Искам най-сетне да изпитам интимност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам най-сетне да изпитам интимност
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2727 пъти
Здравейте! Пиша тази история, защото не мога да споделя мислите си на друг, а искам да ги споделя на някого.
Та, на 19 години съм. И да, девствена съм. И да, дори не съм се целувала с момче. Може за някои от вас това да звучи абсурдно- тъй ли през гимназиалните години не съм намерила поне едно момче, което да прояви интерес към мен. Е, това не се случи.
Аз се определям като романтичен човек. Обичам да чета любовна литература, да гледам романтични филми. Когато видя някоя двойка по улиците да се прегръщат и целуват се разтапям. За мен обичта е нещо прекрасно. Единственото близо до любов към противоположния пол, което съм изпитвала е било временното ми влечение към някое момче. Но момчетата, по които съм си падала, никога не са проявявали интерес към мен.
Тъжно ми е. Близките ми приятелки са си имали гаджета или поне кратки отношения с момчета. Знаят какво е някой да те целуне, да ти се усмихне по друг начин, да погали тялото ти. Когато ги виждам да се целуват с гаджетата си свеждам глава. Чувствам се не на място. Може би е защото виждам приятелките си в друга светлина, много далечна от мен.
Мисълта за секс едновременно ме кара да се чувствам изостанала и ме обърква. Та аз дори не съм имала "невинни" контакти с момче, а на тази възраст би трябвало човек да развива сексуалността си.
Искам своята първа целувка вече, но се притеснявам, ако се случи и човекът срещу мен разбере че дори и първа целувка не съм имала. Искам интимност в живота си. Искам някой да ме обича, да ме гледа влюбено, да ме докосва, да ме целува. Срам ме е да си го призная, но искам да изгубя девствеността си. Смятам, че на 19 години вече ми е време.
Моля, кажете какво мислите за тази ситуация или ме посъветвайте :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 57ceac04e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си нещо много рядко! Гордей се със себе си ии не бързай да порастваш едва ли искаш секса да е с някой непознат. Аз съм момче на 23 имал съм доста интимни контакти ноо никога не съм попадал на девствена именно заради това казвам че си скъпоценен камък във иначе толкова гнусен свят :) Успех миличка и горе главата :)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b51355c02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо се запитай "Защо? ".
Защо не си имала възможност и защо не са изпитвали влечение към теб?
Обикновено е толкова просто... хората се впечатляват от две неща - външен вид и отношение. Като изобщо не е задължително човек, да притежава и двете. Но трябва да полага грижи за себе си.
Положи тези грижи, ако са належащи разбира се и давай смело.

Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 75223899db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ей сега ще ти прозвучи малко стряскащо:
На 19 години си. Не си закъсняла. Обичаш това, това и това. Ами дай му воля. Няма вече принцове с коне. А и бензина минава 2. 30лв. Не търси идеала за мъж. Идеалните са срамежливи, стоят си в къщи и т. н. Няма никой да дойде на вратата ти и да ти даде идеалите. Възможно е да има мъж който харесва същото като теб. Но сведеш ли поглед в земята и мълчиш, който и да е ще те подмине. Харесай си някой които познаваш. Може и да не е красавец или стока, но му позволи да те ухажва, докосва и да стигнете до леглото. Може да търси само секс, но следващия ще ти е по лесен. И за опознаване и за интимност. Липсата на опит има голямо значение.
Ония с големия

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e168dce14c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съветвам те да не даваш девствеността си на някого, просто за да се отървеш от нея. Има огромен шанс, ако нямаш търпение и се впуснеш да "развиваш сексуалността си", в последствие да бъдеш жестоко наранена и по този начин да изгубиш възможността си за обич.

След като ти разбият сърцето няколко пъти, няма да можеш да обичаш истински. Дори ако след това срещнеш някого, който заслужава обич, няма да можеш да се влюбиш в него. Така че внимавай как ще действаш. Няма нищо срамно в това да си девствена на 19г. нито пък и на 25. Срамно е да се влияеш негативно от околната си среда.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8d7d86f35d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   В повечето ситуации бих казала, че можеш да опиташ да бъдеш с някого, ако толкова силно го желаеш. Да излезете на среща, да се целунете, да изчакаш малко време и да бъдеш интимна с него. В общия случай хората в твоето положение (а то изобщо не е нещо лошо, странно или болестно) постъпват така, защото бързат вече и не им се подбира внимателно. Теб специално ще те съветвам нещо друго. Не е нужно да чакаш идеален принц, но изчакай някой свестен, който ще успее да те оцени. Ти си романтична душа, ако си легнеш с някого и той те остави непосредствено след това, задълго няма да вярваш в любовта. Хора като теб трябва да се пазят сами. Вярваш в любовта, радваш се на двойки и мечтаеш. Когато имаш толкова силна вяра и желание в нещо, то разочарованието от същото е пагубно за личността. Можеш да целунеш когото си поискаш, първата целувка не е толкова съкровена. Тя е специална само, ако е с първата ти любов. Много хора дори не помнят първата си целувка. Но загубата на девствеността се помни, повярвай ми. Ако просто искаше да правиш секс, нямаше да ти е трудно да си легнеш с някого и да продължиш напред. Ти, обаче, не си такава. Този вид секс не е за теб. Заслужаваш нещо по-добро от просто секс, заслужаваш любов.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9673c6f7e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да не ти пука, намери си някой да ти харесва физически

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: cb698b4ac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм на 19 и съм в същата ситуация. Просто искам да се свършва с всички тези “първи” неща, за да не се чувствам изостанала пред приятелките ми. Но пък и ме е срам да пробвам като си мисля че ще се подиграват на неопитността ми. Сигурно си въобразявам че ще е така, но не мога да си го избия от главата.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 55411b9c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   По-скоро се гордей със себе си, а не съжалявай! Ти си момиче, а на вас винаги ви е лесно, Ако имаш нещо по себе си, което да не им харесва, аз няма да те съдя. Ние момчетата харесваме курви, но не ги харесваме за нещо дългосрочно и за любов, така че ще намериш твоя човек. Не си лягайте с някой просто така! Успех и горе главата. Аз изпитах любов, чувства и секс чак когато бях на 23, а съм момче. Минал съм през какви ли не мисли. От влюбванията в училище и когато ме беше срам от момичета, до моментите в които момичетата не ми обръщаха внимание и до моментите от липсата на жени да се смятам за хомосексуален, тъй като психиката се обърква, сексуалността страда и започваш да се възбуждаш от всичко в порното мъже/жени, но реалността е друга, тя си иска топлинка и любов със срещуположния пол. Преживял съм много и съм се молил да открия любовта и после 4 години, от които година и половина любов, две години и половина съсипване психигическо от нея. Сега имам друга приятелка. Не съм вече онова момче, но не обърквайте психиката си защото ви липсва любов или секс. Идва момент в живота на всеки, в който Бог му изпраща някой за това без значение как изглежда, от къде е и прочие. ВСЕКИ рано или късно изпитва любов и идва неговия човек.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 75223899db
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7
Много малък процент от мъжленцата е възможно да ти се подиграят. Често се случва при "девствената ку**а". Това е термин при момченцата които определя този тип жени които се правят на оборотни, интересни. Била с този и онзи, но когато опре яйцето до дупето и се дърпат като, че ли не са виждали буба. По горе прочетох, че девственоста не се давала на всеки. Според вас ако не я дадете, ще преодолеете ли тази срамежливост и затвореност. Добре, не я давайте на всеки, но до кога ще сте девствени? 40 или 60 годишни? Няма принцове вече. Аз съм мъж на 39. Лично аз, ако срещна жена която ме разбира, подкрепя и говори с мен без да се опитва да се налага, ще се отнеса с нея както тя се отнася с мен. Има добри момчета. Но в момента в който започнете да изразявате нервните ви изблици, прищявки и най-вече да сплетете някоя интрига, сте до там. В момента една какичка на 37 години се опитва да ме вкара в леглото. Не само, че иска да и стана кученце, но и да внасям суми с които тя да се чувства добре. Но аз не влизам в сметките и. Освен само с вноските. Познавам я от доста години и моментът в който започне да ме лъже, веднага я хващам. Е как да си легна с нея?
Та мисълта ми е; отнасяйте се с партньора си така, както вие искате да се отнасят с вас. Не чакайте в къщи. Облечете се като вашите приятелки. Гледайте хората в очите. Няма нищо срамно и страшно да отговорите на въпроса девствени ли сте. Срамно е да се криете и да ползвате вибратори.
Ония с големия

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5c42a2d8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Здравей, аз съм момче от София, и също си нямам приятелка, ще ми е приятно да се запозная с теб! Мога да ти пиша...

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e1b8f61376
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Купи си силиконова кукла мъж, струват около 10 000 долара, но никога няма да си сама, а изглеждат съвсем истински.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker