Как ги зарибяват? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как ги зарибяват?
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 4012 пъти
В порното жените правят всякакви неща които нормалните хора смятат за гнусни, извратени, унизителни. Няма да изреждам какви точно, всеки от вас може да провери. Ще дам само пример - ближат ануси. Гледах канала на някакъв негър и имаше сигурно 100 клипчета на които красиви жени му ближат черния космат гъз, ама го ближат все едно сладолед. Как ги зарибяват? Как успяват да ги накарат да направят това пред камера тъй че цял свят да може да ги види? А в България повечето жени дори свирките смятат за гнусни? Ние ли сме изостанали или чужденците са извратени?
На 18 години съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: a73249fbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има си агенции, кастинги и т.н. Има си хора за всичко, вкл. и такива жени, на които за някой лев не им е проблем да ближат рунтави черни задници.

Пуска се обява, записват се кандидатките, "прослушват" се и ако са одобрени, се уточняват условията - какво са склонни да правят, за колко пари и т.н. В порно сайтовете си има и такива клипове от кастинги. И като ги гледам, много от тях не се дърпат въобще и явно не го правят само за пари. Други се притесняват или си личи, че го правят по принуда.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 72ae6faecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 18 и си учудващо неуведомено същество, че там не е зарибявка както се изазяваш ти, а парички и наркотици

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 064f1b46dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   За пари, те са в основата на всичко.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c5f67d5853
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе много правилно си забелязал. Аз също гледам порно сайтове, един вид като проучване, да разбера докъде ще стигнат западните извращения. Отдавна морала на запад затъва все по-дълбоко в калта. И този морал ни се натрапва най-нахално и грубо. Ние не сме изостанали, запада е извратен. Аз съм гледал една жена с пет мъже едновременно, всичките й дупки запълнени и държи по един пенис в ръцете си. Както сам казваш тези извращения ги гледа цял свят. Не съм против секса между двама души, мъж и жена, или мъж с мъж, или жена с жена. Но нека това да става на закрито в дома и да експериментират каквото си искат. А как тези млади красиви жени се съгласяват на такива видеа аз си имам обяснение. Повечето млади и дори много красиви момичета нямат достатъчно добър доход за да си живеят добре и всичко да им е наред в живота. Затова те се продават за пари. Така е било винаги, но сега е вече прекалено. Едно отдавана съм разбрал, че жената за пари на всичко е готова. Не всички жени, но най-голямата част от тях. Аз пък едно се чудя, как тези момичета чиито родители са около плюс-минус 40 годишни, не се срамуват, че родителите им ще ги видят. Това е направо отчайващо в моето съзнание. Може ли до такава степен липса на всякакъв морал. И от тези жени се очаква един ден те да бъдат добри съпруги и майки!!!??? Хъ.
Модератори, моля публикувайте ми коментара.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a73249fbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   4, ами те точно родителите стоят в основата на това 18-20 годишни момичета да се чукат за пари, че и да ги снимат. Ти мислиш ли, че тези момичета идват от здрави и добри семейства? Обзалагам се, че почти всички са я с разведени родители, я те изобщо не се интересуат от тях и те просто са отишли в големия град с надеждата да прокопсат, обаче като виждат, че не е лесно, подхвърлят ги насам-натам, нямат образование (пак поради лоши/бедни родители), разни чичковци ги залъгват, използват ги за секс и в един момент като им писне и вече съзанието им е тотално изкривено, си казват "ебала съм му майката, така и така ме ебат, поне да взема някой лев". А и човек, когато е гладен, няма на кого да разчита, отчаян е, не е толкова трудно да залитне, особено след като от дете не е имало фигура в живота му да му покаже кое е редно, кое не, да го научи на ценности и т.н. А има и такива, които просто са си курви и така или иначе се ебат, поне да приберат някой лев, но такива пак обикновено идват от някакви тотално деградирали семейства. Има и такива, които просто няма с какво друго да блеснат и за тях е дори достойно, че ги "дават по телевизора".

Ти нали не си представяш, че някое момиче от добро семейство, средна класа, с морални ценности, с нормално възпитание и образование ще отиде да гълта негърски косми от задник за 500 долара на сцена. Та това общо взето е утайката на обществото. Но проблема е, че вече порното е толкова разпространено, че дори и много иначе нормални хора започнаха да го приемат за нормално. Вкл. и малки деца волно или не попадат на такива клипове и още от деца, когато дори нямат критично мислене, го взимат за чиста монета. После като възрастни си мислят, че това едиснтвения нормален начин да правиш секс.

Даже съм ставал неволен свидетел на разговор на момиче и момче около седми клас, че той щял да я чука, само ако му напривела дълбоко гърло. Да, може да са детински несериозни разговори, но въпроса е, че това вече по някакъв начин е влязло в подсъзнанието му и ще има отражения за цял живот.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 71886a43e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Като пораснеш още малко и те смачка живота сам ще разбереш.
Онзи лудия

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c1c69620f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чувам в съседна съблекалня в голям магазин за дрехи, мъж и жена говорят. Тя пробва нещо скъпо и мъжа казва, че ще и го купи. И тя щастлива му казва колко го обича и довечера ще има право на специалния секс.
Жена съм, но питам това не е ли курвенско? Купува и дрешка, а тя му пуска отзад.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f9dfd09fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Фетиш е. На теб може нещо да ти се струва гадно, но за жената да е супер. Няма общо с външността. Мислиш така, защото гледаш през своята призма, но помисли малко повече, без предразсъдъци и не толкова ограничено. За всичко те съветвам да го правиш, недей да мислиш, че твоята гледна точка или наложените норми са единствени. Има хора, които могат да те удивят, има всякакви и просто разбери - въпрос на вкус и изобор е.
Относно порното - това им е работата. Всеки актьор си има предпочитания и се снимат според тях, разгледай, има актриси,
които ще ги намериш само в БДСМ порно, макар че предполагам, могат да се снимат и в софт порно, разбира се, някои неща са по-платени от други, но не мисли, че това е причината, особено в случая.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c1c69620f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   От немотия. Карах такси преди и една вечер возих една мацка в късните часове, едвам седеше милата. Питах я дали е добре. Тя се оплака, че е сервитьорка, но не и стигат парите. Ходила от време на време при един чичка, да я чука. Давал и 400 лв., но само отзад я ебял и бил много потентен. Издържал по един час. На другия ден едва седяла на стол. Искала да се откачи от него, но не можела да си намери по-платена работа.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b2adc3e0e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ми на някои хора им харесва сигурно, други за пари, а може и двете. За мен е отвратително дори нормален секс, с човек който не ми харесва, не бих правила.
А за м. адамата в таксито, думи нямам, но има хора, които не се ценят. Само пара в главата

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b2adc3e0e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   7 ами и аз правя секс с мъжа ми, но не иска да ми купи рокля. Така че взаимна изгода имат. Ха

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f9dfd09fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е, много сте ограничени, честно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 231378cd31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Порното се прави защото има аудитория от "изследователи", като номер 4, където са само за малко и със строго научна цел ;). Сега сериозно. Както във магазина има 10 вида мляко, така и в порното има асортимент от фетиши и фантазии. Нищо не естествено няма в това. Нормалните хора имат фетиши и мръсни фантазии (гугълнете за чичко Фройд) и колкото по-дръпнати и скромни го раздават, толкова по-нестандартни са им фантазиите. В 21 век много хора се престрашават да си ги гугълнат и да поразгледат това онова без да ги е срам както беше на времето когато нямаше интернет. Вземеш един вестник "Чук-чук" и целия квартал те е нарочил за извратеняк. Западната цивилизация както е казал прословутия изследовател номер 4, просто експлоатира пазара... но на запад. На изток (говорим за Китай, Япония...Тайланд) се експлоатират други фетиши заради различията в културата, така, че светът не се разяжда само от гадния запад, а още по-малко и от вчера. Ако знаете какви са ги вършили древните елини и римляни щеше да ви хване срам... а ако пък прочетете Кама сутра и се позаинтересовате за Ацтеките, Майте и техните предпочетания ще си помислите, че това си е егати и Содом и Гомора. Просто докато при нас западащия запад малко преди да бъде облъчен и прокълнат от пропагандите на братята руси ни е дал и религията със догмите и нормите...така, че сега се получава парадокс. Хем от запад правят най-якото порно, което е по вкуса ни и го гледаме само за академични цели, хем и сме гузни един вид и ги анатемосваме. М33

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 42ba8adf73
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Не само само западните, японците са даже още по-извратени. Основното естествено са парите, но обикновено и се търсят жени които са си наистина развратни. Съчетай това и с идеята, че ще те снимат във "филм". Може да е порно, но за много от тия девойчета, това е начин да "блеснат" пред камерата. Аз съм се интересувал от заплатите, и те не са толкова колкото един нормален човек би помислил... Особено като се има предвид, че има и много "работа" извън снимачната площадка. Да се поддържат, да си купуват дрехи... да ходят на редовни медицински прегледи...

И тогава следва наистина лошото. Като се замислиш всъщност какъв огромне бизнес е това, колко жени са в него, и самите те си го търсят... И колко рядко в днешно време е да срещнеш нормална жена, давайки и всъщност много повече... какво ти говори това за човешката природа, и особено женската.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c1c69620f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Ооо, милите те! Аз съм козметичка и от първа ръка знам за случай на скъпо палто срещу секс. Една квартална бръмчалка, редовна клиентка, викаха и двуцевката, сещайте се защо. Тя не беше и проститутка, чукаше се за спорта. Но как излъга едно свястно момче с пари, онзи хлътна по нея до уши. Тя го убедила, че е девствена отзад и щяла да му даде да я разпечата. И онзи наивния бил на седмото небе, и и купил палто за няколко хиляди. Тя ми се похвали какъв цирк му изиграла в леглото, и се заливаше от смях. Как да не се смее! Носи и се славата, че си падала по тройки. На мен веднъж ми каза, докато и епилирах задника, какъв як кеф било да я ебат двама мъже. А онова момче и се върза. Изцоца му парите за една година и го заряза.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c1c69620f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Помня когато бяхме младо семейство и се съгласявах за анален секс, на сутринта мъжа ми правеше закуска. Сега правим същия секс, дори повечето е такъв, но закуската я правя аз :-) няма лошо, и на мен ми е гот

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ee35e87e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   За мъжете, свирките са също като цветята за жените.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 11b546b013
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   По принцип никога не съм разбирала изказването "Истинският секс не е като в порното.". Ами за мен е! И да ти кажа никога не съм смятала порното за гнусно и извратено, а гледам само хард такова.

Това, както и да е. Казвам го просто, защото си на 18 и е хубаво да си отваряш очите и ушите, защото не е нормално да я е гнус от свирки, а чак представата ти за жените да е толкова абсурдна.

Иначе на въпроса ти.. Ами, за пари. То е повече от ясно. И едва ли ги бият и тормозят, не вярвам и да ги залъгват или съблазняват с "бляскъв живот", а просто има момичета с такова мислене и им харесва. Пускат обява, че търсят момичета за порно, кандидатстваш и това е. Плащат ти, снимаш и заминаваш. Работа като работа.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e6ee203f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   До всички фенове на спорта и в частност футбола. Ще ми обясни ли някой как Уанда Нара - бивша порно звезда, настояща футболна съпруга, сменила един футболист за друг, майка на 3 деца на 30-на години - в момента е една от най-разпознаваемите медийни личности в Италия? Защо се пробват жените в порното? До автора! Защото знаят, че ако са сред най-добрите могат и милиони да изкарат, ако са просто сред елита могат да си живеят доста добре - материално де. В порното като тръгнеш по този път, връщане назад май няма. В много професии е така, да не кажа всички. Лошото е, че разбираш дали си сред елита малко по-късно.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 74a557c4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Анусът е богат на много нервни окончания. Така че е много приятно да ти го ближат. Също така, простата е супер чувствителна и има мъже които карат жените си да ги чукат. Щом всички замесени са доволни от резултата, къде е проблемът? Ако не ти харесва, не го прави!

А порното си е развлекателна индустрия - показва се това, което интересува публиката и ще донесе пари.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d96a15e022
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Е ти не си ли чувал израза "ближе му гъза", т.е. угажда му и му се подмазва. За пари става всичко. Което не става за $1000 става за $5000. Макар че сигурно на сеанс им плащат по $300-500. А веднъж като са претръпнали не ги бърка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker