Защо нещата накрая стават сериозни и има винаги недоволни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо нещата накрая стават сериозни и има винаги недоволни?
преди: 15 години, 9 месеца, прочетена 4952 пъти
Здравейте, аз съм едно момче на 25 години, и имам един вапрос към жените. Защо, нещата стават сериозни винаги след секс, ама винаги се чудя? Дори, когато съм бил с момичета, които уж са много разкрепостени, и не обичат сериозните връзки, но след два три пъти винаги сами поставяли условие, абе казват буквално "или ставаме гаджета и го продалжава ме, или всичко беше до тук" и се разочаровам много не може ли така приятелски.

Не знам, старая се да се отдам изцяло на тях по внимателен съм, за да им хареса, понякога и малко грубоват, когато се разгорещя, ама те нещо се разочароват ли от мен не знам и поставят нещата за сериозени връски и подобни ала бала неща.

Бях в Сащ, работих в една фирма в областа на компютърните технологии и там срещнах едно много красиво момиче. Беше от Поерто Рико, малко мулатка го раздаваше с една къдрава коса, абе сладоранка голяма, заоформихме една свалка с нея и накрая се стигна до секс, да си призная малко се по замислих, защото те нали са много страстни и им требват по- големи около 20 сантиметра, а моя е по-малък, около 18 некъде и малко се дръпнах, защото може да не я задоволя, апък е тъпо така, аз все пак съм всеотдаен и обичам момичетата да оставът доволни от мен.

Накрая събрах смелост и си казах абе квото е това сега и се напих малко за кураж, когато дойде тя, АЗ я награбих много здраво даже си казах, че мога да я отблъсна ама тя започна да се смее и почнах с много лизане, ама целата смуках и зрънцата и розовото клиторче, абе много се бях разгорещил. Стана много яко. На сутрента се събудих и до мен на гардите ми имаше една кръдва косица и тя сладко спeше до мен, леле беше много яко това, а тя е малко по- висока от мен , а аз се претиснявах точно от това, как ще изглеждам когато тя спи при мен , защото нали е по-висока и може да не изглежда добре, ама всичко си беше точно, освен опъковките от презарвативи на пода.

НИКОга не съм се влюбвал до сега, и незнам дали не бях се влюбил, но някак си взех да я чуствам по-близка, излизахме често подарявах и подаръци и да си призная се превързах към нея много. НО НО Визата ми изтече и аз трябваше да се прибирам в България, на летището, когато ме изпращаше тя се разплака, много ми стана тъпо, защото до тогава никое момиче не беще плакало за мен и да си призная аз малко ги смятах сълзите като допълнение към съпунките само, но ми стана много кофти.

Най- много ме изненада, че тя ми каза, че не иска да и пиша, защото би било по-добре така. Не знам може би ме излъга, и сега съм си в БЪлгария работя си правя си секс с различни момичета ама така след 2 3 път пак искат некви сериозни връски и, защо питъм аз, за да има разочаровани, от това, че некви дребни неща провалят всичко и после се гледаме накръв, неможели съвсем нормално приятелски да си споделями да си правим секс и всичко да е яко, а иначе за момичето от америка си мисля постоянно ама всичко е минало незнам някакси мулатките са красиви по своему. иначе съм ви много блогодарен, ако ми пишете и си казвате вашите мнения, дори да са критични, няма значение аз съм широко скроен човек, ще ги възприема нормално. БЛАГОДАРЯВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 9 месеца
hash: 8f1cf56ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предполагам, че просто са се правели на разкрепостени за да те имат, ще намериш такава, търпение! Хубаво е да им покажеш, че не желаеш обвързване още в началото, но ти явно не го умееш това още понеже си малък.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: ba4d54cae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аммм.. да си призная аз съм момиче, ама и аз отдавна търся няква връзкаа.. приятелска, ама искам добър приятел... не нещо да сме гаджета просто много добри приятели да съм приятелка с момче както съм приятелка с момиче, но и да правиме секс. Просто е така без нищо... намирала съм такива само за сеск. Ама аз искам и приятелство а не да съм няква там машина за оргазми.. :) Все още не съм намерила това момче, но не се отчайвам. Такаче давай напред и все ще срещнеш някое момиче. :)

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 498e4f9a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм жена и бих ти казала, че трудно ще намериш момиче, което след като си правил секс с нея 2-3 пъти да не иска да бъде насериозно с теб. Просто така сме устроени жените - привързваме се към мъжа, с който правиме секс и започваме да проявяваме чувство за собственост. Срещала съм се с мъж, с който зная че ще правиме само секс и не мога да очаквам нищо повече, но след 3-тия път ако сме си допаднали в леглото, вече имам тръпка към него и не мога да правя само секс с него, а ми се иска и той да държи на мен и да гледа на мен не само като кукла за секс.

Но пък като се замисля всичко това е провокирано от факта, че въпросния мъж не ме търси само когато иска да правиме секс, а и просто така - да се чуеме. И ако това е поне веднъж на ден ето ти и проблема - вече съм лапнала и ми се иска да сме истински гаджета. Та така може и ти по някакъв начин да ги подвеждаш, а после да се чудиш, че не искат да сте само секс-партньори.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 16b864ec16
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами как няма да искат връзка нали до секс се стига само когато имаш чувства... даже то не е секс ами любов. Не може така или си имаш нещо сериозно, което си знаеш че е само твое и на никой друг или... просто нямаш нищо!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 5bdd5e8fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Научи се първо да пишеш грамотно! Открих над 10 грешки в писмото ти. После мисли за другите неща.

 
  ...


...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: fa70761857
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пробвай с по-големи. Или просто не си попаднал на жени които мислят по този начин. И уточнявай в началото че неискаш сериозна врьзка.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 97d88164de
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Голям проблем имаш -няма що. Хората се чудят как да имат сериозни връзки, ти търсиш несериозна. Като искаш само секс върви при проститутка.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 83b88b565d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Подкрепям номер 3. МНОГО СИ ПРАВА:)

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 9fd45ebfef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора.. грешките са плод на това, че пиша по-бързо и на латицица, след което се редактира това писво в кирилица и не е най-важното да спазвам всички синтактични, правописни или квито и да е било правила за правопис.

Като малко по-интелегентен човек, ще кажа ПРОСТЕТЕ МИ ЗА ГРЕШКИТЕ. АЗ ГРЕША, А АКО ВИЕ НЕ ГРЕШИТЕ - ДОБРЕ, ДРУГ ПЪТ ЩЕ БЪДА ПО-ВНИМАТЕЛЕН И НЯМА ТОЛКОВА ДА БЪРЗАМ.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: d8b260be26
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей авторе - хаха разбирам те, може би ти наистина си бил влюбен, и сега не виждаш смисъл в нищо ..

Аз съм момиче което си прави секс с приятел-момче - да колкото и да не звучи реално е точно така, той ме разбира, правим си секс и всичко е наред ... но трябва и да се замислиш за нещо сериозно, защото когато можеш да правиш секс с приятеля си или с мн др хора идва момент в който това не те устройва и просто спираш с такъв тип връзки ...

Колкото до грешките нали има редактор, би трябвало да му влиза и това в работата, повечето грешки са или технически които се допускат, или от самото вълнение което се изпитва по-време на писане, е простете ни и аз съм допуснала такива!

 
  ...

...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 8f1cf56ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Еми нормалните хора искат сериозни връзки нали се сещаш защо! Ходиш на работа, уморяваш се, не ти остава никво време и вечер като се прибереш нали трябва да има някой до теб да те посрещне, да водиш редовен полов живот, а това, че теб те е страх от връзка или просто жената още не се е появила при теб... Явно имаш повече време. Повечето хора нямат достатъчно време за търсене на жени и то все нови и нови.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 8e25945693
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момчето иска само секс... Никакви сериозни връски и го разбирам... Аз съм момиче на 17 години и мисля по същия начин както той.. Вече много трудно ще намерите момиче са сериозни връски а за момчетата да не говорим те искат само секс и затова съм съгласна с него.. Примирила съм се че няма сеиозни момчета.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker