Девствена съм на 24г. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствена съм на 24г.
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 5332 пъти
Здравейте! Знам, че има много теми с подобно заглавие, но реших да споделя моята история, защото искам да получа най-вече мъжки мнения по въпроса. Проблемът е следния - хубаво момиче съм, харесват ме, имам завършено висше образование и работя, но нямам много приятели и трудно завързвам разговор с мъжете, тъй като съм леко затворена и срамежлива. Имала съм много възможности и съм излизала на доста срещи, но нещо в самото общуване с мъжете удря на камък и винаги се спирам само на фазата с целувките, понеже усещам, че това не е човекът, с когото искам да го направя. През годините съм се влюбвала два пъти и в мен също са се влюбвали, но винаги е имало разминаване. Момчетата, които съм харесвала, не ми отвръщаха със същото, а тези, които харесаха мен, не ме привличаха. С две думи - кофти стечение на обстоятелствата.. Това, което ме тревожи и за което искам да се допитам до мъжете е - смятате ли за странно момиче на тази възраст да е девствено и ако излизате с такова момиче и тя сподели това с вас, ще се зарадвате ли или ще се разочаровате? Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2dd8949a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм мъж на 25 години, също девствен. Да това е странно и го разбирам. Аз също, като теб съм бил харесван от противоположния пол, но е имало разминавания.
Живея си нормален живот и честно казано не го мисля точно това толкова. В момента имам други цели и не ми е фикс идея да бодна само и само за "престиж".

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b00c405aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Да ще се радвам защо? Защото уважаваш себе си! Това, че една дама на 15 или 25 прави секс не я прави нещо повече от теб. Да сексът е част от живота като цяло. Но много дами почнаха да НЕуважават себе си! Мислят само за момента, че ще им хареса. Моят съвет мъж на 22 години не бързай. Всичко ще се нареди със времето си.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b2d41f4e81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Нито ще се зарадвам, нито ще се разочаровам. Всеки сам си решава кога да направи сефтето. Норми и правила няма.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 301218f443
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм мъж на 27 години. Познавал съм жени, които са били девствени до 21-23 годишнината си. Не съм го смятал за странно. Учудвал съм се малко, защото знаеш в какъв свят живеем, но в слуая такива момичета са спечелвали моите симпатии.
Дори когато бях на 23г. излизах с момиче на 22 което беше девствено. Аз й бях първия. Всичко беше много хубаво, момичето беше много честно и чисто душевно, но се разделихме след време.
Не съм някакъв моралист, който ще каже нещо от сорта на "По- добре девствена, отколкото разпоретина" но не намирам нищо лошо в девствените момичета над 20 години.
Само да ти кажа, правилен човек рядко се намира от първият път. Доста момичета се пазят за "подходящия", но такъв няма, или поне се среща много рядко.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d946054ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Ми това "разминаване" дето описваш е как животът работи. Мъжете които ти търсиш са 8/9/10, но тях ги търсят и много други жени, та явно не си им на нивото. Мъжете пък които теб търсят са 5/6/7, и смяташ, че те не си ти на нивото.

Мъжете са много по-толерантни към жените, и дали си девствена или не, може да има значение само за някой "играч" който иска да те мине бързо, и ако си девствена, ако си притесняваш, няма да му се занимава. Иронията е, че жените сте много по-нетолерантни към мъжете, и проектирате това върху нас. Т.е. виждаш психическите ви проблеми как избиват, като собствен комплекс за малоценност. Много жени тръгват да спят безразборно с мъже, за да си повдигнат самочувствието, при което реално става точно обратното - губят респект от мъжете. Но проблемът е това първото което споменах - това разминаване, нищо не гарантира, че няма да продължи и още 10 години... Знам, че всички жени имате, и искате да имате тази представа, че сте невероятно харесвани и преследвани от мъжете, но като цяло тя е илюзорна. 95% от тези мъже си търсят просто с кой да спят. Ако филтрираш мъжете които наистина търсят връзка с теб, ще си създадеш по-реална представа какво ти е нивото, и какъв мъж можеш да си намериш... Според мен възрастта ти вече не подхожда особено да търсиш "пеперуди" и да се впускаш във сладострастни връзки и изневери... Особено по-зрял човек, който се е и пазил, като види накрая за какво става въпрос, какво е "влюбването" още по-тежко се преживява. Както и да е, знам ви психиката, трябва да начешете крастава. Да ти отговоря пак на въпросът - не за нормален мъж няма да е проблем, но за "якия пич" който ще ти направи пеперудите, това носи "емоционален багаж" с който може да не му се занимава...

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 74efccfd64
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ще ти го кажа малко директно, макар и да съм жена. Позволявам си да коментирам, защото следя подобни теми и имам приятелки като теб. Две-три, ама пак е нещо.
Бях девствена докато не навърших 18 години. И тогава за много хора беше шокиращо, че не съм правила секс. Не е като да получа негативна или положителна реакция, просто виждах една искрена изненада. Така че, със сигурност много мъже ще се изненадат, че на 24 години не си правила секс. Няма лошо, не те съдя. Така са се стекли обстоятелствата. Не си била привлечена от никого и не си правила секс. Ясно ми е, че няма да си легнеш с първия, само заради възможността. Подкрепям решението да подбираш. Аз не търсих някой идеален, аз просто исках да бъда с човек, когото желая и ако ще да е някаква кратка връзка, просто исках да съм чиста пред себе си. Исках да го направя с желание, а не защото трябва, защото ми е време или защото връзката ми е на еди-колко си месеци. И въпреки това на всички им беше странно, че на 18 години съм девствена. Очаквай да видиш тая изненада, която и аз видях. Ако на човекът му пука за теб, няма да те върне заради наличието на една ципа. Е, сигурно ще има въпроси, ще ти се чуди, ще се шокира. Въпросът е да не те упреква и да не те кара да се чувстваш по-нисша.
Чела съм много теми като твоята, отговорите наистина са ми интересни. Гони ме любопитство, така да се каже. На твоите години почти, скоро ги навършвам и съм спала само с един човек, връзката ни беше дълга, разделихме се и съм сама от известно време. И, повярвай ми, споделих на приятелка, че съм спала само с един човек и тя се изненада. Оказва се, че е рядкост. И заради нейното мнение и много други, сега си стоя и се чудя как следващия ще приеме, че опита ми се базира на няколко години секс само с един човек. Аз не знам какво е да си с друг. А'бе, как се прави секс с други? И преди да спа с този един пак имах такива въпроси. Как се прави секс с някого? Важно ли е, какво се иска от мен, какво прави другия, кога е нормално и тн. В тия теми разбирам само едно, две неща. Лошо е да си с някой, който ще те приема за малоумна, че не си си лягала с никого. Още по-лошо е да си с човек, който издига девствеността или малкото опит в култ, все едно е нещо много особено и много специално. Трябва ти някой, който реагира нормално, а не крайно и в истинския живот е почти на 100% сигурно, че повечето ще реагират нормално, а не с генерални изводи за теб. Това е интимност. Говорим за твоя интимен живот. Нещо лично. Не специално, не ужасно, просто е индивидуално, само твое. Няма значение кой какво си мисли, как приема миналото ти и какви изводи си вади. Ти решаваш, другите не ги мисли. И преди и сега приемам изненадата на хората, ама тия хора не се възмущават и не реагират пресилено положително. В реалния живот това се случва, казвам го от собствения си опит и от опита на приятелки като теб, които са загубили девствеността си по-късно. Тук и в сайтове като този, хората почват да умуват и вадят една неистинска реакция. Повечето дето пишат крайни коментари в реалния живот ще махнат с ръка и няма да обърнат особено внимание. Не си вади заключения от форуми, в реалния живот виждаш ококорени очи и чуваш "Ама наистина ли? Лъжеш... не, сериозно! Добре. ". Това чух аз на 18 години, това чувам когато сега споделя сексуалния си опит, това са чували и мои приятелки, които са били девствени по-дълго от мен и почти колкото теб. Анонимно е лесно да се месим, да даваме акъл и да изразяваме крайни мнения. В реалния живот срещаш някого, усещаш енергията му, имаш някакво мнение за него и чувайки подобна новина, не го съдиш толкова и не си вадиш заключения. Много му мислиш, спирай се преди да си се побъркала. Просто не си правила секс, не си радиоактивна или нещо такова. Ще се изненадат. Максимум да се притеснят, че ще ги караш да чакат дълго време. И ако знаят, че си нормален човек и в крайна сметка си способна на нормална връзка с интимност и близост във всеки смисъл, няма да им пука особено. Първи, първи, това е положението.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: cc3942e03a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не смятам, че е странно на тази възраст едно момиче да е девствено. Просто се срещат по рядко.
По-скоро бих се зарадвал, отколкото да се разочаровам.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 65a01f18e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Блазе ти! И аз искам да съм като теб. Даже съжалявам че на 17 години го направих. Да можех щях да върна времето назад и нямаше да съм с никой. По добре да си сам и девствен от колкото да си с първия срещнат и после да съжаляваш цял живот. Сега на на 27 пак съм сама и сама ще си умра. Не ми трябва никой. Остана ми само моята самота!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c3b01e5d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Проблема за мен като мъж не е девствеността а чувството за "специалност" което имаш и позицията на ръката ти да е постоянно на ръчната спирачка в отношенията. Казано по-друг начин ти очакваш необикновени стечения на обстоятелствата и необикновени хора в живота си за да започнеш нещо, не разбирайки напълно, че ние сме обикновени хора. Чакайки нещо необикновено да ти се случи виждаш как живота ти минава без нищо да се случи. Да си представим например, че аз те харесам и искам между нас да се получи, аз ще ти дам знак, намек и ще очаквам от теб да продължиш, но бидейки с усещането за "специалност" ти ще очакваш "твоя човек" да направи необикновени усилия и да те впечатли и бидейки не-впечатлена и дори разочарована ще решиш, че аз не съм твоя човек. Защо? Защото това чувство на специалност те кара да виждаш себе си като ценност за която си струва да бъдат положени усилия вместо да смяташ себе си за човек, който трябва да положи усилия за да доведе нещо до успешен край. Проблема не е толкова стечение на обстоятелствата а фиксирането върху себе си или казано по-друг начин нарцисизма.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: db940e6ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Проблемът още не си го разбрала.
А той е... колко ще ти хубаво, на теб лично, като го усетиш вътре.
Има един синдром на неизживяната курва, който се проявява при индивиди от женски пол, които не са се "наживяли" когато е трябвало.
Реално ти когато е трябвало да излизаш, да правиш секс без да мислиш супер много. Или пък, ако речем, че си супер морална, то не си се сбъсквала с тежки отношения, раздели и всичко последвало една връзка, било то сериозна или не.
Щото реално като не си спала с никой, ти не си била в "истинска" връзка.

Мен лично би ме притеснило, че си девствена, ама не от самия факт, а от почти неизбежното "наваксване", което ще поискаш да изпиташ.
СТО ПРОЦЕНТА.
Особено като видиш, че изобщо не е кой знае какво и фактът, че си се лишавала и чакала толкова време... май, май е за нищо.
То дали ще се поцелуваш с някой или ще се изчукате... разликата е само морална.


Братан.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c6d120925d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Ако си моя, е все едно да съм спечелил от лотарията!!

М27

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 53c37a39bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Аз бих се радвал да общувам с такова момиче. Ще бъда внимателен, мил, отзивчив.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: be7e62f7c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Според мен е прекрасно. Но не може да продължава вечно. Не надценявай секса и отношенията мъж - жена. Те не са като по филмите, книгите, във фантазиите, мечтите. Нищо не е.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7c22ff4f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Много ясно че ще се зарадвам. Защото ако съм зле ти няма да разбереш понеже нямаш опит и база за сравнение. На първо място ще се радвам щото няма да си разопакована. Все едно да си купиш нова кола. Ако обаче е някой курвар ще е обратното. Няма да му се занимава щото ще е нетърпелив. Пази си девствеността и я подари на този за когото решиш да се омъжиш.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4118f78cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От авторката: Много ви благодаря за разбирането и изчерпателните коментари, страхотни сте! Вече се чувствам много по-добре, защото това нещо ме притесняваше доста време...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 16b7327947
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Девствени момичета над 20 на днешно време са като да видиш еднорог. Аз бях на 23, когато ми се случи, и не съжалявам, че съм била на тази възраст. На днешно време това си е рядкост, да не кажа, че такива сме изчезващ вид. Сега всичко живо спи наляво и надясно, секс за една вечер, краткотрайни връзки, някакъв ад. Изродиха се представите за любов и интимност, сега всичко е пошло.
Сега съм почти на 26 и съм била само с двама, имахме продължителни връзки. Някои би го учудил малкият брой, при все че повечето са спали с 10-20. Но аз не съжалявам и не ми пречи. Важното е да попаднеш на хора, с които може да си себе си, да има духовна близост. Има ли я нея, има всичко.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8f31a3d1d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Замислих се след коментар 8. Извинявай, жена съм, но ще си споделя наблюденията. Има мъже с култ към девствеността, които с времето все повече ще ти се лепят и ще ти досаждат, ще ти предлагат веднага брак и деца и ще мислят, че и ти това искаш. Не се занимавай с такива откачалки, намери мъж, който ще те цени заради самата теб. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5583ca70b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   На тази възраст може да мине за допустимо и приемливо, но гледай да не го отлагаш повече. По-добре бързо чукане с някой не толкова подходящ, отколкото безкрайно подбиране и търсене на съвършенство. Опит не можеш да трупаш на 30-40, защото е различно. Така че не се моткай.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 50d479d96b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   нямаш си и представа колко бих се зарадвал ако излизам с девствено момиче и това е защото това доказва че един човек наистина търси с главата си връзка и иска нещо истинско боже няма ли най-накрая нормалните хора да разберат че любовта няма общо със секса, секса е нещо крайно и то когато адски силно се познавате не е нещо което се прави веднага даже ако пряителката ми мисли като мен за тези неща без проблем мога и да не правя секс прост няма да ми пука ако щете ми вярвайте тотално ми писна да разбирам как да речем момичето по което съм хлътнал е способна да нарпави орален секс например на някого това ме побърква...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 665d0e1906
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Докъм 25 се ядва, след това вече се отразява на психиката. "Подходящ" няма. Ако харесаш някого - давай.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9dad58ecb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

24.   Да бъдеш девствена на 24 е голяма глупост. Какво искаш да покажеш с това-вижте ме аз съм много морална. Не всяка девствена стара мома е морална, по-скоро това ми говори че имаш някакви лични проблеми. Ами ако си заядлива или някакъв урсус, колко тогава ти струва твоята девственост. Ти може да му натякваш твоята девственост цял живот и по този начин да го контролираш. Ти със сигурност имаш някакви комплекси. Да речем, че се влюбите с някой и решите да се ожените. Ами ако не си допаднете сексуално какво ще правите тогава. Затова хората преди да се оженят трябва да се опознаят сексуално и ако си допадат тогава могат вече да се оженят. А няма гаранция, че ако не си допадате сексиално може и да не се ожените. Тогава защо е било необходимо да се пазиш до такава възраст. Това са отживелици и пак ще кажа, че ти си комплексарка и със сигурност имаш труден характер. Никой мъж не иска такава жена. Аз имах такъв случай с една хърватка, която беше малко по-млада от теб и като се уверих, че наистина може да е девствена, защото сестра й и мъжа на сестра й ме уверяваха, че тя е наистина девствена, аз се отказах от тази връзка. Жена в днешно време девствена след 18 г. има някакви проблеми в главата, а може и между краката.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6718cad2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Сега са на мода джендърите, а не девствените, нали сме към америка.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: cf0f1d9667
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Това че си девствена, не се вижда с просто око.
Органът, който се намира между краката ти, си е твой, и кога и как ще си го ползваш, решаваш ти.
Ето, нека те застрелям- аз бях девствена до 33 г.
Въобще не съм търсила принца на бял кон. Просто, в младостта си, не бях случаен човек в града, в който живея, и притеснението ми/все още смятам за напълно основателно/, че някой ще реши да спи с мен, за да може после да се фука, беше огромно.
Така или иначе, преди 10 години прекратих взаимоотношения с бизнеса, който ме беше направил някоя в града и дъщеря на баща ми, започнах съвсем нормална работа и постепенно бях забравена - като име и физиономия.
Срещнах мъжа си, който нямаше никаква представа коя съм и заобича това, което съм, а не това което имам, защото той реално не знаеше какво притежавам /сега вече знае/.
Вече сме семейство, имаме прекрасна дъщеря и пълноценен сексуален живот.
Така че, споко! Всичко ще си дойде на мястото.

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 705c7b493c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Не смятам, че е проблем и все пак зависи от мъжа.
По стечение на обстоятелствата се влюбих в студентка, която се оказа девствена. Беше я страх да ми каже, но на практика нямаше от какво да се притеснява.
Поне За мен това я направи още по-специална и исках тя да бъде човека с който ще споделя живота си.
Тя за мен се оказа единствената която съм обичал истински, макар многобройните ми връзки, но за нещастие тя се отдръпна и дистанцира. Доста време съм ходещ призрак, за това като си харесаш някой и ако ти за него си истински специална внимавай да не го нараниш, защото ще се е превърне в така омразния на всички жени мъж на който не му пика за никоя.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: e0a14719ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Само глупак би изпуснал такова съкровище!
Аз бях девствен до 22г съпругата ми тогава беше на 20г също девствена. И двамата първоначално се представихме за по отракани отколкото сме. Иначе казано излъгахме се взаимно. Винаги сме се старали да си докараме максимално удоволствие и сексът ни е страхотен. Мои познати (мъже) на по 30г още са девствени, така че колкото и да е странно за някой, някой хора не се интересуват само от секс.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 0e5a822aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   М30, аз бих го приел нормално и бих се постарал първия път да не е болезнен, макар че от моя опит знам, че не е много готино.

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: dfd0d6d7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Трябва да се отървеш от този товар, защото женската девственост я има и не може да се скрие физически, а мъжката е само поведенческа и преодолима. Девствените мъже се разсейват с разни хобита, но при жените всяка една изперква. Примерите са много и ми е тъжно да ти давам такива. Но тук в сайта е пълно с такива жени, даже някои си представят, че тук мъжете са ергени на 40. Действай с първия който ти хареса и не гледай характери и социален статус, че ще си караш така дълго.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: e524a2a178
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   ТЕМА ЗА РАЗМИСЪЛ. Само цитат
"""Основоположникът на висшата социология Григорий Климов повече от 50 години изучава някои явления в човешкото общество, които винаги са били забранени, както в Съветския съюз, така и на Запад. Това са дегенеративните процеси, комплексите на властта, разрушението, саморазрушението и други негативни тенденции в човека и обществото.

Г. Климов обобщава по-ранни изследвания – на Чезаре Ломброзо, италиански професор по криминална антропология, и докторите Кинси и Свядощ – световноизвестни сексопатолози, но и ги допълва с нови закономерности в резултат от Харвардския проект, които са заложени в основата на психологическата, идеологическата и друга работа на западните, в частност американските специални служби в страните от СНГ.

Статистиката на д-р Кинси от Института за сексуални изследвания, която излиза през 1948 г., подействала в Америка като взривена бомба. След нея американците се заели да изследват наследствените процеси, в които участва и Г. Климов.

Законът за телегонията – наследствеността

Основният закон за наследствеността в медицината се нарича „явлението на първия самец“. Но вероятно нашите деди в тази област знаели повече: в първата брачна нощ мъжът предава на съпругата си: образа на духа и кръвта, енергията на една година от своя живот, за износването на потомството, дара на майчинството – грижата за детето, родовата генетична памет на девойката, любовта и самия себе си.

Оттук следва, че първият мъж, който е отнел девствеността на девойката, е единственият баща на децата, която тя ще роди в живота си, независимо колко мъже ще има в целия си живот. Но другите мъже променят генно-полевия фундамент – генетичния портрет, на нейните деца, което води до болести и израждане на рода.

Телегонията на свой ред лежи в основата на небесните закони за чистотата на рода и кръвта.

Основните закони са:

Чистотата и единството на семейния съюз, задължителното семейно благословение;
Забрана за родствени бракове до седмо коляно – познаване на своя род и племе;
Забрана за междурасови бракове – без всякаква расова ненавист;
Забраната за всякакви хомосексуални връзки, носене на неподходящи за пола дрехи.

Всички нарушения на тези закони влекат след себе си тежки последици за рода, включително до измирането му. Самият процес на прояви на негативните последици се нарича дегенерация, а хората със съответните признаци на израждане са дегенерати.

Стадиите на дегенерацията

Трябва да уточним, че самото понятие „дегенерат“ се използва като чисто медицински термин, а не като обидна дума.

Според Григорий Климов дегенерацията е естествен процес, който съществува на земята от хиляди години, т. е. той е неотменна част от жизнения цикъл.

Раждането, младостта, зрелостта, старческата възраст и смъртта. На нивото на индивидуалния човек този процес е добре познат; нещо подобно според Климов съществува и в клана – семейството.

Трите етапа на дегенерацията

Полови извращения
Психически болести
Вродени дефекти.

Ако се анализират славянско-арийските веди, може да се види, че изначално причината за дегенерацията са нарушенията на небесните закони за чистотата на рода, които водят до отслабване на половата конституция на човека – появяват се признаци на двуполовост. Външно тези промени не се забелязват, но най-често те се проявяват в психиката и поведението на човека; оттам веднага възникват проблеми в семейството.

Ако нарушенията на законите за чистотата на рода продължат, процесите на дегенерация на човека, и естествено на рода му, започват да се съпровождат с полови извращения. По-нататъшните нарушения на тези закони водят до психически болести и вродени дефекти, които се проявяват с агресивност, склонност към убийства или самоубийства.

Някои изследователи отделят пет стадия на дегенерацията:

Отслабване на половата конституция;
Полови извращения;
Психически болести;
Вродени дефекти;
Израждане на рода – прекратяване на раждаемостта, убийства и самоубийства.

Изследванията показват, че между всичките стадии на дегенерацията, проявите на хомосексуализма и ненормалното поведение на човека има зависимост, свързана с проявите на раздвояване на пола на човека. Мъжете са подложени на по-бързи промени, за разлика от жените и това има напълно научно обяснение на генетично ниво. Но за двата пола са възможни следните форми на хомосексуалност – пълна, частична, потисната и латентна. Най-безопасна е пълната, т. е. откритата хомосексуалност, която не се сдържа и намира израз в половото удовлетворение.

В едно изследване в САЩ се посочва, че сред висши държавни и партийни дейци хомосексуалността е такава както при затворниците в затворите.

Вестник Ню Йорк таймс публикува резултатите от изследвания, проведени от група американски учени. Те анализирали 78 велики личности в историята на човечеството и се оказало, че 37% от тях имали ярко изразени психически болести в живота си; 83% били явни психопати, 10% били психопати в по-лека форма, само 7% били нормални хора.

Връзката между половите извращения и душевни болести

Оказва се, че дегенерацията е свързана не само с полови извращения, но и с психически болести. Официалната американска статистика посочва, че 18, 5% от населението в САЩ, т. е. всеки шести човек от клинична гледна точка е психически болен и има нужда от психиатрично лечение. Психическите болести са психози, които произтичат от главния мозък, неврози, които произлизат от централната нервна система, но те нерядко са свързани помежду си. Към психозите се отнасят параноята, манията за величие и манията за преследване. Към психоболестите се отнасят шизофренията, маниакалните депресии, егоцентризмът, който поражда болезнено тщеславие, комплексът за вина и саморазрушение.

Според Г. Климов дегенеративността при човека може да се прояви с някои физически деформации. Такива деформации са кривите очи, рижата коса, зайчата устна, вълчата паст, големите родилни петна – печатът на дявола, сакатост, гърбавост и др.

Кривогледите и рижите по времето на Петър Първи не се допускали за свидетели, защото „Бог ги белязал“.
За любителите на правописа, кавичките съм спестил
. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 10 месеца, 5 часа
hash: d4627c53b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Как ще е странно да си девствен/а, бе? Щеше да е странно, ако живеехме във времената от преди 50 години. Днес живеем в свят на разпадащо се общество и отчуждение, където все повече хора имат все по-малко приятели. Колкото по-малко хора познаваш, толкова по-малка е вероятността да намериш някой, който ти харесва и с когото да правиш секс.

Факт е, че процента на девствени и ВЪЗРАСТНИ рязко расте, особено на Запад - най-вече в САЩ.

 
  ...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 04b2100e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Познавам твоят тип! Проблемът не е, че си девствена и така да си умреш няма нищо лошо в това. Проблема е, че си анти социален психопат с претенции, който смята, че хората трябва да паснат на илюзорната картинка в главата му и са ти длъжни. Никой не ти е длъжен с нищо. Сама трябва да си подобриш комуникативните способности и да се преодолееш иначе и да те натаковат все тая е.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 0548551739
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Явно още живееш с вашите. Спокойно, скоро ще започнеш да развъждаш котки и да имаш разни хобита.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker