Приятелят ми не иска да правим секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми не иска да правим секс
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 3216 пъти
Здравйте, пиша това не само да ми помогнете как да се оправя с този проблем, а и също така да ми кажете, ако някъде греша, а не го разбирам.
Аз съм на двадесет години, а приятелят ми е малко по- голям от мен и е асексуален. Или поне го прави поради някаква причина, която не разбирам.
Иначе не показва безразличие от страна на това, че съм момичето, което харесва и иска да има. Помни какво харесвам, прави ми изненади, старае се когато се прибера от работа да има топло ядене, ходим да се забавляваме постоянно на различни места- я на разходка някъде, на кино, на ресторант, на някое шоу предаване или да играем боулинг и такива неща. Свободното си време го прекарваме заедно, но стане ли въпрос за секс е едно мрънкане, защо сега, нали сме щели да гледаме филм...
Правим го веднъж в седмицата, с повече късмет- 2. А ако има по някаква огромна случайност трети път, е защото много съм настояла, и той не свършва, защото предния ден е свършил и вече не може и го правим докато аз не свърша или просто “не се уморим”.
Казва ми, че обичал повече интимността пред секса. Казвам му- хубаво, да легнем и да се гушкаме и да се целуваме и докосваме поне, искам да го усетя като мъж до себе си, но за него е важно когато лежим и гледаме филми и да прекарваме времето си заедно. Буквално все едно иска добра приятелка.
Една вечер седнах и си поговорих с него желае ли ме наистина и като каква, защото ако ме иска като най- добра приятелка с която отвреме на време да се чукат, да ми признае и да не се заблуждаваме. Увери ме, че няма такова нещо, просто за него сексът не е най- важното в една връзка.

И сега може би много от вас ще ме упрекнат, но кажете, кой от вас ще има дълга и продължителна, и изпълваща връзка, ако е базирана само на приятелски отношения. Другото, ние сме на по двадесет години. Да сме на 40-50, да кажем, че иска спокоен живот, но мъж на повече от двадесет да живее като пенсионер!? !?

Пробвала съм да му танцувам по бельо или гола само по токчета. Реакцията е нулева, все едно няма голо момиче, а музиката била скучна. Аз съм спортистка и тялото ми не е дебело или увиснало. Пробвала съм леко да го Галя между краката докато лежим, да му шепна, купувам си хубаво бельо. Дори една вечер му предложих заедно да гледаме порно. Отворена съм в такива отношения, разкрепостена съм, обичам да доставям удоволствие.

Случвало се е директно да тръгна да му правя орална любов и той да се намръщи и да каже: “Е, не ти ли харесва как си лежахме!? ”.
Дори най- затворените момчета като видях гола жена, която прави всичко възможно да си легне с тях, ще се възбудят най- малкото. Не знам какво да направя вече.

Не съм тръгнала и няма да го направя да си търся момчета за секс или да изневерявам, но искам да запазя връзката ни, която е и от няколко месеца, не години.
Накрая бих се примирила най- вероятно, но ако на двайсет сексът е веднъж седмично, представям си когато станем на 35-40. Ще трябва да е само в представите ми докато заспивам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 84104eb87d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е за теб този. Сега не се ядосваш много, но в бъдеще, повярвай ми ще става все по-зле. Да те отблъсква по този начин не е нормално! На всеки си случва да е изморен, но щом той постоянно е така, не е нормално това. Наистина!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a66c17ba8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти имаш мъж-мечта! Завиждам ти, честно. Пази си го преди да ти го е взела някоя друга. Спри се с този примитивизъм (секс) и ще видиш колко по-приятни, ценни и важни неща има във връзките. Е, стига, разбира се, да имаш поне малко акъл и морал. Хора, толкова ли сте плитки и бездушни? Сексът не е нито целта на живота ни, нито целта на връзките, а просто една маловажна подробност, която издигате в култ, за съжаление. Секс можете да правите с всеки, но не всеки може да ви обича и уважава. Правете си сметката кое е по-важното. И липса на секс, не значи липса на любов, или край на връзката. Ако пък при вас това значи, искрено ви съжалявам. Точно на ниво "маймуна" сте, че и по-надолу. Даже животните имат повече морал от вас.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: aedfdf2297
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Не грешиш.
Секса е съвсем нормално нещо, което сплотява една връзка. Не е асексуален щом го правите от време на време, чудя се просто дали не е обратен и да не го осъзнава.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d341ec1ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм в подобна ситуация, но съм мъж.

Какво да ти кажа. Всичкото това правене на нещата заедно е обсебващо и води до приятелство. Можем да правим секс винаги, но аз не искам. Приемам я като приятел и не ме влече да правя секс с нея. Като характери се допълваме, работим едно и също. Скоро ще се разделим, ако някой не предложи спасително решение...

Този проблем го дължа на факта, че нито тя, нито аз имаме приятели (или най-добри приятели) с които да правим "нещата заедно". Ще ми е интересно да разбера дали и при вас е от липсата на приятели.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1685cefd9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Все по-чест резултат от гей-пропагандата, липсата на казарма, и липсата на дисциплина и каквито и да било изисквания към младите. Еманципация, феминизъм - ето резултатите. И те ще са все по-чести и все по-устойчиво чести...

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 79a2e7002b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Най вероятно има друга... аз излизам с момче, което си има приятелка и не прсви секс с нея, а само с мен..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b156fed1c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има всякакви хора на тази земя... поинтресувай се обаче с какви е бил преди теб и дали въобще е бил с други. И аз съм се мислел за асексуален, хомосексуален и какъв ли не нормално сексуален, но всичко е било от липсата на жени в юношеските ми години и от срам, когато те ме свалят и губих време, опит и прочие и накрая човек изтрещява. Определено след време, като започне едно такова момче да практикува секс и да опитва различни неща става по-сексуален и в момента сексуалността ми е от 10 - 10. Ако се притеснява и няма голям опит и прочие.. но пък и порно да не иска да гледа, знам ли. Аз бях голям порно манияк. Странно ми е. Друг е случая да има нисък тестостерон в границите под 10, но това става след изследване. И мен честичко ме мързи и не ми се занимава, но видя ли я по прашки до мен и опре ли ми се там, няма връщане назад спал, заспал, умрял ставам и започвам.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 36bdb746bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Случвало ми се е с жени, които не съм намирал за достатъчно привлекателни. И то не като визия... просто като усещане след някакъв период не са ме привличали. В такива ситуации просто нищо не искам от тях, освен хубавото време, което наистина си прекарваме.

Не знам дали и при теб е така, но определено има проблем.
Абсолютно не е нормално да си мъж/момче на 20-тина години и да не искаш да ебеш. Може да е латентен хомосексуалист. Още неизяснен на себе си и да може да чука жена, ама реално да не изпитва огромното удовлетворение, което изпитват "нормалните" хора.

Трудна ситуация твоята.

Още помня едно бивше гадже като излезна от банята, цялта намазана с олио за тяло и по токчета...

Моят съвет: говори отново, много искрено и откровено какво не ти харесва и защо е така. Ама не оттук - оттам, а наистина да седнете и да поговорите.
Ако не стане, пробвай да предизвикаш ревност. Някои мъже реагират много жежко на подобни ситуации. Его, чест, бла, бла...


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ec9a93d40c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Те и по-големите от вас го правят по-често, ако имат време и не са изморени. Вие сте си като най-добри приятели така. Искаш да запазиш връзка от няколко месеца, в която секса се случва след дълги преговори... Щом имаш нерви продължавай, без емоции и без страст. Твоя човек да не е болен, младо, хубаво момиче и той си лежи и си гледа филм...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 363a3a3d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Ужас! Горкия ти приятел. Направо го съжалявам. Такова добро момче рядко се среща. Всички перверзници мислят само за секс! Ти знаеш ли аз от кога си търся такъв мъж? Но всички са мръсници!

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3b1d15d2c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен, ти си по сексуална. И нормално е да го правите веднъж. Под заглавието се разбира, ама въобще да не иска. Ако не те желае, ще те нагъзи и ще свърши и след това чао. Щом иска интимност значи, те желае.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8b02bb6b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Нищо че не си дебела и увиснала, може па точно на това да се кефи, не си ли даваш сметка че ограничения ти възглед за нещата ти пречи да видиш една проста истина-колкото и уж перфектна да си, няма да се харесаш на всеки :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0507419ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Връзката между двама души се крепи на секса и интимността. Ако и двамата сте асексуални ок, но ако само единят дисбаланса е голям. Ти го обичаш като човек, и ако искаш да си с него или той трябва да намери начин да те задоволи, това може да стане не само със стандартен секс или отворена връзка.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f52ff4b7f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Имам чувството, че подобни теми се пишат от един и същ човек, все еднакви!? Какъв съвет искаш, с каква цел ги пишеш тези теми, никой не може да ти каже, направи така и всичко ще се оправи. Ами като не ти пасва, отиваш на другата връзка, все някоя ще ти допадне. От темата разбираме само, че ти си супер секси, а до тебе лежи един заспал...!?

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0eb92295ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Може би наистина е асексуален, най-малкото със сигурност имате огромно разминаване в либидото. Ще се измъчиш с такъв човек.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 71c57bd114
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Според мен сериозно трябва да седнете и да си поговорите. Може момчето да се притеснява от нещо. Предразположи го да говори. Недей да му се сърдиш и да го нападаш. Поговорете си и се опитайте да стигнете до някакво решение. Има разлика между това да правите секс и да правите любов. Може да се опиташ с любовни ласки да го възбудиш, повече любовна игра (прегръдки, целувки и т. н)
Покажи му, че го обичаш и не искаш само секс. С моя приятел също бяхме така в началото, само че аз бях тази, която се дърпаше, но с повече практика започнах да искам да го правим все по-често и по-често и сега почти няма ден, в който да не се любим. Но според мен много важно е партньора да успее да те предразположи правилно. Попитай го как му харесва, старай се и на него да му е хубаво, а не само на теб. Така, че недей да се отказваш, продължавай да опитваш. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c451f5a763
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ако приятелят ти не иска да правите секс - аз ще правя секс с теб. Аз искам

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3fe6038031
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Що за логика е това? Не ти харесва, не си удовлетворена, обаче искаш да запазиш тази връзка? Защо? За да станеш още по-недоволна, да му изневериш и в крайна сметка пак да се разделите? Илюзия е, че можеш да моделираш човека, да го променяш според желанията си. Ами хайде, промени се ти, като толкова държиш на него!? Не ти се иска? На него-също. Разделяте се и без това не сте живели дълго и всеки да си търси по-подходящ партньор.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2ab6392b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Не си внушавай че си виновна. Имах същото гадже и той така и даже каза след година и половина секс. Искаше да се гушкаме да се държим за ръка и тнт. Аз бях влюбена и търпях но се усетих че не е нормално. Проблемът е в него не в теб. Сексът е нещо нормално и ако е нормален мъж ако те види гола например без дори нищо да кажеш той ще те пожелае, но ще ти кажа че имам масово такива приятели момчета които имат проблем и не могат да правят секс и винаги казват че сексът не е най-важен. Абсурдно е.! Не си прави труда да се мъчиш да оправиш нещата. Няма да иска секс ясно е! Каквото и да правиш и най-секси актрисата да дойде пак ще е същото сигурна съм

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: be8f172f69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Мъжете са проблемни - еманципацията е виновна! Жестока логика...

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6294dfd078
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Според мен има някакъв дълбок проблем, като не съм сигурен дали даже го осъзнава. Аз съм мъж на 28 и 1-2-3 пъти секс, поне според мойте физически нужди, е нормата само за ден, максимум два.
Приятелаката ми ме възбужда постоянно, дори без да се осъзнава. Или съм много сексуален или не знам. Но тя не се е оплаквала, поне до сега.
Абе за по-сигурно, чакай да поразровя форума да видя дали не е писала тема, кой знае. HAXUAXhaxha. Иначе сериозно, мисля че има някава травма.
Наясно ли си с миналите му връзки?
Може нещо да са го наранили, да се е засегнал на подсъзнателно ниво, а това може да бъде доста съкрушително за един мъж.
Той самия има ли се за добър любовник? Въпреки, че отговора ти ми е почти ясен и по-скоро ако не е глупав, то осъзнава самоанализирайки се,
че с този секс няма к'во да се класира като "добър". Поне за момента. Може би това да е проблемът? Ако самочувствието му на
"любовник" е твърде ниско го има и момента,
че от свръх притеснение, за това че нама да те задоволи, да се стресира и притеснява толкова много, че той самият да е най-големия си враг.
Примерно не си вярва, сдухва се и тука вече край.
Ако ще да е в топ физическа форма. А да не говорим, че съответно няма шанс да предизвиква прогресивно покачваща се възбуда, нещо първично или креативност.
А това е основното и за импулса в сексуалните му действия. Колкото си по-възбуден, толкова си по-страстен и тн.
Да се възбуди и както сама каза, да почувстваш, че имаш мъж до себе си. Да те почне така, че да знае какво ти прави, а не да те те пита като ученичка.
Разбира се знаейки, че ти е хубаво. Но това е въпрос и на опознаване и доверие вече.
Ако съдя по себе си, възбудата ми е огромна, когато виждам как на котенцето й харесва, и съответно се възбуждам още повече. По мои наблюдения, повечето жени,
с които съм бил много им допада един мъж
да е първичен, да реши да прави нещо с тях, знаейки, че ще им хареса, разбира се, а не някой експеримент, без да е сигурен какво ще провокира в партноьра.
Ако не си първичен при кулминацията в акта, не си отдаден то нещата няма как да достигнат до най-"прашните и не посещавани" места в мозъка.
Примерно съвсем искрено казвам, че докато го пиша това, си мисля за нея и ставам готов,
и усещам първичното как започва точно да се "пробужда и засилва" и колкото повече мислиш,
толкова повече расте желанието да видиш как доставящ върховно удоволствие на любимия човек, което пък е най-голямото удоволствие за мен самия.
А иначе от колко време сте заедно?
Ако е притеснителен и сте от няколко месеца, може да не се е отпуснал, което намалява драстично моментните му възможности и тн.
Абе много работи може да са, Аз така до утре мога да си пиша, ама мисля друго да сърша...
Иначе трябва да си много голяма психоложка като говориш с него, защото може да стане много лошо.
Да се обиди, депресира, стресира още повече и тн...
Като за край, може да прозвучи долно, особено като съвет от 28 годишен мъж,
но може да му дадеш малко точки като му казваш колко е добър и как те кара да се разтапяш и някакви такива работи.
Ако обича да му говориш може да си страшна мръсница, ако ли не, просто с нормални, премерени думи, а не цинизми.
Примерно колко наслада ти доставя и тн. :D. На мен това ми е като някакъв вид фетиш, зависимо какъв секс правим.
Когато казах за пръв път на приятелката ми,
и то съвсем импулсивно, защото бях много възбуден, че искам да оближа влажната й приятелка и колко ми харесва да се грижа за нея, но с доста перверзни думи,
после и казах, че по никакъв начин не съм искал да я унижа или обида, а даже напротив. Някакъв вид супер хард комплимент.
Разбира се я попитах дали има против и ако не й харесва няма да го правя.
Тя каза, че няма проблем, и че тя се възбужда също. Даже ме карада понякога да й казвам какво ще й правя.
Та разказвам това, което за някои може да прозвучи като перверзия, но според мен са нормални неща в секса, защото след като подех темата и говорихме на нея,
то т'ва се оказа голямо зверче. Отпусна се още повече, поради факта, че ВИДИМО и на нея й харесва много, но тя нямаше да започне такъв разговор, определено.
Както и да е, нещо много неща написах. Но вариантите за проблема на гаджето ти са безброй. Както споменаха от това да е гей, дори и неосъзнат, до хормонални проблеми и к'ви ли не глупости.
Нооо, наааай-вероятно си е чисто психологически. Тоест го е срах да не се излага и тн, което води до самия провал. Айде стига от мен, надявам се да съм бил
полезен с някоя от идеите, които нахвърлих набързо. Успех ви желая!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 103baf1676
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Номер 2, евала, коментар право в целта или поне според моите разбирания. Аз съм в същата ситуация, по-точно бях до преди много скоро, само че аз бях тази, която искаше да прекарва време с приятеля си, а не всичко да се върти само около секс. Много ми тежеше това мрънкане от негова страна постоянно. Възможно е да се съберем пак, но със сигурност смятам да си изложа принципите ясно и да не се примирявам с нещо, които ме кара да се чувствам притисната...

Ж 23

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker