Въпрос към мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към мъжете
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 4091 пъти
Бихте ли били евентуално оженили с момиче, което се пази за първата брачна нощ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 703bd67ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе аз ще се оженя, ама какво ще правя няколко месеца/години, докато само ходим? Не че секса ми е чак толкова приоритетен, но все пак една година си е 1 г. А не искам да изневерявам и да те наранявам. По-добре да не се хващам. Би ми направила добро впечатление, ако не се пускаш на първа-втора среща, ама чак до брака е крайност.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b6220fdfe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо не, това е един голям дар, който мъж може да получи стига да умее да го оцени. На мен това лично ми говори за правилно подредена и съхранена ценностна система в днешния объркан свят.
Стига ти самата да си ок с това и да нямаш проблем да чакаш, аз не виждам проблем. Много мъже и жени ще те гледат странно и дори подигравателно, приготви се да чуеш множество коментари и непоискани мнения по този въпрос. Затова моят съвет е да го запазиш за себе си и за потенциалния ти партньор. Това дали си или не си имала интимни контакти си е твой личен избор и засяга теб, а не твоята среда/кръг от хора.
Няма по-хубаво от това двама души да откриват сами себе си и какво им доставя удоволствие. А и сексът при наличие на любов казват, че е доста по-различен от просто случайният контакт или хлътване (предполагам че би сключила брак с мъж, когото обикнеш и обичаш).
Успех! :)
М.22

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 46504eb53e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ако е девствена да.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2a744ca194
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Секса, както и другите умения, се учи. За него трябва практика. Каквото и да ти говорят разни идеалисти, хората се събират по две прозаични причини - за да не са сами и да правят секс.
Ако не се разбирате или секса не върви - и брака няма да върви. Следователно си е жив риск да се оженя за жена с която не сме правили секс. Също толкова голям риск е да се оженя за жена с която само сме правили само секс и нищо друго.
Така че секса преди брака е част от опознаването. Според мен е задължителен.
Да се пазиш за брака е остарял морал, ненужен в днешно време. Сега има презервативи, нежеланата бременност може лесно да се избегне.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0bf9ba7813
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Дали бих? Аз само за такава бих се оженил...

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 703bd67ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   5< внимавай какво си пожелаваш. Да го напишеш в сайт е лесно, ама я се замисли 3 г. само да те целуват, да се натискате и всеки път точно когато си най-възбуден да те изпращат вкъщи с мокри гащи и болезнено пълни топки. И това всеки ден. Преживял съм го и те уверявам, че едва издържах месец и половина и то при положение че секса не ми е приоритет. И аз не харесвам курви, пускащи на първа среща, но чак толкова е прекалено.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 598bd4b9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е ли по-важно дали ще се пази само за съпруга си след сватбата? Че знам доста девственици, които после го удариха яко на извънбрачен секс. Има една мисъл "Никой не е по-похотлив от довчерашната девственица", не помня на кой писател беше.
Да не казвам пък, че при тези етноси, в които девствената булка е традиция, преди сватбата има доста "нетрадиционен" секс.
Така че големият дар и моралните ценности не бива да се абсолютизират.
Пък и ако този дар ще го получи някой, който е натрупал доста бройки...не е много ок. Както и девствени хора на 30-35 години. ..Но всичко е въпрос на личен избор.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2924d6ff0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Чак толкова много да се пазиш не го разбирам.
Не е хубаво да се бърза със секса, но да се чака до първата брачна нощ е много дълго време.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c2e67b12da
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Всяка крайност е лоша. Все пак сме 21 век и първа брачна нощ, говори не за чистота а по-скоро за нереални очаквания и криво разбиране на съвременният свят. От мед. гледна точка сексът е нещо необходимо и здравословно и ако някога това се е случнало много рано, сега на 20 и нещо да не си правил секс, в свят където "сексът" е навсякъде, визирам не акта, а провокативни реклами и т.н. е нещо пагубно за здравето.
Имам поглед над семейство, където тези неща са важни, не са българи. Момчето е на 20 и няколко, ще се жени догодина. Този млад симпатичен мъж, живее в тази затворена среда, и в един от разговорите ни, споменавайки, да си намери приятели/ки и да излиза по-често, баща му отсече приятели да, приятелки не. Пие успокоителни, защото е много напрегнат и според мен причината е чакането на сватбена и първа брачна нощ догодина. Абсурд. Имам и друг пример моя приятелка, девствена над 30 вече, с тотално объркани представи за мъжете и колко лоши са те и използват жените за секс. Разговорът с нея по темата е излишен. На среща с мъж, майка й звънна да я пита, кога ще се прибира. Това реално и нормално ли е. Страшен дар при това положение е девствеността. Важен е балансът и преекспонирането е ненужно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 703bd67ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Едно време са встъпвали в брак девствени, но тогава са се омъжвали на 15-16-17 и то при положение че са узрявали сексуално малко по-късно. А сега се женят на 28-30-35. Едно е да узрееш на 15 и да се омъжиш на 16, съвсем друго е да узрееш на 13 и да се омъжиш на 30. Това са 17 г. липса на секс. Най-малкото не е здравословно и може да избие на някъде.

Тогава наистина е имало някакъв смисъл, защото да обясняваш на дъщеря си как да се предпазва от бременно е било табу. А и така и така ще се омъжи 1-2 г., след като узрее, няма и голям смисъл. Той мъжа и ще има достатъчно време да я научи, а и да не я научи, те са си семейство вече и голям праз, че направили 2-3 деца, докато разберат кое какво. Тъкмо да имат повече деца. И без това е трябвало да има повечко хора, за да има кой да работи на полето. Последното ми го е казвала баба на въпроса защо преди са раждали толкова деца.

Но сега времената са коренно различни.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e291c2314a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   "Защо не, това е един голям дар, който мъж може да получи стига да умее да го оцени"

"Хей, искаш ли, да спиш с мен! Страх ме е, да видя гол човек до себе си, ще кървя и ще ме боли и ще ми е гадно и след това, ще трябва, да стоиш 5 часа с мен за емоционална подкреп" ....
Това "дар"-а нещо, много скапан бе ... Защо просто, не отида, не си хван някоя яка мацка и неси изкараме една хуабва вечер заедно, без ... предното?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cebad86b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм жена и ще кажа, че не бих се женила преди да съм бременна. Брака го приемам за мъж и жена с дете съгласни да остареят заедно и да имат една фамилия. Ще кажа и друго. Много жени казват, че първия път е важен и трябва да внимават с кой го правят. Аз пък ще кажа, че трябва да внимават само от кой правят дете. Пък ако ще преди това и с 20 мъже да са били.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f20feed929
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Нека не предаваме излишен драматизъм на нещо толкова елементарно.
Всяка жена е в правото си да вземе решение, че ще се пази девствена до първата брачна нощ. По същата логика и всеки мъж е в правото си да не бъде или да бъде с такава жена. Казано по-просто, всеки си взима решенията и си понася последствията.
Хайде всеки да си живее живота, да не се напасва по чужди стереотипи да бъде щастлив с решенията си. Нито някоя мадама е длъжна да се обяснява като ученичка в дирекцията пред нас, нито пък някой младеж трябва да се оправдава, че иска да спи с приятелката си преди тя да му е станала жена. Не всеки може да бъде моногамен цял живот, затова и не за всеки е правилно решението да е девствен до сватбата. Единствено ме забавляват мъже, които искат девствена съпруга, а същевременно вече са се находили по жени и са пробвали всичко.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 15cbe92c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не, абсурд, може да не си паснем в леглото. В днешно време такива момичета са сектантки от евангелистки църкви и мормоните и са много ненормални.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d7300b04cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Не.
Първо, не виждам как ще стигна до брак с жена, с която не съм бил в сексуални отношения. Това е отзад-напред. В моята култура не практикуваме уредени бракове.
Второ, такова нейно желание подсказва, че няма да си паснем културно. Ще е ревностна фенка на някой близко-източен монотеистичен култ.
Трето, обидно ми е брак да се поставя като изискване за вагинален секс (дори да предположим, че се скъсваме от орален и анален преди брака). Изглежда като опит за манипулация.
М43

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 81cf28a526
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   №6, топки се изпразват и по други способи, стига да е умно момичето! По скоро за момичето ще е проблем, разгони ли се свинята, кочини троши!?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 81cf28a526
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Затова вече не се женят, за да няма първа брачна нощ. Живеят на семейни начала и се разработват още на 14-15 години. На 20 вече са с износени цилиндри, а буталата започват да хлопат!?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ce665b64c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Разбира се че бих. Даже е по-добре. Напук на всички скапани съвременни стереотипи.
Шансът да има здраво поколение от такава жена е в пъти по-голям.
Защо последно време толкова хора имат репрудоктивни проблеми?
Дали пък проблемите не произтичат от прекалено безразборен секс?
Никога не бих се захванал да правя семейство с жени,които са били с цигани, негри или с по 20,30 човека.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 703bd67ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   16, аха, викаш ще прави свирки и ще пуска отзад, ама иначе ще се води девствена.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b8d7cbdfde
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   "Единствено ме забавляват мъже, които искат девствена съпруга, а същевременно вече са се находили по жени и са пробвали всичко."

13 Го каза най-правилно, и именно само тези наглеци надуват гайдата най-много, че "трябвало да бъде девствена иначе е боклук"... ХаХАХА А вие какво сте?! ;) Иначе по темата... да това е идиотизъм да не знаеш дали ще ти се получат сексуално нещата с някой и да се ожениш за него.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 703bd67ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   20, как точно разбра, че точно този тип мъже искат девствени? Някаква статистика ли имаш? Защото моите наблюдения са обратни.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3ad30f298d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Това са глупости и предразсъдъци. Никога не бих го смятал за предимство, по-скоро е недостатък.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ce665b64c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Към 12 . Правилно но не съвсем. Има значение дали 20те са те дупчили с капут или без. Също и дали са свършвали в тебе.
Има вече доказателства, че децата носят не малък процент генетичен материал и от предходните мъже на жената.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0bf9ba7813
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Номер 20, идиотизъм е да придаваш ценност на секса. Каквото и да си говорим, жени успели да се запазят са ценност. Аз жена над която са се потили други не бих приел... точка по въпроса, то за мен от тази гледна точка реално никога не е имало въпрос. В Русия няколко олимпийски състезателки след като се омъжиха и белите им руски мъже им направиха деца, стана скандал понеже се родиха черни. След тест било станало ясно, че са на руснаците, но преди тях колко черни са минали... не случайно при животните още се избира най-доброто и читаво мъжко и ако стане грешка и непридвидено първи се окаже лош представител... вече не се дава много надежда за добро поколение. Това че някои факти не са ни известни или се опитваме да ги неглижираме, не променя нищо. Себеуважаващ се мъж не би взел друга освен девствена, но то е хубаво, че толкова модерни (примитиви) има, все пак за всеки влак си има пътници... всяка "разкрепостена", ще има един мухльо който понеже не може повече от месец без секс, ще накаже децата си. Иначе това че наиграли се искали девствени е пълна простотия, но нали трябва да напишем нещо което стадото ще подкрепи.. иначе може да ни сложат едната звезда... е за какво живееме...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5d17330f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Разбира се, къде да я намеря обаче :D

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a920b43025
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Не. Сори ама вече съм изградил опит и предпочитания. Бившата ми с която се разделихме след 7 години (Беше девствена когато тръгнахме) беше тотално дърво в леглото. Защо? Липса на опит. И няма въображение.
Секса е като всичко останало. Вкусът и предпочитанията се развиват с годините. Някои просто не ги развиват. Фетиши? Аз ако имам 10 а тя няма един за какъв секс си говорим?
Сексът е най-върховното общуване между два ума. И ако двамата партньори са подходящи се стига до побъркващи измерения всеки път. Ако представатата ти за секс е за само го обичаш да си отгоре или на задна и да шибаш яко, сексуалната ти култура и предпочитания са на 16 годишен. Тъй де, ама както някой не порастват и се държат като деца, така и много хора сексуално не се развиват.

И аз да подпиша договор с такава жена? Що? Колкото повече секс е правила, толкова по-добре. Да има повече опит, развити предпочитания и да знае какво иска. Така по-лесно ще се напаснем и в дългосрочен план ще останем по-дълго заедно. Те 1-2-3-4 години без секс колкото и както искаш се търпят. Щом има някакъв, се търпи. Ама до кога? После как стават изневерите? Щото си писват хората. Репертоара си става един и същ, не се пробват нови неща.

И новия и гъделичка мозъка на правилните места и я подмокря като ученичка. Или същото с новата.

Иначе казано все едно на формула 1 за съотборник да избереш някой дето още не е взел шофьорска книжка или някой с 1 000 000 километра опит зад гърба си?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 08868e7308
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Да не отварям чак нова тема, но търсещите неопитни бихте ли споделили защо толкова ви притеснява сравняемостта? Нещо със самочувствието ли е свързано или друга недостатъчност?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d575f25030
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Мили хорица, предлагам малко да ви ограмотя. Първо да кажа, че съм мъж на 21 години. Конкретно по въпроса - да, бих се оженил за девствена жена, но не заради единия факт, че е девствена. И за недевствена бих се оженил, стига да е добре възпитана и свястна. А на номер 12. искам да кажа нещо. Знаеш ли, номер 12., че преди няма и година учените откриха нещо на пръв поглед абсурдно? Оказва се, че жените задържат в себе си част от ДНК-то на мъжете, които са се семеизпразвали в тях. До този извод учените са стигнали, след като са открили гени в деца, които не принадлежат нито на майката, нито на биологичния баща. Първоначално са смятали, че може да се дължи на предишни аборти или на погълнат близнак в утробата, но са отхвърлили и двете версии. Някои от изследваните жени НЕ СА ИМАЛИ аборти. Просто всеки един мъж, който се е празнил в най-милото им, по някакъв начин е оставил част от своето ДНК в тях. В бъдеще вероятно учените ще разгадаят напълно този феномен, но фактите са факти. Като се чукате със всеки, поне ползвайте презервативи, мили жени.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 168a4157eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Това, че една а жена е девствена преди брака, дава ли гаранция че после няма да пожелае да пробва и други мъже как се справят в секса? Има една поговоркаа в моя край "не видело, ме видело, че кът видело - подлудело" всеки да разбира както иска.
Ж32г

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1b4d458469
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Абсолютно НЕ. Така винаги ще си мисля утре може да ме зареже. Докато ако е била с друг е ясно че ме е избрала между други и според нея съм най-добрия вариант съчетано с други качества, то е ясно че в секса винаги има и по-добри

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker