Моят таен живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моят таен живот
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 6065 пъти
Здравейте на всички! 99-ти набор съм, момиче, преди седмица станах на 20г. Винаги съм била супер стеснителна, срамежлива и дори бих казала леко смотана. В училище бях от така наречените "лузъри" и нямах приятели. Докато лятото между 11-ти и 12-ти клас не реших да направя рязка промяна с външния си вид и оттогава тръгна всичко. Боядисах си косата с ярко червено и почнах да нося доста тежък грим (винаги съм слушала и продължавам да слушам метъл/рок, но никога не съм изглеждала като човек, слушащ такава музика), от джобните си, които събирах бая време си направих 2 татуса за 4 месеца (вече са 7), продупчих си устната и езика (сега имам и пиърсинг на гърдите), както и хрущялите на ушите. Живея само с майка си, баща ми е починал, когато съм била на 9, баба ми и дядо ми живеят на село и когато ходя при тях, задължително съм с дълъг ръкав, махам си обеците и си слагам перука (имам една, която я ползвам понякога и изглежда доста естествено, работя в супермаркет и не е много удачно да изглеждам провокативно). Освен външния си вид, промених и целия си гардероб - еротично бельо, кожени дрехи, все секси дрехи. Свалих и доста килограми - от 170 височина и 60 кг тегло, сега съм 47. Дотук нищо кой знае колко притеснително, но ето и най-голямата тайна - водя двойнствен живот. Майка ми, макар и голямата промяна във външния ми вид, винаги си ме е приемала за нейното срамежливо момиче, но тя не знае какъв живот водя. Когато излизам от нас обличам черна тениска и дънки, но след това отивам при най-добрата си приятелка и се преобличам във високи токове (не нещо фрапантно, но достатъчно високо), жартиери и секси дрехи. (нося си всичко в чантата, тъй като е голяма, а най-добрата ми приятелка живее на две пресечки от нас). Майка ми е строга и понякога макар и на шега се шегуваме за секса, но използваме изрази като "трескане" и т.н., защото и на двете ни е некомфортно. Тя го е направила на 22, доколкото ми сподели и каза, че разбере ли, че се занимавам с някой и правя нещо, ще ме изхвърли от нас, тъй като не иска боклуци в къщата. И в никакъв случай не ми дава да имам интимност преди 22-23 годишна възраст, но тя не знае, че вече не съм девствена. На 18 го направих и оттогава съм го правила адски много, с 4 момчета е било само, но е било достатъчно пъти. Въпросните момчета не са ми били гаджета, никога не съм имала гадже и не искам още. Не знам как да и споделя...просто ще ме изхвърли от нас, а и миналата седмица за рождения си ден правих и тройка, ако и за това разбере, най-много да ме закопае някъде. Какво да направя? Смятате ли, че е долно цялото нещо, което правя? Как бихте реагирали, ако 20 годишната ви дъщеря ви сподели такова нещо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 70e34c0a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам защо го правиш всичко това, но не те оправдавам. Просто си наранена от смъртта на баща си, от подигравките в училище, от прекалено консервативното възпитаниена майка ти и така намираш емоционална утеха, но искам да ти кажа, че си тръгнала по лош път. Но и да ти го кажа, без сама да го осъзнаеш, файда йок. Не знам, обаче когато го осъзнаеш дали няма да е късно.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 01baf7a6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би е добре, че криеш или по-скоро спестяваш цялата информация на майка си. Щом знаеш, че е по-консервативна, няма смисъл да й споделяш такива подробности. И аз и моите приятелки преди бяхме метълки, така че разбирам теб и стила ти, въпреки че аз никога не съм изглеждала толкова фрапантно. Едната ми най-добра приятелка обаче беше доста по-откачена в тийнейджърските си години. Освен че започна да прави секс на 14, за пие, забърка се с разни псевдо сатанисти, започна да се прави на вампир, да се реже и да си пие кръвта, да вандалства и т.н. Спала е с доста момчета, май и момичета, може и тройка да е опитвала, нямам представа. Но моето отношение към нея никога не се промени, защото тя не се промени към мен. Техните по това време не знаеха какви ги върши и мисля, че и до ден днешен не знаят, а вече сме на по 30 години. Към днешна дата си изглежда съвсем нормално, има престижна и добре платена професия и стабилен мъж до себе си. Може да е била с доста мъже, но винаги се е пазила от нежелани бременности и болести и този живот вече е в миналото за нея. Съветвам те и теб каквото и откачено да правиш, винаги да е с разум и мисъл за евентуални последствия. Всеки на твоите години иска да опитва нови и нестандартни неща, но малко хора наистина си го позволяват. И не е нужно майка ти или бъдещият ти мъж да знаят за бурното ти минало. Има неща, които е най-добре да запазиш за себе си или да споделиш с най-доверените приятели. С времето ще се промениш и някой ден сама ще спреш да се обличаш по-странно. Аз много харесвам женски дрехи в готик стил, но без да се прекалява. Подбирай гардероба си така, че да не те е срам да се показваш пред близките си хора. Има начини метълският стил да изглежда стилно и елегантно, но в крайна сметка ти си избираш как да се обличаш. А на последния ти въпрос - дори да не съм във възторг, бих проявила разбиране към дъщеря си, защото знам, че тийнейджърските лудости не са определящи за бъдещето на един човек. Надявам се и след 20 години да съм на същото мнение. Ако знам, че съм се погрижила да я възпитам добре и да бъде разумен човек, няма да се притеснявам толкова. Само бих била против ако много пие и пуши и най-лошото - наркотици. Всичко друго е поправимо.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e0c4ef26f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ти не си това, което си, просто позираш
Ако беше себе си, никога нямаше да бъдеш с тениска на розово пони пред мама и в супера, а иначе да се правиш на тежкарка

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 135e158fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А учиш ли някъде или поне работиш ли? На 19 вече живеех на студентско общежитие, отделно от родителите си, и имах повече свобода.

Иначе пътят, който си избрала, не е хубав, но не поради това, че криеш от майка си, а просто не е хубав за теб в дългосрочен план... Превръщаш се в някакъв пропаднал парцал просто. Не е проблемът дали майка ти знае или не, проблемът е какво правиш ти с твоя живот. То номер 1 се е усетил, че вероятно правиш всичко като един вид бунт и дори отмъщение.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4b82db067e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Виж сега, ти си на 18, секс, двойки, тройки и т.н. имаш право да правиш, особено и щом работиш се предполага, че сама си покриваш част от издръжката.
Само ползвай презервативи и се пази от болести.
Виж, татуировките не одобрявам, защото са перманентни и утре може да не ги харесваш вече, като ти дойде друг акъл.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5c4aec31a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И когато станеш на 40 ще те е срам от миналото. Деца ще искаш да имаш. Това си е твоя живот- съсипвай го както искаш.
Само не мога да разбера като си се направила на плашило и игленик, по красива ли стана? Как един мъж ще се порадва на гърдите и зърната ти с тези обеци? ! Как можеш да усетиш нещо след като повече нервни окончания са измрели? Вземи си прасни и на пъпа една халка, че и на големите срамни устни. Да е по лесно да ги дърпат и смучат клитора докато не си го разпробила и него.
Отвращава ме повече от ушите. Ако попадна на тагъв игленик, ставам и си тръгвам.
Дядо Тошо

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 77744fffc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си на 20 години, каква искаш да станеш, какви са ти амбициите, какво искаш да ти се случи в живота?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f7f9a45553
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ти самата, ако си майка, ако си вложила много любов, много труд, лишения, за да отгледаш дъщеря, ще искаш ли тя да бъде момиче за забавление на някакви хора, с които не я свързва нищо, освен секса? Ще ти бъде ли приятно да си представиш как я ч-кат двама мъже? Визията ти си е твоя работа, лично аз харесвам елегантен градски стил повече от метъл или вид на момиче със съмнителна репутация( казвам го най-меко,за да не те обидя) с жартиери, къси и впити дрехи и т.н. По-интересно ми е ти нямаш ли някакви други интереси освен външния си вид и развлеченията с мъже и по заведенията? Доволна си да си касиерка в магазин и смяташ това за връх на възможностите си? Нямаш ли амбиция да следваш ,да изкараш някакъв курс, да станеш нещо повече, да можеш и да знаеш повече? Това би трябвало също да тревожи майка ти, не само интимния ти живот. Не говорите ли за бъдещето ти, как се виждаш самата ти на 30 години, например? С още татуси и железа по себе си, на касата и с 10-20 бройки мъже без значение? Защото вървиш по този път. Помисли сериозно за бъдещето си.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 85d5cdb9e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Майка ти е зверски консервативна. Да не си посмяла да й кажеш. Моята не е чак такаваа, но съм минала през нещо подобно като теб. Пълна метаморфоза. Бях сдухана забърка, но на 19 почнах да правя секс и минах в другата крайност. През годините съм спала с почти 50 мъже и в момента сексът продължава да ми е топ приоритет. Чак нимфоманка не съм, ама на моменти приличам. Колкото повече те ограничават родителите, толкова повече ти избива. Сега съм на 30. От 7 години не мога да направя връзка, а адски много искам. Днеска майка Ми ми се обади да си приказваме приятелски и какво ми каза.... Да прочета една супер полезна статия. Като я видях, направо побеснях.... Колко било вредно раждането секцио. Нито съм бременна, нито има изгледи скоро да съм и като родя, ще е секцио! Тя обаче е така ми внушава някакви неща, което само ме тормози и напряга. Накрая стигнах до психолог. От месеци ходя редовно. Тя ми казва, че е абсурд да споделям с майка ми, че не трябва. Тя го прави с добро, ма само ми вреди повече. Аз и без това съм психиясана на тема мъже и бебета... Иначе на твоята възраст не беше съгласна гадже да спи у нас и пак го правеше по тоя начин. Не ми казва забранявам ти, но ми отказа и да ходя да спя при приятеля ми, защото можело баща му да ме изнасили. Пълни глупости. Ходихме от една година, така и не го запознах с нея... Твоята е още по крайна. Гледай да не стигнеш до психолог като мен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4cbba92e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си на 20 и живееш живот, който майка ти иска. И това не си ти. Всяка крайност е лоша. Угаждаш на баба ти. Стегни се, отдели се. Сексът на твоята възраст е напълно нормално нещо, сексът е здраве и да се "пазиш", защото така трябва е нереално. Кой ходи с жартиери и токчета. Във филм си.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: efe40176ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ако имах дъщеря която се държи като теб щях да си мисля, че съм се провалил като родител и щеше да ме боли биез эначение дали ще те иэхвърля или не. Може би липсата на баща е голяма част от това ти поведение сега и както каэа някой по-горе - по лош път вървиш, но няма смисъл да ти го каэваме. Дори майка ти да ти го каже отново всичко се състои от това ти самата лично да го раэбереш и да поискаш от себе си да си нещо повече от това в което се превръщат хората следвайки пътя който в момента държиш дори само эа няколко години. Двойнственият живот е личностен конфликт и не е добър эа емоционолното эдраве. Мой съвет би бил да си потърсиш приятел който те харесва по интереси, по това как се смееш, как говориш и раэсъждаваш. Рок муэиката е страхотна, метъл муэиката е страхотна и няма никаква нужда да влиэаш в шаблоните эа виэулна асоциация с теэи стилове муэика эа да им се радваш, виэуалното е само эа пред другите, имидж, но това пред другите да си еди какво си само эаради тях или да те приемат е иэраэ на слабост на характера и лично неувъжение, може би и къс житейски опит. Всеки случай и аэ не удобрявам татусите, те привличат определен вид внимание и те поставят под дефоут в категория хора към които дори да не принадлежиш първоначалното впечатление на теэи които не те поэнават винаги ще се повлява от тях и то честичко няма да е добро, което пък ще те кара или да им се убиждаш или да трябва да си по убедителна в положителното си иэлъчване като жена и човек.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c07fe78825
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря, че ми затвърди тезата! Знаех си, че срамежливите са най-извратени. Но се прикриват яко. Сега въпроса ми е, защо водиш двойствен живот? Просто не виждам смисъл в това, и един ден ще ти омръзне от маската и ще я свалиш. И също няма смисъл да се чукаш с хора които не обичаш но това е твоя работа. Бъди себе си, и ще ти олекне толкова много, че си нямаш и на идея, маските след време почват да тежат.

Свален ангел

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d543a3caad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Момиче, вземи се в ръце.
Аз също съм метъл фенка, баща ми също почина отдавна, но никога не съм правила неща, за които после да съжалявам.
Отделно, на 30 г. съм и имам само един партньор в живота и в интимен план.
Завърших две висши образования и имам хубава работа.
Пак си ходя по концерти, обличам си кожените дрехи, но и не правя неща, от които да загубя самоуважението си.
Как може да спиш с момчета, с които нямаш връзка?
Осъзнаваш ли, че сега може да няма значение, но когато станеш на моята възраст ще те наричат Мара Общата и ще те търсят цял живот само за секс?
Това ли искаш?
Вечно да си кукла на конци, която да се поддава на всяка глупост?
Я стига!
Според мен си много повече от тези дрехи, косата, татусите и всичко останало във външния ти вид.
Стегни се и помисли за бъдещето си.
Имаш нужда от рестарт в мисленето, започни от днес.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 37550309ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ех, мечти.... само някой да ги удовлетвори!
Има разминавания в "метаморфозата" но като цяло става за младо момиченце. Трескаш се на тройка на рождения ти ден??? Т.е. не си си била в къщи! Айде бе! А мама? Или в 3 през ноща събуди твоята приятелка за да се преоблечеш в порядъчните дрешки. Джобни за татуси пък работим в супермаркет и то с перука сигурно!?
Много ми е преписана и окрасена тази история.
Що се отнася за съвет, ако искаш да си "бардак" и живота да ти е батак- на прав път си!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b272663ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   откога секса стана нещо лошо и неморално?!? Ще ви споделя една много съкровена тайна и много съжалявам, че го научавате от мен и това може да Ви замъгли живота от тук насетне, но всички Вие който четете това сте на този свят благодарение на това че двама души са правили секс, затова съществувате, затова ако се чувствате добре продължавайте, останалите да лаят, значи Ви забелязват

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b272663ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   откога секса стана нещо лошо и неморално? !? Ще ви споделя една много съкровена тайна и много съжалявам, че го научавате от мен и това може да Ви замъгли живота от тук насетне, но всички Вие който четете това сте на този свят благодарение на това че двама души са правили секс, затова съществувате, затова ако се чувствате добре продължавайте, останалите да лаят, значи Ви забелязват

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker