Много съм объркана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Много съм объркана
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 3358 пъти
Здравейте,

Преди 2 години прекратих дългогодишната си връзка понеже нещата вече не вървяха.

Миналото лято на морето се запознах с едно момче което харесах от пръв поглед но за съжаление същия ден трябваше да се прибирам в София.

Аз съм на следния принцип, може никога повече да не се засечем и за това грабнах момента да си разменим фб.


Първите няколко дена си писахме общи неща и си отговаряхме без бавене което много ме зарадва. С течение на дните обаче, поркай общите неща и интимни темички започната да се завъртат. Тъй като, го бях харесала, се въздържах от интимното наблягайки отново на общите теми внимавайки да не предобие грешното впечатление за мен че съм от лесните/леките. В крайна сметка реших и аз да се включа.

Не след дълго ме пита, кога пак щяла съм да ходя във Варна (пределно ясно ми беше за какво ставаше въпрос). От начало не мислих трезво, и до някаква степен му обещах казвайки най-вероятно скоро ще съм там. Осъзнах че ако преспим ще усложня нещата за себе си ако ме е искал само за едната вечер. За това и се отметнах казвайки му че неотложни ангажименти са ми изкочили (следва нещо което не трябваше да му казвам) и да се разберем за понататъка.


Щом му влезнах в интимния ритъм, няколко дена след това отношението му към мен драстично се промени. Нещата истинаха. През деня все още си писахме общи неща но значително по рядко ми отговаряше (веднъж на няколко часа), дори когато се задържаше на линия в фб. А след това започна да ми пише само вечерта и само за интимното. Един ден пробвах да му пиша през деня. Държанието му беше толкова студено само дето не ми каза “знаеш че само вечерта си пишим, за какво ми пишеш сега? „ Чашата преля. Като го почнах "ти за каква ме мислиш.. и т. н след което го махнах от фб.

След месец и 2 седмици по-късно, събуждам се и гледам пратил ми покана в 3 сутринта. Предполагайки че този път щеше да е различно, го приех. След месеци мълчание, беше Коледа и писах първа да го поздравя но най-вече използвах повода да стопим ледовете. За малко пак общи темички си писахме почти целия ден. Вечерта пак същата работа, отново се включих в забавлението. Същата вечер за лека нощ ми каза да му пиша на следващия ден. Така и направих, писах му за добро утро. Цяяяяяяял ден влизаше, излизаше и се задържаше от време на време но никакъв отговор дори и сийн нямаше и чак след работа ми отговори. Макар и след работа, отново ми отговаряше супер радко.


Къде ми е грешката за да се случва един и същи сценарий 2 пъти?


На края просто ей така оставих нещата, замълчах си. Минаха се месеци но така и не си писахме. Все още го харесвах и ми беше доста трудно да го виждам на линия всеки ден без контакт по между ни. Стигнах до заключението че единствения начин да го забравя е да го премахна отново колкото и да не исках.


Просто исках да го опозная. Исках да си общуваме приятелски за общи неща, а интимното можеше да почака малко. Не съм задръстенячка, и дума да не става. Обужавам да си пиша с него итнмни неща но да не е само това и плюс това темичката я бяхме подхванали доста рано следкато се запознахме. Може би не съм права да изкаквам? В днешно време май не е проблем а дори и се счита за нормално?


Не съм от момичетата с по 100/200 харесвания на снимка или т. н феймъс (той е, и обужателки има), не живея за социялните мрежи нито за харесванията им, не правя муцки на селфитата. Не знам какво е това изкуствени мигли, коса, силикони, нокти и прочие. Не изпитвам нуждата да снимам или обличам провокативно с цел да привличам мъжката аудитория. Привличам я когато съм себе си. Не се срамувам да се снимам и излизам без грим. Като цяло съм финна (джобно гадже)


Това ли ми е грешката? Защото така като гледам, кифлите спечелват далеч повече внимание в сравнение с нормалните момичета които искат да обичат но са захвълрени на страни като парцалки. А същевременно мъжете се оплакват от кифлите и пак при тях ходят. Не разбирам.

След месеци усилени опити да го забравя, до ден днешен не ми излиза от главата въпреки ежедневните ми ангажименти. Ето го и шока, каня се да го добавя. Нищо че до голяма степен си мисля че ще е старата песен на нов глас. В последно време търпението ми не е много и в повечето случаи избързвам с крайните си заключения. В крайна сметка веднъж се живее, и ако не рискувам ще си остана с предположенията.

Та, ако евентуално ме приеме и започнем да си общуваме, да продължа ли в същия ритъм ако се потрети сценария?

Ако ли не, по какъв начин мога да постъпя тактично за да се справя в подобни ситуации?

А на вас случвало ли ви се е да си пишете само интимни теми с дадено момче и в последствие да се е превърнало в повече?

Очаквам съветите Ви :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: b77bd4f610
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти го позволяваш. Ти позволяваш на мъже да ти пишат само вечер и да те търсят само за леглото. Ти позволяваш това. Някой пробва ли това пак, просто го режеш от раз, не му отразяваш писанките в 3-4 сутринта, искаш уважение и това е. Той си е създал мнение за теб като лесна и глупава и винаги на разположение, ти не си го спряла. Търсейки го пак се унижаваш а той ти се подиграва.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4693fe3131
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре де, отговори си на въпроса: ти с какъв човек искаш да бъдеш? С някой позьор, живеещ за лайковете и известността, женкар, напомпана батка, тъпа мутра?! Ако искаш да си с такива почвай с кифленските снимки, че на тях това им привлича вниманието. Според мен, по-умно е да инвестираш в това да бъдеш образована и независима жена. За момчето: щом толкова го мислиш, пиши му, но не тръгвай с големи очаквания. Ако има нещо да става, ще стане, ако ли не - поне ще спреш да го мислиш и ще продължиш напред.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e4ab51066f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Изписа маса глупости и простотии. И като го махнеш и добавиш още 20 пъти, какво очакваш да се случи? Колко време ще се пипате в чата?! И ако стигнете до леглото, какво ще стане? Ще припаднете от удоволствие и той ще ти се закълне във вярност за цял живот ли?! Какво? Трудно ти е да спреш да летиш в облаците ли? Осъзнай се! Живеем в една дупка която някой оптимист все още нарича държава. Стигна се до там, роднини да се избиват за наследство. Позьорството в социалните мрежи е по-важно от това да сложиш хляб в устата си. Интимните отношения прерастнаха в печалбарство, я на пари , я на слава. Има едни 10 процента странни и срамежливи хора които си стоят в къщи и си гледат семействата или чакат някой да ги открие. Та въпросът ми е: Като си легнеш с него, по-добре ли ще се чувстваш?
М39

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 69bf332e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката до номер 1 : Ясно. Значи трябва да превключа към режим недостъпна?
Само от факта че бързо му отговарям ли е предобил впечатлението че съм лесна или от друго?
Примерно писал ми е вечерта, да му отговоря на следващия ден на друга тема или как?
Разбира се че искам уважение! Но действияата да го изразя липсват. Не съм и тактична..

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 69bf332e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От авторката до номер 2 : С човек с който се разбираме, има обич, вяра. За нищо на света не бих се превърнала в кифла. Вече имам више образование и си поддържам онлайн магазинче. Искам да живея на собствения си джоб, а до себе си просто човек който да ме уважава за това което съм, да ме желае, да му липсвам, да се страхува да не ме загуби..

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7aada4721d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Момиче, никъде не си сбъркала. Просто той иска секс, ти нещо повече. И двамата се дразните, защото с времето установявате, че другият само ви губи времето, а истинската ви цел остава нереализирана. Няма да ти се получат нещата, щом досега не са станали. Много по-лесно е да навиеш някой нежелаещ за еднократен секс, отколкото за дълга връзка. Така че, освен ако не искаш да преспиш с него веднъж или от време на време, не го търси и мисли повече, друго развитие няма. Явно от вашите разговори ти се привързваш, а той не.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 198f2dea4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И ето едно "свястно скромно момиче без силикони и хиляди снимки" колко е грамотно и умно!! Хахахаха Даа кифлите са тооолкова тъпи и неспособни!!! ХахахаХа

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 62a8daf076
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   По мое мнение ако той имаше серизни намерения и истински чувства към теб щеше да му е приятно да си говорите. Под говоря пазбирай половин един час вечер не по цял ден да се занимавате, защото ако работи или учи, арможе би и двете му трябва времето. Вечер също е субективно, аз съм била навън с приятелки и съм писала на някой по малко, но не може да излезнеш с приятели и само да гледаш телефона.
И ако наистина искаше да се видите щеше да дойде в твоя град. Не си губи времето да пишеш и да блокирваш, няма смисъл, с това момче не би се получило според мен.
Около морето има доста момчета с подобно поведение, защото идват жени на почивка от къде ли не и някои просто искат да се позабавляват. Ако се огледаш ще видиш, че около теб има някое момче, което и мило и добро изглежда по-невзрачно и наистина би ти било достоен партньор.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1a331e276e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не, няма смисъл да го търсиш пак. Но ако искаш да страдаш за трети път, давай. Всеки човек може да сбърка веднъж, но ти се го направила два пъти. Да кажем, че си искала да му дадеш втори шанс, добре. По-добре да дадеш втори шанс на някого, отколкото да се чудиш какво би могло да стане. Но ти сега искаш да направиш една и съща грешка трети път? Не ти ли стана пределно ясно, че няма да се получи? Прекалено наивно мислиш. Не му пука за теб и само ще те използва за забавление. Имай малко самоуважение и не му пиши посред нощите интимни неща. Интимните теми трябва да се обсъждат само с гаджето. Питаш каква ти е грешката. Ами грешката ти е, че си видяла какъв е и пак си продължила да му пишеш. Преценявай по-добре мъжете. Щом ти пише интимни неща, без почти да се познавате, играч е и е популярен във фейсбук, трябва да ти стане ясно какъв е. Ако не искаш да повтаряш повече тази грешка, никога повече не си пиши интимни неща с човек, който не ти е никакъв. Първо им опознай характера, излизайте на срещи, изчакай първо да покаже, че е сериозен и чак тогава се впускай в такива неща. А ако се откаже бързо, защото не си лесна, значи просто не си е струвал. Има и свестни мъже, колкото и да са малко. Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b67b877b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   От последните 9 теми 3 са със загалавие "объркана съм".

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b77bd4f610
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От 1 към авторката
Мъж пише в 3-4 сутринта само и единствено с цел секс. Пиян, имащ желание за секс- схвана картинката. Търси си най-ниското съпротивление, тоест ти. По същата причина ти е писал само вечер, но не и през деня. Просто вечер падат задръжките и си търси компания за леглото. През деня си пишат хората,когато имат и друго помежду си, и реално искат да се опознаят. Този мъж не ти е гадже, нямаш задължение да му отговаряш на време. Може да не е учтиво, но лично аз не бързам да отговарям на писанки на случайни, винаги по-близките хора са ми с привилегии. Явно и той е на същия принцип щом не ти е отговарял на време. Просто не си му приоритет. А за един мъж трябва да си приоритет, а не забавление за вечерта. Дръж се на положение. И на мен са ми досаждали разни, но само по няколко разменени думи им става ясно,че няма да ги огрее. Научиш ли някой мъж,че ти си на разположение винаги, ще идва и идва, но не със сериозни намерения, а за секс. Защото така падаш в неговите очи, винаги си готова. Като не му казваш никога Не, твоята цена пада. Другият път потърси ли те посреднощ, не му отговаряй, или напиши ,че искаш да спиш, и утре ще говорите. Ако е сериозен, ще те потърси на другия ден, ако ли е търсил само секс, може да те обиди и да си пробва късмета на друга. Имай малко самочувствие и себеуважение, за да не си изтривалка.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 34d5ce8ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Стой далеч от всякакви варненци и бургазлии - това са най-гадните провинциалисти!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a91f2b0cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От авторката до 13

Значи ако едно момче е със сериозни намерения изобщо не би подхванал интимното от самото начало? Или по скоро би ме изпробвал най-напред за известно време и като се убеди че няма да му се вържа, и същевременно да бъда недостъпна, може ли тогава да се каже че съм му спечелила интереса?

По принцип дори да не става въпрос за това момче точно ами изобщо с нови запознанства, колкото и да харесвам дадено момче трябва да се държа по студено и бавно да отговарям?

Как да постъпя така че изобщо да не ми преминават бъдещите разговори само вечер? С това момче, доста от рано и през деня му започнаха намеците. Като му бях казвала че си почивам и се започва, да ти направя ли масажче и т.н. Не знаех как тактично да му отклоня темата но същевременно да поддържам интереса му към мен (или което и момче да е).

Няколко пъти ще кажа вечерта че ми се спи или съм уморена но ако продължи да ме търси само вечер, и аз да продължа в същия дух докато не видя промяна в отношението? (Говоря ако се повтори и с бъдещище ми запознанства)

Тънка е границата междо недостъпното и да не си помисли че ми пречи.

Тънка е и границата междо хем да съм търсена и интересна и хем да не изглеждам лесна.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 198f2dea4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Еми като сте смачкани и се връзвате на стереотипите, така ще е. Да не съм била лесна така, да не съм била трудна иначе. А някой от жалките комлексирани прошляци, все търсещи девствени домашни слугини дали са същите и дали си задават същите въпроси? Отговора е ясен. Вие си го правите това.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b77bd4f610
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От 13 съм авторката
Сериозните момчета се усещат. И, да, не би подхванал интимни неща от началото да си пишете и да ти ги иска. Да, на днешно време сексът не е кой знае какво чудо, но една жена трябва да е на положение. Един мъж, ако иска връзка с теб, ако си му симпатична, той няма само да гледа да те вкара в леглото. Ще излизате през деня на кафе, на разходки, на вечери. Ще ти подарява цветя. Ще разпитва за теб, но не само интимни неща, ами за теб. Какво обичаш да правиш, какво работиш, как ти минава деня, любими филми, музика. Ще те запознава с приятели, и ще те представя като приятелката си. Ще ти казва добро утро, лека смяна на работа, лека нощ. Ще се стреми да ти е приятел, а не само интимен партньор. Тук е разликата.
Няма лошо да флиртуваш, да си забавна и освободена. Но трябва да прецениш от колко време познаваш човека, и как протичат разговорите ви. Какви теми най-често обсъждате?
Пробвай да го поканиш на кафе, наистина на кафе, зависи и кой как работи. Но някъде из града на по кафе или кола, и виж как ще реагира. Да не е късно вечер, а само кафе. Непринудена среща един вид. Просто сядате и говорите на кафе, без покани за вкъщи и такива. Или разходка в парка на по сладолед, да речем почивните дни. Като ти ще се държиш приятелски, ако изобщо се съгласи. Ако ли не, здраве да е.
Реално какво знаеш за него? Познаваш ли приятели, колеги? Дори само този факт трябва да те наведе на мисълта, че няма нищо към теб. Също и какви разговори водите? Само флирт и интимности, или и други неща? Интересно ли му е да говори за друго, някак вяло ли го прави, ако смениш темата? Разказва ли за своя живот, ежедневие? Старае ли да създаде емоционална близост, не само интимна? Нарича ли те с галени имена- мило, скъпа, коте, сладурче, ако реално не сте гаджета? Едни такива универсални обръщения, които всеки използва? Ако ли да, значи е просто женкар. Ако на някой му харесваш наистина, той ще иска да излиза с теб пред деня, ще ти се обажда през деня, ще иска да си му близка. Пак ще флиртува с теб, но ще иска и да ти е и приятел. Също трябва и поне малко да те ревнува. Примерно този, ако му кажеш че излизаш с някого, дори и да е лъжа, как ще реагира? Ще се нацупи, пошегува, или отсвири? Или прояви лека ревност? Ще настоява да се чувате тайно, или ще побеснее? Смяташ ли, че този ще те ревнува, ако кажеш, че тази вечер си на среща, дори и да излъжеш и да седиш вкъщи пред телевизора по нощница?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 613fe2f0e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Той ти е писал известно време. На мен лично ми писва да си чатя по фб.... Дори губя интерес много бързо ако някаква мацка просто иска да си пишем безкрайно.

Ще разбереш всичко когато се видите НА ЖИВО.

Фейсбук комуникацията НЯМА НИЩО общо с РЕАЛНИЯ живот.
Само ще продължаваш да се объркваш.

Бъди Смела. Щом не ти излиза от главата - уважи чувствата си и се ВИЖ С НЕГО.
Не е нужно нищо да става.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d409437d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторке, какво става, предприе ли нещо?

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 254b6fcbee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   От авторката до 18. Отплеснах се малко :D.

Сега вече ми станаха кристално ясни нещата и се уверих в това което мислих.

Има и развитие. Както мислих да го добавям, след вашите съвети осъзнах че наистина не си струва и престанах да го мисля. Вчера сутринта обаче той ме добави. Приех го на обед. По-късно същия ден ми писа около 17ч. Писахме си общи неща как съм, какво става около мен и т. н. Бързо си отговаряхме. Последва лек интимен намек и за това започнах да му отговарям бавно и даже се правих на ударена отбягвайки интимностите след което той смени темата. Имаше 2/3 реда още и чата приключи. Като го питах нещо ново, винаги ми отговаря 'едно и също" абсолютно всеки път. Не е от хората които споделя, или може би защото не ме познава от кой знае колко дълго.

Приех го, но този път (най-вероятно пак ще е същата работа) ще съм инат, ще си държа на моята пък ако пише вечерта ще го отблъсна или с "уморена съм" или направо "seen" и това е. Така ще е докато не стане на моята и ще наблюдавам как ще се развият нещата. Малко експеримент не пречи.

А ако продължава, директно ще му кажа че не желая да бъда виждана само и единствено като сексуален обект.

Колкото до ревността, ще пробвам.

Но странно, при положение че има тоооолкова много момичета в неговия град които биха му се вързали само за вечерните разговори и спането, как така не ме е забравил? Плюс това не живеем и в един град? ....

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 254b6fcbee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От авторката до 19.


Разбирам, но аз лично приемам нещата по следния начин: не ми пише не се интересува. Заради това го махах няколко пъти тъй като е абсолютно неадекватен с мен в фб, публикации, селфита и т. н никакво внимание, нищо не ми харесва (а може и на празно да се впрягам и да няма значение)..

Винаги се питам защо ме добавя като няма да пише... за какво му е

Искаш да кажеш че ако в чата отговаря леко студено, на живо може да е съвсем обратното и супер много да си говорим?

Значи да не бързам да си изграждам крайни заключения от фб комуникация?

Там е работата че аз съм в София а той във Варна. Хубаво да се видя с него на живо обаче трябва да е ако евентуално отивам за няколко часа за да не стане "ела да спиш в нас" или подобно. През деня на кафе за да няма поводи да ме кани да преспивам у тях...

Точно това е, понеже го харесвам ми е адски трудно да съм без всякакви очаквания...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 254b6fcbee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От авторката до номер 20.

Аз от моята страна нищо не съм предприела но публикувах коментар 21 относно развитието. Както се бях отказала, той мен добави...

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4d05958b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   От авторката до 19 - допълнене към предния ми коментар.

Достатъчно ми е да знам че не си прави устата той да дойде до София да ме види вместо аз да му се как ли не поднасям да блъскам път до Варна...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker