Газове по време на сън - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Газове по време на сън
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 7666 пъти
Жена съм на 25 и отскоро се виждам с един мъж.
Преди няколко месеца разбрах, че имам непоносимост към лактоза и фруктоза, което доста затруднява при избора на храна когато си на среща, което често води до неминуемо получаване на съпътстващите проблеми- болезнено подуване и газове.
Та... след една от вечерите ни нощувах у тях и докато спахме, усетих в полусън, че "пръцнах"... абе срам, не срам- направо си се изрязах юнашката. Южасно ми е тъпо, защото на сутринта си спомних и знам, че по принцип докато спя ми се случва, защото не мога да се контролирам. Не знам дали ме е чул, ама ми е страшно конфузно.
Въпросът ми е по-скоро към мъжете дали им се е случвало да "дочуят" такова нещо и дали това би им променило по някакъв начин мнението за момичето до тях. Развенчава ли се ореолът на мила, нежна и красива дама след подобно изпълнение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: aa351d1d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Доста пикантна тема си избрала.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ad1d4e3904
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Някъде четох че жените пърдът повече от мъжете.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 28967f763e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Зависи той какъв е, има хора и хора. Може грам да не му пука. Най добре просто му сподели, че имаш непоносимост към това и това и не е добро за здравето ти. Следващият път, той ще го има предвид и няма да имаш повод за притеснения. Ако му пука за теб, няма такова нещо като сложно(за храната) и ще го измисли.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: fcc2f770c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Изобщо не ме интересува! И на мен не ми харесва шкембето, ежедневното уригане и лошия дъх сутрин но се примирявам.
Нека и мъжете с едно нещо се примирят!
Ж29

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: afe8725b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   При мен пък мъжете са се влюбвали точно в непукизма ми и именно такива са мъжете, които ми харесват и на мен. Не говоря да не се уважаваме или да се тормозим ваимно, нито пък сме някакви простаци, неуки или невежи, тъкмо обратното, но да пръцне някой е доста човешко, сега, ако има проблем с миризмите, хуаво е да иде на балкона или в банята, или до магазина, или да прави нещо в съседната стая, но иначе - за звук... се смеем, сред сродни хора. Когато съм харесвала и/или обичала някого - мъж или жена, никога не ме е притеснявало да пръцне неволно, даже ми става умилително :))) Колкото до това със стомашните ти проблеми, не пий прясно мляко, взимай си само кисело - бактериите регулират този проблем, както и кефир. (освен ако доктор не ти е збаранил тези храни), набавяй си витамини чрез зеленчуци, вместо плодове (но това пак доктор да ти каже). Има и подуване на корем при притеснение, в началото, когато хората нямат много опит във връзките, газовете са си част от любовнята картинка, важното е да не се притесняваш, едва ли някой, който те харесва и е свестен човек, би те омаловажил заради това.
Сещаш ли се за вица с борчето... - "Един борец завел гадже на кръчма. Стоят си те, хапват, пийват, обаче разговорът не върви и не върви... По едно време момичето се извинило и отишло до тоалетната. Борецът веднага се хванал за джиесема и се обадил на шефа: - Шефе, кажи к'во да й кажем на тая, бе? - Ами, ще я заговориш за нея, какво прави, какво работи, изобщо по-интимни и деликатни теми... В този момент гаджето се върнало. Борецът затворил телефона, погледнал я и попитал: - Сра, а? ... "
Ами, да, и на жените понякога ни се случва, макар и само теменужки и рози да изхождат от нас. Та, не се суети да си ходиш и до тоалетната, вместо да се мъчиш с часове. Ако те е срам, можеш да кажеш, че искаш да си вземеш душ, да си направиш квото си ти е на душата, да се изкъпеш и си ок.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 85dafba3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Той не пърди ли? Айде стига глупости, в къщи пърдим без да се стесняваме!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f282b0d843
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Въобще не се притеснявай от това! Супер нормално е, не показва ниска култура. На мен пък ми е секси да чуя жената да пръцне. Това разбира се, почти не се случва, но така или иначе проблема, който си описала не е никаква драма! Радвай се на живота и връзката си :)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 01c3b37b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

8.   Следващия път се наяж яко с фасул и люти чушки и отпусни гаубицата да гърми здраво. Хич да не ти пука. Веднъж в един съседен кенеф една яка мацка такива яки пръдни пускаше, че и тираджия с 30 годишен стаж и шкембе стигащо до километража не може да произведе. Докато си пишех коментара даже и аз се изрязах с кеф охаа. Машаала.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 43f3864593
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Жена ми получаваше газове, не само пръцкане, но и оригване. Вземаше таблетки за това и въпреки че до някъде вършеха работа, не лекуваше проблема. Един ден четох в интернета, за рецепта която е добра за всеки който иска да се поддържа здрав и в същото време, може да предпазва от всякакви заболявания, в това число и от рак. Направих я и започнахме да я вземаме заедно с жена ми. Не очаквах някакви видими резултати, защото я вземахме профилактично, а не да лекуваме определено заболяване. След няколко дена, ми направи впечатление, че не съм забелязал жена ми да се оригва. Не бързах със заключения и започнах за няколко дена да я наблюдавам. Наистина се оказа че този и проблем е напълно изчезнал и така вече трета година, като аз все още продължавам да я вземам. Жена ми от дълго време я спря, защото не и харесва вкуса, но въпреки това, проблемът и не се е върнал. Не зная дали ще помогне в твоя случай, но си заслужава да пробваш.
Рецептата е;
Счукваш или нарязваш на дребно скилидки чесън. Смесваш ги с пчелен мед в буркан, (като чесъна е много повече от медът) и го държиш в хладилника. Няма давност, сместа издържа с месеци. Преди да започнеш да я вземаш, трябва да престои поне 24 часа за да има пълен ефект. Взема се по половин чаена лъжичка на гладно, но ако не искаш да имаш дъх през деня, вземай го вечер или само в събота и неделя.
Пробвай го, нищо няма да загубиш от това. Надявам се да ти помогне.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c49c982de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   номер 8 готин коментар,разсмя ме.....

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4c9e94521c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Най-кофтито на новата връзка е, че мъжа трябва да се учи, да го пуска по търлъци . . . в очакване дамата първа се ицепи.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b9b83ba291
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе по време на сън не знам, ама сутрин като се събудя, обърна се по гръб и си свия краката в коленете - такъв ФАРТ се получава, че чак си удрям главата отгоре в таблата на леглото!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b6f161ca1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Жена съм и не ми пречи мъжът ми да си пърди вкъщи спокойно
Би ми станало неудобно, ако го прави публично пред други хора, но е човешко да се случи. На мен като жена ми е по-притеснително и определено не бих го направила умишлено, ама като стане, стане. Пък ако някой има чак такъв проблем с невинни естествени нужди, значи изобщо не трябва да живее с хора.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: da74703fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Тая па... пръцнала ... Аз си пърдя като Крали Марко и не ми пука.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3bc17972af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Някога нямах проблеми и аз... с чуването. "Аромата" се разсейваше сравнително бързо. Откакто смених дограмата, основно през зимата, положението сутрин доста често е ужасно. Докато спя, разбира се, не усещам. Но особено след връщане от тоалетната (там прозореца винаги е отворен независимо от сезона)...
Та "чуването" си е по-малкия проблем.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9febce9186
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Женен съм от 23 години и с жена ми редовно си пърдим в къщи като сме сами, по всяко време. И не само пърдим ами се и оригваме. Пърдим и като се храним и като спим и като се ебем. Спомням си един път така се изрязах през нощта, че жена ми се стресна и се събуди. Тя пък е пърдяла по време на секс та го чувствам като полъх към мъдете. Така че майната им на тия предразсъдъци, пръднята е нещо така естествено, само дете намирсва, ама карай да върви: Дзъррррръъъътъъ! да живей културата и да прощавате, човещинка!

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: ab7264f8fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Мен пък ме възбужда жената да пърди, започвам да си мисля за секс на другото място даже.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: dbf3826c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Да ти кажа аз съм от хората които ако един ден не отида до вц по голяма и не пръдна започват да ми каркорят червата ам едно звучно направо ужас. И като съм на път или даже при техните на приятеля ми срам ме е да ходя по голяма ако са там защото може да пръцна и нямам търпение да се прибера в нас

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 2d26d5aee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Мъж съм, женен от 25 г. Пускането на газове е неминуемо и не е полезно да се спират. При нас това не е проблем, и не го забелязваме, когато сме сами. С хора около нас се въздържаме. Жена ми винаги пръцка при малка и голяма нужда, даже за мен това е много секси. Усещам се че се заслушвам. ПО време на секс също се е случвало от нейна страна, което ме докарва до по голяма страст. Възбуждам се и от вагиналното пръцкане, което се поражда от излизане на вагиналния въздух при влизане на члена. То разбира се няма мирис, само звук. Това е естествено и ние го приемаме като част от живия живот.

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 66eaa081b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Я стига в къщи със жената си пърдим, кой когато му дойде, и детето така се научи, хич да не ти пука, това си е естествен процес.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: d2cdf7fd42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Аз един път, се наядох с печен на фурна смилянски боб с кисело зеле и бира, легнах си и като се започна, жената вика, ти така пърдиш, че ще събориш блока.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker