Мъжете не ме привличат изобщо. Нормално ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъжете не ме привличат изобщо. Нормално ли е?
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 4230 пъти
Привет!
Аз съм млада жена на почти 22 години и вмомента съм студентка. Още от малка до сега никога не съм имала гадже, девствена съм и дори нямам първа целувка. Проблемът е, че за 22 години в едно момче или мъж не можах да се влюбя или дори да харесам. А изглеждам добре, умна съм и съм възпитана в прекрасно семейство, което ме е срам да занимая с тези проблеми. Въобще мъжкият пол сякаш не ме влече нито романтично, нито сексуално. Много приятели са ме разбирали погрешно и са ми предлагали връзка, но аз все ги отрязвах. Излизаме с приятелки, имам си всички женски интереси, ходим на шопинг, козметик, да си избираме гримове и лакове, но щом стане дума за момчета те забелязват отдалеч всеки един по улицата, зяпат го, обсъждат го, викат ми виж виж вдясно, вълнуват се, а аз докато разбера какво ми показват, той вече е минал, защото съм гледала пейката, жената, кучето, детето, но не и момчето/ мъжа. Малко мъже ( холивудски актьори, или някакви много красиви и поддържани и изцяло без бради, мустаци и косми) ми харесват в лице и тръгвам да се навивам, че ги желая, но щом ги видя голи по шорти или бански и много се отблъсквам от мъжкото тяло, като се опитам да гледам сексуално на него. Смущава ме всичко- от мускулите, през брадите, космите, брадичката, това, че няма гърди, а са такива плоски и с различни зърна от женските, липсата на достатъчно извивки и нежност, широките рамена, голямата височина, дебелия глас, грубите устни, половия член, мъжките маниери, бирените коремчета, но и стегнатите кореми с плочки. От друга страна, доста пъти се заглеждам по жени, възбужда ме женското тяло, харесвала съм няколко, но все по-големи от мен, на по 25, 30, 40, 50. При последния случай е доста по-сериозно, имах и чувства и вече 3 години не ми минават, както и много силно желание за сексуален контакт с въпросната жена. Тя е необвързана, но ми казва, че не си представя да е с жена, а аз толкова я обичам. Тя, както и другите, които съм харесвала са все един тип, които точно са си твърдо хетеро- красиви, секси, чаровни, кокетни, флиртуващи с мъже и съответно с нулев шанс. А аз самата съм такава, изглеждам много добре, фина и привлекателна, със секси фигура и красива, но явно не и хетеросексуална. Вече не знам и аз каква съм, почти съм убедена, че съм лесбийка и се чудя какво ще стане с живота ми? Сама ли ще живея цял живот, девствена ли ще умра, защото с мъж не мога да се насиля да бъда, а така мечтаех за семейство и деца като малка. И с жена не мога, защото другите лесбийки са все някакви мъжкарани, или свръхчувствителни и лабилни слаби жени в другата крайност. А аз харесвам жените класика посредата, стил джулия робъртс, кейт уинслет, дженифър анистън и т. н. Едва ли има много като мен, хем да се чувстват нормална и женствена силна жена, хем да харесват жени..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 849a120912
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много приличаш на мен. Не знам какво е, а съм по-голяма от теб и не съм правила секс с мъж, нямам и желание. Да бъдем приятели - да, също и да обичам мога, но секс - не. Харесвам мъже, които не са в типичните представи с големи мускули, супер мъжествени, а напротив, харесвам физически по-слаби мъже, чаровни, емоционални... Не съм лесбийка, нито харесвам сексуално някакви други новопоявили се полове.
Просто се приех, на мен не ми тежи липсата на секс, не се сравнявам с другите, никой не може да ме накара да правя секс насила. За съжаление, това не се разбира от много мъже, но... ето тук изниква въпросът ”Има ли приятелство между мъж и жена, ако жената не е грозна”. До време е моят отговор, това е нещото, което ми тежи, че приятелството ми с мъже е завършвало зле.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 849a120912
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Уточнение - ако все пак, жените ти харесват и смяташ, че си лесбийка, то опитай, за да си сигурна. Аз знам, че не съм, защото съм била с жени. И намали инстаграм, защото имаш нереслистична представа за визията на хората. Всъщност, мисля, че и това може да е причината.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b0eae3a4be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Е, познай... и аз съм като теб - женствена, която също харесва такива жени. Да, рядко се срещаме, но ни има и също като теб(само че като бях в началото на тийн годините си) се чудих как ще намеря любовта с тези мои сложни предпочитания. Но решения има, повярвай ми. Всеки човек е различен, затова съветът ми е да не се насилваш да бъдеш с мъж, освен ако не пожелаеш да опиташ. Следвай сърцето си. Сексуалността е много относително нещо, не се знае в кого ще се влюбиш някой ден, но избягвай да е в жени, които знаеш, че не могат да ти отвърнат, за да не страдаш.
Момиче на 18

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 149dcb1580
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ето, още един човек със страхотни предразсъдъци към хомосексуалното общество. После защо не ни приемали. Защото всички като теб си мислят, че всички хомосексуални жени сме дебели, с къси коси, неподдържани и едва ли не мъж не ни иска, затова сме станали "обратни". В тези общества съм от много време и както има пт едните, има и пт другите. Мойта компания е все от жени на 25-35г, страхотни жени, женствени, поддържани, умни, красиви, целенасочени. Аз самата получавам страшно внимание от мъжкия пол, но си падам по жени и половинките ми винаги са били "жени", в пълния смисъл на думата. Дори най- добрият ми приятел беше направил коментар за бившата ми приятелка, че той ако си хване такъв "модел" (така я беше нарекъл), щял да вдигне банкет. Никога н тръгвай с такова отношение, само това щенти кажа, защото наистина ще си останеш сама!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 85f12bdbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Уау ... ако историята ти е истинска, току що едно момиче, с женствено излъчване и тяло, което е изцяло привлечено от жени прочете истоията ти. И си помисли ... леле това все едно аз съм го писала ... наистина. Жалко, че едва ли ще можем да разменим контакт, но да знаеш че не си сама (както и аз и много се радвам). Аз съм на 23г и все хлътвам по напълно хетеро жени, повечето над 30г. И разбира се нямам никакъв шанс ... привлича ме именно женственото в жените, красотата, нежността, сочните устни и извивките по телата им ... За съжаление голяма част от хомо дамите изглеждат никак не женствено, което автоматично ме отблъсква. За това обичам да казвам: Точно за това съм лесбийка, харесвам женското, ако единствения ми избор са butch лесбийките, то по добре да го направя с мъж.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 61e8c9a6d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Значи като почнете така. Спала съм с 50 жени буквално и всичките си бяха нормално изглеждащи момичета и си бяха би или лес, а не неориентирани или пък лелки , които искат да експериментират. Да, има мъжкарани, но не са само те, просто те се набиват на очи. Има нещо наречено "гей-радар" , при теб явно отсъства. И колко само ти се иска да си един вид "специална" , че видиш ли лесбо си ама "изглеждаш добре" , а вс останали изглеждат зле. Ами не. Има такива момичета лесбийки , дет мъжете като ги видят , се чудят къде да се скрият за минута ръчна работа.. По въпроса ти- лесбийка си, ама от най-чистите. Няма да се промени. Свикни с мисълта. И стига сте се целяли към бабките, че аз пък не разбирам как може вместо да си харесате мацки на по 20, 30 търсите майските си в разни баби. Айде , стига вече.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c8de9023f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти ако си толкова красива и яка, колкото казваш, лесбосите ще ти скинат зайовината. К'во се притесняваш?
Поинтересувай се малко къде са и атакувай. Едно време в ID в София имаше рояци педали и лесбийки, нямам идея дали още съществува.
Сваляй Тиндър и го нагласяй да търси жени.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 46d664512c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не се притеснявай. Няма да умреш нито сама, нито девствена. Рано или късно ще намериш това, което търсиш. И аз съм като теб. След месец правя 20, а досега не съм имал нито гадже, нито първа целувка, нито съм правил секс. Не се насилвай! Не можеш да промениш сексуалните си предпочитания. Напълно те разбирам. Знам какво е да разбереш, че предпочитанията ти са различни от тези на повечето хора и депресиращото чувство, колко трудно ще ти бъде да си намериш половинка. Не се предавай! Аз лично ако не намеря тук момичето, за което мечтая, ще напусна скапаната България и ще го търся в друга държава.

Онова момче

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 61e8c9a6d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Коментари възнамерявате ли да одобряване или как?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2c748a4bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Значи като почнете така. Спала съм с 50 жени буквално и всичките си бяха нормално изглеждащи момичета и си бяха би или лес, а не неориентирани или пък лелки , които искат да експериментират. Да, има мъжкарани, но не са само те, просто те се набиват на очи. Има нещо наречено "гей-радар" , при теб явно отсъства. И колко само ти се иска да си един вид "специална" , че видиш ли лесбо си ама "изглеждаш добре" , а вс останали изглеждат зле. Ами не. Има такива момичета лесбийки , дет мъжете като ги видят , се чудят къде да се скрият за минута ръчна работа.. По въпроса ти- лесбийка си, ама от най-чистите. Няма да се промени. Свикни с мисълта. И стига сте се целяли към бабките, че аз пък не разбирам как може вместо да си харесате мацки на по 20, 30 търсите майските си в разни баби. Айде , стига вече.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3d6106485a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От Авторката:
Здравей, номер 5!! И аз съм точно така!! Същото съм си го мислила, как някои жени уж са лесбийки, а са с някакви транссексуални дето са си направо мъже, то тогава защо не са направо с нормален мъж.. И мен не ме привличат такива и ако няма да е секси и женствена жена в пълния смисъл на думата, то предпочитам да съм сама и да се надявам хетеро, която съм харесала да се влюби в мен или да се появи принц на бял кон който да ме накара да го харесам, отколкото да съм с мъжествена, груба жена с мъжка психика и транс наклонности. Много жени тук са коментирали, че съм с предразсъдъци относно хомосексуалните, но всичките ми познати хомо са такива- момичетата са си направо момчета, мъжкарани, носят мъжки дрехи, изживяват се като мъж, а гей момчетата са си направо жени, то едни женски дрехи, то маникюри и спирали, сигурно и малкото мъжествени гейове търсещи също мъж имат нашия проблем. Може би щом аз самата съм женствена и привлекателна и "кифла", а харесвам жени, значи има и други такива като мен, но сигурно са едно на милион като теб. И то и да срещна такава пак не мога насила да се влюбя, не е никаква гаранция. И така и аз все нацелвах хетеро, сякаш ме привлича, че харесва мъже и е трудно да я спечеля. Последно от 9 клас до сега ме държи към една и съща и направо така се привързах, че никога повече няма да мога толкова да обикна друго същество и така да се привлеча и влюбя. Тя пак е доста по-голяма, беше ми преподавателка, не е омъжена и няма деца, а е над 40, а супер поддържана и красива и секси, и толкова младолика. Толкова се увлякох и привързах, че й казах и тя ми отговори, че не харесва сексуално жени, а така се държеше с мен, толкова мило и флиртуващо и кокетно, с такива смесени сигнали, че как да не се залъжа като няма даже приятел на тази възраст и казва, че е сама. И до ден днешен много ми липсва и пак ще опитвам да се свържа с нея. Чувствам я като сродна душа и голямата ми и истинска любов и с никой не ми е толкова готино и приятно. То вече няма и значение, че досега съм била хомо, вече дори и никоя жена не съм способна да одобря и харесам и допусна след нея. Няма значение хомо, хетеро или би съм била. Уморих се от несподелена любов и се научавам да съм си самодостатъчна, ставам все по-голям егоист. Май вече съм асексуална. Дано ако цял живот остана сама да не ми тежи и да не съжалявам. Да не ми е самотно, а да съм щастлива със себе си. Да ми са достатъчни просто някакви компании и колеги и роднини. Като няма споделена любов за мен, а само разочарования и като съм толкова капризна и идеалистка. Толкова много приличам на жената, която обичам- и тя иска сродна душа, но е толкова капризна и самовлюбена и никое същество не е достойно за нея и си седи сама. Явно и при мен това ще е цената, като не мога да обикна друг освен нея и станах толкова повърхностна.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 85f12bdbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да бе, номер 10 значи като почнете така да ми се хвалите, но нещата се случват само в главите ви. Навън на улицата нещата са доста по-различни, всички лесбийки изглеждат мъжкаранесто, а някои дори направо си приличат на момчета. Е то кое да им харесаш? И аз да ти се изпраскам имам голям опит (е, не колкото твоя де) но когато видя хубава и поддръжана жена, облечена в типични женствени дрехи вече бягам надалеч. Защо ли? Защото точно те могат да ти разбият сърцето на пух и прах. Или те режат и бягат защото видиш ли това че ги харесваш е един вид проказа и зараза за тях или пък другата крайност - склонни са да опитат, но след като те оплетат в мрежи те изхвърлят наранена и невярваща в любовта. И аз съм като авторката, не изглеждам зле, поддържам се, не ми личи да съм на другия бряг, но съм. Но тук на другия бряг изборът е много оскъден, особено ако харесваш женското в една жена ... До авторката и аз така дадох сърцето си на по голяма от мен. И тя го намачка и изхвърли като носна кърпа. За това и аз си стоя сега сама и вече не вярвам, че има надежда за нас прокълнатите жени, които харесваме жени в пълния смисъл на думата ;(

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2c748a4bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Е, как да се хваля, без да съм се представила :д Какъв ще е смисъла тогава.малко тъпо. Иначе си права за красивите жени, че точно те ни разбиха на пух и прах, ама какво. Да са щастливи. Не харесвам и аз ония, които изглеждат като момчета, но очевидно съм в средите повече време от колкото ти и авторката, и продължавам да ви казвам, че не всички са мъжки, а вие продължавате да не вярвате. Ами проблема не е в мен, че явно не сте отворени за нови знания и чужди опити. Поживейте и сами ще видите. Успех и всичко добро

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c8da75cb3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От Авторката:
Здравейте!! И аз съм така, харесвам точно женското в жената, чарът, сексапилът, женските секси дрехи, красотата, нежния глас и смях, дългата мека коса, изваяното тяло, хубавия бюст и дупе. Не мога да се насиля да харесам мъжкарана или непривлекателна и неподдържана, нито пък мъж. И може и да има такива като мен и вас, но наистина са малко. Масово, които съм виждала и сред приятели, и в училище и университета, и по паради по телевизията и по предавания са все мъжкарани. Може би женствените са по-прикрити или бисексуални. Но вече и тях не харесвам. А аз съм толкова капризна :/. За толкова години един мъж не харесах, само няколко жени и все по-големи от мен и все топ секси и красиви, вероятно хетеро и последната наистина както се изразихте ме направи на пух и прах. Предните бяха просто увлечения по няколко месеца. А тя 5 години вече не ми минава и дава смесени сигнали и така ми е влязла под кожата. Толкова ми се иска да се получи с нея, толкова много е моят тип и толкова я обичам и боготворя и ми е супер готино и романтично с нея и в същото време изгарящо от една вълшебна тръпка и страст. Това чувство с никой мъж или друга жена не съм имала :/. Преди седмица тук отчаяна отново писах, специално за тази история, под заглавие "Как да постъпя?" в раздела за любов и изневяра, но не получих никакъв адекватен съвет и разбиране, освен критика :/. Може да я прочетете, вероятно трябваше да пиша пак тук и да ме посъветвате вие :(. Но вече и аз макар и на крехка възраст толкова се уморих и разочаровах, че за мен и моите капризи лек и споделена любов няма и трябва да се примиря със съдбата на свободна самотна несемейна жена, която няма да познае споделеността на истинската любов и няма да може да се отдаде и привърже отново към друг човек.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 85f12bdbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 18 сподели моля ти се къде ги намираш тези секси красавици с влечения като нашите? Едва ли е по гей клубовете защото там преобладават другите... иначе как знаеш като срещнеш хубава жена на улицата или на плажа, че и тя има такива наклоности без да избяга веднага щом и признаем?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 87c7322fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Знаеш ли какво е пансексуалност?
За жените, които каза, че се хващали с транс, прочети.

Lisa

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 399df41e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ти си луда нещо ти е мръднало в съзнанието, та ти си още девсвена и никога не си целувала мъж и сащо искаш ние мъжете да се еднакви като вас жените, честно наистина си много глупава, не не можем всички да сме еднакви, а на света има мъжки и женски пол!
По добре отиди на психиатър.
Имаш много тъпо мислене.

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: d4504c4911
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Не е прав 17. Наскоро един авер ми вика за една лесбийка "абе то като и го вкарам, ще и хареса". Хахах. Не стават така нещата.

Все едно аз като бях девствен, някой да ми обяснява, че харесвам мъже, ма видиш ли не съм пробвал.

Едно време се бях влюбил в лесбийка, та оттам съм ви разбрал. Просто някои хора са гейове, харесват си такива от техния пол и толкоз.

Също да те светна много малка част от лесбийките са груби или мъжествени, на повечето въобще не им личи, освен това стават все повече (не знам какво ще правим хетеросексуалните мъже ако продължава така).

 
  ... горе^
преди: 3 години, 29 дни
hash: fc2b229617
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Аз съм същата като тебе! Не ме привличат мъже отблъсква ме мъжкия полов орган не харесвам плочки, не харесвам мъжки тела... не харесвам нищо мъжко. Аз съм такава като тебе, на 24 години, не знам как да ти помогна но... не си само ти. Живота на хора като нас е обикновено труден, защото сме различни и не сме в нормата. Търси човек като теб, и не се насилвай, деца винаги може да се намерят/осиновят!

....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker