Секс чатовете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс чатовете
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2875 пъти
Здравейте, момиче съм на 18. Въпроса ми е, какво е мнението ви относно секс чата с непознат/непозната? Интересно ми е, тъй като от известно време си пиша с едно момче, не се познаваме на живо, но понякога ми написва и някоя мръсотийка, от което честно казано ми става доста приятно.. Казвам му да спре обаче, защото чувствам, че ако и аз му отговоря така, или му кажа, че ми харесва, сякаш е нещо неправилно, нередно.. Затова просто го лъжа, че не ми е приятно, а всъщност цялата настръхвам от кеф когато ми напише нещо такова хаха.. Девствена съм, не знам дали е от значение, просто, сякаш бих се почуствала като курва ако му напиша и аз нещо по-мръсничко.. Но понякога просто ми се иска, още повече и защото не съм го правила, та какво мислите вие, неправилно ли е да се води такъв чат с непознато момче и прави ли ме това "курва"?
Благодаря предварително, милички :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4dbed0a81c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всеки може да чати за секс. Мнението ми е, че ако толкова се възбуждате от чата по-добре да се видите пък каквото стане.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e4798fb7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма нищо срамно или дори ужасно в това, ако ти харесва прави го, опитай. Само имай няколко неща на ум. Първо не му пращай никакви снимки, ако например поиска голи или на някаква част от тялото ти и се опитва да те убеди, че лицето няма да ти се вижда, пак недей. И знам, че сега си казваш, ама не никога не бих направила такова нещо, но имай предвид, че когато например се възбудиш от това което ти е говорил и той поиска снимка, няма да си способна да мислиш трезво, ще поискаш да се чувстваш още по желана. Просто внимавай в това отношение, още повече девствена си, а мъжете си имат начини да те накарат да направиш подобни неща. И наясно си какво могат да ти причинят разпространени голи снимки в интернет. Другото, което е за тези чатове. Особено ако е във фб. Възможно е и с самите чатове да те заплашва, ако дойде такъв момент, което е почти равносилно на това на качи твои голи снимки. Може например да те заплаши, че ще публикува чатовете ви, което пак няма да те покаже в особено добра светлина. Не познавам момчето, не знам отношенията ви и доколко го познаваш и му имаш доверие, но просто искам да те запозная с всички рискове свързани с подобни чатове. Просто бъди внимателна. Не би искала заради подобни неща, после да ти лепнат етикет "курва", при условие, че ти дори секс не си правила още. Успех :)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b89237fbcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Няма никакъв проблем щом ти харесва. Само ако ползвате камери НЕ си показвай лицето, защото той можепда прави клипчета с компютъра и после не знае човек дали са самопза лично ползване, апможе да се появят в порно сайт или да те изнудва за пари, за да не ги качи някъде.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ee90d941f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Няма нищо лошо в нещата доставящи ни удоволствие.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0cdc6e119c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Първо научи значението на думата курва... Курва те прави само котато спиш със различни мъже!

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f65bdad861
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Няма лошо, но приеми факта, че ние момчетата се хвалим с това, а не като вас просто да се позабавляваме. Така, както имаш чат да речем с мене, така са нясно всичките мой приятели, ще те добавят и те да имат такива чатове с тебе и накрая снимките ти и чатовете ги знаят не 1, а 100 човека. Просто сме такива. Не визирам само себе си, даже аз по-малко от другите, визирам това, което виждам отстрани всичките ми приятели и познати и техните приятели, всичките момчета сме така.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker