Значи ли това, че съм лесбийка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Значи ли това, че съм лесбийка?
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 2964 пъти
Жена на 23 години съм. През живота си съм имала връзка с двама мъже. Винаги са ме привличали само мъжете. Обаче... В момента съм сама и... Сама задоволявам своите потребности, та... Започнах да гледам предимно клипчета с участието на две жени в тях+ мъж, но усещам, че жените повече ме възбуждат. Понякога и само с жени гледам. (Старая се да съм максимално дискретна, за да ми публикуват темата). Това нормално ли е според вас? Прави ли ме това донякъде неосъзната лесбийка? Интересното е, че в реалността не е имало досега някоя жена, към която да съм била привлечена, но пък все по-често си фантазирам за подобно нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: d3cd8fb7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! :) Бързам да ти съобщя, че не си лезбийка, а бисексуална, което е супер! Аз също съм бисексуална, привличат ме и мъже, и жени, но ако става дума за секс-даже май повече жени. Намирам женското тяло за красиво и секси. Аз също гледам повече лезбийско порно и доста си фантазирам за нещо с жени. Такива като над трябва поне веднъж да опитат секс с жена или завинаги това ще ни мъчи. Иначе искам да съм с мъж, да създадем семейство някой ден и така. :) Поздрави!
Момиче на 19

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 43484fa4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Привет,

Аз съм на 24 Ж. , също предпочитам такова п*рно, освен това не смятам че има нещо лошо в това, имам връзка, правя с*кс редовно и честно да ти кажа не смятам, че имам лесбийски наклонности. Предполагам, че ни впечатлява повече поради факта, че самото сексуално изживяване, което наблюдаваме ни кара подсъзнателно да си мислим, че е към нас. Да не би да мислиш, че мъжете гледат в порното, само жените? Абсурдно, защо повечето гледат оралната част ( жаната към мъжа), не тази която е свързана с ласките към жените? Това да не би да ги прави хомосексуални? Абсурд! Не смятам, че съм далеч от истината, той си представя, че е на негово място, а ти, аз и останалата част от жените си представяме, че сме на нейно място (подсъзнателно, че и съзнателно да е), няма нищо лошо в това.
Освен това мисля, че този тип порно дори е по-интересно от останлото, 2 жени не е кой знае какво, едно и също... скука..
Мъж и жена ( освен ако не е някаква пародия на филм, сериал, игра) не смятам, че и там има нещо особено интересно, лично на мен не ми е интересно, или пък м ж м, там пък какво,
л*шкане само и орални ласки, не ме впечатлява.

Не си внушавай глупости, а си гледай живота, дай сега да си внушаваме, че сме хомосексуалисти всички с по-различен начин на виждане на нещата.

:)

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 95bceb8f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   По-скоро си бисексуална. Времето ще покаже със сигурност. Успех и бъди себе си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e5ee8224f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Женската сексуалност принципно е автоеротизъм. Още много отдавна бях попаднал на такива изследвания, че жената всъщност по-време на секс е много по-възбудена от самата себе си, как мъжа я кара да се чувства и т. н
-т. е. фокусът и е главно върху собственото и тяло. Гледайки порно, правиш реално пренос към жените които виждаш и собственото си тяло. Чудя се дали и самото лесбийство не е свързано с форми на автоеротизъм...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: aae462c028
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нормално е, вярвай ми. Почти всяко момиче го е преживяло това. Но да си представяш и да гледаш порно е едно, а да бъдеш наистина с жена е съвсем различно.
Някога мислех като теб, но една доста стресираща случка с участието на едно момиче, което ме бараше отдолу, буквално ме отврати от всичко лесбийско. И тогава разбрах, че всъщност съм била доста глупава да мисля, че съм бисексуална или дори лесбийка.
Вече съм на 23 и съм убедена, че никога не бих погледнала жена и никога жена, не би могла да ме възбуди така както мъж. Предполагам и при теб няма нищо такова, но дори и да има, това не бива да те притеснява. Ти си такава и това е. С времето ще разбереш. Успех :)

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: fee3dc9e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Едно ще ти кажа, и се постарай да го запомниш много добре:

Прави, струвай, НО... в един момент си роди децата!
В противен случай и ти, и родът ти, и всичките ти предци заминавате дружно в Небитието... Генът ви ще изчезне, еволюционната ви линия ще се прекъсне, няма да участвате в бъдещето на човечеството.

Но ако това за тебе са "глупости", тогава прави каквото си знаеш...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 27a33883b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   M-57

Дали си или не си...

Никой освен ти самата не може да отговори на този въпрос. Дори да идеш на психолог (професионалист де), и му дадеш листче с написаното по-горе, ще каже "Съжелявам, но не мога да анализирам защото информацията не е достатъчна". Хайде сега да работим с каквото имаме (да убием малко време).

Истинската хомосексуалност се проявява в много ранна възраст (преди и по време на пуберитета) и обикновенно е свързана с хормонални и/или хромозомни отклонения. Има много фактори които определят колко рано (или късно) някой ще "излезе от гардероба" както му казват тук в Щатите. Фризьора на жена ми например след 10 годишен брак и две деца признал на жена си че не може да живее в лъжа повече, разделили се и сега е "омъжен" за мъж. Не съдя, просто констатирам факта.

Малката ми дъщеря имаше едно момче в класа (взимал съм го няколко пъти от вкъщи да ги карам на училище) който си беше гей, ама както излизат от калъп на шприц.

Казваш: "Жена на 23 години съм. През живота си съм имала връзка с двама мъже. Винаги са ме привличали само мъжете. " Ето го отговора на въпроса дали си хомосексуална "по рождение" - НЕ. Ако беше казала "винаги са ме привличали жени но по една или друга причина се опитвах да се придържам към общоприетите общественни норми, тоест да поддържам връзка с мъж", това е друго.

"В момента съм сама и... " Макар и кратко изречение, много може да се извлече от него. Имала си две сериозни връзки, които очевидно са се разпаднали. Няма да гадая защо, само ти си знаеш (или не знаеш) причините за преустановяване. Важно е обаче да се отбелижи че различните хора преживяват раздяла по... различен начин. Докъто някой може да се въсттанови (изживее) много бързо и продължи със живота си, друг страда дълго време и през този период не е готов(а) да продължи нормален фунционален живот. Трети е травмиран (това важи особенно за млади момичета и жени) толкова дълбоко че трансферира гнева си от един човек до целия противоположен пол. Ти прецени в коя категория попадаш.

"Сама задоволявам своите потребности, та... " - разбира се че една жена на 23 в добро здраве има "потребности". Факта че ги задоволяваш означава че фунционираш напълно нормално.

Относно гледането на порно... на 23 едва ли имаш нужда от стимул, та предполагам че в началото поне е било от... скука. Само... никога не забравяй(те) - професионалното порно е филм в киното - нищо не е реално. Дори "домашните" клипчета... човек като е пред лещите на камера подсъзнателно веднага започва да "играе роля" :-)

И накрая: "Интересното е, че в реалността не е имало досега някоя жена, към която да съм била привлечена, но пък все по-често си фантазирам за подобно нещо". Има голяма разлика между фантазии и реалност. Да си физически привлечен(а) към някой предизвиква химически реакции в мозъка - пропомнете си първият път като сте били в присъствието на обекта на физическо привличане - ускорения пулс, пепрудите в корема :-) и т. н.

А за фантазиите за интимност с жена - дали това не означава че просто не си готова за интимност с мъж отново?

А, между другото, проблем във взаимоотношенията си е... проблем във взаимоотношенията, без значение дали е хетеро или хомосекцуална двойка. Болката от изневяра, насилие, раздяла си е същата та... само защото гей порно е "Пфю", а лесбо порно е "еротично" не означава че и в живота е така.

Та, в заключение - моето мнение. Не си била физически привлечена към жена, не си била интимна с жена и само защото клипове с жени те възбуждат в никакъв случай не те прави бисексуална, още повече хомесексуална. Просто една 23 годишна незряла жена която все не е намерила голямата любов на живота си. Да съм напълно откровен, това не означава че голямата любов на живота ти няма да е жена :-). Просто... не го виждам.

И след всичко това - на 23 живота е пред теб. Експериментирай и ще намериш щастието евентуално.

Преди да започнете да се чудите защо мъж на 57 ще коментита тази тема... Освен всичко друго аз съм баща на дъщеря кочто след тежка раздяла с приятел и на ръба на самоубийство намери мир във връзка с друго момиче за известно време. Днес тя (дъщеря ми) е омъжена и щастлива. Та, вместо да загубим дъщеря, днес се радваме на три прекрасни внучета.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3a0fb79a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 6 е прав. Женската сексуалност не е като мъжката. Имаше даже документален филм на ББС. Жените имат по-"стадна" сексуалност. Музикалните звезди мъже винаги имат "групита" жени, но звездите жени нямат чак такива мъжки фенове. Също например група жени на едно място за дълго време с минимален външен контакт синхронизират месечния си цикъл. Според еволюционната биология това е с цел по-ефикасно оплождане като доминантен мъжки ги намери. Също така жена може да се възбуди от друга възбудена жена, защото това е сигнал че и тя трябва да е готова за секс. Поради тази причина и жени се възбуждат по време на изнасилване - просто лимбическият(по-животинският) мозък не разпознава концепции като "секс само за удояолствие". За него всяка идея за секс е сугестивна и той подготвя "терена".

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6a0dfb95cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Много ви благодаря за полезните и интересни коментари! Бъдете здрави и щастливи!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker