Много объркана съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Много объркана съм
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1943 пъти
Здравейте


Преди 2 години прекратих дългогодишната си връзка понеже нещата вече не вървяха.

Миналото лято на морето се запознах с едно момче което харесах от пръв поглед но за съжаление същия ден трябваше да се прибирам в София.


Аз съм на следния принцип, може никога повече да не се засечем и за това грабнах момента да си разменим фб.


Първите няколко дена си писахме общи неща и си отговаряхме без бавене което много ме зарадва. С течение на дните обаче, поркай общите неща и интимни темички започната да се завъртат. Тъй като, го бях харесала, се въздържах от интимното наблягайки отново на общите теми внимавайки да не предобие грешното впечатление за мен че съм от лесните/леките. В крайна сметка реших и аз да се включа.


Не след дълго ме пита, кога пак щяла съм да ходя във Варна (пределно ясно ми беше за какво ставаше въпрос). От начало не мислих трезво, и до някаква степен му обещах казвайки най-вероятно скоро ще съм там. Осъзнах че ако преспим ще усложня нещата за себе си ако ме е искал само за едната вечер. За това и се отметнах казвайки му че неотложни ангажименти са ми изкочили (следва нещо което не трябваше да му казвам) и да се разберем за понататъка.


Щом му влезнах в интимния ритъм, няколко дена след това отношението му към мен драстично се промени. Нещата истинаха. През деня все още си писахме общи неща но значително по рядко ми отговаряше (веднъж на няколко часа), дори когато се задържаше на линия в фб. А след това започна да ми пише само вечерта и само за интимното. Един ден пробвах да му пиша през деня. Държанието му беше толкова студено само дето не ми каза “знаеш че само вечерта си пишим, за какво ми пишеш сега? „ Чашата преля. Като го почнах  "ти за каква ме мислиш.. и т. н след което го махнах от фб.

След месец и 2 седмици по-късно, събуждам се и гледам пратил ми покана в 3 сутринта. Предполагайки че този път щеше да е различно, го приех. След месеци мълчание, беше Коледа и писах първа да го поздравя но най-вече използвах повода да стопим ледовете. За малко пак общи темички си писахме почти целия ден. Вечерта пак същата работа, отново се включих в забавлението. Същата вечер за лека нощ ми каза да му пиша на следващия ден. Така и направих, писах му за добро утро. Цяяяяяяял ден влизаше, излизаше и се задържаше от време на време но никакъв отговор дори и сийн нямаше и чак след работа ми отговори. Макар и след работа, отново ми отговаряше супер радко.


Къде ми е грешката за да се случва един и същи сценарий 2 пъти?


На края просто ей така оставих нещата, замълчах си. Минаха се месеци но така и не си писахме. Все още го харесвах и ми беше доста трудно да го виждам на линия всеки ден без контакт по между ни. Стигнах до заключението че единствения начин да го забравя е да го премахна отново колкото и да не исках.


Просто исках да го опозная. Исках да си общуваме приятелски за общи неща, а интимното можеше да почака малко. Не съм задръстенячка, и дума да не става. Обужавам да си пиша с него итнмни неща но да не е само това и плюс това темичката я бяхме подхванали доста рано следкато се запознахме. Може би не съм права да изчаквам? В днешно време май не е проблем а дори и се счита за нормално?


Не съм от момичетата с по 100/200 харесвания на снимка или т. н феймъс (той е, и обужателки има), не живея за социялните мрежи нито за харесванията им, не правя муцки на селфитата. Не знам какво е това изкуствени мигли, коса, силикони, нокти и прочие. Не изпитвам нуждата да се снимам или обличам провокативно с цел да привличам мъжката аудитория. Привличам я когато съм себе си. Не се срамувам да се снимам и излизам без грим. Като цяло съм финна (джобно гадже)


Това ли ми е грешката? Защото така като гледам, кифлите спечелват далеч повече внимание в сравнение с нормалните момичета които искат да обичат но са захвълрени на страни като парцалки. А същевременно мъжете се оплакват от кифлите и пак при тях ходят. Не разбирам.


След месеци усилени опити да го забравя, до ден днешен не ми излиза от главата въпреки ежедневните ми ангажименти. Ето го и шока, каня се да го добавя. Нищо че до голяма степен си мисля че ще е старата песен на нов глас. В последно време търпението ми не е много и в повечето случаи избързвам с крайните си заключения. В крайна сметка веднъж се живее, и ако не рискувам ще си остана с предположенията.


Та, ако евентуално ме приеме и започнем да си общуваме, да продължа ли в същия ритъм ако се потрети сценария?


Ако ли не, по какъв начин мога да постъпя тактично за да се справя в подобни ситуации?

 

А на Вас случвало ли ви се е да си пишете само интимни теми с дадено момче и в последствие да се е превърнало в повече?

Очаквам съветите Ви :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 417363f074
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имате съществена пречка в общуването и това е разстоянието. Ако се харесвате, но не можете да сте интимни (не задължително секс, може да е просто гушкане) в реалността, е очаквано да се породят такива епизоди на недоволство. То е недоволство от това, че не се случва нищо (че не се случва физическия контакт).

Според мен шансът да стане нещо с този човек е много малък, заради разстоянието. Най-много да отидеш до Варна няколко пъти и да правите секс, толкова. Другият вариант е да си говорите интимни истории постоянно и да страдате от това, че не можете да пренесете емоцията от писането в реалността. Аз лично бих спрял да се занимавам.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6c0d92aa14
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен иска само секс, не ти пише защото явно има други който може би ще му вържат. Оставяй го колкото и да не можеше да го забравиш.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a06d2616cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти гордост нямаш ли? Стегни се, да не е единственото момче на света. Така като се описваш, а и по начина на разсъждение си умно и хубаво момиче. Едва ли представлява за теб чак такъв проблем да започнеш да общуваш и с други момчета.
Наясно си, че той иска само да спи с теб, показва ти ужасно и пренебрежително отношение и въпреки всичко ти отново искаш да се върнеш към него, не разбирам. Най-лесно ще го забравиш като го замениш с друг, от опит ти го казвам. Така че действай по въпроса. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4b08d4310c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А защо той не дойде при теб, а очаква ти да пътуваш до града, в който е?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker