Интимна нежност с много по голям - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Интимна нежност с много по голям
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 3481 пъти
На есен ще съм в седми клас, а той е около 15 г. по голям от мама и тати. Приятелски семейства сме от много години и по точно сме заедно за няколко месеца лятото на морето с малки прекъсвания. Той е много мил с мен от както се помня. Угажда ми на всякакви прищявки и винаги ми е харесвало да съм с него. В първи, втори клас направо си бях влюбена, лудо влюбена в него и му казвах колко го обичам. Той се смееше и ми казваше същото. Никога не е правил педофилски намеци. Когато съм опитвала да го целуна по устните винаги се е дръпвал и ме е целувал само по бузките и вратлето. Вилите са ни една до друга. Много пъти сутрин, като се събудех от съвсем малка тичах при него докато още спи и се пъхах при него под завивките, гушвахме се и ми беше хубаво. Едно лято ме разплака, като ми каза, че вече съм млада дама и не бива така да лягам в леглата на мъже. След много спорове го убедих, че не е нищо гадно, даже майка ми знаеше къде ходя сутрин и продължихме пак така. Много го харесвам този човек и ми е много сладко да се гушвам в него. Случи се, че неволно веднъж усетих с ръка възбудения му пенис. настръхнах цялата. Такова нещо съм виждала само на филмите за възрастни, а аз съм гледала понякога. От много време се пипам там долу с филмче или без филмче и ми е хубаво, не съм сигурна, може и да свършвам, не съм наясно това ли е оргазъм. И тогава, когато го усетих възбуден някак си много лесно се качих и седнах отгоре му, както много пъти съм го правила, но сега се нагласих да усетя члена му. Той ме избута внимателно, но на мен просто много ми се прииска така да се притискам в него и пак се нагласих, казах му, че много искам така. Пак имаше караници и ми каза, че ще се разсърди много сериозно и повече няма да го видя. Малко по малко се остави да се търкам в него и да не обяснявам на дълго и широко вече се събличаме, като сме заедно, крием се от другите и той си търка пениса по клиторчето ми и ме опръсква по корема или в шепата. два пъти го е търкал между бузките на дупето ми и се изпразва на гърба. Никога не е опитвал да прониква в мен, не дава да му го целувами да го пипам дори. И все повтаря, че е много гадно това, което правим и че е подсъдно и какво ли не. На мен ми е много хубаво и ми харесва точно с този човек, който идва да ми е почти дядо. Никой не знае за тези неща и исках просто да споделя. Повечето ще ни осъдите, другите ще решат, че е измислица, но пиша го.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 830612bee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Създали сте много странни отношения с този мъж, но не пиша, за да те съдя. Прав е за това, което ти казва, че е извратено и подсъдно. На него явно са му слаби ангелите, а и ти си се натискала и си го превърнала в педофил. Вероятно много добре знаеш, че тези ваши отношения трябва да останат в пълна тайна от света, защото тази история ще предизвика големи проблеми, ако се разчуе. След като се чувстваш достатъчно голяма, за да правиш такива неща с много по-възрастен мъж, трябва и много да се пазиш от болести и бременност. Не му давай да прониква в теб, защото може да съжаляваш, ако той ти е първият. Родителите ти скоро може да се усетят какво става, защото наистина не е нормално на тези години в пубертета да се пъхаш в леглото на мъж без нищо да стане. След време ще си намериш приятел на твоите години, с който няма да има нужда да се криеш. А тази тайна запази само за себе си, защото едва ли някой ще те разбере, ако споделиш.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c09bc424f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Фейк история написана от мъж - девствен чичак сто про

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9546fdc8e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Според мен е съчинение от мъж.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 829fbda7db
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Педофиляк, излез от сайта, че ми е писнало да чета такива келешики измислици, дето пишеш с една ръка, докато с друга си лъскаш протъркания бастун. Що не вземе да дойдеш да ти счупя зъбаците и да се кротнеш? Педофиляк!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6635546be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Поредната писана история от педофил! Ако ти наистина си момиче, ти си за ДОКТОР И ТО СПЕШНО! Намери си някой на твоите години, недей вкарва човека в беля! И кажи на родителите си за лекарска помощ си! Не мога да повярвам,че има такива деца Сузанита 2!

Падналия ангел

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9bc11a53dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен тази история е фалшива , но ако не е , то това не е добре. Не може така да се пъхаш в леглото на мъж и то може да ти бъде дядо . Според мен и той е виновен , че ти позволява това и че си търка "пениса по клиторчето ти " . Момиче не искам да те съдя , но ти ще бъдеш в 7 клас ходиш при някакъв "чичко" ,който буквално се е превърнал в педофил ,а ти и заглавието си не можеш да го напишеш правилно. Я си сядай на гъза и учи , че по български не знам как си , но имаш елементарни грешки. Разбирам , че понякога бързаш , но то в заглавието и в текста и то просто . Остави този човек си е поживял , а ще се занимава с деца . Тук и двамата сте виновни и родителите ти също , че не са усетили още . Кажи му , че вече няма да правите така. След година-две ще си хванеш гадже и готово. Не стига , че ще се разчуе ще съсипеш себе си , ще съсипеш родителите ти и него . Ще стане ад . Спри се , докато можеш !

Сигурно си хубаво момиче , но има си граници . Хвани се учи , да те приемат в хубаво училище , след година-две ще си намериш свястно момче и ще се подредят нещата .

Нямам думи , но дано всичко се оправи !

- Smiley

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 08834e4dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ама, че коментари. Аз разказах историята. много гадно ми стана. Няма да чета повече тук и да пише някой.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 08834e4dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз съм имала истории с които не се гордея, ама е отдавна минало всичко. В 5, не помня може 6 клас ваканцията с братовчет ми и то. Ма не толкз дърт, 8 г е по голям от мене. Той ми е казвал петинг се казватова. 10, 15 пъти сме го правили и е забравено. Ама твойто е кино направо. Първо видях 15 г и помислих от теб толкова по голям, после видях от майка ти. На колко години е, то изобщо става ли му патката.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a60f30a5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ами за любовта няма граници. Все пак за секс би трябвало да изчакате докато навършиш години.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 77da45aab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Хаха фейк е. Никой родител няма да си пусне детето да ходи да се гушка с техен приятел. И едно момиче няма да се изразява по този начин "коремчето, бузките на дупето, клиторчето ми'.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker