Какъв баща ще съм аз? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какъв баща ще съм аз?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2319 пъти
Има една лоша новина за всички от нас, без значение дали си милионер, клошар, ебач, девственик, един ден гарантирано ще умреш. Може да е утре, може да е след 10 години, но ще умреш. Ако нямаш късмет или ако не си оставил предсмъртно желание, ще изкопаят една дупка на края на града, ще те сложат в ковчег и ще те хвърлят в дупката. Тва му се вика погребение, а мястото е гробище. Отврат. Чувал съм, че след 40 дни червеите влизат и те изяждат. Абе грозна картинка. Всеки път когато ходя на гроба на някой роднина си казвам, абе идиоти мръсни, как можахте да го хвърлите тоя човек в тая дупка. Да го бяхте направили като Гошо Тарабата. Кремиран, в мавзолей. Отстрани да изглежда все едно е мъртво пиян и е заспал на дивана пред телевизора. А не да го ръфат червеи.
Но не това е проблема, и в мавзолей да те сложат, както диктаторите от едно време, на теб ти е през кура щото си умрял. Няма те. Никой не се е върнал да каже какво става след като умреш. Ето, моя баща умря баш когато беше в най-хубавите си години. Разведе се, почна по-скъпа работа, почна да зарибява мацки, а него си го харесваха и не му трябваше много, купи си нова кола, и както очакваха всички познати - мъртво пиян тръгна нанякъде и се блъсна, достатъчно бързо че да умре на място. Game over, не е като в GTA-то като умреш да почнеш мисията отначало.
Затова пускам тази тема. Защо живеем? Защо живеем така както живеем? Защо спазваме закони? Някакъв си ебан депутат ми казва - не може да пушиш трева. И ако ме хванат с 5 грама ще ме съдят. Ебаси майката. Абе куко смотана, нали и ти ще умреш един ден. И всичката трева на света да хванеш, пак ще умреш бе. Защо ми казваш как да си живея живота? Да не е безкраен? Какво ти преча аз докато си опъвам от масура? В Холандия е законно, в България не е. Изпреварихте холандците ли бе да ви еба? Някаква бивша съученичка ми вика, абе как може така, ти вече стана на 20 и кусур, нямаш сериозна приятелка, не мислиш за сватба. Ква сватба ма. Ше падам аз на колене пред насрания ти гъз. Тва дори няма смисъл да се коментира. Трябва да си яко във филма за да се ожениш в 2019 година. Хаха. Или циганин, те още се женят, даже по 3 дена сватби праят. Пръскат се от евтини уискита и мазни кючеци. Но при тях няма договори-моговори, утре циганина може да каже на циганката - ебал съм ти черния гъз, махай се от тука. Или обратното, циганката може да каже - абе мангал прост, махам се, отивам при майка си. Виждал съм го с очите си. Но съм виждал и другото. Ние българите понеже сме много цивилизовани ходим в съда, подписваме-модписваме. Блях. Живота и без това е кратък, не стига че си губиш времето в съдилища ами и зорлем ще си слагаш окови? Защо бе? Защо? Спомням си като бях малък нашите се развеждаха. Идва някаква от социалните и ме пита - какви филми харесваш? Квооо. Абе разпитва ме там разни глупости, да види дали съм добре. Викам - добре съм, и добре ще остана, щото като порастна няма да се оженя. Хаха. Дядо ми го прие добре. Каза "дядо, ти деца направи, пък ако щеш се жени". Абе нали и ти си се развел навремето, остава и да ми кажеш "ожени се". Дрътия си сака унуците, нищо че няма да ги види. То и баща ми няма да ги види, умря. Е тука вече си заслужава да се помисли. Да се правят ли деца или да не се правят? Досега да съм имал поне трима наследници, но фармацевтичната индустрия е много напреднала. Не само МДМА правят, и Ескапел правят. Ескапела върши работа. Кондома се скъсал? Не си видял. Оная мисли че ще я пазиш? Много мисли. Ескапел бате. Свършваш сега, мислиш после. Едната госпожица дори се омъжи малко след като глътна хапчето. Малко, малко - няколко месеца. Викам си, ами сега ако надуе корема и роди моето дете? Оня тъпан ще го гледа. Човека й си скъсва гъза от работа в чужбина, а оная се ебе с такива като мене. Е как да се ожени човек после?
Това което ме мъчи и заради което пускам темата е, заслужава ли човек като мен да направи деца? Какъв баща ще бъда аз? Въобще ще ги гледам ли тия деца? Ако да - как ще ги гледам? Със сигурност няма да съм типичния татко. Баща ми се опита. Не можа. Аз няма и да се опитам. Объркан съм. От една страна, искам кръвта ми да продължи. Аз трябва да продължа. Ебаси скучния свят ще е ако хора като мен не си оставят семето. От друга страна... какъв ще е тоя баща дето хобито му е да пуши, да пие и да ебе? Какво да му кажа на детето? Плаша се. Ще се наложи да променя коренно начина си на живот. А ще мога ли? А искам ли? Засега се радвам че има Ескапел. Аз съм и млад още, нямам дори 25. Но времето бързо върви. Много бързо минава. Утре ще съм на 30. Объркан съм... знам една дето излиза с бебето си и пуши трева. То е още малко, не разбира нищо. Но аз не го приемам. Това е дете. Не може да му даваш такъв пример. Друга пък оставя детето на майка си и ходи да си вее гъза. Това също е извратено. Детето не го заслужава. По-добре да нямаш дете ако ще живееш така. Объркан съм...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 94f98cf0c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам какъв баща ще бъдеш, но със сигурност мога да кажа, че пишеш много увлекателно.
Ами... живей, пък каквото стане.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 98b6b21f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това докато беше напушен ли го написа? :D
Сега сериозно, децата са голяма отговорност и ако не си сигурен дали искаш да ги имаш, то няма смисъл да ги правиш.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3563e83ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ти ще си супер баща, защото имаш кофти спомени и моменти по написаното и няма да позволиш детето ти да има твоето детство. Ще са ти ясни и доста неща иоткрито ще си говориш с детето, като стане тинн за тревата, секса и т. н.
Ама още имаш време, поживей си!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2a7abcc41c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Ако дъщеря ти е стриптизьорка, значи си лош баща" - това е цитат от друг подръжник на либерализирането на законите за марихуаната - комика Крис Рок. Само това ще кажа в отговор на текста ти.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8f404133b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   А замислял ли си се дали изобщо някоя жена би искала да има дете от теб? С този пълен егоизъм и цинизъм не знам как си помисли, че едва ли не жените се редят на опашка да ги забремениш.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6e6b178f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Братчед! Детето не е предмет или средство за скубане на пари от държавата. Не е и "защото трябва", както и да продължи кръвта.
Да станеш родител и баща е много сложно. Не може да носиш два хляба и щафета салам и да очакваш всичко да е наред. На жена си и детето си не можеш да обясниш думата "няма" или " не мога". Начинът ти на мислене и изразяване е детски- тинейджърски. Първо стани мъж, а после мисли за семейство. Псувай ме. Наричай ме както искаш. Но това не е мъжко. Не можеш да си наредиш на мозъка да порасне, но след години ще си спомниш за мен. Огромна отговорност е едно дете. Помисли за него като за човек. Че то също има живот. Същност. Не можеш да му кажеш айде майната ти отивай при майка си. Това дете трябва да е щастливо! С двамата си родителя. Не бързай да "мяташ тестото във фурната". Децата не заслужават лайняния живот който живеем. Не заслужават и да растат нещастни. Бъди мъж не дрисльо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1efd6b5ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Правилно мислиш, по-добре да нямаш дете, ако ще живееш така. И трябва да знаеш, че появата на дете няма магически да те спаси от адикциите ти, защото много хора лежат на тая кълка и после децата им страдат. Не е работата да направиш дете, а Човек. И в тази връзка има една много вярна приказка "Няма смисъл да възпитаваш децата си, те така или иначе ще станат като теб. По-добре възпитай себе си. "

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3417821b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Проблемът е само един, а именно, че ако твоите действия влияят на други по негативен начин, това е лошо и не одобрявам. Например, пушенето на трева зад волана е опасно за другите и законът е редно да те накаже. Друг пример е, ако такъв като теб излъже дъщеря ми и я осемени да пие ескапел или да прави аборти с риск да няма деца, то тогава, като ти казваш, просто ще умре. Прави каквото решиш, но не разваляй живота на другите. Живей и не пречи на другите да живеят.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9a9618cd25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Сякаш у теб има лека травма от миналото... и за сега не си готов да промениш целия си живот, обаче един ден ще се наложи и това няма да те плаши, щом мислиш така, значи ще дадеш добър пример на детето си. За женитбата не се обаждам! Въпрос на лично мнение. :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d161a40946
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Правилният въпрос е дали си струва да се правят деца като теб.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 54a776aca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   А знаеш ли колко хубаво е да обсъждаш тези или подобни неща с детето си, когато вече го има? Не знаеш, заради ескапела. Майната му на ескапела! Хората умират докато се чудят какво би било. Опитай!
(от татко с дъщеричка на почти 5 годинки) :)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 35dbfd0cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всички сме се питали и плашили, какви родители ще бъдем, за това няма училище или курс, схващаш го в крачка. Прав си, че няма гаранция, че ще случиш на жена, важно е какъв ще бъдеш в очите на децата си, не на хората.
Колкото до смъртта, да всички ще умрем, аз лично смятам, че важно с какво ще те споменават после. Може да си пушач, наркоман или комарджия и пак да те помнят с добро, ако не обиждаш, не предаваш и не нападаш никого. Важното е да си останеш човек.
Ж32г

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2e73d29d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Удивително е влиянието, което детството има върху живота ни... Всеки път се удивлявам. Обременени хорица сме, носещи миналото си като торба на гърба, която все повече го изкривява.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8b26c5a7b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Опъвай яко от масура и да не ти дреме на шмайзера.
Не се напъвай да разсъждаваш много много.
На мене лично ми чудно, какви нечовешки усилия трябва да се полагат да отгледаш нормално дете в това море от морални дегенерати.
Тука си много прав, това не по силите на всеки.
Не случайно сме на това деридже.
Вашето поколение за нищо не става.
Дайте да не дълбаем в миналото.
Някога повечето хората са имали тежко детство, и въпреки това са отгледали в повечето случаи хора.
Сега това на нищо не мяза.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker