама новаци, и шанса да направи нещо не както трябва е огромен. И аз така не исках с един, по простата причина, че и той нямаше опит, както нямах и аз. Шансът да се навия с опитен партньор е по-голям, отколкото с мераклия, който видял нещо в порното и иска да го пробва. Бих искала да пробвам, но с човек, който знае какво да прави. Иначе да се учи на мен не бих се съгласила. Да, може взаимно да се учим, но сигурно е друго да го направиш с опитен, а не с някой, който знае, че там се пъха и край.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2ca09a83c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Клизмата е ясна. Правя я най-вече за мое спокойствие. Но един път с моя приятел не се бяхме виждали две седмици. Правихме анален секс, беше супер яко! Накрая свършваше ужасно дълго време, Здраво ме напълни. И след това в тоалетната, все ено ми беше направил втора клизма :-)

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e460621f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Хей хей. И аз бях така в началото, приятелят ми искаше, а аз не бях сигурна докато накрая не се престраших и Не съжалявам. Беше уникално... още първия път свърших няколко пъти. Много зависи от човека до теб как ще те предразположи.
Въпроса е, да се подготвиш както физически, така и психически. Когато си сигурна, тогава. Ако не, не-здраве да е.
Най-лесно ще се получи, ако си вземеш от аптеката една гумена круша, която по принцип е за вагинални промивки.
Дамски душ се нарича. Пълниш водичка и се прочистваш.
Аз не го правя често, но когато се случи е просто брутално хубаво, защото е нещо много интимно да допуснеш човека до теб до такава степен. Особено когато имате дълбоки чувства.
Успех, ако се решиш

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker