Без страст - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Без страст
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 2631 пъти
Имам връзка с годеника си от 6 години, преди половин година заживяхме заедно. Аз съм ва 24 той на 31 години. Поради най-различни причини не можехме да правим секс особено често, случваше се само, ако идем на море или другаде. Преди да заживеем заедно, нямало къде или не искал навън, хората да ми гледали задника. Сексът за мен винаги е бил лишен от страст, сякаш го е гнус от мен. Целува ме по устните, но не така страстно. Не ме целува другаде, освен да ми засмуче едното зърно... и то дори не се усеща, едва едва. Докосва ме отдолу без да си е навлажнил пръстите, а съм му споделяла как и какво ми харесва. Та сега вече половин година сме заедно и уж секса на леглото ни щеше да е редовен, различен, а той пак е същия. Не се чувствам желана. Миналия път докато го правехме ме засегна с това, че не била нужно да лежа на възглавница като сме правели секс. На мен за да свърша са ми нужни 10-15-20 минути стимулация. А той бърза все да минаваме към секса, който не е повече от 5 минути. Говорила съм много пъти относно това с него и е казвал, че не сме пенсионери, че да го правим едва едва и любовната игра била за тях. Много ми е мъчно, че не се чувснвам желана, ето днес той си свърши, а аз не и след това продължи да ме стимулира с пръсти, защото много пъти сме говорили, че искам и аз да свърша. От лицето му се разбира, че ме ръчка с досада и аз се притеснявам, че не свършвам. Днес поисках да сменим позата, защото бух убедена, че така ще свърша, да застана на колене и да докосвам клитора си, докато той прониква с пръсти в мен, опита с дясната ръка с която ме беше докосвал преди това, но не стана, казах му да опита с лявата, защото беше легнал така, че тя беше удобната и каза, че нямало да стане и стана и отиде да се оправя в банята. Изобщо не си премести тялото и да направи опит да ме задоволи така както би ми харесало. Обожавам да ми се прави френска, правил ми е 2 пъти по 2-3 минути преди 2 години и това е. Имам чувството, че го е гнус. Всеки ден си взимам душ, държа да съм чиста. Той се къпе на 3 дни. И за хигиената му говорихме, така било нормално. Секса ни е общо взето 1 път в седмицата. Изпращала съм много подробно описание на имейл като разказ какво ми ми харесало, написано много сенсуално, изобщо нищо не прилаго от него. Казвам му какво как ще ми хареса и пак не го получавам, по-предния път докато го правехме в кучешката поза, поисках да ме целува по гърба, е залепи ми една целувка на рамото и тава беше. Обичам си го много и той казва, че ме обича. Вместо да летя от удоволствие и щастие се чувствам гадно и нежелана. Не знам как да му кажа и пакажа вече, че искам по-нежен, романтичен страстен секс. Той ми е първият. Имам си и вибратор, но той не ми носи тези ласки от които имам нужда. Не искам любовник или да се разделяме заради това. Работи доста и се измаря, но така ли един път не може да се погрижи и да покаже любовта и това, че ме желае в леглото. :(
Вече дори не искам до обелвам и дума по темата, нацупва си, правел всичко като хората, аз съм била все незадоволена. После как изобщо да имал желание за секс с мен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4312956819
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Горката ти, само мога да си представя какво ти е. Повечето хора твърдят, че секса не е основополагащ за една връзка и т. н., но всички знаем, че не е така. За мен винаги е бил и ще бъде едно от основните неща за пълноценна връзка. Вярвам, че страшно много те измъчва този факт и влияе ужасно на самочувствието. Разбирам те, но едва ли бих могла да ти дам някакъв съвет.
Някои ще ти кажат, поговори с него. Но ти вече си говорила и явно е нямало особено подобрение.
Другото, което може да се предположи (със следващите си думи не целя да те обидя) е, че може да си му омръзнала, вече да не го привличаш по този начин и т. н., и ти най-вероятно си ги мислиш тези неща, но аз не смятам, че това е истината. Ти сама казваш, че той винаги се е държал така. Приеми просто, че той е такъв. Явно си прави секс с теб, но колкото да задоволи нуждите си. Без да влага страст, без да се опитва да ти достави удоволствие и т. н.
Не искам да те отчайвам, но едва ли можеш да направиш нещо, за да подобриш положението си. Съвета който бих ти дала е да си намериш любовник.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 60e97f9b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Поздравления за страхотната и отворена комуникация, която му осигуряваш! Аз само мога да си мечтая за имейл с подробности за взаимстване на идеи от жена ми. След 6г е не е лесно да поддържаш секса интересен, вижда се, че правиш всичко за запазване на семейството.
Обаче той не е на твоето ниво. Хем да те обича, хем да не си мърда пръста за теб е противоречие. Иначе след като е свършил винаги ще му е отегчено.
Ти ли инициираш секс или той? Ако не си ти колко време ще изкарате докато се сети?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7681fbebd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Искам, искам, искам... че и написано като ръководство някакво. А какво предлагаш написа ли? Един вид договор. :))) Не че нямаш право да искаш, но попита ли веднъж другия той дали не иска нещо по-така? И ще му го дадеш ли, ако теб въпросното нещо не те кефи? Според мен не си пасвате сексуално и няма изгледи за промяна. Каквото и да си приказвате за любов и т. н., един ден ще ти писне съвсем и ще го оставиш в търсене на романтичен, страстен секс с някой мачо. Чудно ми е даже как е продължила тази връзка толкова години? Но то си е ваша работа... Само едно от мен - не изневерявай, имай доблестта да му кажеш директно, че не желаеш повече да си с него, това с въпрос и на самоуважение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f0873234ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Тази връзка няма бъдеще!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ebbbe81739
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тъжно ми е.
Ти си много заблудена... точно защото си била само в една връзка. Имаш някакви предтсави, за това как трябва да се случват нещата, които не са много далеч от истината.
Имах едно гадже, като теб.. айде тя е била с двама - трима, но-последната ѝ връзка беше 6 години. С мъъъъъъъъъъъъка се отскубна от тоя.
След първия път, в който свърши само докато я търкам с пръсти, се чудеше какво се случва.
После като свършваше всеки път като сме правили секс по няколко пъти ми обясняваше "Как така сексът не е 4-5 минути"...
Еми съжалявам... ама докато стоите с такива темерути, дето за нищо не стават... нито мъжете ще стават по-добри, нито положението ви ще се подобри...



Там бъдещето ти е такова. Използвана доколкото му е кеф и толкоз.

Тъжно е.






Братан.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3e870a1708
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Здравей, твоят приятел очевидно има от тоя тип балканско-магарешка гордост и &quot;мъжко честолюбие&quot; което е погубило хиляди връзки. Каквото и да правиш то няма да има ефект ако не го пречупиш и не почнете да имате истинска комуникация. Копирам съвет който дадох точно преди малко на друг питащ тук защото мисля ще е полезен и за теб. Нямам време за го адаптирам но мисля че ще схванеш идеята и така. Ако потръгне потърси Естер Перел в ю тюб, как да запалим страстна отново в брака. <br>
<br>
<br>
Уважаема авторке, хубаво е че търсиш съвет и друга гледна точка преди да си направила някоя глупост. Интелигентните хора правят така и не взимат решения касаещи живота на трима на базата на емоции. Най правилното решение за мен е следното ( ти междудругото си го ама почти налучкала. Напусни го, тръгни си НО САМО ЗА СЕДМИЦА. Като преди това му напиши писмо! За много хора живата комуникация е проблем и то огромен. Опиши всичко което си написала тук, как се чувстваш, страховете си и т. н. Напиши го с любов и уважение към него и му покажи че неговите проблеми не са ти чужди, но и че ти се отразяват зле и те правят нещастна. А трябва да си тръгнеш временно, за да разбере че ножа е опрял до кокала. Ако още накъде да те дооценява то ще е като те загу4би... за кратко надявам се. Не го кори и обвинявай в никакъв случай. Накрая завърше с това че си много объркана и не знаеш какво да правиш. Трябва и двамата да осъзнаят че без напълно до се разкриете един на друг и без пълно доверие нещата няма да се изгладят. Отиди някъде и се отдели от&nbsp; всичко и от всички. Помоли се на Бог, започни да постиш през това време. Прочисти съзнанието си и се концентрирай изцяло върху това какво наистина е този мъж за теб и какво ти дава. Следващата разумна стъпка ще е да потърсите професионална помощ от терапевт. В крайна сметка живеем в 21в.
Успех и Бог да ви е на помощ че бебока да расте щастлив с щастлива мама и щастлив татко, в най-добрият случаи- всички заедно!
Дилян

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 679c07d380
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе как се чукате с такива гнусни мърлячи бе... Чак пък се и мъчи да го задържи. За какво ти е тая смърдяща гнус?! И дори питаш дали него не го било гнус?!..wtf Намери си нормален човек.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b74e44932f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Има мъже, които мечтаем за такива жени. Страстни, отдадени, мили, романтични. Ето къде са свестните жени, ми при Бай Ганьо и защо?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: be37e4c1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ако не се изкъпе и в леглото няма да го допусна.
И сега егоизъм първо ти, после той. Ако иска. И една тема му прати за любовната игра писана от специалист.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b74e44932f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От Авторката
Така, ето го и нереалното продължение.
Правя вечеря аз и решавам да си пусна музика на телевизора и какво се включва от последно гледано... порно канала. Е стана ми ужасно и изгазис телевизора. Не, не, не заради порното, а защото ние правим секс веднъж седмично, сексът ни както описах по-горе и просто реших да не оставям нещата така, а отново да опитам да говорим по време на вечеря, спокойно и ясно, без излишни нерви. Това, което успях да постигна е 31 годишен мъж лежащ на земята на остъклената тераса. Ето защо... описах му как съм се почувствала, след като съм видяла порно канала, обясних, че не е конкретно заради него, и аз гледам порно и нямам против него, да се пуска от време на време. Питах го, защо не ме е целувал по гърба като съм пожелала, защо не си направи труда да ми е хубаво и да се вижда, че на него му е хубаво, че на мен ми е хубамо, какво е причината, не ме харесва ли, гнс го е от мен ли? Каза, че не ми разбирал, какво общо имало порното. Казах да оставим порното, а да отговори, защо нещата между нас са така, не иска, аз съм си мислела, че имало все проблеми, създавала съм ги. Каза два пъти, че не иска да говорим и накрая се ядасах и отидох в спалнята, дойде и си легна той, преместих се аз в кухнята, дойде след 30 минути той с нещата си, щял нам да си аз да съм спяла на спалнята. Казах, че не искам никой да спи в кухнята, той си отиде да пуши на терасата, а слушах лузика на слушалки за да не откача от егоцентизма и непукизма му и слез 20 минути гледам го проснал се на земята на терасата и ще спи там... Питах какво цели с това, отговор не получих. Казах му, че е смешно вместо да говорим като зрехи хора да прави такива циркове и си дойдох в спалнята. Мили читатели, този човек ще ме побърка...

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b74e44932f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От авторката

Не мога да повярвам аз какво му казвам, той как реагира, не мога. :о

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b74e44932f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От авторката

Вече рядко съм инициатор, то ми е неприятно вече.
Къпе се на 3 дни, единия нокна смяна, другия работа на село, прибере се изморен, какъв секс да искам, на мен ми и кофти, че не е взел душ, а на него не му е. общо взето сегса е събота, като се изкъпе, след баня. Някой писа, че съм била ръководство, ами като не виждам нищо насреща подсказам, казвам и пак не става, нали уж трябва да се комуникира в една връзка, дамо, че то не показва заинтересованост. Да много пъти съм питала има ли нкакви желяния, не, некога не е имал...
Коментара с едната седмица напускане... точно преди за заживеем заедно така се скарахме и ми писна, че си събрах нещато от апартамента без за кажа нищо. Е бяха големи обещания за промени във всякакъв план, чудеше се дали ще може да ми вярва, дали ще забрави болкато която съм му причинила сато видял празния апаартамент, дали няма пак така да го зарежа... явно вече е забравил. Ако се чудите какво е било това скарване, ако купувахме спалня избрахме матраци в магазина се съгласи да си вземем от модела, сойто аз искам, пледложих, ако иска той да си избере на него по негов вкус а аз моя по мой, не щяло да има разминаваме във височината или единия да слегне по-бързо. Излязохме от магазина такифа фасони и груби приказки... предния път път 1 час боя съм избирала в магазина, а аз ги поогледах 3 пъти всичките каталози за 5 минути. За кухнята съм избирала барбенски работи, а аз вместо едно бледо розово за плиборите избрах синьо заради него, че да му е и на него приятно. Същота работа било отгоре било с дантелени детайли като кукла барби. Та тогава се чувствах ужасно, че още он началото на бъдещия ни живот заедно няма никъде щастие та затова го направих...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cb37ebbe43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Четох, четох и като стигнах до това, че ти е първия на 24г.! ... нормално, че го търпиш некъпан 3 дни, нормално, че се задоволяваш и с малкото, което ти дава в леглото... все пак не си видяла от другата страна, видиш ли я, такива като сегашния ти няма да ги търпиш много, много...

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6cbd501657
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   И как ти стана годеник това дърво? Махай се докато е време, иначе ще си поредната незадоволена лелка!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 45b804fe8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Мило момиче, разбирам че това е първият мъж в леглото ти. Навярно първият, с който имаш сериозна връзка. И знам че е много трудно да се разделите. И съм наясно, че не би желала единия секс да е причината.
Но, авторке, ти трябва да се разделиш с този човек! Пределно ясна бе че не искаш такива съвети, но друг съвет няма как да ти се даде.
И реално проблемът не е просто в секса! Проблемът е в отношението му към теб. Той не просто те приема като даденост. Той изобщо не се интересува от теб, твоите чувства и емоции. Има вероятност той наистина да е неспособен да ги разбере, в това отношение - баща ми беше такъв тип, който изобщо не разбираше от чувствителност, емоционалност, нямаше емпатия. Но независимо от причината за неговото неразбиране, крайният резултат е, че ти няма да бъдеш щастлива.
Сексът най-лесно ще се коригира: хващаш любовник след 10 години и разбираш какво е истинско удоволствие. Но любовникът ти навярно ще ти покаже и една друга монета - ще ти покаже какво отношение можеше да получаваш в дома си.
Още си млада. Не пропилявай времето си с този хубостник, вярвай в себе си и се отдели от него. Никой не може да гарантира, че ще си намериш по-добър в леглото, по-добър в отношението и т. н. Но ще се надявам така да стане и да се убедиш, че си е струвало да минеш през фазата на раздялата.
Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 760ff6aa37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Скъпа, много ти съчувствам. И моят мъж е малко тъпанар на тая тема. Къпе се 2 пъти на ден, добър съпруг е, отговорен. Но яко скучен в кревата. Предлагала съм анален секс, връзване, секс на публично място, в банята, на фона на порно, с масажи без ръце, свирки, свършване върху лицето ми, в устата. Не страдам от комплекси, на тъмно, на светло, отгоре, отдолу, всякак.... Обаче това го давам само аз, той получава.
Един ден наскоро поисках да попитам защо не иска да ме лиже след като аз правя всичко за него. Последва як скандал с юмрук по масата и твърдение, че съм провалил замислената вечер. На мен ми стана обидно, защото откакто сме заедно все се раздава, той граби с 2 ръце от всичко и не получавам нищо в замяна.
За това спрях да говоря, спрях и секс да правя. Само веднъж в месеца или 2 пъти когато съм много много възбудено и трябва да свърша с мъж иначе нямам мира. После го игнорирам. Спрях свирки, масажи и све... Айде у лево мой човек, чакам го да попита какво става, защо вече не го искам. Тогава ще спретна такъв скандал и ще му накажа всичко в лицето. Все мълча и го толерирам, но и това има край.
То лично не виждам защо стоиш с тоя кретен. Намери мъж, който ще те обича и желае.
Успех.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ebbbe81739
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Добре вие къде живеете? Той какво работи? Какви са му хобитата и аспирациите в живота? (ще прощаваш за "сложната" дума)

Ако мога да хвърля един бърз, непрофесионален анализ...
"Мъжът" ти е човек, лишен от душевност и всякакво развитие.
Такъв човек трудно може да осъзнае нещо по-дълбочко, защото намирата трудности изобщо да схванат концепцията на човешките отношения.
Животът му е скапаната работа, която е нископлатена и нискоквалифицирана.


Ти от своя страна... стоиш там само защото не знаеш какво друго има. Това е като синдрома на твърдото легло. Като свикнеш на земята... и на най-високотехнологичната мемори пяна да те турат, па ще си легнеш на бетонЯ. Та и ти така... искаш си това, на което си свикнала и което си знаеш.
Тоя човек е тотал щета, но ти няма да го напуснеш, и това е ясно.

Нямаш нужда от съвети...











Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9e781407ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Кардинална грешка - ти си се сгодила за единствения мъж с когото си правила секс. Това не се прави, защото пасването в леглото е изключително важно за една връзка. Не казвам, че трябва да си овършала половината мъжко население, но опитът в леглото е важен. Значи ти си с него от 6 години. За тези 6 години все сте правили секс. Той очевидно не ти е харесвал. Е защо се обвързваш с човек, с когото не ти е добре в леглото? Това ще се превърне в изключително сериозен проблем за теб. Помисли си добре. По-добре сама, отколкото зле придружена - запомни го.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: baaea1727e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Леле а аз чудя къде са жените като теб? Те били обвързани с такива ... Много точно, някой ти го беше написал, че си се сгодила за единствения човек с когото си била. Нямаш база за сравнение. Нямам впредвид да овършееш цял футболен отбор. Имам впредвид не знаеш, какво е да имаш подходящ човек до теб. Той отдавна те е взел за даденост. Не полага старание. Аз съм мъж, всеки ден се къпя минимум веднъж. В секса се раздавам. За мен той е отдаване не е машинален акт. Винаги започвам с 69, после се започва същинската част. Обичам разнообразието. Умирам си за жена като 21. Такава която се раздава в леглото. Имаш време да вземеш живота си в ръце. Остани сама за ден-два и си задай въпроса дали наистина искаш да бъдеш с този човек? Това ли е, което заслужаваш? Послувай първия отговор, който дойде на ум. Знам много е първично, но това е най-правилния отговор. Не започвай сама да се убеждаваш, че той мъжа за теб и т.н. Послушай вътрешния си глас.
Успех.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: cdb34bca73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Най отвратително е, когато комплексари се опитват да дават съвети!? №24 уж прави страхотен секс, но си мечтае за пряма жена, значи секса е в мечтите му. А авторката уж е вече зряла, а мисли като малко момиче, като се оплаче във форума ще се оправи ли проблема й? Никой не я е вързал с въже, като не й харесва живота с този мъж, да си хваща пътя и да си ходи у тях. Ако започне да го лъже и тръгне да се раздава, само ще си утежни проблемите, затова е по добре да се маха и да си търси опитен тъпкач.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker