Проблеми с вдигането на самолета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблеми с вдигането на самолета
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 2461 пъти
Здравейте, хора!
Прави ми впечатление, че напоследък все повече млади мъже имат проблем с приятелчето си. Става въпрос за такива под 25 години, които се очаква да са в разцвета на силите си. Била съм с двама такива - единият каза, че никога преди това не му се е случвало, след 3-4 опита, при които му спадаше, докато беше в мен, просто спря да ме търси. Вторият още преди да започнем със секса ми обясни как стоят нещата, как след няколко часа секс тя го питала само толкова ли може, при което приятелчето му повече не действало по същия начин. След този случай дори презерватив не може да постави без да му спадне. А желание имаха и двамата, вдигат си го нормално, просто стигне ли се до там пенисът да влезе, нещата се провалят.
Приятелки също са ми разказвали такива случаи, момчето го вдига, но оттам нататък не се получава.
На какво може да се дължи според вас? И още по-любопитно, как да се поправи? Защото сексът не е най-важното в една връзка, но без него не става..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: daf0c2a114
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз го забелязвам това и нямам обяснение.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 078747f695
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Мъж на 35 съм. Основната причина се казва порнография. Пресищането с гледане на гола женска плът накрая уврежда мозъка на мъжа. А знаем, че секса започва в горната глава. Друга възможна причина е емоционална травма от тежка раздяла. На мен лично, след тежка раздяла навремето, първият ми с нова жена беше провал. Омекнах, точно както описвате и не можах да свърша работата. А такова нещо никога преди това и никога след това не ми се беше случвало. Но порното влияе крайно негативно на мъжката сексуалност. Но това е поправимо. Спре ли един мъж порното, нещата се нормализират. Днешните млади жени сте за съжаление, след някоя и друга година дет се вика, няма да има кой да ви ебе. Порното, емоциалналните травми, слабата психика и неувереност на днешните млади мъже, все повече ще ги превръщат в самозатварящи се и импотентни момченца. Когато аз бях на на 25 години можех да еба по цели нощи, буквално до последна капка сперма. Между 17 и 25 години чуках толкова много, че сега дори с медикаменти не мога по толкова. 5 пъти за една нощ го нямах за нищо, а под 3 пъти тека не падах! Все още съм като стомана, но по толкова много секс просто сега ми е невъзможно. Сега като слушам и чета за какво иде реч, просто не е истина. И ние сме гледали порно, но днес страшно много млади момчета са зависими и буквално имат нужда от лечение. Сори момичета

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4da0cd8211
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Става и без секс, споко, но само там където има истинска любов. Уви, повечето хора са долни курволяци и ако няма секс - бягат. Жалки, празни, гнусни души, но какво да се прави... Еволюцията ги е пропуснала и живеят само за да задоволяват животинските си нужди.

От жена

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0840d3777b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   до номер 3
То и аз не съм особено сексуална, но ти, уважаема, си за специализирана помощ.

P.S. Съгласна съм с младежа под номер 2, но му поставих единица - изключително вулгарен език, айде няма нужда.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9c91db4508
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   В повечето случаи действително е заради порното
Ето малко повече инфо:

https://www.medicalnewstoday.com/articles/317117.php

Аз лично не съм имала партньор с такъв проблем, но приятелки са ми се оплаквали за това. Нещо, което на мен ми се случи, е, че един от бившите ми не можеше да свърши освен ако не мастурбира. Впоследствие намерих информация, че това отново е свързано с порното и честата мастурбация. Спря въобще да се пипа и някъде след месец вече можеше да си свършва нормално.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 069185dbca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От личен опит ще споделя, че и на мен ми се случвало, но съм мъж на 35. Най-честите причини за мен са стрес от работата и непълната възможност да се отпусна. Другото е просто да не му допадаш като жена. Случвало ми се е, момичето беше симпатично, но просто нямаше никаква химия. Другото което е, дали мъжа е предразположен? Порното и то е вариант. Много изкривява представите за секса.

Не знам с колко момичета/жени съм спал, но са повече от 50. Най-хубавия секс беше с едно момиче на 18.
Просто такава химия и страс не ми се беше случвало никога. Свършвам, отивам да се измия и още съм възбуден. И така 3 тека, без почивка, без да ми спада. Момичето направо се учуди. Тя получи 2 оргазма.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7857526dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има ги случаите със увредени от порното, но са малко тези със проблеми с вдигането, които всъщност са импотентни. По-често е психологическа травма, която може да се преодолее със сексолог (Да, има такива доктори и не говоря за смешки като Наталия Кобилкина, които го правят за шоуто), както явно е случая с едното момче, за което пишеш. Някоя го е комплексирала и има засечка, когато стигнат до такава подобна ситуация нещата. Иначе го вдига, но спомена му разваля ерекцията. Не винаги е нужен доктор - понякога момичето може да реши проблема с малко разбиране и търпение и готовност да се пробва и да не се получава веднага и това да е ок. Просто трябва да им помогнеш да си преодолеят комплекса и да придобият самоувереност и всичко ще е 6.
Ако мога да добавя лично мнение, не би трябвало да е на момичето работата да оправя такъв проблем и изобщо не трябва да има такъв проблем, ако всичко си е както си трябва, но всичко дойде от прекомерното самочувствие, от самохвалството, от което пък дойдоха глупави стандарти. Стана "необходимо" ниво да можеш да го правиш по 5 часа без стоп и ако не можеш стана срамно и много момчета получиха травма от лоши думи на гаджетата си, които очакват порно-актьорско представяне на база мачовщината и самохвалството (често без покритие) на все по-приближаващите се до маймуните "играчи". Стана "срамно" да си девствен на 17, момичетата се притесняват, ако нямат поне "Ц" чашка на сутиена и нормални неща като едва забележимо коремче и стрии станаха причина да мразиш тялото си и да живееш с болезнена липса на основно самочувствие и себестойност.
Не е нормално...

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: daf0c2a114
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Да пие Трибестан или направо чай от бабини зъби, то е същото. Самолета ще лети, без да се приземява и изхвърля керосина с часове.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5bc090a65e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да отиде на сексолог. Престани да се унижаваш пред този дебел импотент. Какво сега ще го лекуваш, за да имате сексуален живот?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e248746f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Проблемът е психичен, страх да не се изложи, мисли го постоянно и се разконцентрирва от възбудата си, затова и му омеква. Надървянето на хуя е относително неволеви процес, необходима е възбуда, от голата женска плът, от мръсни приказки на сексуални теми и т. н. Вие жените не трябва да сте като дърво в леглото и да си мислите, че мъжът ви е длъжен за всичко. Голяма е ролята и на жената, да е разкрепостена мръсница, за да възбужда мъжа. Пълна скръб е прилежна домакиня с псевдоморални предразсъдъци, пасивна в леглото, па ако ще да е много красива! Спадне ли възбудата, спада и пишока. Купи му виагра, коята ще му го държи надървен, така постепенно ще се отпусне и ще го прави и без хапчето по-нататък!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker