Съпругата ми е мизерница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Съпругата ми е мизерница
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 4634 пъти
Направо се чудя какво да правя със съпругата си. Откакто я познавам зная, че има бяло течение и си слага носни кърпички или тоалетна хартия отдолу и щом ѝ сваля бикините, започвам да се цапам с гнусни бели течности, които са като сополи. Според мен тези течности са причината за обрива, наличен пак там отдолу, и има някакви големи пъпки, които са като циреи. А да не ви споделям каква миризма се носи от това място. Колко пъти съм ѝ казвал да отиде на преглед и да спре да си слага хартии и какво ли още не отдолу, а тя ми отговаря, че всички жени така правели и да не съм обръщал внимание на това. Като добавим и факта, че като се къпе въобще не ползва сапун или интимен гел, направо отвращението е пълно. Та моля ви, дайте ми съвет как да я вразумя. Нещо повече - по задника си има по-дълги косми от моите. Неведнъж съм ѝ казвал да ги махне, а тя все ми отвръща, че някой си лекар ѝ е казал, че не трябва да се махат космите, тъй като това оказвало влияние на половата система, от което мен ме хваща бяс

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6bfec3e5d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж какво приятелю, изобщо не е добре,че така уплюваш собствената си жена - тя е лично твой избор! Също така ще ти споделя една женска тайна

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ac4b2f064f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ужас, направо гнууус.
Аз усетя ли, че имам бяло течение в повече ще ида на гинеколог, даже си ходя 2 пъри годишно на преглед. Когато тепението е в повече (в овулация като съм или съм болна примерно) рядко ще сложа тоалетна хартия или кърпичка, има си специални ежедневни много тънки превръзки за тази цел.
А миризма щом има може и инфекция да има - пази се.
Около ануса си бръсна косъмчетата от както съм започнала да се бръсна навсякъде.. Дори ми е неудобно някой път като не съм ималанвъзможност да се обръсна на 2-3-4 дни и приятелят ми като започне да ме докосва там. Камо ли пък да си ги отглеждам като гора. А дори не са ми нещо страшно.
Една приятелка пък ми каза, че не си махала там космите. Веднъж я видях по къси гащи, но беше легнала и крачолите и се бяха разгърнали и се видя по сгъвката на дупето доста окосмение, което не е махала. Аз лично не мога да го търпя това нещо.
Проблеми от бръснене не съм имала. Да, космите си имст предназначение, да предпазват от протриване/удари и тн, но сме в 21 век. Накарай я да иде на гинеколог и да поддържа добра хигиена, че може да ти лепне нещо.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0bf35acde6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Братче, съчувствам ти!
Но вземи един варел, разтвори хлорна вар, накисни я вътре за 2-3 дена и съм сигурен, че няма да мирише на кенеф, а като се качи в трамвая, хората няма да слязат на другата спирка!!!
Ти сигурно у вас живееш с противогаз и си в тежка химична среда, нали?
Не ти ли се иска да промениш това положение-прати я на сметището в Суходол за рециклиране или в Завода за Боклук на Фандупкова, има шанс!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2ef8efe942
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Темата е измислена, при това от жена. Каква е целта, не зная. Народът съвсем изтреща! Не се връзвайте и не си губете времето.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2067d00743
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Вие сигурно сте се оженили на първата среща? ! Абе до кога ще одобрявате очевидни измислени и дебилни теми? !! Върнете администраторите от преди 10 години.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d9ce8ce71d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не мога да си обясня как така си се оженил за нея, ама... Квото било, било. Сега какво? Това с космите е кофти. Относно бельото, попринцип тези места при жените си имат някакво течение и съответно миризма. Затова и хигиената трябва да е на ниво. Както описваш твойта обаче, наистина е възможно да има здравословен проблем и трябва да посети гинеколог. Големият въпрос обаче си остава, как да я вразумиш? Според мене, трябва да действаш мъжки. Заяви й твърдо, че подръжката и хигиената трябва да станат на ниво. Натискай, докато не поддаде - режи секс, пари, помощ, каквото там зависи от теб. Не спирай да я притискаш. Обясни й, че тая работа е гнусна и няма да я търпиш. Отстъпиш ли, битката ще е изгубена безвъзвратно. Не я жали, или ще те манипулира и пак ще си в изходна позиция. Дано успееш, че е кофти да се търпи такъв партньор.

Ж31

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 08ed506935
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А преди да ти стане съпруга ти гола не си ли я виждал? Ама че хора! Оженили се и чак тогава се сещат за хигиената!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: dab45de2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Много сте ми интересни всички като почнете, че това боли измислена история път то чак и от жена как го разбрахте не знам. Според мен изобщо не е измислена историята ами е нормална. Та ще карам по същество, аз съм жена също така имам бяло течение което тече примерно когато жената е настинала или преди мензиса. Аз когато имам бяло течение си слагам мънички дамски превръзки, приятелят ми знае, че кмам бяло течение и знае че е нормално и мне му обръща внимание моето е безцветно и не мириш, била съм на генеколог и ми казаха, че ако има по цвят като бял или дори жълто и миризма тогава имаш проблем, инфекция и трябва да се вземат мерки за това. Опасно е за теб също така защото може да те зарази и теб с някоя бактерия по-добре го прави с презерватив. За пъпките и не знам може да са от бръснене и аз съм имала мънички обривчета понякога когато се избръсна, да бръсна си и дупето защото съм по космата и ме е малко срам пред приятелят ми да ме гледа окосмена, ако наистина не ти е приятно когато тя има косми влезте се искъпете заедно и я избрасни като тя сама не иска. Нали не знам какво точно да ти кажа за това, че тя не иска да отиде на гинеколог и да се прегледа... наистина не е добре ако имам миризма със сигурност има инфекция. Някой ден и кажи да се оправи, че ще излизате някъде и я заведи на доктор тогава няма как да не отиде.
Дано да се оправите
В :)

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b433a266ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ужас!!! Това да не е измислена история? На всяка жена може да се случи да има бяло течение, но това не е безобидно, а си е здравословен проблем. Трябва да посети лекар, да и предпише лекарства и да го лекува. Освен това защо използва кърпички и хартии, за целта си има ежедневни дамски превръзки, които са по-малки от тези за цикъл, но се залепват за бельото и е по-хигиенично с тях. За хигиената - тук вече няма какво да кажа... то тя не се ли усеща, няма кой даи го каже...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1a137b5715
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Измишльотини на квадрат.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 22cdb7c3cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Ти също си мизерник щом толкова грозно говориш за съпругата си!Ако има някакъв проблем бих говорил направо с нея и то нормално ,тя е човек и ще разбере,а не да я плюя злобно по сайтовете!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f7ad89b6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   8 Веднага се разбира, че е измслена. Който е мизерник си е бил мизерник винаги, а те били женени?!!! Та идва въпросът- в 21ви век са ги оженили като индийците и са се видели за първи път на сватбата?!!! Или до сега толкова време си е търпял тая гнус при положение колко злобно и отвратено се изказва?!! Ако е чак толкова отвратен, то нямаше толкова време да търпи. ;) Повечето тролове- комплексари са глупавки и още на първото изречение се издават. ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f7ad89b6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Забравих и другото съмнително... Колкото и тъпа и мърлява да е някоя, едва ли докато излиза с някое гадже ще му се показва в такъв вид, с омазани салфетки, дълги космища, миризми и обриви. ;) Все някога сигурно са били нови гаджета тъкмо опознаващи се и опитващи се да впечатлят другия може би.... ;)

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c52c9af51e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   12, виж ѝ грамотността на номер 8 - как очакваш да различи измислица от истина?!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 21265fdb0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Нищо ново. Една порно звезда, Holly Heart, известна с аналните си сцени, я питат наскоро в интервю дали има някоя пикантна тайна. И тя отговаря, че никога през живота не си е правила клизма. И вместо всички да се възмутят, станало точно обратно. От студията заваляли покани за филми с нея и цената и се вдигнала до небесата.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 21265fdb0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Какво толкова! И аз не всеки път си правя клизма.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker