Не иска да прави секс с мен и не ми обръща внимание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не иска да прави секс с мен и не ми обръща внимание
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 4847 пъти
Добър ден! Надявам се историята ми да бъде одобрена.
Напоследък съм доста активна в сайта. Влизам и чета истории на всякакви теми. Направи ми впечатление, че все по често се качват истории с проблем същия като моя. Доста време се чудех дали и аз да пробвам, и ето на -тук съм и пиша.
Ще се опитам да съм възможно най-кратка.
Момиче съм, на 19. Имам сериозна връзка с момче на 25. Той ми е първия. Всичко е прекрасно. Държи се с мен като с принцеса, но от 5 месеца имаме проблем със секса, или поне аз.
Правим го веднъж или два пъти в месеца за 3, 4 минути и единственото когато той пожелае. През останалото време, когато ми се прави и му показвам това той не ми обръща никакво внимание. Опитвала съм какво ли не. Секси бельо, изненади, намеци, набутване, дори и свирка, но без резултат. Когато го попитам защо се държи така, винаги казва, че просто е такъв и му е омръзнало да му задавам този въпрос... А на мен ми е наистина обидно..
Не съм някоя нимфоманка, но човек има нужда понякога от секс. Пробвала съм всякакви неща с цел да го съблазня. Без резултат. Лягам гола до него, бутам си дупето до него, но отново нищо...
Със свирка също съм пробвала. Отговара беше - приключи ли вече..? искам да си лягам..
Почувствах се ужасно обидена.. И кой не би..
Красиво момиче съм, висока, с дълга чуплива коса, поддържам се.. Не съм мис красота разбира се, но не мисля, че пък заслужавам такова държание. Постоянно сме заедно през свободното време, изключвам това да ми изневерява, защото не веднъж ми е казвал и показвал колко ме обича, но не мога да разбера на какво се дължи това.. 3 пъти в месеца.. Това нормално ли е или аз съм луднала? ..
Говори ли сме не веднъж по темата(.. когато има някакъв проблем винаги разговаряме.. )казвала съм как се чувствам, но отново без резултат.. Казва, че проблема не е от мен, че го възбуждат, че абсолютно всичко в мен е супер, че не съм му омръзнала, но без резултат.. не прави нищо по въпроса.. Все същия кратък секс три в месеца...
Не мога да разбера на какво се държи това.. Млади хора сме, от почти година сме заедно... Самочувствието ми е смазано... Връзката започва да се разваля и усещам как се отчуждавам от него... Вече до такава степен съм обидена, че дори и супер много да ми се прави, не му показвам.. Страх ме е да не бъда отново отхвърлена..
Не съм дърво, бих казала, че съм доста разкрепостена даже.. обичам секса на нестандартни места като например в кухнята на масата.. Правили сме го и е наистина невероятно. Когато го правим и двамата получаваме оргазми и секса е уникален.. Но какво му стана от известно време...
Предпочита да отиде в банята да удари една с ръка и да приключи отколкото да е с мен...
Случвало се е да му поискам, той да ми откаже, но да ми обещае за утре сутринта... уви, колкото и да очаквам сутринта да дойде и да си прекараме добре, той ме забравя въпреки непрестанните намеци...
Вече съм се отчаяла..
Очаквам вашите съвети и мнения по въпроса.. Според вас това нормалното ли е? ... Аз ли греша в нещо? ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: babb1c7ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми хващаш някой мастър-тъпкач с излишък от тестостерон и дефицит на сиво вещество, и си решаваш проблемите!
Те сегашните с тези ГМО-та, заседнал начин на живот, порно и компютърни игрички изобщо той метаболизмът им не им позволяма да им се включи изобщо сексуалната функция, затова и стават бройлери и се изпедерастяват повечето.
А и на 25 за какво "момче" говориш? На тази възраст родителите ми са гледали 2 деца вече...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d7210f6964
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто човекът има по-ниско либидо, което е страхотно. Цени го и не драматизирай излишно. Ако пък не ти харесва - дай го на мен.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ae0839ea6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не те харесва, с теб е колкото да не е сам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e1587802cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си само ти в такова положение. Много жени са така. И си решават проблема много лесно. Дават на прост бик като мен да ги чука, а гадженцето ползват за всичко останало, примерно да отидат на море, да се снимат и да се качат у инста и фейса, да се види каква щастлива двойка са. Аз съм доволен, тя е доволен, всички са доволен, както се пее в една песен.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f323d3fe58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката: Приятеля ми е висок, слаб - 1, 90 и тежи 80кг..
Не е фен на компютрите, не пуши, пие една две чаши бира и то вечер... Не мисля, че тук идва проблема...

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f3b9071feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Няма оправия за днешните жени - ако подходиш със сексуален интерес към тях се обиждат, случи ми се наскоро, ако пък се хванат с някой със слабовата физика и/или ниско либидо, който им е като приятелка с която да си говорят, ма защо нямал сексуален интерес и не искал да прави секс. Ами защото тялото и организма му функционират по-такъв начин, че не изпитва желание за секс в следствие на най-различни обстоятелства. Не е защото е "кавалер" и затова не ти прави сексуални намеци в началото от които ще се обидиш и ще си помислиш, че "иска да те използва за секс", не е защото това е свестния човек, който си чакала, не... просто неговата физиология и функциониране поддържат ниско, почти несъществуващо либидо, затова на него му е лесно в началото да си чати с теб като приятелка и ти се влюбваш в него, защото очевидно той не те възприема като "сексуален обект" а като "човек" и "всичко е прекрасно". Проблема го осъзнаваш по-късно, когато разбираш, че той не те възприема "преди всичко" като човек и не иска "да те използва за секс" а той просто няма никакво либидо и секса го няма никакъв.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7359bd22ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами не е нормалнода искаш и поне заради теб да не се поотпусне . Те мъжете са така и моя не се сеща .

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1c5d68b73c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Авторке,

Има друга.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1c8ce97100
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Просто си му омръзнала.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f0697f89cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ко да ги кажа и аз съм в същото положение. Мисля че може от работата да е умора и напрежение. Просто временен период и ще мине

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 77e048ed1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Щом си опитала всякакви начини да предизвикаш интереса му, очевидно такъв липсва и няма да се появи. Може да си му омръзнала, понякога настойчивите опити имат точно обратен ефект. Има една приказка- прекалено лесно не е интересно. Мисля си, че някак твърде бързо младите се събирате за да живеете заедно и превръщате любовта си в ежедневие и рутина, затова и връзките и браковете се "изконсумирват" бързо. Едно е мъжът да чака срещата с теб , друго е когато винаги си му под ръка. Възможно е и да греша, това са само мои предположения.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c43e6c83dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

13.   Обречена ви е връзката.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d7210f6964
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

16.   Малко секс или липса на секс не значи край на връзката. Не мога да повярвам, че съществуват толкова примитивни и задръстени хора.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e1e8a0e0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

17.   Моят приятел бе същия и именно зареди това се разделихме. Предстои ти да чуеш обвинението нимфомнка и избиването на комплекси. Моя накрая се оказа гей... Не ти пожелавам този късмет. Но нещата няма да се оправят.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6c8d6b6145
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   #16, като сте толкова възвишени и не ви се прави секс, събирайте се с други хора, на които не им се прави секс.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: de8f8441af
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Миличка, просто сте с различно либидо. Никой от вас не е виновен, но няма да бъдете щастливи заедно, ако продължи така.
Нормално е хора на по 20-25 години да искат да правят секс. И се дразня на тези, които се правят на ударени с мокър парцал и се опитват да те изкарват едва ли не виновна. Затова, че момиче на 19 години иска да прави секс с приятеля си повече от 10 минути месечно!!!
Ама, то в този сайт на някои от коментиращите все жените им виновни! Без значение от реалността и логиката.
В една друга тема пак момичето се опитаха да изкарат виновно, че по време на цикъл не й било до секс и трябвало да "компенсира" приятеля си орално. Ще кажеш, че приятелят й 5 дни месечно не може да се самозадоволи, ами трябва да кара приятелката си, която физически не е добре да му подгъзува- буквално!
Сега пък ти си "виновна" едва ли не, че си нормално, здраво, хетеросексуално, пълнолетно момиче. Имаш приятел и искаш секс повече от 3 пъти в месеца за по 3-4 минути(общо 10 минути МЕСЕЧНО интимни ласки. Че то на други само любовната игра преди акта е повече!!! )
Поговорете с приятеля си и ако нещата не се оправят-по добре щастливи по отделно, отколкото нещастни заедно!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f27f30dc94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Aз съм бил и в двете положения: Да съм с жена, която има много качества, но след първоначалния мерак да се осъзнае, че не те възбужда истински. В този случай, след като е инвестирано време и всичко друго върви, мъжът ще си седи в тая връзка, защото, за разлика от жените, мъжете, които търсят сериозни връзки - търсят спокойствие.
Той прави секс тогава - когато физически му се подаде от организма и трябва да оптави нагона. Което, за жалост, означава, че не те хареса.. сексуално.
Това е факт.


Правил съм секс с жени, с които съм бил във връзка, супер рядко поради точно тази причина.

От друга страна съм бил с жена, която съм обожавал. Физически, сексуално, просто всяка извивка, всяка реакция, което е имала, по време на секса, е била като правена за мен.
Там, Бога ми, ежедневно съм я желал... няма сутрин, няма вечер.
Ходи пред мен в мола, а аз само мисля, как да я мушна в някоя пробна.


Та, при вас, мога да си заложа главата, става въпрос точно за 1-вия вариант. Може да си много красива, но нещо в теб не е неговото.
Не те желае, а оня секс, който получаваш е точно за нормализиране на хормоните при него. Ще го разбереш след време. :)



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 07e6d89c5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

23.   И аз съм в същото положение, само дето съм мъж. Стига ми един поглед към гаджето и съм вече напращял. Първите 3 години беше супер. По два пъти на ден във всички направления. Но ето вече година не ще и не ще. Иначе е много мила, вечно сияеща. Та се чудя какво да правя. Не ми се ще да да я заменям. Все пак за тези години не ми е безразлична. За момента съм на ръчна, но друго си е нежна женска ръка. Е и не само... А относно проблема на авторката, както някой бе коментирал...да не би да е обърнал резбата а? Както пишеш че си лягаш до него по без нищо притискайки се и никаква реакция. Опитай същото но го подпри със страпон колан отзад. Може пък после да ти го върне тъпкано. А ти дупето даваш ли за оран? Защото знам за няколко подобни случая на загуба на интерес точно заради това.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8dba0432b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Отново съм аз, авторката
Просто не разбирам.. Като говорим за това с приятеля ми, той ми обещава, че всичко ще се оправи и няма да си позволи да ме изгуби..
Но всяко чудо за три дни... след това всичко започва отначало..
Аз ли имам вина..?

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1bcde91bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

26.   До 23

А ти даваш ли си дупето за оран? Женските дупета не са създадени за подобни гнусни извращения. Само на вас, мъжете, ви е хубаво да ви ръгат отзад, понеже имате простата. А, и си прекалил с евтиното гнусно порно. Същи като тези, за които говориш. Дръжте се подобаващо, за да има до вас свестни жени. Иначе или ще сте вечно с различни гнусни курви, или сами. Да си знаете.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 80701f76e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Вярно ,че секса не е най-важен,но без него просто не става.Нали интимността е разликата в това да сте гаджета или само приятели.Как така в началото на връзката ви сте го правили често и с желание ,а сега излиза с оправдание,че уж такъв си бил и не си пада по секса.Омръзнало му е и не му се занимава.И да знаеш ,че няма да се промени ако ще да направиш челна стойка..Според теб нормално ли е да твърди,че те обича ,пък да не те желае?Щом сега е такъв,предсрави си след година или две как ще е.Ти в един момент сама ще се отдръпнеш от него,защото той те кара да се подценяваш.По добре си намери друго гадже,което ще те желае.Ти самата ще се депресираш ако продължиш с това момче.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8b1e37d36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Зарежи го!Нищо не става от тоя или просто не те харесва, но го е срам да признае.Бил съм с момиче, което не харесвам.Това бяха едни кофти 6 месеца.Тя беше готова на всичко, но аз просто не я желаех.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ad646e1a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   Номер 26 много си права! С един американец от Флорида си чатихме (преди да го блокирам) във Фейсбук, и той започна да ми говори как искал да ме чука отзад. Толкова ме догнуся и ме отврати, и въпреки че първоначално ми харесваше и дори възбуждаше мисълта да съм с него, така ме отврати че направо го блокирах!
Авторката, махай го тоя педал. Сигурно е гей или бисексуален. Да, тези които казват че сексът в връзката не не най-важното, може да не е единственото важно, може да не го правиш всеки ден по няколко пъти, но все пак при пълната му липса това вече не е връзка! Сори това е горчивата истина. Може и да не му харесваш достатъчно. Кажи му сбогом и точка. Търси си друг, няма нужда да е някой козел който да иска само да те ръга, но няма нужда и да е поредния педал който или не го кефиш достатъчно, или е гей но не си го признава.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 39f17e3ad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

32.   Зарежи го тоя хомосексуалист, не е нормално мъж на 25 да го прави два пъти в месеца.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 666fae1b4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

33.   На всеки нормален мъж ще му стане, ако женско дупе му се навре в скута. Независимо дали го иска или не, това е автомат. Така, че твоя човек скъпа не е просто с ниско либидо, той е дълбоко сбъркан. Най-вероятно е гей, но какъвто и да е, зарежи го и си намери някой нормален.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 93b1a65e41
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   Време е да почнеш да излизаш с момчета. Виждаш, че със занижено либидо не става. Расовите и качествени мъже се познават по изразителните черти на лицето и видимото окосмяване по ръцете! Да си знаеш. Малка си, но ще ги научиш тези неща. С опит съм в живота.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4d613cfaf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   От авторката:Ако имаше как щях да постна снимка за да видите как изглежда приятеля ми. Той е висок 1. 90, строен, облича се почти винаги официално - като излязал от модно списание, подържа се много. И няма нищо женско в него... В същото време е много скромно и добро момче. И за тези които казват, че може да е гей... Не мисля, че това може да е така... Той супер много мрази гейове и лесбийски. Не ми си вярва да е скрита лимонка..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5fcda1656e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Според мен прекалява с порното. Ако си удря злобарки постоянно, не изпитва кой знае какво удоволствие от секса.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c8a7a5fec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Не е нормално мъж на 25 г. да прави секс с приятелката си на 19 г. един - два пъти месечно. За бога, аз съм омъжена от 24г. и се чукам с мъжа си минимум два пъти седмично, и то не по три минути. Според мен има три възможни обяснения за ситуацията:
- Обратен е. Това, че твърди, че мрази гейове и лесбиики, не изключва възможността и той да е гей;
- Има любовница/много вероятно обвързана и там се раздава, а теб те има само за пред хората;
- Асексуален е.
И в трите случая ти губиш. По добре приключвай тази връзка, преди да те е довършила психически. Всеки заслужава да е желан и обичан. Приеми, че това просто не е твоя човек

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4854a52843
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Твоят много бързо свършва. Фокусирай се върху удължаването на акта. Ето това не му харесва, самият секс не му носи удоволствие. Поработете върху практиките в секса и може да имате подобрение.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8bf1eac7c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   Или ти си прекалено скучна за него, или има и друга и те разиграва. Виж, има мъже, с които ще изживееш толкова хубави неща, че тоя ще ти е като недорасъл в представите. Зарежи ги тия глупости за официалното облекло и ръста му. 1. 90 и 80 кг. е слабо момче! Редно е да около 90 кг.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3c71fb8090
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Съгласен с номер 6.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 28e7d124af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Авторката:Поговорихме много и му обясних на къде отиват нещата.. И определено резултат има резултат. Повече от две седмици всичко върви повече от перфектно.. Надявам се нещата да продължат така и да не е нещо временно.. Правим го почти всеки ден за не по малко от час :) Силно се надявам това да продължи и да не ми се налага отново да плача сама вкъщи..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker