Приятелката ми сподели, че симулира оргазми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелката ми сподели, че симулира оргазми.
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2888 пъти
М27

Следствие на разговор, който тръгна от това, че приятелката ми не иска да прави секс с мен толкова често, колкото на мен ми се иска и прерастна в караници и откровения, разбрах, че тя е симулирала оргазми не веднъж, за да не нарани егото ми.

Общо взето наскоро имаше проблеми с кисти, гъбички, кундиломи, което е нормално да намали желанието за секс, но проблема е отдавна. Казва, че съм груб в самият акт и това и пречи да свършва. Предполагам, че самото мрънкане за секс и искането тип от вратата за краката също не й допада и я отблъсква. Сега вече доверието в нея рязко ми спадна и се чудя дали това са оправдания или наистина има този проблем? Аз съм супер сексуален и живея за удоволствието на партньора. Просто miscommunication заради проблеми в общуването и различни предпочитания сексуални Тя се засяга много. На мен това нещо с оргазмите ми бе смешно, не се засегнах изобщо, но се питам струва ли си да продължа с нея, защото може да се задълбочат проблемите.

Въпроса ми е, как сте вие жени? Какво мислите за симулирането на оргазъм? Правите ли го и защо? Трябва ли да се притеснявам за нещо повече?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: aa791439f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си писал на колко си години, ама като чета май не сте още пенсионери. В такива случаи правилото е - ако не иска да го прави с теб, значи го прави с някой друг. Дъмпи я.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: aa791439f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не можеш да живееш за удоволствието на партньора си. Живееш за собственото си удоволствие. За да искаш постоянно секс, нещо нормално на тази възраст, сигурно означава, че приятелката ти е хубава т.е. нагоре е в класацията. Задаваш ли си обаче въпроса дали не може да си мисли, че тя заслужава нещо повече от теб. За жените нежеланието за секс има хиляди поводи, но причината най-често е, че вече не искат да го правят с този партньор.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0d8770d6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Интересно как живееш уж за удоволствието на партньора а в същото време знаеш че не обича от вратата за краката и грубо - но не ти пука и си караш така? :) И аз искам от вратата за краката, но почти няма жени на които да им допада освен на фантазия. Като искаш сменяи, но с друга ще е същотото понеже явно мислиш за себе си- поне така излиза от думите ти :) И бонус съвет - Порното не е реалния секс :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4dad6e6d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В общи линии симулацията на оргазъм е едно досадно, лъжливо желание да накараш партньора да свърши, защото ти не можеш, или защото той не може да те свърши, но не искаш да наранил егото му. Някаква криворазбрана обич.
Аз съм симулирала с един двама, предимно в младежките си години. И става досадно, защото трябва да го правиш всеки следващ път.
От доста години не симулирам, защото държа да свърша. И не смятам, че мъжът до мен е виновен, за това, че не се получава, а аз не му казвам какво искам. Сега като не става по време на акта казвам на мъжа ми, че няма да мога да свърша и да си свършва той. После ме пита за причината и ако е нещо, което не е направил си му казвам, или просто си има дни, когато не става.
Всъщност тази лъжа е лоша за самата жена. Не одобрявам. Казвам си какво ми е нужно и го получавам. Като си траеш губиш само ти. Мъжа не е пророчица да хвърля боб, за да гадае.
Не знам дали си струва да загубиш жена, която обичаш, заради такова нещо. По скоро имате проблем в комуникацията. Трябва да намериш начин да стигнеш до нея и да оправите нещата.
П. С. Някои жени казват на мъжа, че са симулирали, за да го оскърбят ако са били много засегнати в конфликта.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 194576c455
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Според мен не трябва да се симулира, защото така мъжът се заблуждава какво се харесва на жената, докато реално не е така. Аз лично не съм симулирала никога точно поради тази причина. Така вместо мъжът да пробва нови неща, той решава че това което е направил работи и продължава да го прави, а реално никой не печели от това.
Явно не си пасвате сексуално. Сам реши как ще действаш за напред.
Ж22

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 06217d0608
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Може да си сексуален, но явно е добре да прочетеш повече какво иска една жена. Бавен, нежен, чувствен секс и любовна игра, при мъжете е точно обратното. Просто твоята приятелка има нужда от това и това, че е симулирала показва колко иска да ти угоди и да имаш самочувствие. Не бих го направила за да си щастлив, а аз нещастна. Сексът е за двама. Бъдете открити.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e62d480b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами явно не я привличаш особено, нито пък секса ти се отдава особено...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 01074361a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз съм хиперсексуална, но съм имала партньори, с които въобще не ми се е правило секс и това беше, защото сексът не ми харесваше... Не че нещо, но ти щеше ли да искаш да правиш секс всеки ден, ако не изпитваш удоволствие? .... Едва ли

Или се опитайте да оправите нещата или се разделете

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 499a7c6792
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами не ставаш човече - или си гледаш само собствения кеф. Щом не можеш да я докараш до оргазъм е нормално, да не иска да прави секс с теб. Ще си намери някой, който може да я свърши!

М. 32г.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 355e87b690
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   ами щом си груб, караш я от вратата за краката, не се грижиш и на нея да й е добре, какво очакваш? Да припада от желание за секс ли?
Ти може да си много сексуален, но за себе си, не си добър партньор. В началото явно си е мислела, че е случайно, докато се опознаете и е имитирала оргазми, обаче в 1 момент й е писнало само да я клатиш както на теб ти е кеф. Сексът е за двама, тя не е инструмент за твоя личен кеф

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4400b05902
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Щом имитира, а не изпитва истински оргазъм, значи не и е хубаво да прави секс с теб. Явно не се справяш както трябва. Аз на нейно място нямаше да ти поддържам самочувствието на голям е*ач и да ти щадя егото, ами след втория път просто щях да ти кажа честно какво мисля и да те оставя да се изявяваш при някоя друга.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ca17653d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Според мен тя изобщо не изпитва удоволствие от самия акт и симулира, защото иска всичко да приключи по-бързо. Това може да се дължи на недоизлекувана инфекция и според мен трябва да посети гинеколог и да си направи изследвания. Казвам го от личен опит - при мен беше така, но ми отне доста време да разбера какво ми има.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4a1eb3417f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не винаги свършвам, но това не значи че секса не ми е харесал. Да, разбира се би било по-приятно да свърша но това не значи че е било провал за мен.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 05f5918651
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Така ме ядоса, че прескочих останалите коментари. Чудиш се - ти, велики любовнико дали да не зарежеш жената, която се е решила на хитрост само и само да пощади мъжкото ти достойнство, лишавайки себе си от удоволствие, заради твоята непохватност? Самият факт, че избягва сексуални контакти с теб, трябваше да е сигнал, че нещо не правиш както трябва. Момичето се е опитало да ти намекне, че има нужда от повече нежност, че ласките ти са прекалено груби за нея, че моментите, които избираш за интимност, не са най-подходящите... И ти какво? Вместо да вземеш предвид нейните предпочитания, се фръцваш и решаваш, че тази лигла не е за тебе.
Ще ти кажа нещо, господинчо! Ще ти го кажа като жена, която наистина разбира от мъже. Един опитен (дори не опитен, а просто старателен) любовник докосва женското тяло като музикален инструмент, на който познава всички възможности, и щом чуе фалшива нота, се коригира. Не е нужно жената да е като регулировчик в леглото и да ти казва пипни ме тук-пипни ме там, добрият любовник сам открива къде, как, кога и по какъв точно начин на жената й е приятно да бъде докосвана и целувана. Усеща и кога на каква емоционална вълна е настроена партньорката му и умее лесно да преобърне нейната нагласа. Той няма нужда да моли за секс, а просто си го взима, защото доставя на жената такова удоволствие, че просто не и дава възможност да откаже. Никой не бяга от хубавото! Мъртва от умора да съм, със зверско главоболие, на смъртен одър да съм, пак ще правя секс със съпруга ми в момента, в който ме докосне, защото той знае как. А пък мъж да не разбере, че партньорката му (и то постоянната! ) симулира оргазъм, означава, че напълно не е наясно с нейната физика - явно това не му е много важно. Живеел си бил за удоволствието на другия? Ами, ето, момичето ти казва, че не изпитва удоволствие. Тя ли е виновна? И заради тази нейна "вина" трябва да бъде изритана като непълноценна? Вътре в себе си тя знае що за комплексар си и затова се е опитала да излъже, за да запази връзката ви. И ти пак недоволен! На твое място щеше да ме е срам да пиша подобни неща по форумите. Бих проявила разбиране само, ако си на 18-19 години, макар че добрият любовник имам чувството, че се ражда такъв, а не става такъв.
От сърце желая вашата раздяла, защото тогава жената, която сега измъчваш с непохватността и непокритите ти претеници на полов атлет, ще има шанса да разбере какво е истински секс с мъж, от чиито само целувки получава оргазъм.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ae82570eb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не и харесва сексът с теб, затова се преструва. Няма друга причина. Мъжете би трябвало да разбирате кога една жена е искрена в леглото и кога играе театър. Има си и физически проявления дали е възбудена и дали изобщо има оргазъм. Един истински оргазъм си личи. На 27 си, би трябвало да правиш разлика.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 171327926a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Аз съм жена. Симулирала съм с първия си партньор, защото, ако не свършех ме чакаше скандал, че аз съм виновна, че не съм свършила дори, когато съм била изморена и т. н. Поинтересувай се дали приятелката ти не е преживяла нещо подобно с предишен. Или някой да се е сдухвал, че не е свършвала и затова. Това с оргазмите е деликатно. Като цяло много жени се притесняват да обсъждат дори явни проблеми в секса с мъжете, защото всички женски списания ви изкарват твърде инежени за такива разговори и да понякога жените вярваме на такива глупости. Това не означава, че непременно те лъже за други неща. Не знам защо, но мъжете почти винаги си правите тази асоциация за симулирането. Щом ти пази егото, значи наистина я е грижа за теб. Това поне е добре. Говори с нея открито. Щом ти е признала това, изглежда поне проблемът ви в общуването има огромен напредък. Можете да намерите положение, което устройва и двамата. Но говорете по въпроса двамата заедно. Секса се случва между вас, а не между теб и коментиращите, така че и да гадаем не сме и в главата, не сме и между краката, за да ти кажем. Явно е стеснителна щом се засяга толкова по този въпрос, бъди по смел като инициатор на разговорите, увери я, че си добре ти е добре егото и искаш да говорите, за да ви е добре и на двамата после.
Към всички мъже, които ще прочетат темата: Това, че тя не е свършила един път не означава, че не й е хубаво с вас. И жените не са машини. А щом симулира, значи й е достатъчно хубаво да се прости с истинския оргазъм заради вас. Оценете го това и говорете вместо да бързате да я нападате, ако наистина искате да оправите нещата.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 728558c13c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Явно си на около 17-20 години.
Братчед! ОСЪЗНАЙ СЕ!
Още ли вярваш в дядо коледа и снежанка? ! Какво очакваш от "ребро"? Това е кост която няма костен мозък. Ти да не се мислиш за мъж? Мъж ще станеш след 32-35 години. Когато стъпиш на земята и нищо няма да може да те разклати. Симулирала оргазми. Тебе това топли ли те? Имал съм над 30 момичета 5 от които бяха "Жени"! Може би 10 от тези момичета са симулирали оргазъм имал съм 2-3 които бяха буквално като камък! Грам гримаса или признак на живот! На всичкото отгоре сухи м-у краката като кърпа. Няколко пъти са ме протривали и започнах да ги отбягвам. Като порастнах повечко към 30 си харесах какичка. С 16 години по-голяма от мен. Задължително я карах да свършва 2-3 пъти с език. И от тогава по малка от мен или набор не погледнах. Научи се да доставяш удоволствие, не да цивриш тук!
М39

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2860f97aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От автора.

Сигурен съм, че не ми изневерява. Възможно е да не съм толкова добър в секса, колкото си мисля. Но отчасти бях заблуден заради нея. А секса.... всеки път го правя бавно и нежно с много игра, мажем се с кокосово масло, изглеждам добре, поддържам се. Явно не е достатъчно.

Но я научих да лежи като риба. Сега ще си сърбам попарата. Възможно е на емоционално ниво да не й действам. ще се опитам да поправя нещата, но ако ги поправя и все още е така, няма смисъл.

Благодаря за съветите. Не е зле да споделите и някои техники и конкретни неща, които ви харесват на вас жените, за да се образовам. Явно не ми се удава натурално и ще трябва да чета.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker