Дали ме иска все още? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дали ме иска все още?
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3466 пъти
Здравейте!
Във връзка съм с моми4е от 5г (аз съм на 29, а тя на 25) и като цяло сме по4ти винаги заедно, дори в 2/3 от времето живеем заедно, но нещата последната 1-1. 5г взеха да се усложняват много. В на4алото правехме много секс и тя се стараеше много и си ли4еше, 4е има желание и за разнообразие и експерименти, а в последно време все се измъква, 4е и се спи, лошо и е и тн. истории, които предполагам сте 4ували. Дори когато сега правим 1-2 пъти седми4но изпросено от мен ( което много ме кара да се 4уствам зле) е много еднообразно от към пози и тн. и виждам дори, 4е я мързи да се помръдне понякога само аз действам. Знам, 4е не ми изневерява, аз също съм бил верен. Винаги съм се грижил за нея и изпълнявал желанията и прищевките и. Предполагам и разнообразие и усигурявам (имам доста добри доходи и свободно време), като ходим 4естно на по4ивки, екскурзии си правим и тн. Дори на фитнес запо4нах да ходя и да спортувам много за да запо4на да я привли4ам пове4е. Но като цяло няма ефект - все се опитвам да и говоря за това, 4е не ме желае и защо, но тя казва, 4е секса не е най-важното и мъжете само затова сме мислили и съм я пришпорвал непрекъснато, което я отблъсквало и ми казва да престана да и говоря и нещата ще се наредят, ама аз като престана (2-3 седмици) да нахалствам и имам 4уството. 4е нещата отиват по-зле.
В същото време като правим и не се пазим(всеики път вътре), защото искаме дете - не сме женени, 4есто ми споменава за женитба и 4е и било време да се жени и техните само питали и тн.
Напоследък запо4на и да ме лъже и да крие някои неща за които я хванах излизания и общувания с колеги, които мен ме изнервят понеже ревнувам и определено мислите и са насо4ени към професията и нещата около нея - колеги и тн. В същото време все повтаря, 4е ме оби4а и не иска да се разделя с мен за нищо на света(питал съм я няколко пъти, 4е ако не ме иска да се раздлим), 4е е готова на вси4ко, а в същото време ви описах ситуацията....
Та съм объркан и незнам какво да правя и ако ми дадете някои съвет ще съм благодарен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 23055f1dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   първо, премисли веднага решението си за дете и почни да я пазиш, докато не сте се изяснили.
Какво дете на тази възраст първото - имате ли жилище, спестявания, кола имате ли здрава връзка?

Освен това, моето лично мнение е, че връзката ви се е изчерпала, а тя те е приела за даденост. Ако щеш по цял ден да киснеш във фитнеса, пак ще си 0 атрактивен за нея. Ако една жена обича мъжа до себе си, тя го желае дори да има два метра шкембе пред себе си.
Наблюдавай хората около теб. Седни на една автогара, вземи си едно кафе и виж, как и бедни, и болни и стари и грозни хора биват изпращани и посрещани от близките си с любов и грижа. Именно върху това чувство се крепи семейството, после и цялото общество, защото семейството е най-малката му съставна част.

Твоето момиче на 25 не те желае (какво остава на 45), иска да те върже с деца - мислиш ли, че крачката до една задоволяваща изневяра е голяма, когато знаеш, че един глупак ти е в кърпа вързан? Когато знаеш като жена, че ще имаш всичко на 25, защо не и малко повечко? Защо да си дава зор момичето да ти се хареса като си ? в кърпа вързан, не си интересен просто....

Едно от мен - една влюбена жена, една жена, която обича мъжа си поне, се грижи за неговия комфорт в леглото и извън него и не му поставя условия и не го поставя под натиск за деца и глупсти, заради хората.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: dad5947e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прав си като цяло и колкото да не ми се иска май :(
Това за деца и стабилност финансова - бих казал, 4е съм доста солидно подсигурен и вси4ко това което си описал го имам. Интересното е, 4е когато тръгнахме 1вата година нямах и стотинка - беден студент, а парите запо4нах в последствие да ги изкарвам и доста я поразглезих и като4ели презадоволих от към вси4ко за което си знам, 4е имам голяма вина.
Това, 4е не съм и интересен го забелязвам, защото като и говоря за нещо мое от ежедневито ми или отклонява или мъл4и и след 1мин изтърси въпрос за нещо което до сега съм обеснявал 5 мин.
И ве4е незнам как да постъпя, дори сега за 1ви път от както сме заедно и казах да не се виждаме няколко дни понеже така искам и мисля, 4е е по-добре, защото аз и досаждам с моето лошо настроение понеже все се караме и съм недоволен от неймотп отношение към мен!?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 23055f1dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   ами какви деца правиш тогава при такава връзка. Нима това искаш от живота? Така ли искаш да живееш?
не е само материалното, то е временно. Утре пак може да нямаш нищо, важното е жената до теб да е винаги до теб, не да бъдеш сам в тази връзка.
Според мен, ти просто си много удобен мъж за семейство, но тя или си има друг за другото, или просто няма желание иначе да бъде с теб. Ще те използва за осеменител и за баща и бачкатор, за да не остане стара мома в очите на приятелите и познатите си, за да се изкачи социално като омъжена и майка и най-редовно ще ти е... майката по всякакви регистри - с капризи минимум, максимум с рогца.
Имам много приятелки, една жена, която няма желание, уважение и чувства към партньора си няма задръжки.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8c539eb2b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "все се опитвам да и говоря за това, 4е не ме желае и защо, но тя казва, 4е секса не е най-важното и мъжете само затова сме мислили и съм я пришпорвал непрекъснато, което я отблъсквало и ми казва да престана да и говоря и нещата ще се наредят" Ами така си е! Знаеш ли колко е неприятно да правиш секс по задължение, само защото иначе приятелят ти/мъжът ти ще се мръщи и ще заговори за световни проблеми в отношенията ви? ! Това убива всякакво желание в една жена. Никога не и натяквай, че е проблем!!! Точно обратното, наблегни на това колко е секси, как те възбужда, колко ти е хубаво с нея... В повечето случаи жените говорим със заобикалки и намеци, мислим си че няма начин да не разберете или усетите какво искаме, а всъщност вие наистина не го разбирате. Тя може да иска нещо друго в сексуалния ви живот, разбери какво е. А може и да се изнервя от това, че иска да се ожените, а ти не и предлагаш и понеже техните, а и други роднини и приятели предполагам и пилят на главата защо си губи времето с теб, след като сте толкова време заедно и не искаш да се ожените, че може и никога да не поискаш и т. н. А това с детето и аз съм на мнение, че трябва да го отложите за сега, докато не оправите отношенията си, защото появата на едно дете не споява непременно връзката, а може и да подейства обратно и да ви раздели, понеже вниманието на жената тогава е повече върху детето и секса може да намалее още повече. Според мен е по-добре да не си правиш експерименти с раздели, защото явно че момичето е свястно (бил си беден, когато тя е била с теб), а знаеш ли ги повечето други как ще те харесат само заради паричките, ами ако реши че не я обичаш достатъчно, щом вместо да и предложиш брак искаш раздяла, макар и за няколко дена. Лично мен това много би ме обидило и бих си казала, че щом отсега искаш временни раздяли, дали ще може да разчита занапред на теб или ще бягаш като се появи проблем.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: eb0a85a787
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Егати съветите са ти дали.. а не ти ли минава през ума, че момичето просто не обича секса колкото теб, че при жените не винаги само мускулите от фитнеса са важни. Ми опитай с малко романтика, внимание, попрочети за женската психика и тогава виж как ще са нещата! И не говаря за пари, за материални неща а просто за внимание, накарай я да се чувства обичана и желана, не я прищпорвай.

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: dad5947e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   4-ти отг. Лошото е, 4е преди година исках да и предложа и бях в 4ужбина за 20 дни и като се върнех исках да го направя, но се слу4и така, 4е тя ме излъга за едно излизане ве4ер уж с наши приятели общи, а била с др дето не ги познавам нейни колеги. Даже ми беше казала, 4е си е била в 10 в къщи и е заспала и 2 ми е писала, а то тогава се е прибрала. Никога не ме беше лъгала до сега и някакси отка4их след тази слу4ка, а тя се оправда, 4е не ми е казала, защото съм бил дале4 и сам - да не ми ставало кофти и да ме изнервя и уж щяла да ми каже като се върна. И от тогава запо4на за вси4ко да ме лъже и да крие и да ме обвинява, 4е аз съм виновен защото съм се ровил в нещата. И от тогава аз станах и супер съмнителен и нервен също понеже си загубих доверието! А и държа да отбележа, 4е аз съм и 1вия.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 182b744c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   3 номер, мъж или жена си? Страхотен коментар, абсолютно точен, евала.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker