Отвратен съм от нормалното - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Отвратен съм от нормалното
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 10181 пъти
Здравейте на 21 години съм, момче и искам да кажа колко съм отвратен от нормалното около мен става дума за сексуалните отношения между хората. Депресира ме фактът че толкова масово жените правят орален секс на мъжете разбирате ли аз искам да си намеря приятелка, която смята това за ниско, долно и нестойностно защото е ТАКА, и да не го прави никога, вижте аз няма да кажа че това е ненормално, точно това е гадното ЧЕ Е НОРМАЛНО? !! , просто не мога да си представя, че ако ценя и обичам някоя до мен да поискам да си сложа знаете какво в устата и, но още по-гадно би ми станало ако чуя от нея това че иска да прави такива неща, само като си представя гледката се отчайвам. До сега не съм имал приятелка, но не ми казвайте само нещо от сорта -""а ти не си пробвал"" аз много добре познавам себе си, стига! . Та с други думи не смятам че ако една жена има потенциала да направи орален секс на някого просто би ставала за мен, не искам да съм с такава, а това е масово, дори и сред най-нормалните и умни хора... за бога преди години познавах едно много добро момиче беше възпитана и добра оценки всичко красива и интересна и после разбрах какво е правила.. от тогава тотално не вярвам на хората ии честно казано ми писна няма ли някого, който мисли с главата си бе?? ! как можете така да разбирате тези отношения говорите за любов и чуства, а пък накрая правите тези неща? !!? изказвания от сорта на това че тези неща са красиви и свързани с любовта просто не приемам.... ааа хора много е зле работата честно..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 79

преди: 4 години, 9 месеца
hash: d68829a799
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Леле, човек, все едно слушам себе си, но в мъжки вариант. Браво!
Аз съм момиче на 20 години и съм меко казано погнусена от този тип секс, в момента приятелят ми много ме притиска за споменатата „орална любов“, а аз не искам и се чудя как да го обясня, та да не го засегна — бил смятал, че ако съм обичала някого и съм била страстна, съм щяла да върша това. За мен наистина е погнусяващо, неприлично и някак... недостойно. Той със сигурност смята, че главен фактор за отношението ми спрямо темата е това, че все още съм девствена и всичко сексуално тепърва ще ми се случва за пръв път, нямам опит, но за мен е малко странно, че говори за такива неща именно пред девствено момиче — имам предвид, напряга ме и ме стресира с обясненията си. Достатъчно ми е нервно, притеснено, а той просто си коментира какъв с*кс ще правим в бъдеще, без да ме е попитал за моите граници. Не знам как да му го обясня, така че да ме разбере.
Съжалявам, че коментирам по такъв начин, но бих се радвала някой да ми помогне, защото е наистина свързано с темата, която си пуснал. Благодаря!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 97efb958d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И как да ти помогнем?
За твое успокоение повечето момичета/жени не го правят от удоволствие, а защото така трябва, защото ако не го направят мъжете ще ги зарежат. ;)
Много малко момичета/жени изпитват истинско удоволствие и го правят от желание, и най - вече от страст.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a2bf779f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Хе-хе, какви са тия глупости? Като обичал и ценял някоя, как щял да ѝ го сложи в устата. То ако се обичате истински за вас изобщо няма да има значение какво точно правите, а само това дали доставяте удоволствие на любимия човек, да се слеете с него и т.н...
С практиката и акълът ще ти дойде.
Опитваш се да внасяш някакви социални представи и предразсъдъци в сексуалния живот, а това е абсолютно неадекватно... Човек ходи на плаж само с един парцал на дупето. На ски пък ходи със сериозна зимна екипировка. Ако направиш обратното - майка ти жална :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c37b338fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако си девствен, може би представата ти за нещата все пак има някакъв (макар и изкривен) смисъл. АКо не си, обаче - жалко за тебе.

Представи си, че женското (съответно мъжкото) тяло е музикален инструмент. Какво ти пука дали музикантът свири на него с ръце, с крака, с устни, с пръсти, с език или с дупе, спед като под действията му от инструментът излизат най-прекрасни звуци? Може никога да не си виждал муниканта, нито как той свири, но музиката му пак да ти въздейства.

Същото е и със секса - тялото на другия е музикален инструмент, свирейки на който ти изразяваш чуствата си към него. Как ще го постигнеш - никой не го интересува. Това са само изразни средства.
Обзалагам се, че (дори и да не си девствен) изобщо си нямаш и представа какво е хубав, дълъг, питателен, отнасящ главата секс, при който 3-4 часа реално време минават като половин час субективно време и при двамата.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3fa8fd9dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Мечтая си за мъж с разбирания като твоите, кълна се! Споделям мнението ти на 1000 %, мен също адски много ме отвращават порното и тези, които го имитират. Поздравявам те от сърце и ти желая най - скоро да намериш своето момиче, с което много да се обичате и да сте безкрайно щастливи! :)

Ж, 22

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6a9e091e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   За първи път чувам такива неща от мъж. Може би наистина като го усетиш друго ще викаш. Аз също бях против свирките и правихме просто секс, но приятеля ми започна да си ги иска. Вижда се, че му харесва, но не смятам да става често, просто и аз го смятам за нещо унизително.
Но в днешно време всичко е секс, свирки, пиене и да не продължам по-добре.
Ж21

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: caf0025af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти не си в ред.. Аз като духам и гълтам спермата на непознати, не знам какво ще кажеш хаха..

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1999d2cb1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Абе, я си кажи честно, ти изобщо правил ли си някога секс, независимокакъв или я караш само на ръчна? Какво те бърка теб кой какво правел? Като не те кефи, а не те кефи защото не си пробвал, ок, никоя не е хукнала да ти се предлага. Търси си там каквато ти харесва и толкова. Всеки с вкусовете си. Че си взел и да съдиш хората калко били зле, От висотата на какви познания за живота и какъв опит? Ни любовници си имал, ни съпруга, ама вече ги упрекваш, че не разбирали... Айде, поживей малко, ама не като задръстен, изпитай и радостите и болките на любовта и секса, пък тогава ръси мозък по форумите. В секса и любовта нормалното е всичко, което се харесва и на двамата и ги удовлетворява.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a63b8d45b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Аэ пък си чукам приятелката в устата и се пак се ои

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8eed2f9dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И за мен изглежда изключително гнусно и грозно. Това е някаква извратеност не всеки го харесва, но за мен това не е правилно и ми е много грозно и гадно, не знам как хората го правят, аз лично не бих го направила.
Момиче :)

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0ff4d86bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Принципно, ако не искаш една жена да ти прави орална любов, тя няма да те накара насила, не се притеснявай. Все пак жените не получават физическо удоволствие от това, правят го основно, за да задоволят мъжа. Може би в 80-90% тази разновидност на сексуалните контакти се осъществява по инициатива на мъжа, така че, предполагам, за повечето момичета ще е дори облекчение до някаква степен, че ти не желаеш да го прави. Но въпреки, че в момента казваш, че не приемаш противоположни на твоето мнения, ако не са ти правили никога орална любов и още повече, ако въобще не си правил секс все още наистина няма как да знаеш от кое си отвратен и от кое не. Наивно е да разсъждаваш по такъв начин и да си правиш крайни заключения за неща, които дори не си опитвал. Това е все едно да твърдиш, че не обичаш скариди без никога да си опитвал - просто така, защото ти изглеждат гнусни, примерно. Според мен най-сигурният начин да разбереш дали наистина те отвращава дадено нещо е да го опиташ. Само тогава можеш да имаш достатъчно реална представа за нещата. И пак ти казвам, че ако не ти харесва конкретното нещо, от което се възмущаваш, просто не го правиш и толкова, това в никакъв случай не е задължителен елемент от сексуалните отношения. Всеки си има предпочитания и неща, които не харесва в секса, и това, което не ти харесва чисто и просто го изключваш от "менюто" така да се каже. Също така има и много момичета, които не са правили никога такива неща, но вие мъжете обикновено оставате слепи за тях. Хем все ви влече към "по-освободените", хем пак недоволни. И все пак аз лично не мисля, че ако едно момиче е правило френска любов, това я прави несвястна.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a15b38ae22
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защо толкова емоционално го приемаш? Просто това не е твоята сексуална практика и точка. Като не ти допада този вид интимност, не я допускаш и толкоз. На мен като жена пък не ми е приятен аналния секс и го правя изключително рядко, но се радвам за онези, на които им доставя удоволствие. Познавам хора, които не обичат да се целуват, вижда им се нехигиенично. Всеки си има нещо, което не му пасва или на физиката, или на разбиранията. Допускам, че когато истински се сближиш с някое момиче, доста табута в главата ти ще отпаднат. На твоите години аз имах следния комплекс: не можех да спя с мъж. Имам предвид спането в буквалния смисъл. Приятелят ми тогава се беше видял в чудо: ако не си тръгнеше, аз цяла нощ лежах до него без и за секунда да затворя очи. Постепенно, когато връзката ни укрепна, преодолях това.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0cb5701164
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

13.   Пак ли оная фригидната....

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ae95177cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Приятел, започни да си избираш манастир, не си за светски живот. Няма да намериш момиче каквото търсиш. Познавам човек, който изгони жена си, защото ставала гола от леглото когато е светната лампата. Божее - света съвсем се обърка!?

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1fe04e6895
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Жена съм и много обичам да правя орална. Не виждам нищо гнусно, унизително, долно или каквото и да е там. Напротив, харесва ми усещането за твърдия член и нежната кожа, харесва ми вкуса, харесва ми неговото удоволствие. А пък той после връща услугата. Авторе, имаш някакъв проблем според мен. Съчетание между обожествяване на жените и принизяване на секса. Нищо добро няма да ти донесе това.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: cf2c743f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Двама човека се обичат и си доставят взаимно удоволствие или са само за удоволствието, така стоят нещата при повечето връзки. А ти трябва да си с момиче, което не харесва оралните ласки. Има и такива, но трябва да попаднеш на някоя такава.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ab121ec9ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   Виж момче казвам ти го като мъж - секса си е мръсна и животинска работа с много пот и размяна на флуди, хормони и диви страсти. Не е за "снежинки" и хора вярващи в анимационни филмчета, които не искат да се поизпотят и окалят.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4381b033b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   С годините и на мен започна да ми става странно и неприемливо това. Може да съм сбъркана, но ми е странно да правя св... вече..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1dc9f20340
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Сексът не е за гнусливите! Защо да не си доставите мъничко удоволствие и не зарежете задръжките? По начина ти на разсъждение смятам, че никога не си срещал жена, с която истински да разпуснеш в леглото. Знаеш ли кое е унизиелно? Не, не е оралната любов със сигурност. Днес тя на теб, утре ти на нея, какво му е унизителното? Унизителното е когато се държиш с партньора си господствено и решаваш какъв човек е само съдейки по това какво прави в леглото. Всеки има интереси, различни удоволствия и фантазии. Щом твоята е само мисионерска поза 5 мин и след това да си обръщате гърбовете и да заспивате, няма лошо. Всеки е различен. Но не можеш да съдиш момичетата по това че правили орална любов на приятелите си и са разнообразявали сексуалните си преживявания. На тебе ти е унизително ок, на мен пък ми е скучно да го правим като родителите си, които са на 50 години.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e0493bb44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Какво унизително има в свирките по-точно? Виж ако хигиената ти долу, или като цяло, не е адекватна може да се притесняваш за това как ще целуваш момичето после след като ти направи свирка... За мен лично няма нищо унизително в това приятелката ми да ми прави свирки, както и аз не се чувствам унижен като я лижа.

Свят широк - хора всякакви де. Със сигурност, ако потърсиш, ще намериш жена, която ще иска просто вагинален секс без всякакви други "екзотики".

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 426d636821
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

21.   До 13

Много си зле. Наистина вземи се гръмни, че ни писна да четем едни и същи простотии във всяка тема за секса. Не стига, че си бездушна, неграмотна, дърта, гнусна, самотна, грозна и зла курва, ами си и сууупер тъпичка. Вземи най-накрая да прочетеш в Гугъл за разликата между нормално, свястно момиче с морал, фригидно и зла, самотна и нещастна курва като теб. Жива помия си ти.

Всъщност даже няма лошо във фригидността. На никого не пречат фригидните. Не развалят семейства, не са зли, разгонени, дърти и гнусни курви като теб. Правиш ли разликата или не? Хващам се на бас, че второто, дърта пачавричко. Не ми се губи повече време да ти обяснявам. 'Айде със здраве.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e93674a4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   От АВТОРА: искам да поясня, че от нищо не ме е гнус, нито пък съм повреден, мастурбирал съм и ми харесва както всеки нормален организъм НО ще го обясня точно и ясно ама малко дълго и после по отделно ще отговарям - така повечето коментари тук бяха пълна дебилщина (Разсмях се даже) въобще не ме бърка какво правят повечето хора защото там положението е дивашко. Работата е в това как се е развил човешкият вид неговата природа е да мисли по този начин, той едновременно може да изпитва чувства и в същото време изпитва страст демек иска да прави секс с този, когото харесва така казано ( . всички видове секс и т. н) Това са почти всички обаче аз не съм, да не съм правил секс, да не знам какво е но това просто няма значение нито ми се прави особено не ми е драма(айде бих предположил че след много дълга връзка ще ми е приятно но само секс защото е равнопоставен, а и може да ни сближи повече и така да ни е по-приятно)(но все пак ако ми кажат - ти никога няма да правиш секс просто няма да ми пука нито да се изненадам)(темата е за оралният секс), тук говорим за това как една жена стига до това да направи свирка само си представете харесва си някого влюбва се щастлива е и всичко това завършва с член в устата в някой момент от живота.. само по себе си това е няма да кажа гнусно не съм гнуслив а просто адски силно подчертава какви са хората, нестойностно е, тъпо е и просто доказва че си прост малко или много, пълен абсурд е да разбираш чувствата си към някого така НО вие не сте виновни, така сте родени, такъв е човекът... (не искам да звуча високомерно не знам как да го кажа) аз говоря за най-страхотните и умни хора които съм срещал -пример: окей влюбвал съм се 2 пъти в момиче(много важни приятели и много свестни и умни хора, които познавам от години)е няма как да съм с тях не може всеки да иска да е със всеки това не е важното, НО аз просто искам да знам че те няма да постъпят като другите ЗАЩО? темата за това какво мислят хората за секса е супер лична и дълбока тя е свързана с неговата природа и АКО един човек не мисли по същият начин като другите просто шансовете му да се разбере, да може взаимно да се привлече с друга жена просто стават символични то е двустранно. А ако разбера да речем че тези мои близки пряителки са като другите какво става?? Шах и Мат това става мислиш си че някой е корназ и страхотен, а накрая просто те заболява супер гадно. Казвам го защото се съмнявам да са като мен в това отношение.. все пак клонят към доброто надявам се... всички други приятели и хора които съм познавал не мислят като мен а други просто нямат мнение и не знаят какво става оказва се че ако си различен в нещо толкова генерално и важно във връзките просто нямаш голям шанс а и естествено трябва и да мога да харесам някого като човек да ми е забавно и най важното да ми е адскии добър приятел аз това искам най-много в една връзка да ми е пряител и естествено някаква тръпка при всеки е така. С ТАЗИ публикация искам просто да видя колко хора могат да са на моето мнение

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e93674a4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   от АВТОРА до номер 1: Радвам се че мислиш така ето съвет просто му откажи точка, ако бях момиче щях да му се присмивам и да измислям всевъзможни майтапи даже никога ако бях момиче нямаше да съм с такъв..това си е за майтап бе човек как може да е толкова нагъл откажи му и ако те зареже заради това, направо ще е виц.. честно не искам да го обиждам ама това е работата, Всичко това което обясни че е казал е пълна дебилщина, нито си длъжна, нито означава че ако обичаш някого че трябва да го правиш... надявам се наистина да мислиш като мен макар и разбираш някои жени са казвали подобни неща но накрая се предават и се оставят на мъжете си илл пък си променят мнението.....което е наистина гадно не си го причинявай ще съжаляваш (това ще е само ако наистина мислиш като мен) НО ВСЕ ПАК познавам и дорби момчета които макар и да са на общо приетото мнение за секса те НИКОГА не биха се изнгалили така и ако една жена не иска просто ще го приемат нормално защото ценят човека до себе си

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e93674a4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   от АВТОРА за номер 7 - Спокойно хора като теб просто не представляват интерес за мен даже мога да ти кажа че съм имал подобни познати от класа и е било пълен майтап аз не съм такъв че да злобя на всички целият ми клас бяха някви идиоти и много искрени, но все пак тези познати открито признаваха какви са и ня бяха надменни. така че да мисля си че си супер долна но не го казвам с лошо хахах

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e93674a4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   От АВТОРА до номер 3- бих ти казал да не ми даваш акъл с мислене като твоето

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e84848bbba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Така смяташ, защото сега само си философстваш на теория, а не си намерил още истинската жена - жена, която ще обичаш искрено, от сърце и душа, и ще искаш да я радваш.

Наистина някои неща в секса звучат гадни. Обаче и раждането е гадно. И начинът, по който се храним е гаден. Изобщо, животът не е за гнусливи хора, но точно това го прави истински. Не можеш да се изолираш в аквариум - всички се потим, всички имаме разните му там срамотии в гащите си...

Ако път те притеснява не физическия аспект, а моралния, не забравяй, че в наше време сме се изкривили да приемаме актовете на любов, нежност, доставянето на удоволствие като нещо мръсно. Защо? Какво лошо има в тях всъщност? По твоята логика и целувката е срамна, и това жената да ти направи масаж или сандвич е унизително, защото я поставя в подчинена позиция... Но не е така.

Аз си мисля, че или си малък на години, или си неопитен в отношенията с другия пол. Ако обичаш някого, си готов на всичко за него, искаш буквално да оближеш всяка част от тялото му, да го гушкаш безкрайно, да си винаги там, да го изслушваш, да му масажираш краката и... да. И да му правиш френска любов или така грозната дума "свирки". Като жена ти го казвам, но и при много мъже е така - и те задоволяват половинките си по подобен начин.

Пожелавам ти да срещнеш твоята си жена, жена, която да мечтаеш да оближеш. После ще ти бъде смешно какви си ги говорил едно време.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e93674a4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   от АВТОРА до номер 4 - по-голяма простотия не бях чувал xdd

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e93674a4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   от АВТОРА номер 8 - АМ естествено пак тъпите изказвания с това кое съм пробвал и кое не просто млъкни. искам да обясня че тези неща просто не са в моята лига (пак казвам не искам да звуча високомерно но само така мога да го кажа) не са свързнаи със същността ми просто . иначе да естествено аз имам нормален организъм и бих усетил удоволствие ако ми направят орален секс но прсото не ми пука стигат ми чекиите толкоз там да освободя енергията и това е (мисля че е нужно да го споделя да не решите че ми има нещо разболяно). просто мисля по по-различен начин и обясних как в първият ми коментар

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e93674a4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   от АВТОРА ДО 11, не става въпрос за това дали би ми харесало или не просто жена която го е правила - не мога да изпитвам нещо към такава, Да съм наивен? хаха просто грешиш, много добре знам какво казвам

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e93674a4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   от АВТОРА до 14: ам не къв манастир боже там даже са по-извратени

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e93674a4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   от автора ДО 15: мъжете и жените за мен са абсолютно равни И двата пола са ми еднакво гадни даже повече се стряскам от мисленето на жените жените, мъжете ги остай те са ясни хаха

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e93674a4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   от АВТОРА ДО 19: значи има различия между мъжа и жената - на мъжете просто не им пука биха лизали всяка за да им направи свирка, единм ъж трудно може да бъде засрамен и да се унижи, а и физически на мъжа нищо не му влиза в тялото а какво е при жената?? така че не са съвсем равнопоставени, при жената всички тези неща са много по трудни а при мъжа хахаа боже той просто кара наред и не му пука така че не си прав особено..

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e93674a4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   от АВТОРА до номер 20: ам за последно искам да подчертая - пука ми на сайдера дали ще правя секс някога, темата не е за това какъв секс искам да правя.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e93674a4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   от АВТОРА до номер 10: Дано, сори не искам да съм прекален, но с времето, когато една жена си има пряител или мъж. Тази погнуса изчезва и повечето жени не им пука, тук говорим за още десетилетия отношения с мъже на тази жена, та САМО човек със супер точни и адекватни обяснения за това защо не иска да го прави може да спази това си обещание, казвам го защото много хора говорят ама накрая резултата е друг... така че страхотно е че мислиш така не се обиждай ама след всичките години на простотия трудно вярвам на хората за това го казвам това а и имам живи примери.. майкоо като го прочетат това другите тъпунгери сигурно веднага ще почнат да те разобеждават оле какъв сеир ще стане хахах

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e93674a4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   от АВТОРА до 5: мерси дорби думи, но такива разбирания вървят ръка за ръка с други негативи, например аз съм много далеч от това да съм нормален мъж, а все пак той притежава някой позитиви и разбирания които аз просто нямам

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0cb5701164
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   21 Хич не са зли фригидните така като те гледаме тебе. Жалка история, жалки дребни душици сте. А защо просто не си признаете, че сте вие грозноватите и никой не ви иска, вече е ясно, че сте злобни, което си допълва жалката картинка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: dd9f4da3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

39.   До АВТОРА ..... "АВТОРЕ", коментарите ти са изпълнени със злоба, ненавист и комплекси, а изписването на това, че си автор с главни букви допълва жалката картинка, която представляваш. Когато такива индивиди като теб пускат теми, трябва да са готови да прочетат и уважат това, което други са писали. Но тъй като такива хора като теб не представляват интерес за мен и по-голяма простотия от твоята отдавна не е имало тук, само ще ти кажа, че не са злобни съучениците ти, а ти.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f440b32010
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

40.   Аз пък смятам, че е ненормално и гнусно да се прави секс в пози различни от мисионерската.
Смятам също така, че е ненормално и позорно да се яде храна различна от боб с наденица.

Търся си приятелка, с която да правим секс мисионерската цял живот, и всеки ден да нагъваме само боб с наденица - за закуска, обяд и вечеря - докато смъртта ни раздели. Но светът е изперкал! Няма такива нормални жени за напълно и 100% нормален мъж като мен и това е!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0cb5701164
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   39 Аз като казвам, че това е оная фригидната... Не можеш да й объркаш стилът на писане и злобата. Виж всички подобни теми и коментарите отдолу. Един и същ дебилен начин на изразяване и едно и също злобно плюене, особено когато другите не са съгласни. Тук се мотае някакво психично болно човече разядено от злоба и жестоки комплекси от отхвърляне. И хем си противоречи, хем се напъва все повече да плюе наляво и надясно. Интересно защо обаче се одобряват коментарите на болното човече, пълни само и единствено с отделни обиди без нито един аргумент, а ако някой реши да го плюе като него- го трият?!! Вярно, че трябва да сме внимателни с психично болните както с инвалидите например, природно са си такива и не са виновни... ама чак толкова толериране?!! Или тя е част от администраторите и си пише и одобрява нейни си истории и коментари на конвейр, каквото й е кеф?!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 17fbe51a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

42.   аз съм АФТОРА, от АФТОРА до номер 39, слушай сега пич, щом коментираш темата на АФТОРА, тоест на мен, трябва да покажеш уважение кък АФТОРА, чудя се как въобще са одобрили коментара ти, който е оскърбителен към АФТОРА и нарушава АФТОРСКОТО му чувство, тоест моето АФТОРСКО чувство на АФТОР на тема на която съм АФТОР.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e93674a4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Е признавам си че поизбих някой друг комплекс номер 39, благодаря ти за забележката, но за класът ми точно това казах, че не са били злобни кви ги четеш..

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1999d2cb1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   Aвторе, като настояваш за уважение към теб и ти ще проявяваш уважение към другите. Интимният живот на този или онзи не те засяга теб. Защо го коментираш, че и го изкарваш долно, ниско и гадно? Хората имат право да правят всичко, каквото им харесва, щом е взаимно и не наранява никой друг. Намери си приятелка, правете каквото харесвате и си гледайте живота. Какво ти пука как си го слагали другите? Да не те карат насила да го правиш ти?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e93674a4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   От автора: леле отдавна не бях събирал толкова обиди и нападки хахах здраво сипвате

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2cf2a00eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

46.   Основното правило в секса е , че няма нищо нередно, противоестествено, ненормално, ако то доставя удоволствие И на двамата.
Аз също съм на мнението на №15, че авторът има проблем - идеалистична представа за жена и усещане за нещо мръсно, неморално и т.н в секса изобщо. Не само в оралната любов. За него сексът е само начин за продължаване на рода. Не за удоволствие. За това усещане причината е родител, най-вероятно майката. Така че го чакат проблеми за в бъдеще, ако не се осъзнае сам или с помощ отвън. Не ми е необходима кристална топка:)

ж.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1142fced06
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

47.   Де да имаше повече момчета като теб, оралната любов не ми е приятна и няма да правя неща които не ми доставят удоволствието само за да задържа някой егоистичен човек до себе си, мислещ само за собственото си удоволствие. Света все повече пропада и думи като морал са отдавна забравени в миналото. 95 % процента от всичко по тв и в Интернет е свързано със секса, никой не го интересува че това се гледа и от малки деца. Радвам се че си решил да изразиш мнението си на което имаш пълно право и се надявам да намериш свястно момиче.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1142fced06
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Пълно безобразие наричат момчетата които го пратят защото им харсва курви, а тези които не искат пък са монахини. Я се осъзнайте всеки ще прави каквото и както си иска в секса това е лична тема и трябва да се дискутира между двамата души които извършват съответния акт. Колкото до автора съгласна съм със теб повдига ми се при мисълта да правя това не е ок за мен който не му харсва да хваща пътя.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 521b3a3f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Към 19, въобще да не си мисли, че при 50 годишните е скучно!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f82bc8b089
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

53.   Снощи една ми духа беше много яко, а ти пич имаш някакъв проблем....

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3b26e740a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

54.   Авторе, ти имаш право и това е очевидно за здравомислещите, които са винаги малцинство. Тези в сайта "мислят" така защото живеят във време когато ненормалното се "поднася" като нормално, те нямат собствено мнение и затова са изцяло завладяни от всяко "ново/а време/идеология". Не им се сърди, а просто остани здраво стъпил на земята. Няма смисъл и да им обясняваш.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e19214e752
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

56.   Не разбирам, като казвате в днешно време. Мислите си, че майка ти ви, и хората расли в по бай Тошово време са правили само секс, за да ви направят ли? Малко странно ми се вижда, хора на по 60 години са ми разказвали за какви ли не "мръсотии", които са правили, а порното било виновно.

По бай Тошово време беше друго...

 
  ...

1-50 от 79
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker