Сънувах друг мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сънувах друг мъж
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 2753 пъти
Здравейте! За първи път пиша в този сайт, обикновено просто чета, но този път се случи нещо притеснително с мен, което не мога да споделя с близки и приятели.
В сериозна връзка съм с момче от 2 години, което ужасно много обичам. Такава любов с него не съм изпитвала с никой друг, страшно много се уважаваме и всичко е взаимно. Случва се понякога да се караме за глупости, както и да се ревнуваме до полуда. Много сме близки и никога не сме се разделяли. Вчера, обаче сънувах гаден сън, в който имаше друг мъж, познат от университета, принципно нямаме контакт и не сме и имали, просто се знаем. Аз нямам добро мнение за него, заради мнения от познати, а той не знам изобщо дали има някакво мнение за мен. Проблемът е, че сънувах интимен сън с него, под интимен имам предвид не секс, а просто си лежим заедно прегърнати в леглото и заспиваме, като странното беше как намирах тази сцена за много приятна и реалистична, докато не се събудих и се почувствах доста гузно и долно. Мислех за този сън цял ден. Според вас какво означава това и редно ли е да сънувам такъв сън при положение, че обичам моя приятел ужасно много?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: c2c3a4f5cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто сън, какво толкова. Явно някъде си го видяла това момче, някой е говорил за него нещо, и заради това си го сънувала.
Ако през деня някой ти говори за крушка, сигурно в съня си ще завинтваш крушка, примерно. Но човешкият мозък е толкова непонятно нещо, че няма смисъл да се чувстваш гузна.
Приятелката ми е споделяла как е сънувала някои мои колеги в по интимни ситуации. Но аз не съм ревнувал, защото това е просто сън.
Аз съм сънувал сестра й, но това не значи, че искам да си легна с нея.
Това е.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d696b215b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално е. Явно на подсъзнателно ниво, без да го осъзнаваш нещо ти влияе да мислиш такива неща.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 752084bee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Психолози твърдят, че в сънищата ни никога няма напълно непознати лица. Или са такива, които сме виждали или сглобени от техни черти. Познати хора, актьори, някой с който си се разминала на улицата и т. н. Сънят е начин на мозъка да се изчисти от образи, които е натрупал в ежедневието. Тоест както ти обяснява номер едно последните дни си го мернала с периферното зрение или някой е казал нещо за него около теб и е останало на заден план в мозъка ти. Той намира информацията за ненужна и търси начин да я възпроизведе, за да се освободи от нея.
Недей откача, защото ще го превърнеш в стресова ситуация и ще го сънуваш отново не за друго, а само, защото мозъкът ти отново ще счете информацията не само за неполезна, а този път направо вредна.
Притеснително щеше да е, ако сънуваш този колега системно. Като първите няколко пъти си кажеш, че е просто сън, но продължаваш да сънуваш същия в сходни сценарии. Повтарящите се еднотипни или еднакви сънища са предупреждения на подсъзнанието за сподавени желания или страхове и др. Това е алармирането на подсъзнанието. Еднократните сънища са просто сънища. Аз още помня един сън, в който ми донесоха сак пари, които съм спечелила от тотото. Уви, до ден днешен не ми се сбъдна. Тъжно, но факт. Така че, няма страшно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 46f370e938
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Често интимните и сексуалните сънища не са породени от реално желание, смесват се фактори, които понякога нямат общо с влечението - дадена промяна вътре при дадена хормонална нагласа подрежда нещата както... вируса в компютъра, според файловете , с които разползагаш, произволно и всичко накуп.
Трябва да си почиваш и да продължаваш със своите цели напред.
Твоя приятел също понякога сънува секс с други, но не го тормози. Това не значи, че вече не те обича.
Продължавай да го о бичаш ужасно много - повече много и по-малко ужасно.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e9f480e500
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз като сънувам жена винаги давам за нещо много пари винаги.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ad387238c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката:
Благодаря за отзивите! Факт е, че през последните дни преди да сънувам този сън го срещах няколко пъти, може би ми е направило впечатление, че от скоро, като се засечем ме гледа продължително, като преди не е било така и да съм го запомнила на подсъзнателно ниво, заради това. Обмислях няколко дни този сън, докато не разбрах, че аз нямам нищо към този човек и това не е изневяра, както си мислех веднага след като се събудих същия ден.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3e060910d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само сън, ама... Така се почва.
От сънувала :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker