Нали уж такива се търсят и харесват? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нали уж такива се търсят и харесват?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 6961 пъти
Здравейте посетители на сподели. Който иска може да си даде мнението по темата, но конкретно е насочена към жените. И тъй като в нея става въпрос за привличане от пръв поглед, ще помоля модераторите да я пуснат в секс и нтимност. Много пъти съм чувал женски мнения и предпочитания за мъже - висок над 1.80м., мъжествен, широки рамене, здрав гръб, стегнати гърди, симпатичен.. Почти съм сигурен, че малък процент жени си падат по бабаити тип Дуейн Джонсън, но все пак държат мъжа да е в някаква форма и вид, с който да подсказва, че има енергия и воля. Хубаво е всичко, ама нещо не виждам да ходят с такива мъже. По някакъв начин се респектирате от тях или какво? Може би си мислите, че не сте толкова перфектни за да сте с такъв мъж? Или просто се опасявате, че ще го харесват и заглеждат и други? Веднъж съм си говорил с момиче на около 23 по този въпрос. Нейното мнение беше, че такива мъже не са само за една жена. Интересно ми е вашето мнение. И направете една разлика, че тук не говорим за характери. Защото някой може да напиша " може да е готин , ама да е кофти характер" да. Ние не говорим обаче за това! Просто не стигате и до първата стъпка. Дори не се забивате с такива масово. Иначе им хвърляте погледи. Защо хвърляте тези погледи на такива мъже?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 55

преди: 4 години, 8 месеца
hash: bafb4a8b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ясно. 185, напомпен с добавки, лъска бастуна и се чуди що така. Познах ли?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 77c4c3a018
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе, от къде тези изводи-ти си такъв и си нямаш гадже ли. Аз пък от това, което виждам в ежедневието, повечето такива мъже са с гаджета и то все готини мадами.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 38879760e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Е, стигаме до първата стъпка, разбира се. Имала съм такова гадже - невероятен като физика мъж. Смело мога да твърдя, че по-красив мъж не съм срещала. Но, авторе, колкото и да не ти се иска, пак ще споменем характера - отвратителен (което, естествено, не важи за всеки привлекателен мъж). Този красавец смени три съпруги, две от които родиха, като още преди раждането го напуснаха и дори не пожелаха да признае децата и те носят фамилиите на майките си, които с въпросния мъж не поддържат никакви отношения. Защо? Ревнив, себелюбив, докачлив, завистлив, дребнав, некоректен и крайна скръндза. Аз го усетих навреме и се дръпнах, но ето че онези момичета явно се надяваха без резултат да го променят.
Аз впоследствие се омъжих за друг хубав мъж (просто съм естет, не ме убивайте с камъни!). Жените го изяждат с поглед просто, а той го знае и дори леко кокетничи, обича да провокира дамското внимание, флиртува в рамките на добрия тон. Но пък е златен човек, мил, интелигентен и забавен, така че този грях му го прощавам. Да, признавам си, че понякога през главата ми минава въпроса: а дали някоя по-млада и по-хубава няма да му завърти главата, но, ако се замисли човек, то нищо сигурно няма в живота. Хората не са наша собственост. Ако това се случи, ще го приема спокойно, но сега се наслаждавам на този чаровник с всяка клетка на тялото си. В него обаче ме привлече не излъчването на брутална сила, а една овладяна, финна, аристократична мъжественост, съчетана с ум и несравнимо чувство за хумор. По сравнение с предишния ми приятел, стегнат от тренировки във фитнеса, от ски, колоездене, гмуркане и прочее, сегашният ми мъж има естествено развитата мускулатура на човек, който живее здравословно, редовно се движи, спортува, но без да напряга тялото си до краен предел. Между другото, той е много по-пъргав и издържлив физически от "бабаита".
А защо хвърляме погледи на такива мъже? Ами защото са красиви! Докосвам съпруга си като произведение на изкуството, тялото му е като изваяно от скулптор и хич не ме интересува за колко жени мъж е, сега е в моите прегръдки. Изобщо не съм перфектна - нормална, средностатистическа жена съм. Фигурата ми е ок, но вече се появяват първите бръчки, носът ми е леко гърбав, косата ми е тънка и т.н. Той обаче, казва, че съм хубава и всички мъже си мечтаят да се събудят до такава жена, но аз имам реална преценка за себе си и отлично съзнавам, че не съм Василиса Прекрасная. А може пък в неговите очи наистина да съм такава. На любовта очите са различни.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c8f360c6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз лично по такива мъже не си падам. Мъж по- поддържан от мен, на който живота се върти около фитнес, режими, процедури, селфита и т.н... Ами не мерси!
Да, харесвам мъже които се грижат за себе си, защото аз самата го правя, които намират време за спорт, но и за други важни неща.
И определено не им хвърлям погледи... Във фитнеса ги гледам като част от обзавеждането... Тоест те са неизменно там :д

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b1a1608bac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Нямам някакви недостижими критерии, като да е висок 180, а ниските кой ще ги обича? Плюс това човек не знае в кой ще се влюби. Приятелят ми е 172 висок, нито слаб, нито дебел, в същото време е в много добра форма, просто не е с изваяни мускули, красив и като цяло всичко което съм търсила в човек не само като външност а и като личност.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e11dface46
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аз предпочитам най-нормален мъж.
Приятелят ми нито е висок 1.80 ( а и без това не харесвам високи мъже) , нито е мускулест, един най-обикновен мъж. Много мил, добър, симпатичен, разбира се, грижовен. Затова съм си го харесала и толкова го обичам. Много не гледам външния вид. Харесвам си го такъв, какъвто е.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e11dface46
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не всички жени/момичета си падат по такива типажи.
Аз например не си падам.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b075132fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това, което описваш, отговаря на описанието на повечето мъже в България и повечето жени в Бг са с такива мъже, няма нищо уникално или "перфектно" в това. Някои жени са примерно с дебели мъже, защото да кажем те са надебеляли след началото на връзката. Или пък са с някой нисък и неугледен, защото примерно е добър човек и са направили компромис с базовите очаквания, които описваш. Няма нужда всички да сме идеални или с идеални половинки.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2eb6666327
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Ами, според моя опит фитнес мачовците са особено племе и са простички. За воля и енергия ми говори професионалното развитие на мъжа, а не мускулите. Фитнесът винаги ми се е струвал голяма глупост и суета, а съм тренирала доста неща. Много повече би ми харесало мъжът да тренира бойно изкуство, или още по-добре колективен спорт. Според мен тези спортове възпитават огромен брой позитивни качества, а фигурата, която развиват ми харесва много повече от тази, която развива фитнесът. Не са някак демонстративно напомпани, а имат здравословен вид. С дрехи дори не си личи, че спортуват, просто имат добра стойка и координация. А фитнесът даже не е спорт, ходят да се фръцкат като плеймейтки по подиум, няма философия, няма победа, само мерене на обиколки. И като манталитет мисля, че са еквивалентни с плеймейтките.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6bcb44b77a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз лично не харесвам такива. Харесвам високи (колкото повече, толкова по-добре) и стройни. Това е идеалът ми за мъжкото тяло.

Ж, 22

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d323accd3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ти си разбрал защо. Понякога жената няма толкова самочувствие и смелост, че да започне отношения с мъж, който се доближава до "идеалния" образ в нейните представи. Защото според нашата народопсихология много хубаво не е на хубаво. Същото е и от страна на мъжете - заглеждат се по направените мацки с циците, устните и вирнатите дупета, може би имат хиляди фантазии с такива, но рядко някой казва, че иска да има такава жена за гадже - все като ги питаш искали момичето да е скромно, свястно, естествено и т. н.
Това какви хора допускаме в живота си зависи най-вече от собственото ни възприятие за самите себе си. Все повече се убеждавам, че най-истинската и безусловна любов е към самия себе си - вроден инстинкт си е. Съответно - никой не иска да бъде с някой, който в неговите очи е над нивото му, защото по този начин потъпква егото си.
А заглеждането си е нормално, то също е инстинктивно - мъжете с мъжествен външен вид и жените - с женствен, винаги привличат погледи.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 47d9b02c35
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам, ама изкуствено напомпаното тяло някак излъчва демонстративност и натрапливост. И въобще човек, който това му е приоритет и целия му живот се върти около тренировки,хранен, химия, някак намеква за ниско духовно ниво и коплекс. Не казвам да не се поддържа, но точно фитнеса често е точно с цел да демонстрираш. Малко ми напомня на циганите, които се хвалят със златните си зъби, понеже разбиранията им са такива, че златните зъби са върха на тяхното постижение в живота и висш приоритет.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e9e110f035
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Аз например няма да как да отрека, че бих се загледала по такъв тип мъж, но имам предразсъдъци, че тези мъже не биха подходили сериозно към жената, просто са с нея за поредната бройка. Второ повечето от тях не са достатъчно интелигентни. Трето защо пък жените трябва да ги свалят, те за какви се имат. Много от тях прекалено парадират с това, което имат и е дразнещо.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: cda0b97be8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Брат ти ако чакаш жените да те свалят ще има да почакаш...

Имам само един приятел, който го свалят жените и той не е напомпан. Аз и всичките ми други приятели трябва да действаме ние, за да се случи нещо.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d8aa67d7ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   До 1, май пропусна написаното за Дуейн Джонсън? Пишеш "ясно", а не ти е.. но както и да е, реално и за напомпаноте има материал. Трябва да е супер грозен за да лъска. Просто си хейтиш. Направи нещо за да си вървежен и ти. Слаб или тлъст си?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d8aa67d7ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   До 1, ти примерът за Дуейн Джонсън прочете ли го? Така няма да станеш по-интересен или харесван. Направи нещо за себе си за да спреш да си на ръчна. Иначе само ще философстваш и ще гледаш как нацепените тъпчат.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ff0cdd3d3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Нещо си се объркал, момче. Мисля, че ръста, мускулите и цвета на очите на един мъж са последното нещо, което интересува жена с всичкия си. Аз не бих обърнала никакво внимание на красавец, който виси във фитнеса и трупа самочувствие от това. Интересувам се от напълно различни качества на мъжа, , но не смятам да ти губя времето с такива моловажни за теб неща.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2eb6666327
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Заглеждам се, защото обикновено имаме еднакви потници.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: feb0aa96b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Не понасям, мъже с плочки и фитнес маняци! Телата им стават ужасни.. а те се мислят за красиви! Никога не бих заговорила такъв мъж, ама никога, може да го погледна от отвращение.. Вече мъжете станаха като клонинги тела едни и същи фитнес маняци и плочки и гигански мускули. Такива мъже меко казано ме плашат, и никога не бих се занимавала с такива. Аз съм висока 1, 52 защо ми е мъж 2 метра? Просто за всеки човек си има по-нещичко.. Ама дано тази мода да мине.. ;/

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: da70697720
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   > Просто не стигате и до първата стъпка.
Ама ти да не би да чакаш те да направят първата стъпка, щото си над 180 см ? Да не би в това да ти е проблема ? Колко първи стъпки си направил ти самия ?

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7a0e44936d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Аз съм автора. Не разбрахте ли, че не става въпрос за фитнес маниаци на стероиди? Аз говоря за обикновени момчета които да кажем си тичат в парка и си правят лицеви опори и просто си изглеждат добре. Нали написах, че съм сигурен че почти никоя жена не си пада по бабаити тип Дуейн Джонсън. В историята не става въпрос за мен, защо мен ме нападате? Просто за наблюдение имах предвид. Само фитнес маниаците ли са хубави и здрави мъже. То се познава по мускулатурата Кой е фитнес маниак и е натурален. Аз точно за такъв тип хора пиша. Не знам защо реагирате по този начин. Простички хора има всякакви, не е нужно да са спортисти. До номер 8, далече съм от мисълта, че така изглеждат повечето мъже. Може би по-малко от една трета от мъжкото население е във форма в България. Не се заблуждавайте да пишете, че ви интересуват професионалните постижения, те не са му написани на челото и не привличат от пръв поглед. говорим за излъчване, което би ви накарало да се запознаете. Просто ми прави впечатление, че това което избират жените, не е кой знае какво, а не да кажеш че няма по-хубави типове. Примерно аз познавам няколко такива и се чудя как още не са женени с деца. На мен такива са ми наблюденията и затова реших да ви попитам. И мисля че такива коментари като номер едно са съвършено излишни. Аз ги описвам мъже по 70- 80 и кусур килограма, пък вие си представихте хора като Дуейн Джонсън по 120! Защо като прочетете за стабилен и силен мъж си представете веднага фитнес и добавки. Махнете си преградите и капаците над очите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d520ed4466
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Както и при темите за красивите жени, така и тук оплюха красавците при положение, че навън ги виждаш и шкембовците и женските как се втренчват в тях и не спират да ги зяпат. ;)
ж22

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d520ed4466
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   9 А ти освен, че очевидно не си от красавците, на теб и акъл ти липсва, за да не личи толкова комолекса и злобата ти към хубавците. ;) Но така са всякакви грозници- все претендират за уникалната си вътрешна красота и многото ум, а реално виждаш подмолни, злобни, пресметливи, комплексирани душици тъпи на галош.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b012a50c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Аз пък съм мъж, ходещ на фитнес от вече близо 1 година. Висок съм 1,85 см. и съм ужасно хилав или поне бях. Не съм някое нацепено животно, както си представяте фитнес маняците. Просто не съм приемал нищо по различно от храна и не смятам и да приемам. Не знам какво толкова лошо намирате в хората, които ходят на фитнес. Точно там намерих много приятели, с които ми е приятно да прекарвам времето си и са страхотни хора с чувство за хумор, приятни хобита и разноородни интереси. Някой беше казал, че във фитнеса няма победа само мерене на обиколки, но дълбоко греши. Фитнеса е една от най- големите победи, защото опонента ти си самият ти. Има един друг тип фитнеси, различни от моя, където ходят само нацепени "батки" пиещи прахчета от огромни буркани в съблекалнята и мислещи само и единствено за себе си. Бил съм е такъв фитнес, говорил съм с такива хора и мога да кажа, че също имам наистина лошо впечатление от тях. Не поставяйте всички под общ знаменател, защото има хора правещи това с любов към спорта и себе си, а не от чиста суета.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 73d65d2645
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

26.   "Мъжът обича с очите, а жената с ушите", братиньо.

Затова има много жени, които са с някакви изтръшляци. Защото им завъртат главите с приказки. Защото ако същият, който им е гадже, ги заговори на улицата, ще го подминат. Обаче понеже са се запознали някъде, разменили са малко приказки и в последствие даденият човек им е показал някакви качества - връзва.

Тука тетките ръсят акъл на килограм. Щом бил красив - значи бил глупав. Ама после пищят срещу двойните стандарти.
Веднага скочиха да опровергават нещо, с което дори авторът се е съгласил а именно, че жените харесват стегнати мъже, а не бабаити.
Скочиха веднага да гукат как тъпите батки били отвратителни.
Ама тетката ѝ дай да лае, не да чете и възприема.

Знам за какво говориш иначе, масово жени са във връзки с меко казано "невзрачници", които нито имат излъчването на мъжкар, нито може сам да си избере едни дънки, които да му стоят добре.

Жената трябв да я излъжеш. Не случайно и най-големите дон Жуан-овци не са красавци, а хора с много тънки познания по женската психология, гарнирани с малко чар, хумор и игривост.

Та това търсят, някой да им завърти главата, а не да си го гледат на дивана, полегнал като Роуз.


Братан.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 17e6cf7485
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Човеко, освен напомпани мускули трябва и мозък, интелект, култура, възпитание. Някоя и друга книжка да се прочете. Това у нацепените катили по правило го няма. Някаква самовлюбеност, кухо превъзходство и самочувствие. И каква полза от мускулната му маса, каруца ли ще тегли, докер ли ще става?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7720727bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Външността не е всичко. Не е достатъчен повод да излезна с някой мъж, защото, видиш ли, имал секси тяло.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: dbb28723f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Пред мен са коментирали две момчета и ги сравняваха, единият си изглеждаше горе-долу добре, а другия беше тотален смотаняк. Изкараха смотаният по-готин визуално и всякак. Мисля, че повечето мацки не са особено интелигентни. Преценката им в ситуации и за хора е доста странна. Познавам една дето страшно много си падала по високи и атлетични, а се хвана с един дето даже и среден ръст за мъж няма. Той си работи за 2000 лв. и я хрантути. Дано това да дава ясен образ на картинката, авторе. Аз съм плувец от седем годишен! Сега съм на 26! Можеш да добиеш представа какво тяло имам. Всички ме мислят за обвързан и дори семеен, а пък аз реално от 19 годишен не съм имал никаква връзка. Ако бях 2000-та година на тези години сега, нямаше да мога да се отърва от обожателки.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6524696b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Аз съм 190см. висок. Като малък бях доста хилав и бях започнал да се изгърбвам. За това един лекар посъветва родителите ми да започна да спортувам. Така ме записаха на плуване. След години замених този спорт с бокс. Вече съм на 28 години и продължавам да си ходя на бокс когато мога. Чат- пат ходя и на фитнес или на лостове, а през уикендите на планина. Анаболни стероиди не съм взимал, така че не съм "напомпан" но имам сравнително атлетична фигура.
Искам или не, трябва да се храня сравнително здравословно, защото хапна ли нещо тестено или мазно, веднага получавам ужасни киселини.
Може да приличам на мачо на някои хора, но не съм. Дори съм леко срамежлив. Поддържам си тялото, но това не значи, че мисля само за фитнес, плеймейтки и подобни. Дори съм висшист и с две магистърски степени, една от които е от западен университет.
Въпреки визията си, никога не съм бил "готиния сваляч". Поне жените в моето обкръжение не се интересуват особено много от визията на мъжа. Мога да ви кажа, че за своите 28 години съм спал само с 4 жени, а в момента съм в сериозна връзка.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: dfcef09353
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Тука се оказа, че жените въобще ама въобще не се заглеждат по красиви мъже. Даже с една дума колкото по-грозен и неугледен толкова по-добре. Да се смея ли да плача ли? Аз съм момиче във връзка с красив, висок и подържан мъж. Искам да кажа, че от младо до старо всичко живо го гледа и им потичат лигите. Защо лъжете бе жени? Не ви е неудобно даже от жената до тях, най-безцеремонно го зяпате. Даже ми се е случвало да го заглеждат в присъствието на мъжете си. Много сте над нещата, а всъщност всички сме толкова първични. Както мъже гледат и искат секси жени, така и жените искат красиви мъже. Ама на повечето не им стиска да се пробват, понеже конкуренцията става голяма. Искате вие да изпъквате на фона на половинката си. А само, ако знаехте че повечето красиви мъже са просто красиви. Те не се стараят да се доказват, защото са влюбени в себе си. Прави сте да не ги искате за връзка, но точно такива оглеждате. Бъдете искрени!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2eb6666327
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Номер 23, радвам се, че си забелязал вътрешната ми красота и многото ми ум, без да ги споменавам. Под достойнството ми е да изтъквам външната си красота, но предполагам интересът на повърхностното ти племе към мен е цената, която трябва да платя за нея.
Имаш благословията ми довечера да поблъскаш във фитнеса в моя чест.
Номер 9

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 46814fe82e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Попринцип тези нацепеняците и готиноте батки 99, 9% от тях са женкари и повечето жени не искат да си забатачват живота с такъв мъж. Аз лично на първо място забелязвам характера, а след това външността. Не бих се хванала с някой такъв мъж, защото те са с нагласата, че могат да имат всяка една жена и са с кофти нагласа винаги. Предпочитам мил, ерудиран, нормален мъж, не нацепената батка.
Веси19

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 295f054483
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Моят мъж е фитнес манияк. Изглежда добре, начетен, мъжествен и бла бла... Не ме впечатлява изобщо.
Даге напротив. Краде от нашето семейно време, за да изглежда добре, харчи много пари за добавки, а преди и стероиди. Аз не одобрявам това и преди негодува, но се сблъсках с тежка реакция от негова страна. Видях, че битката е загубена. Повече държи на железата, отколкото на нас. Това ме отвращава и съответно щом ме отблъсква характера му, тялото няма значение.
Друга може и да го харесва и да го иска, но никоя жена не иска да плати тази цена за добре изглеждащ мъж.
Преди да създадем семейство беше почти същия, но казваше, че никога не би поставил нещо друго над мен и децата ни.
Сега сме на последно - работа, фитнес, почивка, добавки и тъпи статии за фитнес и накрая ние.
Така че не само не ме интересуват напомпа но батки, а бих ги избягвала, заради голямото его и липсата на време за отсрещния човек.
Не съм против фитнес, диети и спорт, но когато струва толкова много - не мерси.
Важно е и какво носиш в този добре оформен гръден кош иначе и в злато да е облечен, за мен не струва стотинка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 73fca6742b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

35.   Братанчо, имаш много грешни впечатления за жените. И ние обичаме с очите си, и то много. Ако насреща ми седи някой грозофил, каквото и да говори, няма да го чуя. Всъщност въобще не бих го и слушала. Каквото и да си говорим, външният вид има огромно значение. Аз, например, не бих могла дори да прегърна някой, който не ми харесва. Отвращавам се.

Но освен външна красота, жените, харесваме и вътрешна. Ако една от двете липсва - и ние ще залипсваме. А вие, мъжленцата, спрете с баналните си глупости, че "жените обичат с ушите си", погрижете се за външния си вид, интелектуалните ресурси, моралните ресурси и ще ви потръгне.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: fe04747921
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   До 31:
Много просто- да гледаш и зяпаш е едно, да имаш връзка с такъв и да преглъщаш компромис след компромис съвсем друго. И аз гледам, но само колкото да оплакна окото :) Не си мисли че тези които ти зяпат мъжа биха се заинтригували дългосрочно.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1b7c1bfe37
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Като ще говорим за външен вид трябва да се каже най-важното - богат грозен няма!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 38085294f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Приятелката ти е права, тези мъже (повечето) не са само за една жена и дори да има и свестни мъже ние жените вече сме си създали една илюзия за тях какви са всъщност и дори да имаме възможността да се позближим с тях просто не го правим, камоли да имаме връзка. Ходим с момчета доста по различни от тях, защото срещаме уважение, любов и виждаме как даденото момче се бори за нас. Повечето пъти става така, поне от моята гледна точка. Принципо всяка жена си има предпочитания от към външен вид. Например аз харесвам мъже над 185, с хубави тела (не прекалено напомпани)чернокоси и тъмнооки, с трапчинки, защото е много сладко и също много ми харесват изразените скули и добре подчертаната челюст. Е, имах такова гадже, бяхме заедно 2 години и нещо и накратко - е*а ми майката. :D сега съм с мъж който е нисък (167 - 168) не е тъмноок и няма тъмна коса. :D Но не ми пука, защото е прекрасен и ме обича и независимо, че не притежава по горе казаните от мен неща ме привлича физически супер много. Не всичко е външен вид

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 27ef8059a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Ето нещо добро за пример, за да се види, че има резон в темата на автора. Защо за един треньор по футбол са важни футболните заложби на един играч? Защото го интересува с какво разполага за да победи на терена. Каква е логиката на жените за играча, ако трябва да взимат решение за него? Повечето, ако бяха в ролята на треньор, нямаше да му гласуват доверие! Щяха да му гледат визитката, къде е играл и дали е известен. Така много от жените правят грешен избор, като подминават визията и се взират в постиженията и професията на един мъж. Ето защо има изневяра. Защото жената все пак си търси това, което инстинкта й продиктува. Няма да има изневяра, когато си следва стремежите за създаване на семейство с мъж по мечтани за нея визуални критерии. А, реално и повечето гаджета, семейни двойки и всякакви си правят секс с мазила, лубриканти? Нормално ли е? Аз не вярвам в това, че има сухи жени, а че има несъответствия и липса на химия. Аз лично не съм егоист и бих се интересувал, как ще изглеждат децата ми и дали ще са здрави. За мен чертите на жената са много по-важни от това дали ще ми е забавно с нея и какви глупости ще си говорим. Децата няма да се интересуват дали татко се разбирал перфектно с мама преди да са се появили на бял свят, особено ако ги бъзикат в училище за ръст, лице или килограми. Това са елементарни неща за които трябва да се мисли. И като не се е мислило когато трябва след това се превръщат в сложни проблеми. Не бъдете егоисти, децата обират плодовете на посятото от вас. Лятото в центъра на големите градове в България е покъртително да гледаш двойки по улиците. Такава несъвместимост и липса на вкус. :x Даже и много симпатични мъже все подхванали невзрачни момичета и се чудя. :x Избирайте си С кой ще създавате поколение, сериозно! :x

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 27ef8059a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   Флиртове с мацките на невзрачниците и готово, какво има да го мислите. Сваляйте ги, пишете си с тях и ще започнат да действат зад гърбовете им, след като ги спечелите онези в повечето случаи се сдухват и загубват момичето, особено ако скръцнеш със зъбки. От опит го знам. Аз съм губил така момиче. Просто онзи беше по-стегнат и боен. Аз така научих, че трябва да си тежа на мястото. След няколкоко години и аз подобно на онзи си приватизирах една мацка. То си е така в природата. Жените трудно преценяват качествата на един мъж, показвайте ги и разкарвайте аутсайдерите. Нека всеки се усъвършенства за да разбере, че не може така лесно да му попадне хубаво момиче. Трябва сила и характер да си я запазиш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 73d65d2645
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   35, аз около себе си имам редица нагледни примери, за жени, които са със страшни изтръпняци.
Мнооого по-рядко можеш да види обратната зависимост. Защо ли?

Това, че има жени, които харесват красиви мъже - факт. Хора всякакви, ама нали знаеш, че човек когато генерализира - то той взима предвид болшинството.

Сещаш се, че тая сентенция е била измислена и е валидна още преди да се родя сигурно.

Много трудно би ме убедила, че не познавам жените. :)



Братан.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8ea6b6ef49
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   От 35 до Братан :

Нищо не се опитвам да те убеждавам, нито имам намерение да споря. Просто изказах своята гледна точка, както и мнение относно твоята. И, моля, не се обиждай, но твърде често бълваш абсолютна помия към жените. Поне в 9 от 10 пъти. Чудя се дали да се ядосам, или да се смея... Същите неща, с чиста съвест, бих могла и аз да ги кажа за мъжете, ама не е хубаво да се плюем. Съгласна съм с теб само за едно нещо : курвите (и от двата пола) са най-страшната напаст на този свят. Поздрави!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b06e262574
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

43.   Напълно съгласен с Братан. И с двата му коментара. Масово днес намазват мъже, които преди 20 г . щяха да отнасят мощна хранилка и присмиване. Лузърите развеждачи, дето по парковете са седнали и си лафят по женски с "гаджетата" си. Някакви мухъли тоталиш на макс балъците. Добре, че е модата на нежните меки клавиши, че и те да се почувстват "избрани". Ха-ха.. Но няма смисъл да се нервите, това ще отмине по закономерни причини. Сега е времето на охлювите. Те тия не могат да повярват, че са с момиче в парка, Не знаят функцията на махалото в гащите си. Мухляри мамини.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2eb6666327
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Аз си признавам, че обожавам грозни мъже, които се чувстват добре в кожата си и излъчват харизма. Няма нищо по-секси от това. Харесват ми например Джокович, Фелбс, Ейдриън Броуди, Адам Драйвър, Реми Малек/Малик (не съм сигурна за транскрипцията). И обратното, изобщо не ми харесват мъжете, които макар да изглеждат добре, нямат харизма, а излъчват комплекси и дори лека отчаяност. Такива са ми всички тези, дето само и само да им се виждат мускулите се напъхват, не знам как, в супер тесни дрехи, в които сякаш едва се движат и дишат. Посланието е точно " Не ми е удобно, но по-важното е да ме харесаш". Или си стягат ръката, като си вдигат чашата за наздраве, все едно е щанга, или уж небрежно си вдигат тениската за да си пипнат корема и после се оглеждат като опосуми "дали всички ми видяха плочките". Забелязваме ги тия работи и жените, поне тези около мен, не се кефят на мъже, които жадуват така отчаяно внимание и одобрение. Един вид собственото им одобрение не им е достатъчно, как моето ще им бъде достатъчно? Ами няма да бъде, ще търсят и това на Иванка, Драганка...

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 64c62b33f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   До 44, много интересен светоглед. На мен ми звучи логично по друг начин, да си хубав човек и да не се изтъкваш с това. Да си по-обикновен и надут е точно характерно за хората без покритие с простоватички маниери. Цялосъно хората се кефят на скромни симпатяги, а на тгрозните също може да се кефиш, но ако не се държат както ти описваш.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2325c0b419
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   Съвр. путки от твоето поколение си падат ной-вече по дебел портфейл, самостоятелен апартамент, сериозна заплата и скъпа кола. С мускули ще впечатлиш само някоя глупачка.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 18 дни
hash: f54835b2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Едно огромно ЕВАЛА на Братан, даде готино описание на картинката. Това за красавците и бройкането, това е жалък предразсъдък. Жените си обичат оправданията и празнословието. Един жалкар, с който израснах и много съжалявам, не спира да ги върти!!! Една след друга, впечатлява ги с глупави истории и ръкомахане. Толкова си прав Братане, толкова си прав. Няма доблест, няма кураж, няма нищо истинско в него! Леке и нещастник цял живот, но те го харесват. Не може и да се бие, слабак. Един свит, свит като запетайка и едвам 70 кила има. Разказва истории, как в "Червило" един дебел, с глава над него го блъснал, а той му върнал. Седим на пейката в квартала, и поредната гъска му звъни, а той в момента с майка си, вуйчо си, братовчед си и роднини във френски ресторант бил, оная му вярва. Тя е поредната филмирана гъска. И колко такива смешници са на вързия, не е реално! В обществото се вижда ясно, че най-точните мъже са ергени, а вече знаем и причините.
Та, питам го тоя профан ,,, Човек, защо ги лъжеш толкова тия мацки?" и той отговаря: Трябва да играеш, брат. Виждате ли, трябвало да играеш. Играят с вас, момичета, но имаме ли мозъчета? Не, няма мисловна функция при вас. Трябва да обмислите хубаво всичко, да четете между редовете в темата и някой друг коментар, като този и на Братан, а не веднага да влизате в словестна престрелка и да се защитавате. Няма смисъл да се припознаваш в описаното, ако не си такава, ама и не защитавай тези, които са такива! Във вас е проблема, не в мъжете. Отсортирайте лузърите.

Executioner of lies

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: e77647aebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

48.   Ако подкрепяш мненията на Братан, значи си още по-зле и от него.
Хора, вие жени виждали ли сте на живо или само по телевизията, филмите? Жена пипали ли сте поне веднъж в живота си?

Жените обичат с всичките си сетива. Това е положението, колкото и да не ви харесва, колкото и да се мъчите да изпъкнете с простотиите си. Ако някъде ви куцат нещата - примерно сте грозни, тъпи, дебели, космати, злобни, жена няма да видите. Няма жена, която да харесва грозници, без значение дали може да върже две приказки или не. Обикновено толкова ви е максимумът.

После се чудите що предпочитаме чужденци... Ами, вие сами си осрахте пътищата към нас. Мъчите се да лъжете (щото няма с какво да изпъкнете и ви мързи да си оправите външния вид), курвеете, мамите, опитвате се да правите жените домашни прислужници, инкубатори, секс-робини и т.н. Ама сори. В такива филми никоя жена няма да играе. Сами ни правите мъжемразки, после ревете... Нека ви.

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: b16f5f588e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Аз пък съм 169. Никога никоя не се е влюбвала в мен. Ама не си задавам въпроси като този - жените какви мъже харесвали.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 дни
hash: 9738bd5a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   По същата причина по която вие хвърляте погледи на готините мацки. Аз лично с такъв не бих искала да имам сериозни отношения защото ще става за единия секс - даже и това не се знае. Няма да говоря за характер но единственото което можеш да чуеш от такива "нацепени батки" е "к'во стаа коте' и 'ше те пръсна'... Е кажи ми ти как да ме привлече това че да си помисля за нещо сериозно?

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: 72b3ce3d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   Нещо си се заблудил жените търсят ПАРАТА, приятелю!!!

 
  ...

1-50 от 55
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker