Той не иска да прави секс с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той не иска да прави секс с мен
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2973 пъти
Здравейте! Младо момиче съм на 22години, приятелят ми е четири години по голям от мен. Ще се опитам да съм максимално кратка. Запознахме се преди четири години. Всичко започна много бурно. Той беше първият мъж с който съм била в сексуално отношение. Отначало всичко беше чудесно, той ме желаеше, искаше непрекъснато да правим секс. След шестият месец от връзката ни той започна да разрежда секса на два пъти в седмицата. Годините минаваха, той сменяше работа и половият контакт се сведе до 2 пъти в месеца. Все си казвах - Изморен е, нека си почива! Оправдавах го. Като цяло бих казала, че самата аз съм много разбрана, влизам в положение, не се сърдя, не си искам всеки ден, не искам по повече от веднъж и т. н. До един щастлив ден миналото лято в който той ме остави заради друга. Беше с нея 2 месеца, после се върна с обяснението, че сме се били изхабили като двойка, но все пак ме обичал искал да е с мен и тем подобни. Събрахме се и той пак започна да е активен сексуално, не всеки ден, но значително по-често. Мина известен период и един друг мъж започна да ми пише, да ме кани да пием кафе и аз излязох няколко пъти(абсолютно нищо не се е случвало, целта ми най-вече беше да си върна за изневярата му) когато приятелят ми разбра беше вбесен и сексуалните контакти още по се увеличиха. АЗ СПРЯХ контакт с третия човек и уж си заживяхме щастливо.... До преди два месеца, когато последно правихме секс. Той ме отбягва, отрича да има друга, но не спи с мен, все е изморен, все нещо друго има. Имам чувството, че сяда на компютъра вече за да се крие от мен. Гледа порно, секс камери и се задоволява, но не и с мен. Гледа профилите на чужди жени и незнам какво да правя. От почти четири години връзка не съм имала друг мъж освен него, а и въобще преди това, но не е нормално млади хора да правят секс веднъж в месеца или както сега с месеци изобщо нищо да не правят. Той никога не ме е докарвал до оргазъм. Правим секс колкото той да свърши и край. Никога не сме правили втори дубъл в секса, а какво остава за трети. Онзи ден вече не издържах и му казах всичко- как гледа порно, как гледа други жени, че е възможно и отново да ми изневерява и че всичко това е мъчение за мен, а той се изкара мъченик и много изморен от работа това била причината, но аз не вярвам да е това защото и в почивните дни не е тръгнал да спи с мен. Не знам как да постъпя, не съм принцеса, но не съм и някакъв гнусен звяр. Обичам го и искам да съм с него, но той ме стъпква. Нямам вече и грам самочувствие имам чувството, че като се погледна в огледалото съм най-отблъскващият човек който не заслужава никакво внимание, защото самият секс сам по себеси за мен означава, че съм важна за него. А не съм била с друг и се страхувам изобщо да опитам. Не знам как да постъпя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4b5f6eb4b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От начина, по който описваш сексуалния ви живот, си мисля, че става въпрос за пълен егоист. В началото е било "по-така", защото я е имала тръпката, но с нейното отминаване, се е показало и истинското му лице. Вероятно е развил някакви чувства към теб - може би си му удобна, неконфликтна и т.н., но не те възприема като жена в пълния смисъл на думата. Трябваше да ти стане ясно, когато сам ти е казал, че сте се изчерпали като двойка. Да, може би сте добри съквартиранти, но не и гаджета.

Още по-лошо е щом казваш, че гледа порно, мадами, камери и т.н. Хванат на тясно, е започнал да циври и мрънка, като женичка, и да се оправдава. Пределно ясно му е, че това не е нормално и се чуди как да се измъкне и как да продължиш да си с него. Разбирам и как това влияе на самочувствието ти. Най-разумното е да го зарежеш преди да ти е направил някое дете и да спасиш и малкото ти останало достойнство. С времето няма да стане по-добре.

Не се притеснявай от секса с друг. Най-малкото с твоя не върви изобщо, няма нищо за губене.

Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6c9ad14c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нещата са необратими и е въпрос на време да се разделите. Няма нужда да чакаш повече, нали? Действай!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3f0aa8fa47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   до авторката - цитирам те " А не съм била с друг и се страхувам изобщо да опитам. Не знам как да постъпя "
Ето там ти е проблема и там е разковничето за решаването му. Колкото повече чакаш няма какво да се оправи а нещата само ще се задълбочават и забатачват.
Опитай с друг. Дай шанс и на себе си и на някое друго момче което ще те заслужава.
Не се самонаказвай с този егоист и не си причинявай още страдания.
Няма нищо страшно и лошо да опиташ с друг, а защо не и с други.
Така ще си дадеш шанса на по-голям избор и вероятност да попаднеш на подходящ човек.
Успех.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ae037e0c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До авторката: Написала си, че сексът според теб е израз на любовта на мъжа към жената(в случая това си ти).
По принцип е така, но не е задължително тази зависимост да я има винаги. А и правенето на секс е само един от начините, чрез които човек може да изрази своята любов към някой друг. Нормално е сексуалното му желание към теб да намалява, предвид дългата ви връзка. Връзката ви претърпява трансформация от по-страстна в началото, към по-лежерна и скучна в сексуално отношение, каквато е в момента. Такъв е нормалния ход на нещата. Това не се наблюдава само при двойки, в които и двамата партньори са хипер сексуални, и липсата на секс оказва негативно влияние върху тяхната психика. Очевидно ти си малко по-сексуална от мъжа до теб, и точно от там идва проблема. Това, че си имала само един сексуален партньор до момента, не означава, че си по-малко сексуална. Обаче той явно ти се е наситил и затова е разредил контактите с теб. Заради същото нещо е зарязал и любовницата си.
След като се е върнал при теб, явно си му удобна, защото не му правиш чести скандали, но едва ли си любовта на живота му. Ако беше така, нямаше да се занимава с други жени и секс чатове, а щеше да намери начин да си запълва времето с общуване с любимия човек. Общуването не включва непременно секс. Трябва да си наясно, че може да срещнеш същия проблем и при други мъже, освен ако с тях не сте на една и съща сексуална "честота". Запомни, че един мъж може да те обича, но въпреки това да прави рядко секс с теб. Това, че някой прави всеки ден секс с теб, и те повтаря и потретва, въобще не означава, че има някакви по-дълбоки чувства към теб. Въпросът е теб какво точно те устройва?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b4294838e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей,

По това, което прочетох стигам до извода, че в момента доста от мъжете взеха да стават принцеси. До преди година бях във връзка, която беше на 6 години, тя приключи поради същата причина "ЛИПСА НА СЕКС", не съм особено голяма на 24 год. , но мисля че с опита си до сега (който се равнява на 3), съм стигнала до извод, че доста от "мъжете", предпочитат виртуалния секс пред реалния, защо ли? Защото са мързеливи! Защото е по-лесно, защото виртуалната жена е само за удоволствие и тя няма да му "мрънка", че не си е хвърлил мръсните дрехи, които ти евентуално переш, че не си е занесъл чинията в мивката, която ти евентуално миеш..
Мога да изброявам много още, но това мисля че е достатъчно, нали?

Виртуалните жени вече са за предпочитане, но знаеш ли не се отчайва, хващай си багажа и се махай, отвори се към живота и аз не се понасях, и аз мислех че съм хипер ужасна, но познай - МЪЖЪТ ДО МЕН не ставаше, не аз!

Сега отново съм във връзка - да кажем че е по-добре, но и аз усещам отново липсата, но не смятам че е нужно да търпя все някъде има мъж, който ще е мой, ще ме желае и ще сме на една вълна.

Моят съвет е както казах, не се страхувай от външния свят, не се притеснявай да опиташ с нов човек, знам какво ти е, дълга връзка, но не си заслужава. Даже бих те смъмрила, че отново си го прибрала, но не сме тук за това, а за подкрепа и съвети, за да си стигнала до тук, едва ли някой те разбира.

На 22 години си, почти наборка не се затваряй и не бъди робиня на никого! Трудно ще е, но това не е едиственият мъж, все пак не сме в средновековието.

Успех и знай че всичко с притеснението е само, и единствено в главата ти, не е толкова страшно, отпусни се, don't worry, be happy girl! :)

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4ace4b5fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Зарежи го тоя, само на 22 си и си намери друг. Не си пропилявай живота

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8d0dab2a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се страхувай от това да бъдеш с друг!!! Може да ти е много по-добре(както става в повечето случаи), да иска повече секс, да те цени, да не е егоист. Твоят човек те е приел за даденост.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7dba4c0f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не те харесва. Сексуално. Сори, ама това е истината. Дори може да си много хубава, ама сексът с теб не е хубав.
Това, което описваш 1:1 съвпада със случаите, в които съм бил с жена и след първоначалния трепет от познанството всичко умира, защото не сте съвместими. Еб*л съм я по принуда накрая, а аз имам супер силно либидо и реално винаги ми се, но не и с нея, ама вече сте във връзка, уж ти е удобно... правиш секс когато вече нагонът е много силен и няма значение, че сексът с нея не ти е най-любимия.

От друга страна съм имал и такива детооооо са били изпепеляващи... няма месеци, няма години, няма 5 пъти на ден. Само като ѝ чуеш звънтенето на гласа... дори преди 2 минути да си свършил, пак си твърд на бургия.

Когато си изневерявате... това вече е въпрос на его! Аз съм по-добър, аз ще те ч*кам както трябва, не той (или обратното).


Вашето е обречено. Или ще се разделите, или ще се гърчите цял живот.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 03fb486c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Не оставяй някакви фригидни хорица да те убедят, че това е нормално - не е!
Трансформации, ала бала, глупости на търкалета.
Качествена връзка без секс няма!
И да, редовният секс може да се запази и в дълга връзка!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 53fee8659e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката: В отгомор на номер 1 - може би сте прав/ва. За правенето на деца едва ли иска мен, че да иска и деца от мен, а и не мога сама да си го направя. Едно не разбирам във взаимоотношенията ни- Сякаш хем не ме иска, хем не иска и при друг да съм, или просто ме дърги резерва докато намери нещо което му пасва и пак не виждам смисъл в това да си с някой който не искаш само за да не си сам докато намериш своят човек

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 53fee8659e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторката към номер 8. Разбирам, че съм била с един мъж и нямам опит или имам този който той ми и дал, но как ли ве опитах да го спечеля сексуално, опитвах с бельо, да го карам заедно да гледаме филмите за възрастни, да сменим мястото да не е само в глупавото легло. Орална любов. Той отказва всичсо с мен, само оралната е приел, но аз да предложа. Когато ме остави заради другата с нея е спал къде ли не, а аз съм само на леглото. Каква ми е вината в случая, че аз взимам инициатива, а той не, как да не му омръзна?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8d0dab2a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Иска да седи с теб, защото е свикнал. Докато си намери по-добра. Знае, че ти винаги си на среща и го търпиш, каквото и да направи. Явно нещо не ти достига, за да си перфектната за него.
Искаш да си губиш времето с такъв? ! През това време можеш да намериш човека, който ще те боготвори, който ще те докарва до оргазъм и ще прави всичко да си щастлива, който ще те вижда в бъдещето си!!! Покажи му, че трябва да полага усилия, че не си му сигурна. Вдигни си самочувствието като за начало. Не хленчи и не мрънкай така го отблъскваш повече, така само той си вдига егото. Ако ти не помислиш за щастието си, никой друг няма да го направи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1d55e1c4c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Според мен този човек отдавна е притръпнал към теб. И това няма нищо общо с теб като човек. Просто бурната афера не е прераснала в нищо повече за него. Той и сам ти го е казал, "връзката е изчерпана". С теб ще бъде само докато си намери нова тръпка. Въпрос на време е. Има такива хора - не искат да са сами, независимо че връзката не ги удовлетворява, а може и да пази имидж пред родители или колеги.
Основното правило, за да вървят нещата, е да се чувстваш добре в една връзка. В случая, и на теб не ти е добре. Затова не отлагай и се разделете. И без това сексът ти с него не е бил това, което трябва да бъде. Със сигурност няма да ти е лесно, но с времето сама ще разбереш, че си постъпила правилно. Млада си, но и на 42 да беше щях да ти дам същия съвет. Остави го. Ще намериш по-подходящ за теб, с който да се чувстваш желана. Не отлагай, колкото повече време минава, толкова по-трудно ще ти е, а няма смисъл да се мъчиш. Заслужаваш да си щастлива, и да, щастието ти не е с този мъж. Стискам палци

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c908607bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не минавай моя път, девойко! Аз се разведох след 15 години брак по същата причина. През тези 15 години какво ли не ми мина през ума - че съм прекалено дебела (стигнах до анорексия), че съм прекалено слаба - захванах се със спорт и тренирах до изтощение 7 дни в седмицата, че кожата ми не е хубава (харчех цели състояния за козметика), че не съм достатъчно елегантна (побърках се на тема мода), че съм лоша домакиня (станах перфектна котвачка и чистех до два през нощта, къщата светеше), че съм несговорчива (започнах да се съгласявам с всичко) и т. н. Няма и няма секс, той просто не ме забелязваше. Две седмици на морето, отпуск, петзвезден хотел на брега, слънцето изгрява пред терасата, нощем вълните се плискат под нея, пълно безгрижие... за 14 дни даже за ръката не ме хвана; екзотично пътешествие из Африка - абе как ей така за тръпката един път не му се дощя да прави секс на такова място? Накрая стигнах дотам, че започнах да крия алкохол из всички потайни кътчета на къщата. Само чашката ми помагаше да не мисля за това, че съм ненужна. В един момент обаче реших да се взема в ръце и вместо да се наливам с водка, просто го ударих през просото. Така се озовах в прегръдките на мъжа, с когото съм и до ден днешен. Да, сексът ни събра и вече 7 години не ни пуска. Аз не намирам никаква разлика между първите месеци, когато станахме любовници, и сега - когато сме съпрузи. За него аз съм най-красивата, най-умната, най-добрата домакиня и най-сексапилната. Това ми внушава с всеки свой жест и не ми го внушава случайно - човекът просто си държи на връзката и не позволява огънчето да угасне. Интимността не е непременно същински секс, тя може да се прояви в страстна целувка в кухнята, шеговито плясване по дупето, небрежно пъхната ръка под полата ми, докато гледаме телевизия, пикантен есемес по средата на работния ден и т. н., все знаци, че ме желае, но мъжът ми е отличен психолог и знае как да разпали една жена. Апропо, алкохолът потъна в небитието, днес я веднъж в седмицата изпия един малък джин с тоник, я не.
Споделям, авторке, историята си, за да ти очертая бъдещите проблеми, които може да си навлечеш, защото ние, жените, сме емоционални същества и липсата на интимност я преживяваме дори не толкова като физически дефицит, а като доказателство за личностната ни непълноценнот. И това може да ни убие.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d4f63d2995
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторке, няма смисъл да продължаваш тази връзка и да чакаш чудо. Не си губи най-хубавите години, не пропускай удоволствието
на секса заради една умряла любов, която се мъчиш да реанимираш. Между вас нещата са приключили още когато е тръгнал с другата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker