Помощ... искат ме само за секс :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Помощ... искат ме само за секс :(
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 4005 пъти
Аз съм момиче на 21г. Проблемът е, че мъжете ме искат само за секс. Когато се запозная с някого в социалните мрежи и започнем да си пишем, човекът започва да се хвали било то с пари, кола или каквото и да е без даже аз да съм го питала и да съм искала да научавам такива неща. И след като се изкара перфектен на пръв поглед и излезем няколко пъти се разбира, че от мен е искал само секс. Не спя с всеки(не съм к.... а), ако ще спя с някого то ще е след като сме тръгнали, но не и преди това. Даже ми се е случвало след като решим с някого, че няма да се получат нещата да настоява да станем приятели с привилегии. Мъжете ми казват, че са сериозни и ме мотаят с месеци(почти всеки ден чат) докато сама не се усетя или не ми кажат в най-добрия случай, че са искали само да спят с мен. Не правя секс на първа среща, не се обличам предизвикателно, нямам голи снимки даже снимките ми са 4-5 в социалната мрежа. Въпросът ми е как решавате кое момиче става само за секс и кое за връзка? И може ли първоначаните намерения на мъжа към жената да се променят след чат или разговор?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: da371b2c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами или си много красива външно, или имаш хубаво тяло. Или и двете. Мъжете винаги искат секс, едва ли някой ще иска да има връзка с теб, ако не иска да спи с теб и то редовно. Според мен за връзка трябва да го привличаш и с още нещо, с характер, държание спрямо него, сходни интереси. Едва ли някой мъж има конкретно мнение като започне да си пишете, че ти не ставаш за връзка, ами само за другото, просто те пробва дали имате нещо общо. Май е същото при нас, жените. Нима като се запознаеш с някой веднага решаваш годен ли е за връзка или не? Просто времето показва.
Може би попадаш на мъже, които искат да те впечатлят с материални неща, защото много си мислят, че това работи. Просто насочваш разговора към друга тема, било политика, филми, музика, за да му разбереш колко му е акъла. Повечето мъже си мислят, че жената се вълнува от колите, парите, и че е някакво материално същество и глупаво същество. Покажи, че не си, разкажи нещо за себе си, твоите постижения, попитай за неговите. Ако почне пак с коли, пари-това не са постижения. Постижения са примерно образованието, да се е издигнал до добра позиция в работата, да е посетил някое красиво място, да чете книги, да има добра обща култура. Покажи, че не си глупава и искай това и от мъжа. Глупавите сами ще се усетят, че нямат място при теб, че не те вълнува марката кола, а търсиш акъл. Един стойностен мъж ще е добър събеседник и ще има цели в живота. Винаги питай за целите.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 76ab844850
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Затова е по-добре да се запознаваш с мъже на живо и срещите ви да са повече от чатовете. Допускам, че си привлекателна и това е причината, но имам и друго предположение. И аз получавам много покани за приятелство от непознати мъже в социалните мрежи. Нямам разголени снимки. Даже профилната ми е с пуловер и без капка грим. Преди нямах никакъв пропусквателен пункт, приемах покани за приятелство от всеки. Все си виках, че хората пращат просто така, а не с някаква скрита цел. После изведнъж ми светна, че всеки втори пише след това и почва да се обяснява като поп, след това иска среща. Странно ми е. Някакъв непознат започва да ти говори за коли, имоти, луксозни ресторанти... чакай малко, не те познавам, изобщо не ме интересуват притежанията ти. Нямам мания да излизам с непознати така, не обичам. Още по-малко обичам да излизам със сульо и пульо, дето си мислят, че заплатата им/колата им е привилегия и са хванали Господ за шлифера. Реших, че ще приемам покани само от хора, които съм виждала очи в очи и познавам поне бегло. И спряха. Фейсбук не е сайт за запознанства. И проблемът ти е решен, готово, това е всичко. Не, че пак няма да ти предлагат само секс, но ще се случва по-рядко. А ти си знай, че ако един мъж от първия ден ти говори за пари, значи нещо не е наред с главата му и си мисли за секс. Срещала ли си нормален човек, който да ти рецитира счетоводна книга и да ти праща снимки на коли, апартаменти и други? И аз не съм.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d6bffba985
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей. Първо ти си само на 21. И попадаш на мъже, които искат само да ръчкат. Скучна работа. Аз винаги твърдя че най-големия сексуален орган е мозъка. Една умствена връзка влияе много, много по-силно от какъв то и да било външен вид. Правилната дума, правилното действие, и т. н.

Относно кое момиче става за секс и кое за връзка е лесно. За връзка са тези, с които общите ни интереси съвпадат най-много, ПЛЮС сексуалните такива. Тоест винаги имаш тази допирна точка. Ако примерно сексуално сме на едно равнище, но тя обича да ходи на разходки всеки ден, да слуша чалга и да ходи на дискотеки, а аз предпочитам да си седя вкъщи да чета книга, да ходя на рок бар и планина от време на време, какво да правя с нея?

Разлики, ще има винаги, но въпроса е дали се мъчиш от началото да се погаждаш по него или нещата стават естествено? В момента, в който тръгнеш да си вадиш оправдания за действията на партньора ти, нещо не е наред и е време за сериозен разговор или бягство.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7ece5ef44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като ги търсиш в социалните мрежи какво друго да искат? Партия шах?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e55b1902d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   То пък, защото извън социалните мрежи зрели мъже под път и над път!

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 93fd0783bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, влизам в тази тема, защото снощи с мой близък приятел проведохме следния разговор, който може да ти бъде полезен. Седяхме си на верандата на вилата ми, пиехме си биричката и си спомняхме доброто старо време:

- Ех, Жоро... - въздъхнах аз. - Едно време всеки втори мъж ме търсеше я за купон, я за секс. А сега...
- А сега всеки първи те търси за работа, нали? .
- Точно така, друже! Покани ли ме някой на вечеря, уж да се видим, аз си знам, че я иска да му осигуря някой контакт, я да му поема рекламната кампания, я нещо друго да му свърша.
- Виж какво - потупа ме по рамото той, - радвай се и на това! Защото когато спрат да ни търсят и за секс, и за работа - тогава вече сме свършени.

Разбра ли ме, авторке? :)

Ж48

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: db4f7668fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здрасти!
Аз съм на 20 години и те разбирам напълно. До скоро и на мен ми се случваше това. Мнението на един мъж може да се промени, ако се държиш предизвикателно, например.
Ако разсъждавам от това, което аз съм вшдяла-може би типът мъже, който те привлича, не е този, когото реално тэрсиш. До началото на тази година си пишех с известни футболисти, боксьори, кикбоксьори и тем подобни. Всички намекваха именно за секс, на мен в един момент много ми писна да лавирам и да избягвам теми в подобна насоченост.
Хванах си приятел, коренно различен от моя стериотип. Ссоро се заговорихме какви са му били първите впечатления от мен, тоест когато не сме се познавали толкова. Каза, че съм имала мръснишко излъчване и ме е мислел за ку**а до преди да ве е опознал.
Като заключение ще ти кажа, че действително външният вид е ключов. Както казаха по-горе-лице, тяло, начин на обличане, гримиране и тн. Всичко влияе.
Съветът ми е не да промениш себе си, а да промениш типа мъже, с които общуваш. Освен това може да ти звучи леко пенсионерско, но не разчитай основно на интернет познанствата. ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker