Чакане/Девствена на 21 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Чакане/Девствена на 21
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 2919 пъти
Здравейте драги читатели,

За вас на колко трябва да чака един мъж преди да имат по-интимни взаимоотношения, за да може жената да е сигурна в чувства сигурна във връзката и чувствата му? За вас важи ли правилото за 10-тата среща или според вас нещата са далеч по-комплексни? Как може жената да е сигурна, че е готова и как всъщност си проличава, че двамата са готови да минат на този етап от взаимоотношенията си? Господа, случвало ли ви се е да чакате момиче/жена 6 месеца преди да правите секс? Колко е най-дългият период според вас, в който е нормално/бихте могли да изчакате преди да правите секс? Колко е прекалено малко и колко е прекалено много и има ли нещо като "прекалено много"?

Пише ви Ж21, уча в университет в София, работя работа, свързана с чужди езици. Имала съм двама приятели досега. Най-дългата ми връзка е била 8 месеца. Натискала съм се, стигала съм до там да правим някакви неща през дрехите, но дотам. Необвързана см от 3 години. Първо гимназията, после университетът и работата ми бяха приоритет и все отбягвах дори възможността да бъда във връзка. Сега имам нещо с едно момче, но все още нищо официално.

Та. Страх ме е от този тип близост. Всички постоянно ми говорят как не биха си легнали с девствена и аз само се усмихвам неловко. Страх ме е да споделя, че съм, защото с последния ми приятел се получи негативен резултат, не реагира добре, всичко завърши с предложение да ме заведе в хотел, Спа и тн, при положение, че бяхме ходили от само 2 месеца, последвано от dick pick. Страх ме е, че нямам опит, от реакцията му, от това, че няма да се справя. Не съм асексуална, гледам порно, имам фантазии, често се самозадоволявам още от 13/14-годишна възраст като ми се е случвало да свършвам около 20 пъти в живота си. Започвам да си мисля, че аз не съм нормална, но не искам да го направя заради едното правене.
Помощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: d7609b4e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Супер е че си девствена, далеч по-добре е от това да си била с няколко или много.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: fafe8a0920
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, аз рядко пиша мнение тук. Аз не съм девствен. На 25 съм мъж. Бих се радвал ако следващата ми приятелка е толкова чиста и неопетнена като теб. Ще я пазя като писано яйце. Не е срамно. Какво по-хубаво от това да си само с един човек цял живот?

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3296a55b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Виж сега. Това не е ядрена физика и ако чакаш 10 срещи та да се довериш на някого само за едното ебане си е доста тесногръдо. Или има химия или няма. Какво толкова му мислиш. То за това секса е толкова хубав, защото не се рамкира. А след това какво очакваш? Шансовете човекът да е точно и единствено само за теб са малки. Отпусни се, наеби се като хората и се наслади на момента.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9d63fbd8e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз на моето момче му пуснах още на втората седмица от както бяхме заедно и то не защото съм го планирала, а просто така се случи - просто го пожелахме и двамата в точно този момент. Това да го караш да чака с месеци е пълна глупост от моя гледна точка, защото секса не е някакво гадно задължение, което като домакиня трябва да изпълняваш ми напротив - той успокоява и твоите хормони, отпуска те, а пък гушкането след това е най-съвършеното нещо на този свят. Бих казала даже, че изпускаш.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a7dd4e817d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Мацка, детски години минаха, никой няма да те чака до 10тата среща камо ли пък 2 месеца...

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7ffcbd454d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако толкова се притесняваш може да отидеш на генеколог и те режат девствената ципа. взимаш си задължително лубрикант и му казваш да го вкарва бавно, защото си много тясна или ти застани отгоре и сама определи темпото. За опит може да изгледаш някое и друго клипче и той няма изобщо да разбере.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4a559e005a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си срещнала правилния. Ще дойде моментът и сама ще му скочиш. А по-добре ли е да не ти хареса с някой дето не ти допада и да намразиш секса? Ще дойде и твоето време. М35

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 91a3399b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Това са мъжки к****. Един мъж, който те уважава и не е за единия секс няма да има нищо против, че си девствена. Само индивиди с липса на мъжественост биха те упреквали затова, че не си го правила все още. Можеш сама да си отговориш на въпроса, че щом не им се занимава с теб като чуят този факт, значи те искат само, за да преспат с теб и да си направят кефа!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9865d5f0bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Точният човек ще те разбере, колкото и клиширано да звучи... Аз го направих за пръв път като бях на твоята възраст и аз също имах подобни притеснения. Няма значение дали ще го направиш на 2рия или на 6тия месец, това са глупости за мен.. правиш го, когато си готова. Аз не го бях искала до момента, в който просто срещнах човека и на втората среща знаех, че той ще ми е първият. Направихме го много скоро след като тръгнахме и никога не съм съжалявала, още сме си заедно от толкова време, а сексът е нещо, с което просто допълваме изцяло това, което имаме и с времето става все по-дълбоко и хубаво по отношение на чувствата ни.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6848945d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Работата е, че с това "пазене" ти губиш чисто ОПИТ с противоположния пол. Ако го имаше, нямаше да се спираш на подобен типаж да ти праща разни голи снимки като загорял тийн и да те кани на хотели сякаш си евтина. Не го казвам с цел да те обидя. Това го пиша за всички, които така се "пазят" и губят ценно общуване с противоположния пол. Аз също съм на 21, в миналото съм правила много грешки относно преценката си за дадено момче, но вече не, защото съм надживяла определени типове мъже и вече не ме впечатляват. Не ме разбирайте погрешно, не съм спала с цял футболен отбор. Но пък и не се страхувам от интимност, както и доста по-трезво преценявам с кого да я имам и любовните ми драми са сведени до минимум. С опита, с общуването човек разбира какво иска. Виж, има много мъже, които дори и да им кажеш, че си девствена, ще го приемат. Въпроса опира до самата теб - да преодолееш страха си от интимност, да ПОЖЕЛАЕШ да го преодолееш. Да се почувстваш в хармония със себе си. Общувай с мъже, просто на първо място общувай, опознайте се чисто като хора и изградете емоционална връзка. Много е важна добрата комуникация и доверието. Не го мисли толкова на 3та, на 5та, на 10та среща. Хайде, не е нужно на 1ва среща, но след нея вече каквото дойде, трябва ти да се почувстваш, че го искаш, че имаш доверие на човека. Не търси отчаяно. Просто търси на първо място човек, който да ти допадне и да се харесате като хора първо на първо, пък после другото си идва от само себе си.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: dd60a88cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Чакал съм в година и половина и наистина не е приятно, но ако истински те обича ще чака независимо от всичко.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: fa5c59b950
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Правилото е за 3 срещи, а не 10, но и то не е никакво правило, а някаква глупост. И никой мъж няма да те чака 6 месеца, за да си "сигурна". Трябва да е мазохист, ако те чака при наличието на толкова момичета, които биха му пуснали на първа среща даже. Ако сексът не върви, ще се окаже, че си е загубил 6 месеца да те дондурка за няма нищо. Да, сексът е важна част от една връзка. Сега ти е притеснено, защото не си правила и си мислиш, че е нещо голямо и специално. Ами не - не е специално. Просто удоволствие, като да ядеш вкусна торта или като да плуваш в морето, или там каквото те кефи да правиш. После ще те е яд, че заради тъпи притеснения си си губила времето вместо да се отдадеш на удоволствията и моментите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f03ad909e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   И аз съм чакал, но я обичах и щях да чакам и още ако трябва. Ако направи проблем, значи не ти трябва такъв, даже по-добре го махай. Но все пак недей да чакаш прекалено много, гледай да се престрашиш. Прекрасно е, че си девствена, но и не отивай в другата крайност.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 67f83d6995
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   По принцип не си престаряла. Тъкмо ти е време да правиш първи секс. Искам да ти кажа, че такива неща като 10-та среща, 5-та среща не важат. Важно е как го чувстваш. Когато се почувстваш готова, ще имаш огромно желание да го направиш.
Недей и да преекспонираш очакванията си. Първият път рядко е хубаво изживяване, конкретно за жената. Боли те, така и следващите 5-6 пъти. Поне при мен беше така.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 778b9f8763
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Отблъскваш вече на тази възраст . Проблема ти не е че си девствена. Всеки нормален , не-женкар ще се радва да е с момиче като теб.
Проблема ти е, че твърде много избираш и колкото повече го правиш толкова повече ще привличаш идиоти , които само ще те изчукат и ще ти се подиграват . Те ще го направят заради праволинейния ти и тесногръд характер, защото натам отиваш. Имаш твърде много концепции , рамки, мечти и изисквания вече в главата си. С твоите изисквания никой няма да се чувства оценен , а напротив - използван, все едно че трябва да ти играе по свирката ти и да живее заради твоите мечти Затова така се получава че всички "свестни" си намират мухльовци, които привидно в началото се вписват в тези изисквания , само да те изчукат. Никой себеуважаващ себе си мъж няма да иска да ти се прави на шут

Накратко - стереотипите ти привличат егоизъм.

Хората не се намират готови един за друг , те се учат да са заедно...цял живот

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: fc55417423
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Оф дай на 10 да си изгуби всеки девствеността направо че да не пишете невероятни простотии по форумите как сте минали отдавна възрастта за първи път. Сега този коментар сигурно админите няма да го публикуват, щото те само каквото им е угодно приемат.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6371cff115
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не се вглъбявай в този проблем. И това връзка с приоритетите ти работа, училище. Просто те е страх и бягаш. Другите как ке справят с всичко.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7b406d5d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Смятам, че идеализираш нещата и очакваш мъжа на живота ти. Шансът да спиш само с 1 мъж в живота си е много малък. Не очаквай нещо великолепно и няма да останеш разочарована. И все пак си намери някое свястно момче за всеки случай:)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ca75ac5334
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Няма как човек да няма абсолютно никакви изисквания към човека, с когото е. Ако бях тръгнала с първия срещнат, с който комуникацията не върви толкова добре, не ме привлича физически, с когото нямаме връзка на емоционално ниво, нямаме сходни възгледи за живота или най-малко в характера, какво правим заедно? Да имам един колкото и да не е без хич. Тогава бихте ме нарекли отчаяна, нали? Границата не е толкова тънка. Не избирам по каталог, просто допреди половин година бягай, но от тогава се взех в ръце и се опитвам да преборвам страховете си един по един като се изправям срещу тях и пожънах успех: в момента имам нещо с едно момче, което за в бъдеще се надявам да се превърне в нещо сериозно (нещото, не момчето, хаха) :)

Относно идеализирането... Не. Не си представям първия да ми е единственият. Абсурд е. Случва се в 1 на 345790007421 от случаите. Не живеем в 19ти век. Бих се радвала да имам бъдеще с подобен тип човек на този, с когото съм в момента, поне това което до момента е показал, макар че не мога да кажа с огромна сигурност, тъй като не се познаваме толкова отдавна, ноо би било хубаво от една страна, но не ми е цел, не е мечта. Най-малко заради сексуалния опит, който се предполага че ще съм придобила преди брака. Ама в крайна сметка да го направиш ей така, само за едното правене, не е ок вариант, нали? Поне за мен. Имала съм такива опции, но установих, че това не е за мен, при мен не работи така, трябва си ми емоционалната близост, не мога без нея.

Благодаря на всички коментирали.

Желая ви щастие!

Аривидерчи,
Авторката

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4ff0b058cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Миличка можеш само да се гордееш с чистотата си! Не отивай на гинелог и не пускай на някой пикльо... Опазила си се толкова време това ти прави чест изчакай го онзи точния човек, който ще те носи цял живот на ръце, за този подарък, че си била само с него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker