Извратена ли съм?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Извратена ли съм?!
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 6373 пъти
Здравейте ще го карам на право, че малко се стреснах. От известно време чета теми в този сайт ( абее доста теми изчетох) Чета и се чуда как аналния секс бил отвратителен, как френската била гнусна, как било гейско да стимулираш партньора си с простатен масаж. Та се запитах аз като жена която практикува всичките тези неща ( само с мъжа ми да си знаят злите езици и критици ) извратена ли съм. Не чакам да дойде правилното време или да сме в леглото на загасена лампа за да ме... мисионерската. И не ме е срам да го накарам да ме желае. Та въпроса е имам ли болна психика и трябва ли да се спра.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 19788a43d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като станеш на 50 и започнеш да ходиш на памперси, тогава си задавай тези въпроси.. Рано ти е още.... Иначе не си извратена, а просто си мазохиска, с която, кой - каквото пожелае може да си прави.. по всяко време и по всякакъв начин... явно роднините ти са промили мозъка и не си имала нормално детсво.. съжалявам....

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8a0fb44aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-скоро от приказките ти ми приличаш на някакъв словоблудстващ онанист, но да речем че си жена...
Защо изобщо ти хрумват и ги задаваш тези въпроси? Пред някого даваш отчет за половия си живот и се чудиш дали ще се представиш добре пред него ли? "Извратена" или не - щом и на двамата ви е добре и никой не страда от това, аз не виждам никакъв проблем.
Може, примерно, да изглежда притеснителна връзката между садист и мазохистка (или обратното), понеже някой от двамата може да пострада сериозно, но при теб не виждам абсолютно никакъв повод за притеснения...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ab16b575aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Не бе, ти луда ли си? Имате си хубав сексуален живот, реализирате фантазиите си, опознавате сексуалността си и щом е с един постоянен партньор, аз не виждам нищо лошо. По-извратени са ми тия дето се целуват, ама им е гнусно и унизително да правят френска. И то при положение, че в устната кухина има толкова бактерии, колко никъде другаде в тялото ни. Ама те си знаят...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 29611c83e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ти пък защо мислиш за глупости?
Имаш си мъж, с когото си пасвате добре сексуално и сте задоволени и двамата. Какво повече ти трябва? Простичко е. Опитваш нещо ново и ако ти допадне, можеш да практукуваш още, а ако не ти хареса изобщо- не повтаряш. Всеки има граници и предпочитания. За някои френската любов е гнусна, а за други е задължителното начало на секса. Аз съм от вторите и никога не съм мислила, че това е извратено, то ми се струва нормално. От друга страна не бих правила секс в тоалетната на дискотека, докато за някои това е редовната практика. Всеки решава. Има си причина интимният живот да се нарича интимен. Много ще е глупаво изневиделица да ощетиш мъжа ти, защото някъде някой е написал, че всичко, което на теб ти харесва е извратено. Нека е извратено... спиш с един, а не с целия град. С този един сте задоволени, щастливи- аз проблем не виждам. Може и да си извратена според някои хора, ама щом си намерила мъж със същите предпочитания, значи си ударила 6 от тотото и не ти трябва да си търсиш проблеми.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 00114ab737
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Първият критик с памперсите и насирането! Ти да не би да си почнал да се насираш та знаеш? Зависчуя! От кога си търся жена като твб! Да прави всичко с кеф, желание и страст? Евалата! Споко, не си луда. Вълшебница си!

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 19a800e3d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Забавлявай се и не го мисли! Нета е пълен с разни скучни хора, които по цял ден ръсят мъдрост върху простолюдието.
Не, аналния секс не е никак, ама никак зле! Просто трябва малко повече подготовка! Френската любов е страхотна. Масажа с пръстче на простатата от жена е супер възбуждащо нещо.
Забавлявай се и се радвай на живота :*
М40

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b1655e6ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Извратена си, и то много. Освен това супер тъпа, както и тези със същите разбирания.

Ж, 22

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c4da92f0cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Разбира се, че не си! А и щом и на двамата ви харесва и никой не насила другия за нещо, какво работа имат хората във връзката ви? Това, което се случва между мен и партньора ми си е само наша работа и хич не смятам, че някой има право да го обсъжда. Харесва ли ви? Да? Тогава какво ти пука какво мислим ние, комшийката или някой друг?

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b640b3b993
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Аз те разбирам. Ние с мъжа ми сме по-скоро консервативни, като изключим аналния секс. От гаджета сме го почнали, и го практикуваме по-често от нормалното (кой може да каже колко е нормално), защото на мен ми харесва. На пук на хейтърите, ще кажа, че станах на 48 г. (мъжа ми е на 47) и нямам никакви проблеми с ануса. Не се очертава и да имам. Мускулът ми е много здрав. Нали го тренирам :-)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 84aba57777
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Искрено казано- ИЗВРАТЕНА СИ!
Но не защото правиш всичко това, защото го правиш само с мъжът си и вероятно той с теб. Може би...
Аз бях така около две години, давах му всичко от себе си и той на мен. Така си вярвах.
Но случайно установих, че той го предава и на други. Веднъж ми се ебеше много, бяхме пред майкини. Не можехме да влезем, решихме да ги почакаме. Почнах да го провокирам и го докарах до готовност. Двоумеше, но се реши и ми го начука прав. Беше с гръб към улицата, но аз виждах улицата, бях подпряна на стената. Минаха няколко човека, две момичета, които ми показаха вдигнат палец и един, около двадесетина годишен, който мина почти до мъжа ми и каза:
- Яко! Да можех и аз да се включа.
Любимият ми съпруг не се раздразни, а каза:
- Ми, хайде. Давай!
Бях толкова възбудена, че изобщо не схващах нещата. Мъж ми продължаваше да ме чука и каза:
- Нямаме ключ от нашите, тук ли ще я ебем?
Още не включвах, но чух онзи:
- В нас. Аз живея срещу вашите.
Мъж ми ме прихвана по- здраво и каза на онзи:
- Мини напред и отваряй.
Понесе ме след него. Влезнахме в тях. Докато се усетя ме съблече гола. Не че имах кой знае колко дрехи. Една поличка и блуза на голо. Извлече всичко през главата ми както беше в мен. Преместихме се както бяхме „заклещени” на един тъп кухненски стол. Изпитвах луда страст и изтърсих:
- Само без спиране.
Не знам какво е разбрал, ме понесе из стаята и попита онзи:
- Може ли на килима?
- Може – отговори онзи.
Легна на килима и ме сложи върху себе си. Беше ми го набил добре и не чувствах нищо друго. В един момент ме легна върху себе си, беше хубаво и все още не бях на ясно къде сме, защо и какво точно става. В него момент усетих зад мен движение и почувствах как нещо ми влезе отзад. Изненадах се, но беше ужасно приятно. Тогава осъзнах, че в мен са двама. Удоволствието беше огромно, неописуемо. Оргазъм след оргазъм. Като морските вълни. Не след дълго мъж ми ме попита:
- В устата ли предпочиташ?
- Да, защо питаш, нали знаеш?
- Имах предвид него.
Включих, не се замислиш и отговорих:
- Да! На смени.
Стана нещо, което само съм фантазирала. Но никога не съм мислела, че ще го направя.

След тази случка разбрах, че съпругът ми е правил всичко това и всичко което сме си фантазирали с този мъж и сестра му. Забележи, не жена му, а сестра му, беше още ерген. Преди случката го бях виждала, но нито добър ден , нито поглед. Може би да съм го срещала два- три пъти. От случката беше минало доста време. Нито аз, нито съпругът ми споменаваше нещо, все едно не е било. Докато един ден не намерих в пощата плик с покана за сватба. Не се сещах да познавам младоженците и реших, че са познати на мъж ми. Оказа се че това съседа на нашите, онзи с който не сменяха тогава. Не знаех дали да се радвам на поканата или не. Често мислех за случката и си представях как ме оправят двамата, но никога не повдигнах разговор. За това пък съпругът ми много се зарадва на поканата.
В деня на сватбата, още в залата разбрах, че младоженката и мъж ми се познават и то добре. В ресторанта седяха той срещу мен, тя срещу съпругът ми. Ромеото-съседът де и моят си разменяха разми намеци. Нищо не разбирах. По едно време се изнесоха на някъде. Позволих си да попитам младоженката, разбира ли какво си казват. Има заразителна усмивка, взе да се смее и аз също. Тогава ми каза:
- Нали знаеш, че са полови маниаци. Говорят си кой как с коя ще го направи. Готини са! А сега са малко почерпени, явно съвсем са без задръжки.
Предположих. Съпругът ми не си пада по алкохола, но беше изпил един „Бърбън” и две бири, което за него е равно на 5 литра ракия. Впечатли ме и фразата- „кой, как и с коя”, какво точно имаха предвид. Явно тя го познаваше добре. Сватбата беше много хубава. И храната и хората, танците, всичко беше прекрасно. Още преди да седнем на масата вкарах мъж ми в тоалетната да ме изчука. До края на дена го направихме няколко пъти. Дори изпих един Бърбън и аз. Макар и на пет глътки за пет часа. Като след всяка глътка правех свирка. Нещо ми ставаше, бях се разгонила или що ли, но непрекъснато ми се правеше секс. Исках пак да го завлека в тоалетната, но не го видях никъде. Тогава Ромео то и сестра му ме забелязаха и попитаха какво става. Казах, че търся половинката си. Ромео ме погледна и попита:
- Искаш да отидеш до тоалетната ли?
- Да. Но не го виждам.
Сестрата на Ромео се обади:
- Може да е зает. Брат ми, иди с нея.
Ромео то ме поведе, нямаше как да откажа, а и не си го помислих. Влезнахме и двамата в тоалетната, той отвори вратата на инвалидната и влезнахме там. С влизането си вдигнах полите на роклята, повече не трябваше. Директно ми го начука. Така около половин час, когато на вратата се почука и чух гласът на мъж ми:
- Отворете, ние сме.
Аз отворих. Бързо се вмъкнаха мъжът ми и младоженката. Мъжът ми каза на Ромео:
- Нищо не стана там. Много хора от персонала.
Ромео продължаваше да ме чука и му каза:
- Тук сме само ние.
Ясно, търсили са место да се ебът. Мъж ми се заби в младоженката. Онази се оказа по- гласовита от мен. Притесних се да не ни чуят. Но искрено казано не ми пукаше, дори и да ни хванат. Някак си еманципацията ме облада изведнъж. Проумях нещо в него момент много важно за мен и моето семейство. Че обичам лудо съпругът си и никога няма да го зарежа. Че имам нужда от разнообразие, както и той. Че накрая това доставя огромно удоволствие и на двама ни. Освен това, секса между двама ни стана още по- див, страстен, разпален. Това ни зарежда с положителна енергия. Често се събираме с Ромео то, жена му и сестра му. Жена му е голяма сладурана. Иска да чука баща си. Времето ще покаже, дали е успяла.
Къде е извратеното?

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 24e66c42eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Ти си мечтата на всеки мъж. Всичко което става в леглото, между мъж и жена е нормално. За съжаление, след няколко години съвместен живот, в много от случаите, страстта намалява и секса започва да става по-отегчителен - комисионна и лъжици, като 69 напълно изчезва. Поне така стана в моя случай. Преди да се ожениме - свирки на чешма. Една-две години след сватбата, чувствително намаляха. След това само за рожденния ден и коледа и на края, напълно спряха. Някои от мъжете, ако не намерят нещо в брачното легло, ще го търсят при друга жена. Така че жени, не ставайте мързеливи, а бъдете по-усърдни и не пренебрегвайте качеството на секса.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 24e66c42eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Бих желал жена ми да е като теб! Направо завиждам на мъжа ти, голям късмелия е! Продлжавай все така, а на тези захлупените тук не им обръщй никакво внимание.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 24e66c42eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   №16
Имаш болна фантазия, като на 14 годишен пъпчив чекиджия! Честно!
Ти си роден за политик. Написа 200 реда и на края, каза нищо.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2e4e18fbad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   А щом мъжът не се съобразява с желанията на съпругата си и иска да я прави на парцал, ще бъде моментално изритан. Или ще си уважавате жените или ще сте сами! Точка! Кви свирки, кви анални сексове с жената, която твърдиш, че обичаш??? Как би могъл да причиниш това на човек към когото имаш чувства? Всъщност вие мъжете обичате само извращенията, а не жените си. Като ще ходите навън, там си останете проклети мъжки курви. Ще мрете в самота заради курвалъка си.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2e4e18fbad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   И престани да си пишеш сам коментари, дърт авторе. Вижда се.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9db11ef2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Според мен е извращение факта, че си задаваш този въпрос, авторке. Три пъти прочетох поста ти, за да разбера за какво иде реч, защото за мен няма нещо в леглото, което да е "извратено", ако и на двамата се харесва. Съпругът ми е хипер сексуален и като всеки интелигентен мъж - човек с доста голямо въображение. При нас няма нито една сексуална практика, която да е "забранена". Сексът е изключително важен във връзката ни и го приемаме като начин да осъществим и най-интимните си фантазии. Познаваме в детайли анатомия си и продължаваме да я изследваме, постоянно откриваме нови начини за удоволствие, това е едно безкрайно пътуване в еротичния свят на другия.
Номер 20 е много смешна, но допускам, че просто се шегува.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 36ec987c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Нищо ти няма, аз мечтая за жена и съпруга като теб!
Ненормално в случая е мисленето на номер 20!
Как можело да мислиш за свирки и анален секс с жената, която обичаш?Ходех с едно момиче, което не харесвах.Тя много ми се натягаше , но аз я отбягвах и не я желаех въобще.Просто не ме привличаше по никакъв начин.Виждах, че е нещастна от това и реших да й дам шанс пък и аз дълго време бях сам.Много искаше да правим секс а аз не харесвах дори да я прегръщам.Преди да си легнем трябваше да пия виагра, за да мога да го правя с нея.Предлагаше какво ли не и беше готова на всичко, а аз предпочитах да си ударя една ръчна вместо да съм с нея.
Е, случи се след това да съм с едно момиче, с което много се искахме.Всичко правехме с нея.Не сме се пазарили :
- Дай да ти го сложа в дупето... и тема подобни.Всичко се случваше.Тя ми сядаше на лицето и аз нямах нищо против.ОБИЧАХМЕ СЕ и за това задръжките падаха.Така е с човек, който обичаш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker