Имам ли проблем, или се притеснявам излишно?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Имам ли проблем, или се притеснявам излишно?!
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 3024 пъти
Здравейте!
Не съм сигурна дали въобще имам проблем, или всичко е само в главата ми.
От скоро ми се струва, че секса между мен и моя приятел остава на заден план...
Тук ще го карам направо-секса е невероятен! Аз не се притеснявам от нищо, не се срамувам от това да съм гола или от тялото си като цяло, и буквално няма нещо, което да съм му отказала. Знам какво го побърква и как да го накарам да изцъкли очи, понякога се раздавам като порно актриса, разнообразяваме редовно-и позите, и мястото, и темпото, и бельото... Аз съм доста сексуална и спонтанна. Понякога още от вратата падам между краката му, друг път влизам под душа при него, или по средата на нощта го будя. Когато съм отгоре свършвам толкова бързо и лесно, че не мога да повярвам (преди с никой не съм изпитвала дори удоволствие от тази поза, камо ли да свърша) и продължавам докато накрая леглото не е цялото мокро! И това го побърква тотално, превръща се в животно, и въобще не мога да го опиша с думи...
Той също е доста спонтанен и сексуален. Може да получи ерекция на всяко място по всяко време и то дори и само от притискането на телата ни. Казвал ми е стотици пъти, че аз съм причината той да се възбужда толкова лесно, и знам че е така. Всичко, което ми прави е перфектно и се усеща, че знае как да го направи, и как ми харесва- просто ме познава. Само като застане зад мен, целуне ме по врата, прокара ръка по дупето ми, и я намести между краката ми и съм вече влажна!
Още много примери мога да дам за това колко си пасваме в секса, и как всичко с него е идеално, но това вече започва да бие на хвалба...
Къде е проблема ли? Ами на скоро забременях. Разбира се и двамата сме повече от щастливи, но това си е голяма промяна и отговорност.
В момента не работя, и за наше успокоение продължавам да получавам заплата (не живеем в България, тук законите са други), предстои ни смяна на жилището, и напрежението и за двама ни не е малко. От около месец обаче той не проявява особен интерес към мен, а аз сега дори имам по-голям сексуален апетит от преди! Говорих с него в началото на седмицата и му казах всичко в прав текст. Той каза, че напоследък се чувства много изморен, натоварен е в работата, и да не си мисля глупости, нищо не се е променило, продължавам да го подлудявам и ще се реваншира. Добре, ама не е добре-от тогава насам промяна никаква. Не разбирам какво се промени, аз ли направих нещо или е заради бременността? Стрес не мисля, че е. Той по принцип е доста спокоен човек, и дори сега е позитивно настроен, изглежда спокоен и ако има нещо би говорил с мен. Казва, че е изморен, ама преди сме си лягали в 1 през нощта, в 3 сме ставали за секс, а после в 5 е ставал за работа... и като казвам "преди", имам предвид преди бременността. Може би трябва по друг начин да повдигна въпроса, или просто наистина проблема е в главата ми. Ами ако вече не го привличам, или не ме вижда като жена а по-скоро като "жена му", че и с корем на всичкото отгоре??
Нямаме още тридесет, и ако от сега секса спира не мога да си представя какво бъдеще имаме. Обичам го, но платоничните връзки не са за мен. Не ме разбирайте погрешно, секса не е най-важното в една връзка ( семейство ), но без него е като почти завършен пъзел с едно основно липсващо парче! Приемам всякакви съвети, и най-вече ако някоя жена е била в моята, или подобна ситуация да сподели опит. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: a397cae3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави секса на заден план. Както и сама каза, не е най-важното нещо в една връзка. Всъщност изобщо не е важен. И няма ирония в думите ми, абсолютно сериозно говоря.

Не се вживявай като порно актриса, имай уважение към себе си. Сексът по значимост е като капка в морето.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 20a9263e6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако има някакъв проблем е в неговата глава.

Може още да асимилира факта, че ще става баща и че завинаги ще е свързан с теб. Доколкото те разбирам и той е под 30 и нямате брак? Не знам какви планове сте правили, но преходът от страхотен секс с гадже директно към родителство е малко рязък (поне за мъже). Не е просто вътрешна настройка, а и финанси.

А може просто да му е проблем да го прави с бременна, да си представя, че бебето го гледа отвътре как влиза-излиза :)

"Изморен" ми звучи като "не ми се говори по въпроса". Съветът ми е да продължаваш да го подпитваш какво му е.

Мен жената не спря да ме привлича сексуално след като забременя, но при нас беше по-плавна градацията - секс -> няколко години брак -> планирано бебе.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7fe09b4cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен се притеснява от състоянието ти - има мъже, които са чувствителни на тази тема и им идва малко като светотатство да правят секс с бременна жена, пък макар и да си е тяхната собствена. Само това ми хрумва, защото така описано, всичко ми изглежда наред, даже повече от наред между вас.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 72d9461d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жалкото е че повечето като тебе мислят така - няма секс няма връзка. Ако не правите секс сякаш ще умрете. Неандерталците са се е****и само при нужда, а не всеки път ей тъй за удоволствие, така че спрете се с тези простотии.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 52970abf0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Май ще трябва и ти да поспреш с ролята на порно-актриса и да се подготвиш за друга, по-главна и трудна - ролята на майка. Излизайте и се позабавлявайте, докато още можете, подгответе детската, единственото ти развлечение сексът ли е? Почети, гледай филми, ако ти е скучно. Че после не за секс, ами за сън няма да намираш време и ще разберете и двамата какво е умора. И спрете малко това порно, бе хора! : )))

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: cdf708fbe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4 ти каза съвършено добре истината. Помисли върху това. Сексът и любовта са две коренно различни неща. Не мога да проумея как не можахте да го научите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0c9beebee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Моят мъж го беше страх да правиме докато бях бременна, въпреки че лекарката казваше на всеки преглед, че няма проблем, той не искаше.
Родих и месец сред това всичко си беше по старо му, само дето аз бях по тлъста от преди. Вобще представите ми за раждането бяха тотално объркани. Като родиш не скачаш директно в бикините и старите си дрехи и започваш на следващия ден да правиш секс.
Няма проблеми, връзката ви е супер, радвайте се на съвместно прекараните моменти, на пазаруване за бебока и на хапване.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 95a43c1242
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Звучиш ми точно като бившата ми, а така както ги описваш нещата, все едно описваш нашата връзка. Това го казвам, за да подчертая, че не просто идеално те разбирам, ами и мога да ти дам личния си опит от подобна ситуация. Е, при нас я нямаше бременността, но тук така или иначе доколкото разбирам проблемът е сексуален, така че мога да дам мнение.

Една бременност си е много сериозна отговорност не само за жената, ами и за мъжа. Да, жената ще износи и роди детето, но пък мъжът ще е глава на семейството, и колкото и жените да са равноправни на мъжете, поне докато си в майчинство, той трябва да изкарва парите, или поне по-голямата част от тях. Всичко това генерира някакво невероятно количество стрес, и съответно на човекът са му други неща на главата, а не да прави секс 24/7. А и от гледна точка на мъжа, повярвай ми, че прекалено хубаво не е на хубаво, и както е лошо жена ти да не ти пуска, така не е и върха на сладоледа, когато всеки ден правите секс, понякога и по 2, че и повече пъти дневно.

Не знам как е при мъжа ти, но аз в един момент направо започнах да се чувствам като ходещ вибратор, който трябва постоянно да е във форма, за да задоволява жената до себе си, която пък буквално постоянно иска секс. Това малко или много отблъсква, а като добавим и стреса покрай бременността - напълно нормално е да му се прави по-малко секс. Лошото е, че сега пък на теб ще ти се прави още повече секс, както вече сама си забелязала, и това неминуемо ще доведе до проблеми между вас.

Но като цяло ти препоръчвам да започнеш някак си да опитваш да контролираш сексуалния си глад, защото какъвто и да е мъжът ти, като станете на 50 години на теб може би все още ще ти се иска поне по веднъж дневно, а той просто няма да може, или поне няма да е пълноценно. И не се заблуждавай, че сексът не е най-важното нещо за теб в една връзка, защото очевидно си нимфоманка, и очевидно сексът Е най-важното за теб. Е, когато си добре задоволена може и да отдаваш по-голямо значение на други неща във вашата връзка, ама не си ли добре "начесана", така като те чета май-май само за секс мислиш.

Бившата ми впоследствие забременя и роди, и доколкото имам наблюдения и без да сме коментирали задълбочено темата (не сме спирали да поддържаме някакви нормални човешки отношения) ми се вижда по-улегнала, и някак си с по-различни приоритети, без сексът да е на първо място. Дали детето я уморява, дали след раждането са й се регулирали хормоните не знам, но дано нещо такова се случи и при теб, че ако продължаваш по тоя начин не му завиждам на този твой мъж, който трябва да е един ходещ вибратор, и ако недай Боже в някакъв момент му свършат батериите, веднага ще бъде изхвърлен и заменен с друг. ;)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b42bf046ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Точно така: няма секс - няма връзка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f883d4a525
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   4 Жалкото са хората като вас- фригидни или завистливи. Както и 1 и 7. Много ясно, че секса е абсолютно важен. Това, че вие не привличате окото или сте някакви асоциални и асексуални, си е ваш проблем. От къде на къде ще нареждате на другите, че трябвало да забравят за секса?!!! И да, най-важен е! Хората се събират заради привличането и си го знаете. Момента, в който започнат да живеят като братче и сестриче и секс и привличане няма, е момента, в който започват скандалите, изневерите и отвращението към другия. Хилядите теми тук го доказват перфектно.Така че секса е най-важен.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b76133980f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   11, твоят коментар е един от най-малоумните за деня. Браво! Благодаря ти, че ме разсмя с тъпотата си.

Не разбирам защо вие, малоумниците, смятате, че някой ви завижда? Никой не ви завижда, повярвай. Съжаляваме ви от сърце и от време на време ви се смеем. Не сме и фригидни, нормални сме, за разлика от вас. Всъщност наясно ли си с това понятие или го използва просто така, понеже имаш нисък коефициент на интелигентност и за други думи не се сещаш? Жалък човек си ти. От най-жалките. Ти сам/а го каза за себе си, макар и с други думи, в опит да обидиш свестните хора.

1. Брутално неграмотен/на си. Първо оправи писането и тогава пиши коментари. Иначе ще има още много да се излагаш и да ти се смеем.

2. Да лепиш етикети на хора, които не познаваш е меко казано идиотско, ама ти си идиот/ка. Няма какво друго да покажеш освен простотия и ти е простено.

3. Сексът не е най-важното във връзките. (Има милиони примери, потърси. ) Хубаво е, когато го има, но и без него се живее щом има любов. Най-красивите, истински, чисти и здрави отношения не се базират на секса (животинското), а на духовното - любовта. Такива връзки могат и с много, и с малко, а също и без секс. Никой не е умрял от липсата му, нито се е разболял. Просто ви надделява курвенското. Живеете само за да ядете, пиете и ебането. Така живеят само най-ниските слоеве от хората и нищо хубаво не се случва в живота им. Живеете напразно. Духовните ценности, любовта, верността, морала са непонятни за вас. Живеете на ниво маймуни. Наистина ми е жал за хора като теб. Толкова ограничени, прости, зли и повтарящи едни и същи глупости... Чудя се дали да ви съжалявам, да се смея или да се моля за вас. Нямате смисъл, нямате стойност, нямате нищо. Боклуци - накратко казано. Курвалъкът е вашата болест, която ще ви съсипе. Тежко ви и горко с това маймунско мислене.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ff68a23b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   №9
Колко любовника препоръчваш за "контролиране на сексуалния глад"?
Иначе сериозно: не може за всичко да обвиняваш сексуалността на жената.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 320770638d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Сексът е изключително важна част от връзката. Физическа и емоционална наслада, сближава неимоверно, полезен е за здравето, удовлетворява множество психически нужди. Ако за някои от вас това не важи, потърсете други хора, които се чувстват по този начин и бъдете щастливи заедно. Но не само да лишавате останалите от тази нужда и удоволствие, а и да им обяснявате как тяхното не било любов и да ги нападате по всякакви начини е долно и грозно.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3dd22b8e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Всичко е от бременноста,като родиш всичко ще си дойде по старо му

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b349b8ba30
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Първо се успокой, това е временно. Всеки мъж изживява стрес при новината, че ще става баща, колкото и да го е искал. Особено по-отговорните. Второ, вземи си вибратор, кво толкова. И когато ти идва малко секса, го използвай. Спри да тормозиш човека за глупости. Не може цял живот енергията ви да изтича само за секс. Може и с по-малко секс да се поддържа пълноценна връзка, щом единият от партньорите е изтощен и има нужда от почивка от порно изпълненията. Не се панирай, че това е признак на отчужденост. Признак на отчужденост е само ако спрете да разговаряте, споделяте и правите секс въобще за година примерно. Постарай се да го накараш да си почине - масажче, милувки без секс, пълноценна храна, пълна почивка. Постепенно ще се върне сексуалния му апетит.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 77d9535437
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Не е изморен със сигурност. Това в случая е като прословутото главоболие при жените. Причините са - стрес, че нещата стават сериозни и най-вероятно по-слабо привличане, макар че едва ли нещо ти личи все още. Може да си мисли, че на бебето може да навреди, което си е пълна глупост, ако всичко с теб е наред. Но умора, забрави! Лошото е, че дори да позволи разговор, едва ли нещо ще се промени докато родиш.

ж

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c6e71a0f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Авторке,
може да тестваш хипотезата, че го е страх от секс с бременна като опиташ да го стимулираш орално. Ако всичко е както преди, значи комплекса му е вагинален. Ако пак е "уморен" или не достига твърдостта или отделения обем семенна течност от преди бремеността значи е стресиран от промените в живота и му трябва време да се адаптира.
Между другото, изпускала ли си го от поглед последните 6 месеца? Да не би да е забърсал нещо случайно в тоя интервал и сега да не е сигурен, че е добре със здравето и да пази детето?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 954cdb412a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Моята жена е в 9 месец и не съм я докосвал, просто не мога. Задоволява ме орално и дотам. Щом казваш, че всичко е ок по принцип, ще изтърпиш няколко месеца, няма да умреш. Виж, ако не те ебе по принцип, тогава наистина е проблем. Мъж, който не чука жена си, не я уважава!!! Но сега ситуацията е различна. Потърпи, пак ще те ебе като преди!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: bdbc1a53cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   #23, значи тя тебе те задоволява орално, а ти нея не можеш? А и знаеш ли хормоните от бременността как побъркват? Принципно разбирам, че мъжете в такава ситуация може да имат някакви бариери, обаче твоят коментар ми се стори много нагъл и егоистичен.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d13a332f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   От авторката:

Здравейте отново, и благодаря на всички, които се включиха по темата.
Аз просто исках да споделя как са се развили нещата от тогава насам при мен.

Оказа се наистина стрес в работата, дори на скоро повишиха моя приятел!
Не ми се вярваше, но в крайна сметка слава Богу проблема наистина не беше в бременността, нито пък той е изживявал някакъв вътрешен катаклизъм.
Секса си е както преди, една идея по-нежен и внимателен разбира се, и със същата честота.

Имаше няколко коментара, в които гласеше, че едва ли не само секс ми бил в главата, и съм щяла да зарежа приятеля си ако той ( секса ) липсвал, да спра порното трябвало, и как да се концентрирам върху други неща, и как нандерталците са живеели напълно нормално без секс и тем подобни... честно казано не знам как да коментирам подобни изказвания.

Не съм нимфоманка, и това е заболяване, което няма нищо общо със сексуалния ми апетит.
Няма да зарежа приятеля си при първата спънка в отношенията ни, било то и липса на секс. Зрели хора сме, откровенните разговори са ключа към преодоляването на всеки проблем.
Повтарям, зрели хора сме- концентрация върху предстоящото не липсва нито на мен, нито на партньора ми. Отговорно сме се заели с подготовката и образованието по посрещането на новия член от семейството, и пак намираме време за ласки. Това, че съм бременна не възпрепядства по никакъв начин сексуалния ни живот, както и обратното.

Пожелавам на всички ви здрави и пълноценни връзки, в които се чувствате на мястото си и сте щастливи!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker