Не мога да се целувам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да се целувам.
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 2224 пъти
На 25 съм и не мога да се целувам, как да изляза от тази неловка ситуация защото за пореден път това ме проваля, скоро бях на среща с едно момиче и стигнахме до целувка, или поне опит за такава, но ми беше за първи път и нищо не се получи, при което тя ме изгледа странно и ме пита защо не съм й казал, че съм девствен да не си губим времето, с това срещите ни приключиха, после уж ми се извини ама не пожела да се видим пак, между другото живея в чужбина и тук много млади мъже са в моето положение, даже са се организирали на групички където се събират и обсъждат жените, наричат се MGTOW или нещо такова, но аз не искам да ставам сектант, те са отчаяни комплексари, искам нормална приятелка, обаче като разберат, че съм девствен бягат с 200, а то дори да излъжа няма как защото си личи, вече се замислям дали да не пробвам с компаньонки, там поне гаранция ще получа каквото искам, вярно е, че аз съм си виновен понеже не натрупах този опит на 18, но като съм закъснял какво, да стоя на сухо до края на живота си ли, по-добре секс за пари отколкото никакъв, като не ме искат кво да направя, няма да им се бутам насила, братовчед ми и той живее тук, но е по-отворен и имаше гаджета още в България, смени и тук няколко гаджета само за последната 1 година, а дори не говори езика толкова добре колкото мен, ама аз не съм играч като него, питал съм го как го прави, ами сами ми се лепят, казва той, явно трябва да приема, че не съм плейбой и ще си плащам, то ако всеки можеше така без пари като брачед ми, нямаше да има компаньонки, пак е по-добре отколкото ония отчаяните дето само псуват жените, аз не ги обиждам защото осъзнавам, че сам съм си виновен и ако бях натрупал опит на 18 20 години сега щях да ги свалям успешно и нямаше да бягат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: cd17c7f369
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо ти няма, просто не си попаднал на точно и свястно момиче. А за целуването - супер лесно е. Само трябва да си спокоен, иначе не може да се получи. Поне моят опит е такъв.

Ж, 21

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 5bfc1c602b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За целуването не ти трябва опит, то не се учи. Просто когато си с правилния човек, в правилния момент то си става спонтанно, идва ти отвътре. То е въпрос на усет, не на опит. Трябва само да се отпуснеш и да оставиш инстинктите ти да те водят. А и удоволствието не е идва толкова от самото целуване, колкото от това, че е с човека, когото искаш и който те иска. Това е, това не е наука.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 95ea53f165
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   За целуването не ти трябва опит, просто се оставяш на момента без много да го мислиш. Звучиш като някой отчаян, а точно това отблъсква жените. Забрави, че си девствен и не си имал гадже и се дръж спокойно и уверено. И не се занимавай с надути кифли, а си намери някое мили и скромно момиче, което ще се радва, че ти е първата, а няма да те обижда.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0cf1536648
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма проблем, не се притеснявай аз съм жена и някъде към 22 за първи път почнах да излизам на срещи с мъже от интернет. В началото е тъпо, а и ми се смееха буквално като кажа, че не знам как еди какво си се прави.
Това с да платиш на момиче няколко пъти за да натрупаш опит не е лоша идея, хубаво е да обясниш като се обадиш, че си девствен и на момичето пак да го кажеш, за да е по -внимателна и да не бърза.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 88c6ab7cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Пълен ужас. Това и на мен ми беше спирачка. Взимаш една близалка и си въртиш езика около нея. Наистина толкова е просто. Няма специфичен начин или определен такъв за целувката. Аз първо целувам бавно момичето по устните обикновенно после тя си отваря устата и двата езика се срещат и се въртят един около друг. Това е , нищо друго. През това време може с ръце да я прегръщаш по гърба и така . И както каза едно момиче в коментарите по горе , не си попаднал на свястна. Няма как заради такава простотия някой да те зареже.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a4f3310dfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Смятай с каква селняка си излезнал щом ти е казала,че си губите времето.
Споко бе, не се шашкай толкова.Fake it till you make it. Демек правиш се, че си опитен, в своята глава си повтаряш, че си най-добрия.
На жените не им казвай, че не си правил секс. Просто не се спичай, като си с тях и готово.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7240df78b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Имам чувството, че всеки мъж, с когото съм се целувала, го е правил различно. Някои са страстни и настоятелни, някои те олигавят като за световно, някои бутат езика, като че ли ти търсят сливиците, някои така мазно и омекнало си подават устните, че все едно някакво мекотело целуваш, някои те целуват едно преценяващо... Абе на малко им се получава перфектно, с някои си е направо гадно и не е само до опит. То и аз едва ли съм професионалист. Като си харесваш човека обаче, не ти пречи особено. Бих ти дала следните съвети:

1. Перфектната устна хигиена е задължителна
2. Внимавай с лигите и не прекалявай с езика
3. Сменяй леки целувки със затворена уста с кратко засмукване на някоя от устните
4. Близвай леко устните, след което пробвай да вкараш езика вътре, отдръпни, после пак, малко по-настоятелно

И така... Заиграй се, вкарай въображение. Не забравяй докато целуваш да правиш и други неща, хвани я през кръста или я придържай за врата, или пък подхвани челюстта, прокарай ръка през косата. По-натакък може да хванеш гърда, дупе. Но се почва отдалече и се пробват границите. Ако не се кефи, не натискаш.

Може да нямаш опит, но има начини да се подготвиш и това ще компенсира донякъде. Действай и не го мисли много кво ще стане.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: fcbac74e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Не ги отблъсква девствеността ти, отблъсква ги липсата ти на самочувствие. Само виж как пишеш за себе си, веднага си те представих и как се държиш. Липсата на самоувереност се надушва отдалеч. Не е нужно следващия път да казваш, че си девствен, човек се учи с опит, а ти скоро няма да натрупаш такъв, ако продължаваш в същия дух. Това ни е биологично заложено и няма какво толко да объркаш. Вместо да си търсиш компаньонки си намери начин да си вдигнеш самооценката, защото никой не иска да излиза с такива хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker