Той и порното - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той и порното
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2570 пъти
Дано темата не се превърне в някаква разправия, защото знам, че е предпоставка за това. Ще помоля само за мнения и насоки, всеки може да гледа каквото му е кеф. Просто съм малко объркана и се надявам да ми помогнете да си изясня ситуацията.

Знам, че приятелят ми гледа порно. Не съм повдигала въпроса, той сам реши да сподели, а и де не беше споделял, то си е ясно. Каза ми, че още от малък, е имал проблем с това - често се е случвало повече от 2 пъти на ден, започнал да мисли, че за да има една жена, трябва да я унижи и да ѝ се наложи чрез сила (груб секс). Причината е, че до късно момичетата не са му обръщали внимание и от толкова филмчета тотално е изкривил представата си за отношенията мъж-жена. Обектифицирал ги е, представял си е насилствени сюжети със случайни жени на улицата и т. н. Не ми стана приятно да чуя всичко това, но той ми обясни, че откакто сме заедно, доста се е променил - има далеч по-реално и уважително отношение към жените, не е погълнат от представите за насилствен и агресивен секс с другия пол. Вярвах, че е така и много се радвах, защото явно му тежеше и се срамуваше. Това се случи преди 2-3 години, заедно сме от малко над 4. И ето... преди няколко месеца отворих браузър, който не ползвам редовно, за да му изтрия историята. Поглеждам я и направо ми пада ченето. Трябваха ми няколко секунди, за да разбера какво става - някога си приятелят ми се е логнал със своя гуугъл акаунт и е останало така. Не съм ровила, не съм търсила, но нямаше как да не видя. Последните търсения/посещения бяха на порно сайтове и имена на актриси. Понякога през ден, друг път всеки ден, по няколко пъти на ден, по всяко време - преди да се видим и да правим секс, минути след като съм си тръгнала от тях и сме правили 3 пъти секс. Голи снимки на актриси също доста често. Признавам си, че задълбах, но в един момент ми стана твърде много и излязох.
Та живея си с тази информация, не съм му казала, сигурно продължава в същия дух, докато през това време ми повтаря как този "проблем" е останал зад гърба му. Еми, не знам, ама толкова често да го правиш не ми изглежда като да си се оправил. Неприятно ми е, че ме лъже и още повече, че отива да лъска буквално минути след като съм си тръгнала. Правим хубав секс, личи си, че му харесва, страстен е. Обикновено сме искрени един с друг до болка, така че ако има нещо, ще ми каже.
Резултатът е, че ми се изгуби мотивацията за секс. Казвам си: "Нали ще си набие 1-2, когато се прибере, защо да се напъвам? " Сякаш съм с чужд човек, когото трябва да прегръщам и целувам. Адски ми е противно. Самият той почти няма проблеми и засечки с ерекцията и представянето. Веднъж му спадна и ми обясни, че си е бил чикии 3 пъти преди да се видим. Така и не разбрах защо.

Хора, всичкото това нормално ли е? Преувеличавам ли? Не е проблемът в гледането, а в количеството и това бясно търсене на голотии в такива мащаби. Много жени след такова "откритие" си мислят, че нещо в тях не е наред или не ги харесват достатъчно. Аз нямам тези мисли, но ми е гадно да докосвам този човек вече, макар че много го харесвам. Мога ли да направя нещо по въпроса? Знам, че няма да се промени, такъв си е бил още 6-7 клас. Искам да знам как да не ми пука, защото като изключим това и още 2-3 дреболии, той е най-прекрасното и мило създание на света.

Поздрави,
Ж, 26

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: de74ddfade
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не го мисли толкова мъже сме все пак каквото му е кеф това ще гледа има голямо либидо какво толкова

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9ee5458c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не искам да коментирам. Има един филм с Роб Браун и Скарлет Йохансон той разказва за подобна връзка може да ти е от полза.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 549d4dc91d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Свиквай, една голяма част от момчетата, независимо, че имат приятелки (сексуален партньор) си гледат порно и в това няма нищо лошо. Това е така, защото сексуалното желание е почти постоянно при тях и второ, че то не може да се задоволи съответно всеки път от партньорите им. Порното е като биберона-залъгва, но и води до пристраствяне

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a024385dd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Е, , защо като гледа порно, задължително трябва да "лъска"? ! Глупаво разсъждение, на недорасло момиче. Човекът може просто да си гледа и да му е приятно.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4edce2fef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не мога да повярвам какви са тези коментари преди мен. Да, нормално е в нормални количества, но това неговото е психологическо той трябва да потърси помощ.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: eb265e479f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Гледането на порно е пристрастяваща дейност, подобно на пушене, пиене или хазарт. Съответно и количеството расте. Какви количество е нормално? Бих казал докато не създава някаква дисфункция за гледащия е безобидно. Но като пристрастен той няма просто да го спре.
За твоето отношение: не го приемай като твоя конкуренция в секса. Не значи, че не те харесва или че не го привличаш. Едното го прави за себе си, другото за вас двамата.
Би ли опитала да гледате порно заедно? Така вместо разделител за теб ще е нещо, което правите като двойка. Може да коментирате от различни гледни точки, да се гледате как мастурбирате, да си помагате и т.н.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8c9393c98e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторе, говорете! Говорете! Точка.

По мое мнение, най вероятно ще се разплаче пред теб. Ще си признае разбира се и това ще изстреля вашата връзка на едно супер дълбоко духовно ниво на безрезервно доверие. От което даже ти самата ще се почувстваш доста щастлива.
Той не ти казва, защото се страхува да не те загуби. Това тук е на едно много лично и дълбоко психологическо ниво. Това му е последното което има да крие. Каже ли ти го, а ти останеш ли с него, на него толкова много ще му олекне, че бледа представа си нямаш колко.

Говорете! И даже се благодари на Бога за това препятствие, което даже ще заздрави връзката ви. Е, може и да се разпадне, но не си личи ти да си толкова наивна и ниско интелигентна, от това как си го описала.

И още нещо. Това тук няма връзка с теб. Не ревнувай от порното му. Приеми го, че е едно малко психично отклонение, в което ТОЧНО ТИ И САМО ТИ може да му помогнеш. Ако нещата с теб се разпърдят той още повече ще се затвори в себе си и ще затъне. Даже след още едно две момичета може и да се превърне в реален изнасилвач.

Излекувай душата му. Много от нас сме дълбоко наранени в миналото и за съжаление има една горчилка, която сегашната половинка трябва да изяде. Но съм абсолютно убеден, че той ще оцени това което правиш за него. Ще те чувства наистина като негова ПОЛОВИНКА.

Между другото съм убеден че корените на всичко това се крият в майка му и че има неща от миналато, които са му се случили, за които и той не си спомня. Ума има свойството буквално да изключва и забравя шокиращи моменти понякога.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4380c2b1a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Порното един от най-сериозните проблеми в последните години. Бих го поставил в една плоскост с алкохола и хазарта. Симптомите при пристрястяване с порно са същите. При гледане, мозъка отделя хормон на щастието и с течение на времето организма свиква и човек има нужда от все по-голяма доза, и от все по-големи извращения, за да почувства изобщо нещо.
Говоря така, защото наскоро аз сам осъзнах, че имам проблем с това. Според мен доста повече мъже от очакваното имат проблем, за който не винаги са готови да признаят, доста често изобщо не го считат за проблем. Мислят си - Какво толкова, просто се разтоварвам! Порното е една от основните причините за абсолютната социална неадекватност и индиферентнст на много мъже спрямо женския пол.
Преди около година съвсем случайно попаднах на нещо, което се нарича NoFap. Има чудесна тема за това и в този сайт. Най-общо казано това е движение, което проповядва въздържането от гледане на порно и от мастурбация. Реших да го пробвам и мога само да кажа положителни отзиви за това.
Може да поговорите с приятеля ти и да му споменеш за това. Гарантирам ти, че може само да спечелиш, ако го запалиш, защото постоянно ще те желае и ще правите зашеметяващ секс, когато я кара само на въображение, без помощни средства.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4138e7c09d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   10, най-искрени поздравления. Стопли ми душата, наистина. Не вярвах, че в този сайт има и мъже с мозък. Още веднъж - поздравления.


ж22

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a66187bcb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Все едно си писала за мен. Аз съм същия.
Да ти кажа оправия няма, каквото и да направиш ще го спреш временно. При мен поне е така. От три дена чукам жената постоянно и сутринта пак гледах порно. Сега сме на тема тройка ама няма читава жена. По сайтовете са грозни и дебели със самочувствие. На проститутка твърдо не! Направо е страшно.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 42e0cde7bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм но. 8 отново. Не си продължих, че трябваше да сменям метрото, после забравих.

Така, ума изключва когато има шокиращ момент. примера който ще дам, за да съм по- ясен не е непременно точно неговия проблем или изобщо да има общо с реалността.
Представи си, че като е бил малък майка му го е набила през другите деца и той се е напикал, после те му се подигравали.
В този момент ума му е изключил и самия той е забравил.
Ако говорите за миналото има шанс да си спомни. Нарича се Познавателно(Когнитивно) Поведенческа Терапия, от английски CBT. Когато си спомни ще възпита в себе си една мисъл "наблюдател" върху собственото му поведение. Всеки път като му се прииска да упражнява насилие ще се сети за причината и след много кратко време всичкото това ще се умаловажи. Ще му се стори даже смешно.
Тогава той вече ще те вижда като момичето което обича и не е същото като майка му. След секс ще иска да си останете в леглото, да те гушка и просто да е с теб.
Докато обаче той не е наясно със себе си това няма как да де промени. Ти постоянно трябва да му доказваш, че не всички жени са като майка му. Затова казвам, че само ти можеш да му помогнеш.
Отново може да не е майка му дори. Може да е някаква съвсем друга случка дори с непознати хора. А може даже и да е нещо което му се е случвало периодично. Моята майка например ме пребиваше до 15годишен, кажи речи през ден.

При мен беше така с момичето, с което бяхме като дупе и гащи 4 я. Тъкмо си бях излекувал душата. Признавал съм й всичко и даже заедно бяхме на психолог. Който пък каза, че за да си оправя проблема трябва да си оправим връзкатаа. Тя това го разбра като "той трябва да ни оправи връзката". Малко след това почна да ми изневерява и сега даже съм много много по зле от преди. Тя пък е безнадеждно пропаднала самотна майка, роди от най големия мухльо на планетата. Тотално съм загубил вяра в жените. Ти не тряба да стигаш до там. Бори се връзката си, бори се за него, така се бориш за цялото човечество.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker