Мнението ви за комбинацията мъж-жена-мъж в леглото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (97977)
 Избор на редактора (167)
 Любов и изневяра (23068)
 Секс и интимност (11364)
 Тинейджърски (20302)
 Семейство (4913)
 Здраве (7899)
 Спорт и красота (4123)
 На работното място (2211)
 Образование (6037)
 В чужбина (1306)
 Наркотици и алкохол (938)
 Измислени истории (736)
 Проза, литература (1512)
 Други (13394)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мнението ви за комбинацията мъж-жена-мъж в леглото
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 9554 пъти
Привет на всички!
Темата ми се отнася до тези, които са пробвали и биха желали да пробват да разнообразят сексуалния си живот като поканят още едни мъж за тройка.
Аз съм жена на 22 и си имам сериозен приятел от почти 3 години. Отношенията ни са отлични))) просто ни се иска да пробваме от всичко, затова от известно време си мисля именно за това - какво би било ако направим тройка. Достатъчно разкрепостена съм да не се притеснявам от компанията на друг мъж затова отворих въпроса пред приятеля ми тази сутрин - той принципно също не е против, но се боя че може да изревнува, да се отврати или да се отключи нещо, за което не подозирам в него ако наистина го направим. Общо взето ме е страх в стремежа си към нещо по-добро да не съсипя настоящето...

Затова питането ми е към тези, които са пробвали - кои грешки да не допускаме? Какви рискове още крие тройката? И ако някои мъже, които са били трети лица в подобно преживяване, прочетат това - по какъв начин се промени отношенито ви към двойката, която ви покани?

А22

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
51-81 от 81

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 591f2bbd78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

56.   Разбра ли, как се чувстват училищните хулиганчета, когато баткото на някоя от жертвите им ги спипа? Хубаво, не прави повече така.

Аз не искам да приемате моето мнение, а да се отнасяте вежливо с дамите, а не да им лепите епитети и да размахвате пръст, като проповедници. И преди да скочите, че дамите не правят тройки, ще ми посъветвам, да се запознаете с нравите на аристокрацията.

Даваш пример с Япония и сам се вкарваш в капан. Аge of consent в Япония е 13, но в Швеция е 15. А в България е 14. Ха сега де, ние май-май сме педофилите, а?

А полигамията е типична за всички хора. Моногамията е сравнително модерна и породена от нуждата за концетриране на ресурсите, с цел отглеждане на поколението. С други думи, в съвременното общество полигамията е твърде скъпа. Но на ниви инстинкти полигамията е по-привлекателната. Тройката е приемлив компромис между инстинктите и обществената реалност. И не, инстинктите не са лошо нещо, благодарение на тях съществуваме.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fd20714a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

57.   47 чета и не вярвам, че са останали мъже като теб и като още един двама коментиращи. Мъж да се изказва против тройките при положение, че отвсякъде слушам какъв блян е това за силния пол. Много ме зарадва, мислех, че няма останали същества от мъжки пол, които да мислят за ценностна система, принципи и да правят любов. Напълно съгласна съм с мнението ви.
На авторката ще кажа, че любовта е за двама. :))))

Ж 27

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 04359454d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

58.   Значи викаш щом в Стокхолм (този стожер на напредъка и ценностите) го прявят и ние трябва да го правим. Типичната съвременна овца - щом види някаква тенденция и юруш със стадото.

И както виждаш, отдавна никой не напада авторката, но ти продължаваш да се пениш с аргумента, че защитаваш нея. И все повече показваш същността си.

Това, че казах, че си агресивен, беше да се усетиш, че се изложи и показа истинската си същност, а не че си бил батко на жертва на хулиган. Ти сериозно ли си мислиш, че ме накара да съжалявам?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 04359454d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

59.   Сещам се за един виц. Срещнали се двама познати, които не са се виждали отдавна. Заговорили се как са, що са, как са децата. Единият побързал да се похвали:

- Значи моята дъщеря много преуспя. Завърши университет, издигна се в кариерата. Толкова е добра в работата си, че чак единият ѝ шеф ѝ купи вила на морето, другият ѝ купи скъпа кола, а по-късно собственикът на фирмата я направи съдружник. А твоята дъщеря как се справя?

- Абе и моята стана курва, но аз не мога да го разкажа толкова красиво.

Това по повод на клишета като "разкрепостена", "експериметнира", "открива себе си". Колко красиво само звучи "открива себе си".

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 04359454d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

62.   Дядо Торбалане, имам само един въпрос. Защо спря да се подписваш? Че и с различни хашове пишеш.

Усещах аз, че този стил ми е познат и човека в коментарите като намекна, че си ти, се усетих от къде ми е познат. Това обяснява всичко и защо ти е толкова глупава гледната точка. Издаде се с това, че живееш в "Швеция". Знаем те, че живееш в Норвегия, но си решил да поукрасиш малко. Като се подписваш, не си позволяваш да обиждаш директно, а го раздаваш културен, но без подпис си показа истинската същност.

Какво да очакваш от човек писал в болга си простотии като:

"Маргарита лежеше с разпънати ръце и разтворени крака върху капака на колата, безпомощна срещу насилниците си. Тялото и, без да се интересува от наранената и гордост, откликваше с все по-голяма готовност на изреждащите и се мъже. Някой се наведе и лакомо налапа зърното на едната и гърда, стисна го с устни и засмука жадно"

Ама иначе не убеждавал никого, а като истински стожер на справедливостта само защитава горкото момиче от нападки, нищо че отадвна вече не я нападат.

Ей тук вече се изложи още повече.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 591f2bbd78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

63.   55, интимните преживявания и принадлежността към социални групи е пак в третото стъпало на пирамидата. Но тройката спокойно може да се вмести в четвъртото, дори петото, зависи какво търсят участниците. Забавно е, да обръщам доказателствата ти срещу самия теб. Би трябвало по социология да сте учили за нуждите от принадлежност към социални групи, нуждата от уважение, себеуважение и доказване. Тройката може да е компонент на всяко от тях.

Цитираш ми другарката Златанова и комунистически писания от 1988г. А защо не и проповедите на някой пастор? Златанова сама си противоречи, при комунизма тоталитарният елит участваше в оргии, а не низшите слоеве. Тук само ще спомена любителя на груповия секс, актьора В. Михайлов, както и Слабаков, В. Найденов. Все низши слоеве, а?
В определението за оргия също се споменава думата „неконтролируемо“, както се говори и за употреба на алкохол и наркотици. Четеш определението, като дявола евангелието. Впрочем, тройката не е оргия. Така че, отново говориш за нерелевантни неща.
Не знам, защо продължаваш да ми говориш за капитализъм, САЩ, Китай. Според изследване на Legatum institute от 2018 тези страни не са в топ 10 за най-добри страни за живеене. Познай обаче кои са на пето и шесто място. Аха, Дания и Швеция! Изобщо запознай се с политическото устройство в скандинавските страни, то е много повече ляво, отколкото капиталистическо.

И ако искаш да говориш на академично ниво, не смесвай несъвместими научни текстове.

62, какъв Торбалан те гони? Още малко ще кажеш, че съм Дарт Вейдър! И да, живял съм в Швеция и в Дания, какво от това?
И каква е тая Маргарита, за която си писал? Така ли си представяш гаджето си? Ха, как се издаде, че тайно си мечтаиш да гледаш, как я оправят!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fe7e48843a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

64.   То хората са такива като нямаме проблеми си ги правим. Казваш,че връзката ти е отлична, тогава защо ти са тези тройки? Това ли единствения начин, да разнообразите сексуалния си живот? Като искате някаква промяна, направете в някакво самотно местенце красиво. Казваш,че искаш да опиташ всичко. Защо? Някои неща по-добре да ги опитваш. Говориш за бъдеще, а искаш пред очите на мъжа си секс с други? Номер 4, много добре и кратко ти е казал това което трябва обърни внимание на номер 4 и на номер 13.

Парис. К

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 04359454d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

65.   "какъв Торбалан те гони"

Не се прави, личи ти от километри. Стила ти и неизменен. Защо не се подписваш вече? Толкова ли си им втръснал на всички?

Навсякъде говориш, че си моногамен, но всеки е свободен да прави оргии. Живееш в "Швеция"/Норвегия. На края пак докарваш нещата до това кой за кой автор е чувал, искаш доказателства. На края винаги се ядосваш и започваш с по-хард обиди. И отгововаряш на цитати, последвани от твои отговори. И пишеш от два различни хаша. Винаги на твоите коментари има точно 2 пъти по 5 звезди, а на опонентите ти точно 2 единички (явно пишеш от 2 компа - от вкъщи и работа може би). Типично в твой стил. Разпознаваш се лесно. Прекалено много съвпадения.

А въпросната Маргарита е твоята героиня от блога ти eroticstorybg.blogspot.com

Нека стане удостояние на всички, че да ти видят извратената фантазия в него. Като ще пишеш от името на друг, поне си смени малко стила на писане.

Не си добър актьор, докато се правиш, че не си дядо Торбалан, прекалено типичен стил на изказване имаш, за да се прикриеш. Не знам къде си живял, но сега живееш в Норвегия.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d9a901a014
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

66.   От 55 до 63 - сексът в група не е интимно преживяване. Този вид секс е единствено и само свързан със задоволяване на физиологически потребности. Третото стъпало в пирамидата се отнася до по висша нужда - като нуждата от любов А интимността е нещо лично нещо не-показно пред чужди хора. Социалната принадлежност - не е принадлежност в секс група Не се излагай хаха. За по- горните стъпала в пирамидата не може и да става дума.. В този случай изобщо не ме оборваш а се опитваш да интерпретираш информация коята вече е описана и интерпретирана, по начинът по който вече обясних, в твоя угода - тоест защита на твърденията ти. Тъй като не мога да копирал цяла статия тук - просто я прочети. Относно комунистическият източник - ами както всеки научен труд и тази жена е използвала референси към най - открояващите се лица в психологията като Фройд и прочие... Въпреки че Фройд е доста оспорван е един от фундаменталистите в психологията и обяснява доста за сексуалното поведение. Ако се разровя в трудове на Фройд също съм сигурен че ще открия много информация в защита на твърденията ми. Като цяло мисля че ти усещаш че съм прав но просто егото ти не позволява да го приемеш пред останалите. Всичко което казах е логично и обосновано и свързано едно с друго. А ти например не ми представи никакви доказателства защо оргията трябва да е нещо нормално че дори и типично за възвишени създания. Оргия в друг речник беше описано като sexual intercourse with more than two people - тоест сексуален акт с повече от двама човека - така че тройката си е оргия - третото лице което идва просто за забавлението разваля интимният кръг между двама човека - както и нуждата от любов и прочие -

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d9a901a014
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

68.   От 55 до 63 - третото стъпало от пирамидата е свързано с по висши ценности - като любов приятелство и чувството за принадлежност. Хванал си се предполагам за думичката интимност. Интимност е нещо твърде лично - то може да бъде споделено между двама човека които истински се познават - появата на трето и непознато лице в кръга говори за счупване на интимният кръг между двама души. Не винаги интимността се свързва със секс но когато се свързва - ако разгледаш внимателно думата както обясних се говори за нещо лично между двама човека които се познават и обичат. Освен ако не ми докажеш че и тримата са влюбени един в друг не бих причислил тройките към третото стъпало в пирамидата на Маслоу. Много добре предполагам знаеш и ти самият какво е социална принадлежност - мислиш ли че мотивът за тройките е социална принадлежност ... ? Социалната принадлежност е нуждата на индивида да се свързва с нещо в което вярва - националност - религия . В някой ситуации футболни отбори . Гейм оф Троунс фен комюнити и прочие. Освен ако не ми докажеш че хората правещи тройки имат нещо като група с която са решили да се идентифицират и съответно че при нуждата от тройки водещият фактор на индивида е да се причисли към тази група - то бих казал че твърденията ти са несериозни. По другите въпроси - В момента уча икономическа специалност в един от най добрите университети в скандинавието и ти дадох пресен референс по отношение на капиталистическите страни. Обясних ти как капитализма доведе до сексуализацията и съответно направи ниски ценности като тази да се приемат като нещо нормално - естествено - в процеса оборвайки научен прогрес постигнат от човечеството. Аз мисля че се обосновах достатъчно добре и логично свързано. Това което ти правиш е да интерпретираш нещата в своя угода - въпреки че според мен вече съзнаваш че не си прав - просто имаш желанието да победиш в този словесен конфликт. Просто прочети статията за Маслоу и прецени дали си прав. Твърде голяма е за да я копипам тук. Не подценявай и религията- религията е била гениален инструмент за въвеждане на ред сред масите - например в мюсюлманската религия се забранява консумацията на свинско месо като се казва че е нечистиво - а истината е че желанието им е било да предпазят хората от сърдечни заболявания тъй като в мюсюлманската страни е по горещо - високо холестеролните храни не им влияят добре . Християнската религия пък заклеймява тези сексуални отношения като нечистиви - не да друго а защото вижда как разбиват семейства и причиняват куп беди след себе си. Естествено религиите са използвани и за постигане на користни цели. Аз не съм атеист - вярвам че има нещо но аз си го обяснявам по мой начин и тъй като съм се родил християнин- ще го наричам така както го нарича християнската религия. В Швеция наистина има три течения на християнството - като най разпространено е лютеранството - след това е католизмът и накрая до голяма степен ги има и така наречените свидетели на Йехова. Тук почти не живеят народи проповядваше православното християнство а и храмовете са само лютерански и католически. Аз бях до тук със спора - беше интересно за мен - ако представиш доказателства да защитиш твоята гледна точка също би било интересно, но аз изложих моите аргументи. :)

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0a34c7b23c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

69.   Убедена съм, че 90% от мъжете биха скочили веднага на възможността да правят тройка с две жени, но една жена иска да прави тройка с двама мъже и ще пукнат от възмущение.

Авторке, на мен това също винаги ми е било фантазия. Да ме напълнят отвсякъде дето се вика. Но има много условности. Трябва да са двама мъже, които наистина да желая, да не съм влюбена в единия, защото тогава само него искам, а и ще ми е гадно, ако не му пречи да дели. Ти си друг човек, обаче, трябва да прецениш сама за себе си. Иначе съм сигурна, че е доста вълнуващо изживяване.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 926f5b95b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

70.   Всеки може да прави и да му правят, каквото си иска, стига да има взаимно съгласие.

Авторакта имаше върпоси, но не получи отговори, а обиди, закани и нищо от това, което търсеше. Хора ... като не ви харесва, подминте и толкова. Хем не си хабите нервите, хем не нервирате хората, които никога няма, да ви послушат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fda4ce9b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

74.   Цитат от прочетен коментар "а формата на отклонение в поведението е типична за най ниските слоеве в обществото".
Ние сме семейство - лекарка и електронен инженер.
Редовно практикуваме swing и сме заедно почти 30 години.
Дали сме от "ниските слоеве на обществото" оставяме на читателите да преценят.
За наш късмет не живеем в България.
Ще се радваме да прочетем и смислени коментари в тази насока.
Смятаме, че не е уместно да се коментира критично нещо което не е лично преживяно.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a768ad60fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

75.   до 74

а добре, щом си лекарка, може.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5ea2b9986c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

76.   Не смятам да навлизам в подробности нито да чета всички коментари.

Свобода и всекиму своето.

Това, което бих казал, е, че на 22 години човек е твърде малък/незрял във всяко едно отношение.

Днес този млад човек (младата дама) се кълне, че с неговия приятел са ВНЛ, но е само на 22 години. Не знае, че след някоя и друга година ще смени още сума ти приятели.

Иначе казано младият човек, задал въпроса си тук, не е прочел "2 вагона книги", не познава поведенческата психология (най-общо казано) нито на книга, нито на живо. Цитира клиширани фрази тип: млади сме, искаме, разкрепостени сме, но не знае зад това искане/поведение какво се крие, нито до какво ще доведе.

Младият човек трябва да знае, че повечето поведенчески реакции са описани и са изследвани и е доста вероятно да се прогнозира какво може да се случи, но младият човек не вярва на наука, на информация и ще премине по своя път.

Оставете младия човек да си научи уроците. След 5 - 10 години младият човек ще влезе тук и ще пише коментари на новите млади с подобни съвети:)

Този-Онзи.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6519db01d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

77.   Номер 74, какво като сте лекари, това не е гарант(както се вижда) за морал или духовност, виждаме как една голяма част от лекарите в България не ценат живота на никого в името на това да спелелят нещо. От 30 години се държите като животни, съответно не очаквам да разберете понятия като морал, духовно израстване, предвид че при вас е духовно падение.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6b14c9a0f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

78.   Номер 74 - много ми намирисва на фалшив коментар. Но да кажем че е така- между професионално израстване и ценностна система има голяма разлика. Аз немога да си представя влюбена двойка която прави секс с други хора - но това съм само аз може би. Също така не мога да си представя такова семейство да има деца. Да предположим че детето стане неволен свидител на някоя от оргиите - не бих намерил подходящо обяснение с което да му обясня видяното. Докато ако види само родителите си - то макар и доста неудобна ситуация може да бъде обяснена. Тези отношения не са породени от любов - освен ако всички участници не са влюбени един в друг - но за такова нещо не съм чувал. това си е чиста лакомия - да не ти е достатъчен партнъорът и да искаш още. Консуматорство и Егоизъм. Също така съм убеден че хората практикуващи го не разглеждат останалите хора като личности - а като парчета месо - атрибут с който да задоволиш физиологическите си потребности. В психологията има термин наречен - супер-аз или свръх его - то се отнася до всички неща които ни се иска да направим но ние приоритизираме спрямо ценностите си и не ги правим. Когато един човек има развит супер-аз той се възпира от консуматорски пориви - защото приоритизира нещо по стойностно. Да речем че съм материално богат - мога да си позволя всичко. Освен нужната ми храна започвам да си купувам екзотични подправки които струват 2000 лева за 100 грама и в същото време не съм готвач - взимам ги за да парадирам пред обществото или да задоволявам консуматорските си потребности. От друга страна има милиони гладуващи деца по света а аз съм дал 2000 лева за 100 грама подправка а това дори не е моята професия. А в обратния случай купувам необходимата храна на семейството си и дори и да не дарявам пари на бедните то поне не пилея - защото моята ценностна система се обажда. Отново ще дам пример с древен Рим - по това време много често високопоставените римляни са използвали робите си за оргии - по принцип от там произлиза и думата. Да не е суинг като в случея с 74 но то си е подобно - група хора които имат нужда да заситят глада си от плътски удоволствия се събират и започват да се експлоатират. Защото в такива отношения няма личностно отношение и уважение а само нуждата от тялото. Аз лично смятам че такива хора компенсират лични недостатъци с такъв секс. И въпреки че сте успели професионално хора - личностното ви израстване е на много ниско ниво както междувпрочем много депутати в България имат дипломи от елитни университети в Европа - то ценностната им система е много нисша.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 64f88cdb57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

79.   Много са ми странни хора, които се тупат в гърдите, че били лекари, бизнесмени, инженери и не знам си какви, сякаш това следва да означава, че щом са лекари и всичко, което практикуват, автомтично е правилно и едва ли не хората, които не следват техните практики, са по-низша класа от тях. Сякаш тази практика е някаква черта, характерна за определени прослойки.

Познавам една такава, чийто мъж има шивашка фирма и се изживява като някакво гуру във всяка област. В момента, в който си кажеш мнението за каквото и да било, и се почва "ама не се прави така, аз правя еди как си" и това следва да означава, че само това, което тя прави е правилно и белег за висока класа, а другите начини са знак за изостаналост, нисък интелект и т.н. Първите 3-4 пъти се изтърпява някак, но на петия вече меко казано прави лошо впечатление.

Това по повод на коментар 74.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5e9d83b271
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

80.   Искам да споделя, че коментарите ме изпълниха с надежда и радост. Фактът, че провеждате задълбочен интелектуален спор на тема тройка говори, че обществото не е деградирало. Влизайки в темата очаквах повърхностни коментари. Благодаря много!
П.П. Не желая да развалям посланието на коментара с мнение по темата

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e8a8567226
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

83.   Аз съм на 22. Момиче. Имала съм няколко партньори, пробвала съм това-онова. Тройка обаче не мисля, че бих правила. А с мъжът, който обичам или в твоя случай момчето, не знам, още по-малко. Не знам дали на него ще му е окей друг мъж да ми го слага или да ме целува след като съм правила свирка на друг, но на мен няма да ми е приятно да съм с мъж, който би го приел. Абсолютно против съм сценките на ревност. Имам приятели мъж, говоря си с мъже, може и да се е случвало да флиртувам невинно, докато съм била във връзка (невинно ще рече усмивка, мила дума... не нещо повече), но що за мъж ще приеме спокойно друг да си го пъха къде ли не в евентуално бъдещата му жена! И ще се ожени за нея и ще я остави да му възпитава децата. Е, сигурно има и такива, ама това не са мъже, които отговарят на моите стандарти. Не знам, прецени си сама за себе си, толкова ли ти е важно да правиш 3-ка, че да рискуваш как той ще те вижда след това и как ти ще се виждаш след това. Един от коментарите споделя, че е опитвал с половинката си и вибратор. Виждам го като много по-добра алтернатива. Номер 6 е прав за едно, голяма част от поколението ни забрави, че секса е интимност между двама и го обърна на консумация. А и само с двама има достатъчно неща да се опитат и могат с години да се опознават сексуално. Въпрос на въображение и отговорност към другия.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 89e9935f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

85.   И аз съм на вариант мъжа ми плюс вибратор.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 92ddea35db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

86.   След толкова меко казано странни коментари на простия въпрос на авторката за съвет преди да пробва групов секс във формат МЖМ се чудехме дали да пишем. Швециа, Норвегия, патрЕотизми всяккави и почти нищо реално като съвет. Авторке ние сме семейство на 41 и 38 години с 19 години връзка. От пет години правим групов секс с двойки, жени и разбира се мъже. Почнахме естествено с мъже, тройка ние двамата и непознат, красив, избран от жена ми мъж от нета. Първо много важно е да си говорите обсъдите и той да е напълно уверен, че няма да изпита нещо кофти като почне другия мъж да те ч.... ка. Ако той има съмнения няма да се получи. Второ намерете опитен мъж да не се скофти той пък, пак няма да стане ОК. Ние твърдим, че трябва да е с непознат няма формула това е нашия съвет. И смело напред груповия секс заздравява добрите и силни връзки и разваля нетрайните и псевдо, , моралните, , ако сте като първите ок, ако не по добре всеки да си намери нов партньор и път в живота. Ти си сексуална и хич не се ограничавай мъжа до тебе трябва да те разбира и да приема, че си по разкрепостена. Ако го публикуват и имаш още питания ще ти отговорим

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bdc1d6da3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

87.   Към авторката, здравей. Пише едн 46 г. мъж с опит вече около 15 г. в семейните тройки. Изяснете се двамата какво ви харесва и възбужда в секса. И ако ви съвпадат желанията, действайте. При нас се получи и изпитваме удоволствие от това. На жена ми и е хубаво с двама едновремено, а мен ме възбужда, когато и други я чука пред мен. Връзката ни е още по стабилна и здрава. Обичаме се и двамата, и държим един на друг по-силно от преди.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6519db01d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

88.   Както виждаме от номер 86, пропадналите морално са като боклуците, мислят си, че всички са като тях и мечтаят да видят жена си оправяна от друг. Ебаси "мъжете", ебаси чудото. Помиярите под ножа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d9a901a014
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

89.   Номер 86 - значи хората с нормална връзка са псевдо моралисти? А тези които правят групов секс са супер морални? Аз не съм отстъпвал от моралните си ценности за да бъда определен като "псевдо" моралист.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 04359454d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

90.   89, днес е така, да. Тройкаджиите са "нормални", те са "разкрепостени", "свободни" и "търсят себе си", а нормалните са "лицемерни" и "псевдо". Защото на тройкаджията му е трудно да разбере, че има хора, чиито страсти не са толкова низки.

До онзи ден в България почти не бяхме чували за порно и на никой на акъла не му идваха тройки, суингове, а си изневеряваха по старому със скачане от терасата дибидюс след ненадейно прибиране на мъжа от работа, а сега вече модерна работа - тройки, суингове, а-у. Ама изобщо не са овце, сляпо следващи тенденции. Едните пък отишли в Германия, Швеция, та видели, че там правели тройки и защо да не прави и той, да не е по-прост от скандинавците.

Ей го и авторката, на 19 още не знае пикае ли и се, ама тръгнала тройка да прави. Щото чула там, че някои правели и в порното го гледала 2 пъти, та да разнообразяла и тя. Ама ти кога почна, че ти омръзна, че ще разнообразяваш. Боже, опази! Ако на 19 ти е омръзнало и търсиш разнообразие, какво ще правиш на 30, ами на 50? Тогава ще трябва по 3 футболни отбора с резервите да си е изреждат всеки път, че да се чувства достатъчно разнообразена.

За мен псевдото и лицемера е дядо Торбалан, защото във всяка подобна тема твърди, че бил моногамен и нямал нужда от такива неща, ама скача като попарен, ако някой изрази мнение ЗА моногамията с аргумента, че защитавал несправедливо обвинените разкрепостени хора. Че чак спря и да се подписва вече да не го разпознават. Не знам материал за блога си ли събира, какво прави, но е меко казано противен.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 92ddea35db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

91.   86 сме, за нас сексуалната моногамия не нормална, ае по скоро където я има насилие върху природата на човека. Това е наше мнение и не държим да го налагаме, а го споделяме в тема която не е за моногамия, а за секс с друг партньор заедно с постоянния такъв. Всеки му се иска секс с друг партньор или е асексуален. Или не си го признава публично. Морално е много обща категория всеки сам да си я наглася. Според нас всеки мъж или жена имат нужда от секс с друг партньор което не значи, че спираш да обичаш сегашния си партньор. Секса и любовта са две различни неща. Има три пътя... заедно групов секс без лъжи, изневери зад гърба на партньора(това се води за, , нормално, , )или пък наистина моногамия което ние не го разбираме и е излишно тормозене, но ОК някой сигурно са така. Това не ги прави по, , морални, , по дефолт или нещо по специални избрали са да са така ок няма лошо. Секса е хубаво нещо и не виждаме причина защо да не се наслаждаваме на други сексуални партньори заедно. Познаваме БГ двойка които са суингари от 1978 така, че по леко с тези щампи великото и уж нормално, , едно време, , и разваленото сегашно :). А пишем защото авторката иска съвет в нещо което имаме опит!!! Гледам доста от отговорите са морални оценки и нраво порицания, а не са реални съвети от хора които са го правили и не са се развели примерно. Ние твърдим, че брака ни е още по -добър. Ако авторката иска да пита нещо конкретно и детайлно насреща сме имаме опит в тези формати

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e96d695388
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

92.   Нямах време да причета всички коментари, а и те се изместват встрани от темата. По въпроса на авторката. Единственото ми притеснение в случая, че на 22 години човек още не е напълно наясно със собствената си сексуалност. Няма и чисто социалния опит да се справи с толкова сложна ситуация като интимно партньорство между повече хора. Иначе, ние със съпруга ми сме хора около 40-те и многократно сме били с други партньори във всякакви конфигурации. Не го възприемаме като разврат - защото е споделено - а като пикантно разнообразие. Държим хората, с които се срещаме, да имат приличен външен вид, а останалото е въпрос на договорка. Ако все пак се решите с приятеля ти, мой съвет е да спазвате следните правила:
- никога на първа среща, опознайте се
- партньорът трябва да е визуално приятен и за двама ви
- интелектуалното допълване е изключително важно
- уточнете подробностите: с презерватив или без, допустими и недопустими граници (целувки, френска любов, анален секс и т. н. ), специални предпочитания (бельо или различни атрибути). Това е важно, за да няма изненади, които да ви развалят настроението.
- "Не", винаги значи "Не". Всичко, което се прави, трябва да е приятно на всеки един от участниците, ако не му е приятно, спокойно може да каже "Не".
- регламентирайте място и време (не е добре партньорът ви просто да "забрави" да си тръгне, а ако не искате да го приемате у дома, уточнете хотела)
- учтивото поведение е задължитено, но не очаквайте да си станете първи дружки, това е нежелателно.
- в никакъв случай не приобщавайте в тройка близки приятели
- идеална лична хигиена
- ако партито е у вас, вечерята и хубавото вино отпускат и настройват на по-палава вълна; от вратата за краката - не е препоръчително.
Има и много други детайли, но всеки си ги усеща сам за себе си. Аз лично предпочитам гостите ни да идват на вилата ни - уединено е, аз съм домакинята, т. е. държа ситуацията под контрол, а пък и атмосферата е по-артистична, но много от нашите приятели се срещат по хотели, имат някакви скрупули относно "свещеното семейно ложе" и може би са прави.
И последно, авторке: не слушай глупости от сорта на това, че си мръсница, извратена, порочна и прочее щуротии. Суингът е доста разпространена сексуална практика и то по правило сред по-интелигентите среди. Но пак повтарям: само възрастта ви ме тревожи. Прекалено малки сте за това.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d7433a2989
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

94.   Прочетох безброй глупости но ние сме си ограничен народ като мислене. Аз съм мъж на 54 и ще дам своето мнение като човек който е участвал с партньорката си в двата вида тройки а и съм бил трети със семейство. Определено не ми допада с две жени защото винаги има незадоволени. Но при тройка ЖММ всичко е до ясното уточняване на детайлите и какво е позволено и какво не. Най важното обаче е да има разбирането, че това е удоволствие и нищо повече. Много е важно третия да е наясно а и по принцип той винаги е спомагателното лице, двойката определя условията и най важното е третия да ги приеме и да се придържа към тях.
И спрете да пишете глупости, момичето иска да помогнете а не да философствате, като не сте полезни замълчете.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3cbd3b34d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

95.   до 94, как можа да напишеш подобна глупост, правилната комбинация е МЖМ, инак е малко педерастия (;

но по темета, забавлявайте се и се пазете, а останалите могат за лаят колкото си искат, това е най- добрата комбинация, правил съм го с повечето си сериозни приятелки и винаги е било вълшебно, основното е да е свестен мъж и най вече непознат,

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 16ad8fb4bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

96.   Както всеки мъж си мечтае за две жени, така предполагам и някой жени си мечтаят за двама мъже, но тогава нещата много се променят. Една жена трябва да е пример, да е домакиня, да изроди хубави деца, да има морал, принципи и ценностна система, защото ако тръгне да прави тройки на ляво, на дясно кой мъж би я искал за нещо по-сериозно. Да, ние сме привлечени от курви, харесваме ги, но не ги искаме за сериозна връзка, не се влюбваме в тях, а просто ги гледаме като парче месо, докато те се мислят за специални, ухажвани и едва ли не уважавани, глупости.. това е само за пред тях, зад гърба им всеки знае как го поемат и дали обичат да гълтат или плюят. Жените трябва да имат повече морал и ценности, не че мъжът трябва да е курвар, не е добре и това, но мъжът постига нещата трудно, трябва да сваля, да лъжа, да маже, а жената просто си слага една снимка в социалните мрежи и вече е засипана с комплименти, коментари и писма и трябва да избере най-добрия, а не двама, трима най-добри и да се чука с тях. Трябва си морал. Въпреки, че нещата отиват към лошо от ден на ден. Относно тройките, ако имам проблем някога с приятелката ми бих желал, но няма как да е само с мъж, пък с жена да няма и като цяло 90% от мъжете са гадни, зад гърба говорят много лошо за жените, а пък за мъжа в такава ситуация кой знае какъв льольо ще го имат. По-лошо е изневяра, след като сте си омръзнали, но и тройките са някакъв много труден компромисен вариант след като сте си омръзнали напълно и нямате избор.. не го разбирам аз.

 
  ...

51-81 от 81
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker