Превърнах се в "мръсница" ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Превърнах се в "мръсница" ?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 5257 пъти
Здравейте, момиче на 19г. Ще започна от там, че съм имала 1 сериозна връзка на 16, с която загубих и девствеността си, но не съм била възхитена от секса, с приключване на връзката изобщо спрях да мисля за секс.Бях наранена, имах си други неща в главата и така. Правила съм секс с още едно момче, но отново не съм възхитена от секса, не съм го намирала за нещо кой знае какво, акт, по времето на който ми е приятно и до там.
Наскоро приключих сериозна връзка отново. Имах приятел близо година, но с него нещата напълно се промениха. Беше пълноценна връзка, откъм секса, мога само да кажа, че не съм правила такъв невероятен секс и със всеки път беше по-добър и по-добър. С него някак си се открих напълно и дори правих неща, които не съм и мислила, че някога ще правя. Предните пъти просто правех секс, нищо повече, просто ми беше приятно, но с последният ми приятел...
Изявих желание да си играем на роли, направих му и свирка, честно казано ми хареса и доста често му правех, да не кажа и почти при всеки акт, купувах си извратени комплекти бельо, дрешки, играчки. Станах много перверзна. Имало е случаи, когато просто седим навън, в някой парк и си говорим, а аз си представям как съм кучешката и охкам. Седели сме на плажа с приятели и когато се обърнат съм го хващала за пениса. Не знам, никога не съм била такава. Винаги съм била скромна, срамежлива, буквално ми е било неудобно изобщо да докосна приятеля ми за панталона, а след време откачих. Пращали сме си голи снимки, докато съм му духала го гледам в очите, играя си, тормозя го, дера го. Разделихме се и въпреки, че изстрадах и все още ми е мъчно, мисля и за секс. Мисля си колко ни беше хубаво последния път. Той ми предложи да правим само секс сега, но наистина няма да мога, имайки в предвид, че го обичам още не си представям да седя или лежа близо до него, да правим секс и да не се разплача.Просто вече не ме обича, уважавам себе си и не бих била "употребявана" само за секс. Чисто физически ми се ще. Както казах станала съм мръсница, представям си как му го лапам, как го правим, мастурбирам, имам богато въображение. Това момче много ме промени..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3dc0c46212
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Намери си нов, няма смисъл да се измъчваш с вече прочетени книги.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8871b4d15e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Станала си като всяка една жена, която е получила добър кур в живота си.
Те жените се кефят в пъти повече от мъжете, просто някои с години и n на брой партньора, никога не разбират какво е истинска наслада.

Нищо ти няма.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d8d980c197
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ако това ти е е понятието за извратеност.....

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a7ce06166c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е съвсем нормално във връзка с човек, който обичаш. Ти си била много потисната в сексуален аспект като по-малка и сега просто си се отприщила в съзнанието си за всички неизживени неща, които другите са мислели/правели през цялото време. На 16 си го правила с някакъв неопитен пич, без толкова чувство и си го приела за нормалното. Не е така - нормалното трябва да е това, което си имала с бившия ти приятел - любов и страст във всички отношения. Значи, че е било истинско.
Иначе съм съгласен, че не трябва да се съгласяваш само за секс - никога няма да преживееш нещата така.
Не се психирай, не си "мръсница", нито "извратена", като всички сексуално здрави хора си, но преживяваш късен пубертет в това отношение. Сега просто трябва да се научиш да го контролираш и прикриваш като останалите от нас ;)
Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6af3f8941f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Това е нормално. Ти реши дали да правиш просто секс с него, няма грешно или правилно... Не виждам нищо перверзно в тези неща. Просто не си скучна.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: bbca1eac52
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Нищо ти няма!Дай Боже всекиму момиче като теб.Жалко, че не може от този сайт да се дават лични сведения иначе бих се опитал да се свържа с теб ;-)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: edcf84308f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Братан - още един Дядо Торбалан, а може би не още един ;дд

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a3b397e6a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Съгласна съм с три, това не те прави мръсница за мен... Казва ти го момиче.
Нещата, които описваш са нормални, не бих казала мръсни.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c61843e169
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Разксрай го, боклук е. Това за секса са нормални неща, всяка една жена се чувства така. Намери си нов приятел и дерзай.
Веси19

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f7fa1ee868
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има по-важни неща от секса, много, много, много по-важни. Всъщност той няма абсолютно никакво значение. От липса на секс не се умира. Умира се, когато няма любов, доверие, споделеност и приятелство в една връзка. Не бъдете толкова примитивни и нискостоящи. Нищо хубаво няма да ви донесе това.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2bd432aa8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Не си мръсница !
Бях на дванадесет когато загубих девствеността си. Стана по мое желание, може би малко пресилено. И до днес съм влюбена в човека който ме отвори.

Известно време след случката се опитах да го помоля пак да го направим. Но получих категоричен отказ. Вероятно изпитваше вина. Вътрешно го желаех, но кое точно, вече имах дилема. Секса, човека който ме перфорира или и двете. Осъзнавах, че след отказът му не бих се унижила да си искам повече. Така си хванах един от горните класове, приятел на брат ми. Често го правехме, но не беше нещо. Един ден бяхме в нас, не пожела да го направим, това ме вбеси и го изгоних. Така продължи до петият. Бях вече на 17 или 18 с всеки изминат ден ми се увеличаваше либидото. Но сексът с приятелите ми не ме задоволяваше. Запознах се с един колега на майка ми. Беше обещаващ, но точно когато стигнахме до секс нещо превъртя и ме заряза. Бяхме в нас. Изнесе се като изтребител, останах да лежа гола в леглото. Опитвах се да се оправя сама и тогава се появи брат ми. Като ме видя, първо се опули, после ме попита:
- Имаш ли нужда от помощ?
Много не разсъждавах и отговорих:
- Да! Идваш ли?
Не вярвах, че ще го направи. Едва когато го усетих в мен осъзнах нещата. Беше много късно. Той беше някакъв виртуоз. То бяха кунилингуси, ебане, 69-ки. От три след обед до сутринта на другия ден. После стана, отиде си. Минаха няколко дни, не се обади и аз не смеех да го потърся. Чувствах се гузна, виновна и т.н. Но непрекъснато си мислех за него и фантазирах какво ли не.
Един ден човекът който ме отвори дойде да види как съм, имам ли нужда от нещо. През годините не бяхме говорили на темата, нито проявявахме интерес. Забеляза отвеяността ми и попита:
- Какво става с теб? Къде витаеш?
- Фантазирам си – отговорих аз.
- Какво си фантазираш, някой хубавец?
Нямам представа защо, но отговорът ми беше:
- Как ме целуваш долу.
Погледна ме и каза:
- Не мислех, че след онзи ден ме желаеш.
Дойде при мен, прегърна ме и чудото се повтори. Да но този път беше нещо уникално. Освен това си говорехме, как ще му го изям, как той ще си го набие в мен и така. Беше ново за мен. Всичките тези мръсни думички, ме възбуждаше до неузнаваемост. Дори си позволих да попитам:
- Като любиш мама, така ли си говорите?
- Да! Тя обича много такива думи. Дори се зарече да се чука с брат ти.
Започнахме да се срещаме всеки ден. Между другото не спирах да се виждам и с брат ми. Той просто се обади два дни по- късно и дойде. Всичко това ме караше да разсъждавам. Възприех се като абсолютна курва. Но бях много щастлива. Сексът беше съвсем различен. Зареждаше ме с положителна енергия и ми се искаше все повече и повече.
При такива обстоятелства се омъжих. Мъж ми ми каза веднъж(цитирам го):
- Страхотна путка си! Преди бях плах, а сега съм като фурия. Не знам ти как ме оценяваш. Но го дължа на теб. Трябва да благодаря на този който те е направил такава.
- Баща ми- отговорих аз.
Облещи се пред мен и продължи:
- Явно е голям майстор.
- Да а а! И брат ми помогна много.
Съвсем го побърках, но продължих:
- Не се пули, забрави!
Беше се възбудил много и каза:
- Дано съм им равен?!
Карахме я цяла нощ. Така не беше ме ебал никога. Разбрах, че мога да се отпусна и с него. Не спрях да му разказвам как съм почнала и разни други фрагменти и подробности от сексуалната ми практика. Накрая му казах:
- Аз съм една рафинирана курва! Абсолютна мръсница, развратница.
Въртеше ме на онова то си и каза:
- Знам от баща си, че ако една жена не е курва в леглото, тя е просто никой!
С времето разбрах, че не съм боклук. И други го правят и са щастливи. Отгледахме си децата. Никога не сме имали проблеми. Но той- съпругът ми е човек реалист, който знае да живее по природните закони. И тук е разковничето на всичко.
Ти не си мръсница! Просто си открила истината и си и се отдала. В това няма лошо! Човешкият живот е един и трябва да се изживее пълноценно!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ccb4eede72
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да бе, брат ти свършил работата

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2bd432aa8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.    n 12
Че какво му е на брат и ? Защо да не и е помогнал?
Явно си доста изостанал от реалността. Различни хора, различни нрави.
И аз го правя с брат ми и нека ти кажа, че се чувствам много по- задоволена и добре отколкото с някой който търси само собствените си интереси да задоволи. Ти подаваш сигнали за такъв. МАЧОВЦИТЕ днес не се котират и се усещат от километри.
Жената си го е споделила, така е преценила. Ако не приемаш историите на другите, не пиши простотии!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 41bacee78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   11, в друга тема, с подобен смисъл и контекст, пак беше пуснал(а) коментар, който силно наподобява този, само че там идеше реч за някакви тройки и четворки, на някаква сватба, в тоалетната...
От коя книга ги копираш тия неща?
И на цитатие, обикновено, се слагат кавички. Ползвай ги, щото това със сигурност не е лично преживяно.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2bd432aa8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   16, на теб в задника ти ли бъркат. На всяка манджа си мерудия. Какво значение има кой го е писал и къде видя цитати ? Там писала, тук писала е И???? Какво ако писала за тройка или четворка? Теб на те бие някой хуй по кратуната? Какво се опиваш да кажеш с тъпизмите си?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: cd1684d0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   до 11, 14 и 17
С извинение към авторката, настоявам да отговоря на това нищожество.
Ами, бъркат му твоите порнографски съчиненийца, защото тук влизат и деца. И на мен ми бъркат - преди време беше се изтропал в темата на една тийнейджърка и я призоваваше да съблазни баща си. Сайтът е анонимен, но не си мисли, че си неоткриваем.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: cd1684d0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   до 11, 14 и 17
С извинение към авторката, настоявам да отговоря на това нищожество.
Ами, бъркат му твоите порнографски съчиненийца, защото тук влизат и деца. И на мен ми бъркат - преди време беше се изтропал в темата на една тийнейджърка и я призоваваше да съблазни баща си. Сайтът е анонимен, но не си мисли, че си неоткриваем.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d6621d1d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Хубава фантазия, номер 11. В някоя книга ли го прочете това? Или гледа филм?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 334c744b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Не си мръсница, просто се държиш естествено и показваш желанията си. Мисля, че много жени искат да правят нещата, който ти описа, но просто не им стиска и предпочитат да се държат като девственици или като коне с капаци. Мислят, че така са по-интересни. Ти просто си узряла сексуално и няма нищо лошо в това.
Ако всички жени се държахме така естествено и първично, съм сигурна, че никой мъж нямаше да изневерява.

Ледената

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2bd432aa8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   До 24,
Защо трябва да е фантазия, да съм го чела някъде или гледала филм! Какво се мъчиш да кажеш, да покажеш с това?
Жалки мъже, неузрели и недорасли се държат така. Личи си че си „българче юнашко”!!
Дори и да съм го прочела някъде или видяла на филм, то пак е създадено от човек.
Жалък си, заядлив, завиждащ и недостоен за този сайт още!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker