Ниска чувствителност на пениса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ниска чувствителност на пениса
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 5480 пъти
Здравейте! Много се надявам да имате идея как може да се реши проблемът ми. По време на секс повечето пъти нищо не усещам, най - много за съвсем бързо в началото, и чувствителността мигом изчезва. Така все повече губя желание. Към тестисите съм чувствителен, но към главичката не. Не знам психическо ли е или не. Докторът каза че нямам проблем, но продължава да е така. С приятелката ми пробваме нови неща, но всичко бързо ми омръзва. Силно се надявам да имате идея как да се превъзмогне. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: d7a32dee36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   С други жени било ли е така, или само с тази? Ако преди си нямал този проблем, да не би да е подсъзнателно свързано с приятелката?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 30199d2850
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От автора :
Тя ми е първата, така че не знам, но все пак мисля, че не е от нея.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6bf39d7ec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Според мен доста дълго време си душил пилето преди това, при мен става така като прекалявам с тапанарките по-дълго време. След което отнема време докато се рехабилитирам. Може и да е проблем свързан с мацката, при все ти е в главата, тей че споко ще ти мине.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3de354d7a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Има решение!

Напиши в гугъл: "Man1Oil" и си го поръчай от официалния им сайт, аз така се оправих.

Ще се оправиш!

Струва 30$.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3c838f493b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От автора:
Ами не знам струва ми се, че почти няма хора с този проблем и просто не разбирам вече какво мога да направя, затова много ще се радвам да споделяте всичко, което можете като опит.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0cffcda124
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вероятно е по-широка вагината, а твоят е по-малък и при недостатъчно триене, чувствителността е слаба. След време ще почва и да ти омеква още преди да си свършил. При мен се получи същото, но след като се наложи да си обрежа хуя заради вторична фимоза. Като ми се оголи главичката и се търка в гащите, загуби чувствителността си, и вече много трудно правя секс, трябва жена ми здраво да ме възбуди, иначе ми омеква преди да съм свършил. Дори и много трудно свършвам при чекия или минет.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e52d116e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да не би тя да е много широка. Пробвай и с друга.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6180042aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Наистина може да е широка. Опитайте анален и ако още нищо не усещаш - значи не е от нея. Както го описваш - в началото чувствително, после - не ми звучи нормално. В началото тя е по-тясна и неовлажнена и се усеща повече. Като я поотвориш и като се навлажни се усеща по-малко. Опитайте с аналния, иначе проблема е в твоята чувствителност. Пробвайте с упражнения на Кегел.
S. A. D.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: cecdf31378
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз имам същия проблем с моята приятелка. Явно е по-широчка и трудно я усещам. Успявам да свърша само като съм отдолу, а тя се обляга назад под ъгъл, и така поне 15 мин. ми трябват да свърша. Тя се уморява отгоре и не и е много приятно. От други пози аз не я усещам добре и ми спада. И тази ситуация не е приятна и за двама ни.
Иначе преди това не съм имал проблем с предишните партньорки, явно са били по-тесни.
Също така съм обрязан и аз заради фимоза и явно съм позагубил чувствителност.
Сега видях един съвет за крем Man1Oil. Моля някой ако го е ползвал да сподели дали помага в такива ситуации.
Също и някакъв друг съвет ако получа, бих бил много благодарен

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: a764ef35bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До N 13 : След обрязването ли загуби чувствителност?
В коя клиника го направи?

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e5182a7e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравейте, аз имам същият проблем със загуба на чуствителноста на главичката на пениса след обрязване, преди нямах никакви проблеми със свършването. От начало като правим секс с приятелката ми и усещам малко и после усещането се загубва и така всеки път, ако някой може да помогне със съвет :)

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a953f211d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   При мен е обратно правим го дълго, но започне ли да и идва да свършва винаги приключвам преди нея. Нарасне ли и възбудата започва да ми влияе и да спирам и продължавам същата работа. Някой да сподели ако е имал подобен проблем.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 39d13da43e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Съветът се казва, уролог, андролог.

-Кифлоприземител 2

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f143e1cb81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторе, понеже съм спал с повече от 50 жени, имам опит и ще ти кажа някои неща. Съгласен съм с тея, които са писали че широката вагина се усеща различно, но попринцип не това е проблема. Вярно, не се усеща толкова хубаво като тясната, тясната се усеща като приятно топло влажно обгръщане на пениса и се усеща приятно силно налягане около него, но пак не можеш да кажеш че от широка вагина няма чувствителност. Ще изброя причини, от които може да е възможно. Или водите често полов живот, или мастурбираш преди да го направите, или си мастурбирал близките дни преди да го направите, или просто ти е в главата, омръзнало ти е гаджето имам в предвид, или не се фокусираш да мислиш за нея по-време на секс. И на мен ми се е случвало понякога да нямам толкова усещане, и обикновено или не съм фокусиран върху акта, или съм мастурбирал скоро преди да го направя. И е нормално след като не си девствен да издържаш малко повече, понеже вече си свикнал с жената и не те вълнува толкова незнам дали ще го разбереш тва, те затова бъзикат девствените че ще свършат бързо при първият път от вълнение :Д. Но и не всеки е така, има и мъже дето от първият полов акт се чувстват неудобно от новото усещане и свършват бавно. Като мен например, говорили сме си и със аверите всеки различно казва, единия бързо другия бавно и така, при първия им път имам впредвид. Предполагам ти е в главата, но има решение. И от моя опит ще ти кажа едно, малко повече въздържание. Като съвет ще ти кажа, не правете секс 2 седмици и ти не мастурбирай 2 седмици, и да видиш като ти заиграе хормона няма ли да я усетиш, ще я усетиш няма къде да идеш :Д, много ще я усетиш няма да изкараш и 2 минути. Поне при мен така стана, един път реших да се въздържам 3 седмици, даже без мастурбиране, и като отидох на проститутка, хем бях със презерватив и за 2 минути изригнах като фонтан. Тей че пробвай, стига да можеш да издържиш, повярвай ми ще я усетиш няма къде да идеш :Д. Казвам ти това щото съм пробвал и обратното, да направиш примерно 3 чекии и да отидеш да правиш секс, не само че едва ще го надървиш, ами и като го вкараш, няма и да ти хареса, усещането ще е някакси леко парещо неприятно триене и няма да ти е много приятно, даже може и да не свършиш, аз бях свършил за 25 минути така. Почти си изхабих 30-те минути при проститутката. Мъж на 24

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker