Няма секс и това е!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Няма секс и това е!!
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 3973 пъти
Здравейте, знам че подобни теми са доста изписани но.... имам нужда от съвет. С партньора ми сме заедно от почти шест години. Деца нямаме а и с честотата на интимността ни няма как. В последните две години секса е по веднъж на месец. И то с огромни усилия от моя страна. Аз съм на 27 той на 32, не сме престаряли, но уви.... опитвах всичко което се сетих за да събудя желанието у него, вече сме в положение, че си лягам до него чисто гола, започвам да го целувам и пипам, а той просто извръща глава с думите “ охххх спри много си досадна секс та секс” ама на мен ми се иска. Купих си и играчка за да мога да се самозадоволя, защото веднъж вече му изневерих и не искам да го правя отново. Преси не беше такъв, секса беше зашеметяващ и никога скучен, свършвала съм по няколко пъти. Опитах да разговарям с него по въпроса. Попитах го дали нещо не му липсва ( въпреки че давам всичко от себе си и на всякъде, абе нямам задръжки никакви) той отрича. Казва ми че съм неговата любовна богиня, нооо... секс няма и няма. Моля ви дайте ми съвет как отново да събудя сексуалните му желания!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9be6c5ef7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хаха,изневерила му и как го гледаш в очите,с чиста съвест ли?!?

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9cb39e4c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох... Какви хора сте така да си затривате младостта и нервите години наред. Просто измиташ боклука и готово.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a749485b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   И по зле ще ставаааа !!! ;) ;) ;) На 42 съм не е от годините до човек си е !

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 515aec9ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   нимфоманка си просто , живота не е само секс , дори е без значение

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a3017be5ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Определено нещо не е наред. Може би има проблем със самочувствието или нещо друго го тревожи, може да е здравословно. Явно има нещо, но не иска да ти се разкрие. В такъв случай най- доброто решение е след толкова време да сложиш всички карти на масата. Трябва да му обясниш, че го обичаш, но това не може да продължава и, ако нещо не е наред, трябва да ти каже, за да разрешите въпроса заедно. По- добре е за теб да се оттеглиш от него щом не те задоволява или дори да не правите секс, поне ти дължи да ти каже защо. Обясни му, че ще го разбереш за чувствата му и не го притискаш, за теб той е прекрасен, но ще те изгуби, ако не ти каже истината защото ТИ ГО ДЪЛЖИ. Настоявай за истината, а ако отказва да ти сподели какво става се отдръпни и започни да излизаш и да си правиш кефа. Има някакъв проблем, който той е направил със сигурност или нещо, което го кара с малко самочувствие в леглото. Не се притеснявай, какъвто и да е проблемът си е негов, ти не бери грижа за него до момента, в който не ти обясни. Имаш пълното право на изневяра, да, но за сега не прави отново това действие.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3255c6c8be
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   М-57

Аз бях там и е ужасно. Няколко години буквално ми се повръщаше при мисълта за секс. Ходих по доктори - от "Стар си вече" през "Сигурни не обичаш жена ти" до "Искаш ли хапчета за депресия". Добре че по-добрата половинка не ме заряза.

След много четене по интернет реших да си направя частни хормонални изследвания. Какво знаеш... хормоните ми бяха с нива на 80 годишен мъж. С тази информация отидох ха "хормонална клиника" където не успяха да намерят причината за ниски нива на "мъжки хормони" и леко завишени нива на женски (мъжете също имат женски хормони, майтап няма), но... от 3 години съм на "хормонална замяна" - тестостерон инжекции и се чуствам прекрасно. Загубих 20кг, всяка сутрин като се събудя - одървен като ученик, либидото е то тавана, живота е хубав отново.

От първа ръка да ти кажа - той е травмиран от това много повече отколкото можеш да предположиш. Мъжете много трудно признават това, дори с най-близките хора.

Трябва ти план за дейстие. Факта че търсиш съвет значи че нищо не е загубено. Изневярата само заради секс е най-лошото разрешение защото рано или късно ще направиш грешка, ще разбере и това ще е края.

Намери момент и отвори приказа за "докъто търсех на Гугъл нешо за моите женски работи, попаднах на статия за хормоните, мъжки и женски и съм изненадана какво влияние имат върху настроение, здраве, полов живот и т.н.)" Свържи го с факта че "Не съм сигурна какво мислиш то, но на мен ми се струва че нашите интимни отношения не са както бяха преди две години. Какво ще кажеш да идем заедно и да си направиш едни хормонални изследвания".

Сега, първия път като го споменеш най-вероятно ще чуеш "Стига бе, нищо ми няма". Гарантирам обаче че ще се замисли. След седмица две - пак... "Какво ще кажеш за хормонаните тестове". Не съм в България и не знам колко ще струват, но си струва.

Тестове:

1. Testosterone (Total)
2. Testosterone (Free) Много важно!
3. Prolactin
4. Estradiol (Sensitive assay)

Мога да се подпиша на бял лист хартия че:

1. Testosterone (Total) ще е в долната граница
2. Testosterone (Free) ще е под долната граница
3. Estradiol ще е или много близо до долната граница (ако има признаци на депресия) но по-вероятно ще е близо до горната граница след като няма либидо (желание за интимност).

Ако е нарушен хормоналния баланс, нещата могат оправят за около 2-3 седмици с инжекции.

Ще следя темата да видим има ли развитие :-)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ec7f154ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе, аз не знам какво им става на тия мъже/момчета. Моя приятел кара 17, аз съм малко по-голяма, но когато тръгнем към същинската част /проникването/ и все му спада. Когато се натискаме му е добре ерекцията, но после не знам какво става. Желае ме, знам, че няма друго момиче. Твоя мъж пие ли, пуши ли, стресиран ли е? По принцип тютюнопушенето, особено в промишлени количества вреди много на ерекцията, алкохола също. Друг вариант е да е стресиран в работата или по друг повод. Странно ми е за здрав млад човек ей така да няма ерекция или желание като цяло. Възможно е също така и ако гледа много порно или много мастурбира на ден, при моя приятел това е един от проблемите, втория е, че се притеснява от тялото си, колкото и странно да звучи за мъж. Последния варинат е и да е болен от нещо.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 453a07bd46
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Номер 4, това че ти си асексуален не ознапава че останалите са нимфоманки и секс манияци.

Авторке, едно от двете: или си има любовница или има някакъв проблем, който го измъчва. Поговори сериозно с него и ако не намериш сериозна причина за това негово поведение, значи просто си е такъв и аз на твое място бих си събрала багажа.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: eca669f78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Замисляла ли си се, че може да има любовница..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 561f958652
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Разбирам те напълно! И аз съм в подобна ситуация и изневерих, за което съжалявам.. Много е неприятно, все пак и това е нужда . Моят съвет е да говориш открито с него и да го попиташ какво го кара да се държи по този начин.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6b7cd8dbcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ей това изневярата за нищо я нямате. За теб изневерих е все едно абе пих едно кафе!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 255cb2debe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Има си друга и вечер е изморен

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 80c035f1ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   В една друга тема от раздела кокошките се надпреварваха да оплюват приятеля на авторката, че когато тя е в цикъл и не могат да правят секс, той гледа порно и се самозадоволява. Гледам и тук положението е същото, този път срещу авторката.
Авторката- проблема ви е в различната сексуална потребност, явно не е толкова сексуален като теб. Няма да просъществува такава връзка, вече има изневяра и няма да е само тази. По-добре се разделете, защото след време пак ще стигнете до там, но ще бъде още по-лошо.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 617b156a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здравейте на всички и благодаря за отговорите.
Нека отговоря на някои от въпросите Ви
1 да изневерих му , но имах доблестта да му го кажа в очите. И не се е стигнало с лекота до тази изневеяра.
До номер 4. Не не смятам себе си за нимфоманка. Ако за Вас секса е без значение за хора като мен е от , а за други ще бъде от единствено значение. Номер 5 благодаря Ви.
Номер 6 благодаря Ви за така подробния отговор това ми даде доста голяма надежда. В отговор на номер 8 и 10 Да замисляла съм се безброй пъти за това , но по никакъв начин не мога да го хвана . 11 трудно е но не е непоправимо според мен . 12 ще се опитам да ти отговоря кратко. Първо не се стигна лвсно до тази изневяра , но бях на сухо за 3 месеца. То беше игра с душа, с жълтия ми приятел с батерии не смогвах . И тогава се реших и да осъзнавах какво правя но пусти нагон по-силвн от разума. Трудното беше после но нека не навлизаме в емоционални словоизлияния

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ed87285a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Интересно, но у дома е обратното. Аз (46,), харесвам и обичам секса, тя (45), явно го ненавижда. Женени сме от 20 години, а секса е "зорлям". С годините установих, че ако аз не се "натегна" - секс няма. Имало години в които секса е бил има-няма 7-8 пъти В ГОДИНАТА.
За жалост и разговори водихме, и хиляди приказки изприказвахме , на "среща" с чужда жена бях ( не съм си и помислял да изневеря, поне до скоро) но няма полза. Това с хормоните не знам дали ще помогне защото сме от малък град и може да не правят такива изследвания.
На крачка съм да се разведем и всеки по пътя си. Няма смисъл.
Ще следя с интерес темата. Може да науча как да се справя й дома

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6a830400fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   От както съм в този сайт, женската част е много по-ревяща, че нямало секс и е едва ли не незабелязана вкъщи - хахахах. В процент към 70 на 30 или 80 на 20, че жените реват повече за секс от мъжете.

А сред обществото и когато си говориш с тях, те едва ли не изобщо не им се прави и не искат и да чуят за секс.

Секса нали не е важен, бе, мили дами? Сега пак, както в друга подобна тема ще се включи някоя да ми каже, че жените се чукали само с топ мъже и за това ги било жал за свестните момчета, не искали да ги смазват. АХаххаха.. берете си го...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3233dbe0f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   За жени като теб си има определено име! Аз съм жена, но ще подкрепя човека! Ти си като животно, всеки ден да искаш? Аз такива хора не харесвам. Ти го притискаш и затова човека НЕ ИСКА! Кажи ми, ти работиш ли? А мъжа ти работи ли? Ако мъжа ти, има тежка работа и си идва изтощен, без никакви сили кажи ми как ще му се прави? Щом си изневерила веднъж, пак ще го направиш. Имах една позната СЪЩАТА като теб беше. Накрая напусна мъжа си, и пропадна. С тоя опита, с другия опита и не и върви, не и върви. Вместо да ревеш за секс, като си дойде от работа, говори с него! Питай го, как е прекарал деня, как се чувства, има ли проблеми на работа? Извинявай ама ти си ПЪЛЕН егоист..

Парис.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3255c6c8be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До автора:

"да изневерих му, но имах доблестта да му го кажа в очите. "

Връзката ви е обречена. Второто най-лошо нещо което един партньр може да направи (№1 е да изневери) е да сподели с партньра си.

Съжелявам. Мразя да съм прав, но обикновенно съм.

Между другото, пиша есе за природа, секс и взаимоотношения което смятам да побликувам днес или утре. Предполгам че ще е интересно на много хора...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: dcf54d869b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   До 19 от авторката
За разлика от мн др семейства в нашето аз работя ( и то работя не малко часове 12 часа на ден 5 дни в седмицата) той седи в къщи. Не съм казала че искам всеки ден. Това че се моля всеки ден е просто защото няма секс. По отношение на изневярата няма да се оправдавам и няма как да върна времето на зад за да не допускам тази грешка отново. Сега дори не сме правили от почти три месеца. За теб ако секса с такава честота е ок за мен не е. Пък и аз искам деца. С непорочно зачатие няма как да стане

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 81c79a2c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Все още си на 27. Ако нямате деца се разделете. С времето все по-лошо ще става. Да не стане така, да загубиш още няколко години и да стане късно.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3255c6c8be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   М-57

@17 - Преди да кажете "Стига с тия хормони, бе" - от хормоните е, приятелю.

Изкарай кутията със снимки от преди 20 години и ги разгледай. Сега се погледни в огледалото, после погледни жена ти. Да виждаш разлика?

Процеса на стареене не просто натрупване на години, а какво става с "химията" в човешкото тяло. Например, Хормон на Растежа (който поддържа регенеративните функции на тялото" намалява много прогресивно с годините. Това е процеса който природата исползва да се оттърве от нас (на никой не му се умира) за да направим място на новото поколение.

Това се отнася за всички други хормони също. Има два начина на стареене - натурално (когато всички нива намаляват в синхрон следвайки "годишния цикъл") - мъж на 20 иска секс всеки ден, на 30 - 2 пъти в седница, на 40 - 1 път, след 50 - ако ми стане и т.н).

Вторият (това живот ли е) с външни фактори. Никой не живее перфектен, спокоен живот, свободен от стрес и напрежение. Например - притесняваш се че магазина не върви. Като отговорен глава на семейство се въртиш цяла нощ гледайки в тавана и мислиш "Ако направя това или онова какво би станало". Обаче... хормона на разтежа се отделя на импулси, като основния пулс е по преме на нощния сън, 1-2 часа след като заспиш т.е. по време на REM (Rapid Eye Movement) фаза. Защо когато спиш непробудно, сутрин се събуждаш отпочинал и готов, а като си спал "лошо", сутрин си като пребит? Няма ЧХР пулс който да регенерира тяло и мозък.

Във много случай един (на пръв поглед без връзка) хормон с отклонения може да предизвика катастрофа ако не е "поправен". Да вземем Пролактин например. Директно отговорен за кърменето след раждане. Мъжете също го имат (защо ли?!?) в малки нива. Сега, ако Пролактина е нисък - намалява способността на gondals (топките) да произвеждат Тестостерон (отговорен предимно за "мъжките функции"). Нисък тестостерон - "Не ми става". Обаче... противно на очакванията, висок Пролактин не стимулира повече прозводство но подтиска прозводство на определени ензими в мозъка свързани със "желание за сексуална активност" - "Не ми се прави, остави ме".

Това е само един пример колко сложен е живота :-) и как философски въпроси като "Кой съм аз", "Заяо съм тук", "Дали ме обича още" могат да се сведат то химическа реакция.

За малкия град и тестовете... Във английскич има фраза "Risk vs reward" - преценяване на риска (да направиш нещо, или да не го направиш) отнесен към наградата която би получил (ако го направиш или не).

Казваш "Това с хормоните не знам дали ще помогне защото сме от малък град и може да не правят такива изследвания." и "На крачка съм да се разведем и всеки по пътя си."

До всеки малък град има голям! Помисли за "Risk vs reward" - какво би струвало да вземете по един ден отпуск през седницата и да посетите доктор? Да прекарате няколко часа заедно (буквално) вместо ти на дивана а тя на феиса? Сега помисли за развод, след 20 години! Адвокати, притеснения, стрес, травма (за теб, за нея, за децата, за роднините).

Ако сте близо до Пловдив, да ви пратя при познат хормонален доктор...

Абе, какво да ви кажа... да сте виждали Лили Иванова напоследък?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1a2e88ceb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Ами, разделете се бе жено. Толкова е просто. Виждаш, че нещата не вървят пък и деца искаш. Ще дойде време все със свалени гащи да стоиш пред чуждите мъже. Що си усложняваш живота?

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9f35025669
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   До М-57 браво
Полезен и ценен коментар, аз съм химик и някой неща
не ги знаех. Аз съм в същото положение, само че съм по-възрастна-42, много обичам секса, но секс няма. Много тъжно.
Мъжът е здрав на 49 но рядко се сеща/с мен може би /
. Ирония, колкото повече иска една жена, толкова мъжът не иска. Според мен по гадно и да не иска, отколкото да не може

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3255c6c8be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   M-57

@25

Да видим... Повечето хора тук (не искам да обидя никого) споделят или "И при мен е така" (служи за утеха, но не помага) или дават съвети - от "Ами зарежи го" до "Ами примири се, такъв е живота". Съвет е, да, но всеки проблем е индивидуален и много по-комплексен. Това е все едно да идеш на лекар - "Докторе, боли ме корема" и доктора да то даде хапче. Ей така, без да те пита откога, къде, каkва е болката...

Аз ще опитам малко по-различен начин. Не толкова "съвет", колкото разширено обяснение, та читателите да могат да сравнят и направят изводи. Най-малко искам някой с рак на простата (за което не знае още) да се успокои че "Е, не съм само аз".

Значи, "състоянието" почна като станах на 50, физически здрав - без очевидни проблеми, може би малко наднормено тегло, имах същите "симптоми". Не мога да стана от леглото сутринта, към 3 следобед се улавям че отговарям на колегите на български, не помня рожденните дни на децата и само като си помисля за секс ми се гади, буквално. Жената, 45, в много добра форма, посяга, а аз се дърпам. Почнах да си лягам рано за да се направя на заспал преди да дойде, само и само да не ме закача. По това време бяхме във 26та година на брака.

След време отношенията почнаха да се "опъват". Тук му е мястото да кажа че сме женени 34 години вече и вероятно основната причина за "дълголетието" на брака ни е... "Седни за малко да поговорим за нещо".

Казах и аз всичко (виж по горе) и тя "Вече ми свършваше търпението да чакам тоя разговор, дай да видим какво ше правим“. Не, не беше "Да опитаме тройка, отворен брак, играчки и т. н" каквото би помислил някой. Дадохме си една седмица през която всеки да направи "проучване" на интернет какво се прави. Тя трябваше да проучи психологията на брачните отношения с времето, аз, какво става с физиологията на застаряващ мъж (тъй като на мен не ми става). Отидох аз на специализирани форуми (със уважение, не като този, и аз там - нова тема "Обичам жена си а не ми става". Знаете ли първия отговор който получих?

А къде са ти хормоналните изледвания???

Ъ? Аз си мислех че ми е в главата. Питам аз "Какви изследвания", 10 човека отговарят за 30 минути, всичките едно и също - тия и тия хормони. Там разбрах че мъжете имат женски хормони също, иди го разбери.

Отидох на лекар, пусна човека хормонална картина, обади се по телефона и каза - "Ами... всичко си в граници, сигурно не обичаш жена си вече, да ви препоръчам на психолог? " Майтап няма, така каза. Семейния доктор. Викам... щом казваш... ама нещо ме гложди. Викам му - мога ли да взема копие от резултатите? След много мрънкане се съгласи. Взех ги, почерних име, адрес, SSN, сканирах и мечка страх мен, не страх, поствах на форума.

Накратко, отвориха ми очите за няколко часа. "Това ти е ниско, това ти е високо, отношениет на това към това е лошо, това е ОК... " Ужас.

Тези които живеят в щатите знаят какво е да нямаш застраховка и да идеш на лекар. Аз имам нах-добрата медицинска застраховка който съществува в Америка (за справка, не плашам един цент от джоба за здравеопазване) но... сексуалното здраве не е покрито (няма застраховка в Щатите която да покрива това). Застраховката не покрива "Не ми става" посещение във хормоналните клиника. Хашимото - добре си дошъл, влизай. Та обадих се да питам за цената и пак... "Жена, седни да ти кажа нещо... "

Добре ще е жена на място, вика "Няма да си ходим в България тази година, отивай на лекар". Попаднах на един млад доктор (Бог да го благослови), погледна изледванията, пусна още едни (и той трябва да яде) и вика: Ще те оправим, не се притеснявай. Само ме слушай и не пропускай посещение (на всеки 3 месеца първата година).

Сега, как, къде, какво... изпратих първото есе от цяла поредица на модераторите за публикация точно по тия проблеми (виж по-горе). Там (ако изобщо види бял свят) ще можем да влезем в подробности.

В заключение - ето как могат да изглеждат една жена на 51 и един мъж на 57, със 34 години брак зад гърба си, на хормонална замяна. Не мисля че трябва да споменавам за сексуални проблеми - снимката говори сама по себе си.

https://ibb. co/5vrfcqg

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker