Спада му - притеснение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Спада му - притеснение?
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 5088 пъти
Здравейте, момиче на 19 години съм. От около месец излизам с едно момче, по-малък е от мен с една година. Доста бързо се привърза към мен, личи си и си казва, че е влюбен. Всичко в отношенията ни е перфектно, но се появи малък проблем.
Много често се натискаме с часове - тогава има много силна ерекция, усеща се още докато се целуваме. Правила съм му орална любов и тогава също няма проблеми.
Два пъти се стигна до секс - по време на любовната игра беше доста възбуден и точно, когато дойде време за самото проникване, изведнъж му спадна. След първият път говорихме за това и ми обясни, че се притеснява, защото много ме харесва и го е страх да не се изложи, понеже имам повече опит от него. Приема го доста навътре, започва да се обвинява, мисли си, че едва ли не нищо не става от него. Аз се опитах да го успокоя доколкото мога, казах му, че това не е най-важното, че все някога ще стане.
Вторият път отново същото, всичко беше точно, правихме 69, дори за малко да свърши и когато тръгна да го вкарва спадна... Супер гадно му стана, при което му обясних, че докато продължава да мисли, че ще се случва пак, то наистина ще се повтаря.
Наистина приемам ситуацията доста нормално, не съм си мислила да приключа отношенията ни заради този проблем. Много искам да му помогна по някакъв начин, защото определено се чувства доста зле - ядосва се, притеснява се, обвинява се и дори си мисли, че скоро няма да го искам ако това продължава. За мен проблемът реално не е това, че не можем да стигнем до секс, а в това, че той не се чувства добре след тези две ситуации. Казва, че има много голямо желание да е с мен, но не знае защо се притеснява толкова много.
Проблемът му определено не е физиологичен, защото има много силна ерекция през другото време, т. е. става въпрос за психологически проблем.
Дайте някакви предложения как да го предразположа максимално, как да го накарам да забрави за тези случки и да се отпусне... и ако отново се случи да му спадне точно преди да го вкара, какво да направя, за да не се сдуха и да не ни се провали цялата вечер.
Моля да публикувате историята, наистина ми е интересно какво ще бъде мнението на по-зрелите мъже в сайта. Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: cce5d09023
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Да спре порното!!!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 57f9cbed13
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Защо се занимаваш с деца?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 659aca15b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не само на него му се е случвало. Аз съм на 38 и също 3-4 пъти ми е спадал. Забелязал съм, че се случва когато съм с ново момиче или ще ни е за първи път. Но преди 10 години разбрах как да го преодолявам. А именно бях с една какичка с 17 години по-голяма от мен. Награби ме и аз се паникьосах за момент. Бях на максимум с ерекцията още докато седна в мен. За да не стане гаф, си признах, че може да се случи. Усмихна се и продължи. Стигнахме до проникването и прас 6. 30! Не и стана приятно, но знаеше, че е от вълнение и напрежение. От новото. Накарах я да свърши 3 пъти с френска, а моя хубавец се надигаше само от време на време. Желаех я тази кака! Знаех, че е за мен, ама онзи спеше! Когато приключи и със 3-я оргазъм се обърна с гръб към мен и заспа. След половин час, като щръкна онзи заспалия, наместих го а каката се събуди и до обяд на другия ден не спряхме. От близоста на дупето ли, това, че не можех да обхвана гърдите и с ръце или, че се пооспокоих малко все едно, че бях пил виагра. Вечерта нямах проблем вече.
Дядо Тошо

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1cd3f4c28a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Имам една идея. Вероятно ти си по-опитна в секса, а той може и да е девствен. Прави му орална докато лежи, гледай и ти да си гола, и когато прецениш, направо му го хвани и си го вкарай без да му оставяш много време за мислене и притеснения.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9999c2ecdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Остави го този льольо. Много е малък за теб.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 69488beebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Малкалкохол може би ще премахне задръжките. Един гол танц с потъркване ще облекчи следващите стъпки

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: fd3810654f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Дядо Тошо в коментарите си си написал че си на 38 г. А понякога пишеш че си на 40 г. Да ти вярва ли човек въобще на нащо вече. Не е нужно да отговаряш на моите писания.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 309e2a1e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ех, спомени дядо Тошо, спомени... а сега май Коледата ти е по-честа от секса. Ти що се ожени за жена, която ти къса нервите?! Па и не ти пуска. Язък!
6,30

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8921e9d195
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз съм на 40 и в началото на връзката с жена ми, с която сме заедно от 20 години, беше същото. Почти два месеца се повтаряше описаната от теб ситуация. В един момент просто свикнах с нея, успокоих се и нещата си станаха. До ден днешен съм "бетон" с нея.
Това се случва, когато мъжът е неуверен в секса и се притеснява дали ще се представи на ниво. Предлагам ти или да го изчакаш колкото му е нужно или да подходите малко по-радикално. Купете си някакъв доказан стимулант като Виагра, Левитра или нещо подобно и го използвайте в малки количества като вид "патерица" първите няколко пъти . След като види, че се справя и се поуспокои, че няма как да се провали, ще го спре и ще си продължи по нормалния начин.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 659aca15b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Спомени 10.
Всяко нещо си има начало и край. И да от 5 години не ми остават сили да го вдигна. Работата ми е доста тежка и като помириша възглавница, вече съм заспал. Нямам време за почивка, за еротични мисли и т. н.
Номер 9.
Другия месец ставам на 39. Има ли значение 38 или 40 са? А на колко се чувствам? На 60. Сайта е анонимен и ме боли "самолета какво е било. Помня тези случки в живота си и споделих какво ме кара все още да се усмихвам. И не съм се оженил. При стичане на обстоятелствата. Опознаване на "партньорката" ми, се отказах.
Дядо Тошо

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 8c03b97655
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Няма как да го накараш. Няма никакъв опит в секса и има още много да се излага докато се научи. Или си хвани опитен батко или си се мъчи с този и в един момент ще се научи. Притеснението му идва нв от това, че те харесва, а от това, че те харесва, но знае, че няма опит. Такива мъже не са свикнали да си задържат ерекцията, защото за всяко нещо се иска опит. Като да караш автомобил. Не си представяй, че с магическа пръчка ще му изчезне проблемът. По скоро тепърва прохожда в секса. Недей да коментираш нищо, защото го сдухваш още повече. Като го успокояваш, успокояваш главно себе си.
Ж32

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 8c03b97655
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Няма как да го накараш. Няма никакъв опит в секса и има още много да се излага докато се научи. Или си хвани опитен батко или си се мъчи с този и в един момент ще се научи. Притеснението му идва нв от това, че те харесва, а от това, че те харесва, но знае, че няма опит. Такива мъже не са свикнали да си задържат ерекцията, защото за всяко нещо се иска опит. Като да караш автомобил. Не си представяй, че с магическа пръчка ще му изчезне проблемът. По скоро тепърва прохожда в секса. Недей да коментираш нищо, защото го сдухваш още повече. Като го успокояваш, успокояваш главно себе си.
Ж32

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a757b71d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Една жена, която не може да възбуди и надърви кура на мъж като тояга я остави, тя за нищо не става, с такива дървета са пълни леглата у нас!!!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 67276a2d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Или си му първата жена и досега не е бил с друга или е бил 2-3 пъти с някоя преди известно време и сега се чувства отново като девствен. Няма никакъв опит с жени. Това е

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9f829affb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   И един полезен коментар не видях дотук. Решението ти е хващаш го заека за ушите някоя вечер като сте свободни и му казваш сега ще правим секс ако ще да отнеме цяла нощ. Концентрираш се върху х*я и забравяш за хленчещото същество, прикрепено към него. Каквото му трябва да го вдигне, правите го - ако трябва да си го лъска сам, да гледа порно, да си бърка в задника, все тая. В момента, в който го надърви ВЕДНАГА го вкарваш в себе си. От там нататък, стига да не си някаква пещера отдолу, би трябвало да му стане хубаво и да се усети какво се прави.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 52cca5ef0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Някога ми се носеше слава на голям еб*ч, доста момичета се хвалеха из общежитията как съм ги оправил, а това че отразявах разни страхотни мацки само засилваше слуховете. И така се стигна до момента в който реших че съм срещнал момичето. Или по-точно тя реши че е срещнала момчето... Направи ми страхотна свирка и се притесняваше, че не се справя добре и така нататък. Аз я успокоявах че просто съм си издръжлив. Истината е че бях девствен. Имахме страхотна игра. Лижехме се и тн... След време стигнахме до секс и греда, свърших за 3 до 5 минути, а ми духаше по час... Няколко пъти така и нещата потръгнаха всичко си беше перфектно, докато не осъзнах че я обичам. Тогава като тръгнах да го казвам така ми спадна, че се уплаших даже... Казах и, после се мъчехме да го съживим но безуспешно. По-късно същата вечер изведнъж стана чугун и от тогава не е имало засечки и двамата сме си заедно и смело мога да кажа че сме невероятни в леглото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker