Най-красива за него, но не го привлича - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Най-красива за него, но не го привлича
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 2453 пъти
С половинката ми сме заедно почти 10г. и имаме дете. Много се обичаме, подкрепяме, чудесно семейство сме, но в интимен план нещата не са толкова добри. Имаме контакти само веднъж - два пъти в месеца. Сякаш като му се насъбере желание отделя за това 10 минути и после близостта става табу.
Не ме закача, не флиртува с мен, а ако аз направя опит той не ме отразява и се прави че не ме забелязва. Ако му изпратя нещо закачливо никога не се закача обратно, никога вече не вижда жената в мен. От дълго време съм в депресия и си биех главата в стената докато разбера какво толкова не може да ми се угоди, докато не осъзнах че ми липсва внимание от него и че не се чувствам харесвана и желана.
Тази история смятам да му я покажа, заедно с коментарите когато я публикуват модераторите, защото се надявам да помисли защо така ме отбягва, въпреки че не спира да ми казва как съм най-хубавата майка на площадката като водим детето, когато го питам коя актриса според него е хубава, той казва "само ти си хубава" и т. н.
Нещо не разбирам. Как един мъж смята една жена за най-красива, а не е привлечен от нея и когато тя флиртува той не и отвръща.
Това ме убива...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 51161e48d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен казва, че си най-хубава и т.н. за да не се обидиш. Говорила съм с моя по този въпрос и двамата сме на мнение, че винаги ще има някой по-красив, по-успешен и т.н., реалисти сме, обичаме се и двамата сме красиви, но не си казваме нереални неща в които няма смисъл. Мисля си, че мъжът ти е натоварен психически, очевидно има неща които не ти споделя или най-лошият сценарий (има друга). Но не искам да те вкарам във филма, ти ще знаеш най-добре.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a5594eb248
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Винаги ли е било така? Какво и кога се промени? Може да те вижда като майка, а не като жена - сексуален обект. Може да е гей, знае ли човек. Много малко подробности даваш. Едно е сигурно, това не е нормално и е напълно резонно да се чувстваш зле. В крайна сметка, ако нищо не помага, почни да се оглеждаш за някой готин съсед/колега ;)

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f81b2d3ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Виждал съм доста такива двойки, и в случая винаги има друга жена на която той дава известното внимание което търсиш.. не искам да те обезкуражавам но хубаво се разрови в личните му неща защото ще става и по лошо!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ec2669c4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм мъж на 43 и се припознавам в твоята история. Ще се помъча да ти обясня моите мотиви за държанието ми.
Ние сме заедно със съпругата ми вече 16 години, имаме дете на 6. Тя е много хубава и грижовна жена, разкрепостена е сексуално... като цяло нямам от какво да се оплача. В началните 5-6 години на връзката ни правехме много и всякакъв вид секс.
След раждането на детето, за известен период от време тя имаше спад в либидото. След това нещата се пооправиха, но в крайна сметка, по не особено ясни и за мен самия причини, желанието ми да правя секс с нея спадна рязко. Просто спрях да я желая физически и по тази причина правим секс 1-2 пъти в месеца. Тъй като не я желая, съответно и не я закачам, ухажвам, преследвам и т. н Предполагам тя се чувства по описания от теб начин, защото и тя самата спря да иска да правим често секс и започна да се държи с мен леко обвинително.
Всичко останало в брака ни върви прекрасно, не съм и изневерявал и не смятам да го правя. Естествено, като всеки мъж, заглеждам хубавите жени по улицата, понякога и те ме заглеждат, но някак все още нямам желание да стигам по-далеч с тях.
Мислил съм защо се получи така и дали нещата някак могат да се пооправят. Вероятно е някакъв вид биология, приел съм я за даденост, липсва ми тръпката с нея. Самият ни секс напоследък също не е кой знае какво (по вина и на двама ни) и това също допринася за липсата ми на особено желание да го правя с нея.
Получава се като затворен кръг - аз не я желая и съответно не я преследвам.... от своя страна, за да изпита желание за секс, тя има нужда да се чувства привлекателна и желана.... аз пък нямам никакво вътрешно желание да я ухажвам и да внасям романтика в отношенията... и така нататък. Нямам представа дали тази ситуация е временна и колко ще продължи, но засега положението е такова.
Подозирам, че вие с мъжа ти сте в подобна ситуация. Не е приятно да разбереш, че не си особено желана, но такъв е живота. Тези неща не могат да станат на сила. Приеми го и търси някакъв изход от ситуацията за себе си, защото не вярвам, че в дългосрочен план нещата може да се променят драстично.
Като временно решение, може да пробвате да разнообразите сексуалния си живот с някоя тройка, суинг с друга двойка, отворена връзка и каквото там се сетите, но не знам до колко сте склонни на такива експерименти.
Желая ти успех!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 40055148a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Имали думи без покритие в Действия ,СВЕТВА ЧЕРВЕНА ЛАМПА!!!!

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8a563e25a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Това се нарича рутина на брака / връзката. Всички мъже с възрастта ставаме така. Нужно е разнообразие в секса, я тройка я четворка, че да се събуди либидото му.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: bc3de85ec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря на всички. Номер 7, мисля че си прав. Днес щяхме да стигнем до секс, но той ме насили без презерватив. Отказах, защото не искам повече деца. Той каза че с презерватив ну ме иска.... а аз хапчета не мога да пия защото имам заболяване и само още хармони ми трябват...Сега лежим един до друг, закачих го но не реагира и само за неговия презерватив си говори... ще се поплача.. по 1 или 2 пъти месечно го правим и той винаги свършва за 2 мин.. уж с презерватив не било хубаво...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 479ed17ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Стрес, хормони, смяна на приоритетите във връзката...
Или любовница.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9bf35193ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мъж малко преди 40-те. Не мога да разбера тези, които говорят за "намаляло либидо" с напредване на възрастта. Все пак си говорим за млади хора все още в разцвета на силите си, а не за грохнали старци на 80. Ако една жена е поне средна хубост и ме привлича, без да е нужно да е фотомодел (достатъчно е да е симпатяга, ведра, да не е сериозно затлъстяла, грозна и без отблъскващо простеещо поведение), и ми покаже желание за интимна близост, следва такава страст, че пушек се вдига. Как може да имате до себе си жени (предполага се, че са верни и стойностни, щом и като майки са заслужили уважението на мъжа до тях) и да не ги отразявате? Че на мен и 3 пъти на ден не са ми достатъчни за интимност, а 1-2 пъти месечно ми звучи като каторга. Въобще не може да се каже, че съм някакъв полов атлет, но то си е човещинка - виждаш страстна и нежна жена до себе си, която иска ласки, и най-естественото нещо е тя да възбуди у теб желание за същото. Когато самолетчето вече започва да каца след направените полети, на помощ идват и френските ласки. С такава жена езикът ми не се отделя от най-нежното ѝ място, докато не се уморя от лизане. Няма по-готино от това да видиш до себе си едва дишаща от оргазми жена, гледаща те с влажни очи. Давайте и ще получите, хора! Толкова малко е необходимо, а някои не ценим какъв човек имаме до себе си и сами се наказваме без щастие! :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: bc3de85ec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Определено прави проблем за презерватива... всеки ден ме насилва дори да отказвам и ако не дам без презерватив ми казва да се обличам и да не го занимавам...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker