Иска ми се... тройка с гаджето ми и друго момиче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Иска ми се... тройка с гаджето ми и друго момиче?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2308 пъти
Чисто и просто много бих искала да правя тройка с приятеля ми и някое готино момиче. Скоро отиваме на лятна почивка и ще бъде доста интересно, ако се получи и срещнем някое симпатично момиче, но не знам как да подходя.
Да отбележа преди години в пубертета съм пробвала с две момичета и също с предишния ми приятел тройка и много ми хареса усещането с друго момиче. Толкова е нежно и деликатно. В началото малко се притеснявам, но когато се отпусна... Като цяло повече се заглеждам по жени отколкото по мъже. Харесвам женския пол, но нищо не може да ми промени желанието за мъжка енергия и сила до мен. С приятелят ми сме от 5год заедно и в последно време се случва така, че повечето пъти оставам незадоволена. Много се обичаме и нещата вървят напред и нагоре сериозно. Живеем заедно и много се разбираме, но много жени ще ме разберат какво се случва, когато не сме задоволени. Правим страхотен секс, много оргазмична съм, но той не набляга на фреснката любов и това много ме подтиска. Говорили сме няколко пъти, той не споделя да има конкретна причина. Именно от там отново ми дойде желанието за секс с друго момиче, за ласките и целувките, бих искала отново да го изпитам и също да го споделя с приятеля ми. Мисля, че ще бъде очарован. Хаха
Та въпроса ми е как да подходя към женския пол. Не съм флиртувала с никой освен с приятеля ми и малко се притеснявам. Дали да оставя той да поеме инициативата или аз. Нещо, което също ме притеснява е хигиената на другото момиче, аз се поддържам отлично и не бих искала да се появи някакъв проблем. Предполагам, че ще трябва да използваме презервативи? Моля ви споделете вашите летни истории, ще ми бъде интересно. Дами, които харесват и други дами

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: c19fabee41
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз съм момиче и също си фантазирам за тройка с още едно момиче и приятелят ми. Бяхме на почивка и там се огледах, но мацките си стоят на дистанция и изглежда съвсем нереалистично да се случи нещо. В заведенията момичетата са с мъже. Сами момичета много рядко, мал шанс да ни се случи и тя да е и готина и чиста и да е навита на секс и то на тройка. А на мен няма да ми е приятно той да спи с някоя по-малко привлекателна от мен. Сега виждам колко им е трудно на мъжете да свалят жени. А на нас жените ни е супер лесно. Излизаме и е достатъчно само да си седим и да си хубавеем и да си изберем един от многото ухажори. А моя приятел няма да тръгне да ухажва някоя за да спи с нея, особено ако и аз съм там. А и той е толкова влюбен в мен, че не идка и да чуе за деуга жена. Дали е истина или се притеснява да си признае незнам, но е факт, че сме много далече да ни се случи тройка.
Една приятелка навремето си правеше такива тройки като лично уговаряше момичето. А момичето е било някоя позната. Но не искам аз да намесвам приятелки.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 94a7086d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Внимавай какво си пожелаваш! Защото една девойка, като теб, го направи. Уговори специално да отидат на хижа с приятеля и и нейна приятелка. Пийнали вечерта и ... Само, че втората мадама се оказала доста опитна, и такава програма му извъртяла на младежа, че онзи забравил за гаджето си. Иронията в случая е, че в момента младежа е женен за същата тази приятелка на тогавашното си гадже.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f4ea86df25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да не стане играчка-плачка? Тройката е един вид състезание. Представи си, че оная другата е по-готина от теб, прави по-готини свирки, чука се по-готино, освен това за него е нещо НОВО, а ти си прочетен вестник. Той ще прави сравнение и ще си мисли след това за нея, пък ако почне и да си ги избира и да иска пак, ще си търсиш друг приятел. Като ти е толкоз мерак за тройка, прави я с непознати, може и семейство, не с гаджето си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker