Нулево желание за интимност след раждане и кърмене - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нулево желание за интимност след раждане и кърмене
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 2576 пъти
Здравейте, хора.
Искам да споделя какво се случва с мен, да потърся сродни души и съвет.
Имам бебе на годинка, което още кърмя.
След раждането изпитвам едва ли не погнуса от секса. Никакво желание нямам. Обичам мъжа си повече от всякога, отношенията ни са прекрасни, не липсват милувки и моменти на нежност, но само идеята за секс ме отвращава. Той ме разбира, говорихме и не настоява, не се сърди или друго.
Но аз изпитвам някаква вина и не зная как да си помогна.
Може би консултация със сексолог или психолог?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8679da168e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако не консултира бързо мъжа си сексуално гаранция, че друга ще ти направи. Търси тогава брачен консултант.
Ако принципно не сте правили секс след 6, 7 месец от бременността, защото вече ставаш дебела (аз лично се чувствах кит въпреки че качих само 16 кг за цялата бременност) и добавим 1 година след раждането, значи мъжа ти е на сухо от 1 и половина близо...
Няма да закъснее секса с друга.
Ще ти кажа нещо - правих секс с мъжа си на 18тия ден след раждането на второто ни дете. Не бяхме правили секс от началото на 6ти месец и бързо изчислих, че е време освен майка да стана отново жена и съпруга.
Не казвам да се втурва жената да прави секс на 2рия ден, но 1 година... Ще ме прощаваш. Влизай в час или няма да се сърдиш ако почне да скита.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a28607a3c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз съм в подобна ситуация! До преди 2 месеца кърмих, а сега съм бременна, но честно казано и преди да спра да кърмя нямах желанието, което имах преди.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6ded14940c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жена ми беше така. Изневери ѝ! Може би с над десетина жени в продължение на две години. Разкри ме и либидото и се върна. Сега пак е същата и пак ще изневеря! Даже този път я предупредих и тя казва, че няма проблеми. Еми няма няма и аз ще си правя кефа и аз съм човек.
М29

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 05a59d1bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ендокринолог.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0aba6b3452
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Радвай се, че имаш такъв прекрасен съпруг до тебе, но знай, че търпението няма да му е вечно. Цяла година го държиш на сухо много е. Моят съвет е. Дори и да те е гнус направи го със съпруга си. Така полека лека ще се отприщят нещата.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 213dc32cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че това е някаква защитна реакция на женския организъм. Ако тази ситуация продължи след кърменето, се обърни към психолог самостоятелно, без да е семейна консултация. Аз имах такава погнуса след аборт, мина след 7 месеца от самосебе си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0d3cd1346a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Чакайте. Не го държа на сухо една година. Правим секс , да речем, 4-5 пъти месечно. От втори месец след като родих. Иначе до седмица преди раждане правихме всеки ден. Либидото ми беше ударило тавана. А и принципно сме така.
Но сега е насила, не ми е хубаво, гадно ми е, понякога усещам и сухота.
Въобще не съм себе си.
Любовница няма да си намери, а ако си намери - сапун не е- няма да се изтърка.
Притесняват ме собствените ми чувства на отвращение и вина.
А нямам желание даже и за соло игри.

Ендокринолог е добра идея. Благодаря

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 77bf5f152d
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

9.   Ех, горките мъжлета... Те са се родили, за да правят секс, а лошите жени, които си скапват целия организъм, за да им родят деца, не им се прави секс постоянно.

С този курвенски манталитет, не само, че ще останете без жени, ами и без наследници. Ще лъскате бастуна яко. Никоя не харесва мъжки курви и лесно можете изритани, така че си сядайте на задниците и умната. Ако не - здрав шут отзад. Няма кой да ви търпи.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b9b1b3e992
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Освен майка си и жена, не го забравяй. В България се прекалява с обсебването на детето, хигиена, ограничите контакти и излизате при това родитилите масово много помагат, за разлика от държави, където това въобще не и така. Колкото и мъжът ти да е добър и детето да е най-важното ако не поддържаш брака си, скъсаната връзка трудно се възстановява.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 802fbf63c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   1, и какво? Да се насилва ли авторката? Ти въобще нормална ли? На горките мъжлета пенисите ще паднат, ако почакат да се възстановят жените им след раждането на техните деца, ТЕХНИТЕ! Забравих, да, прости ми. На горките мъжлета все някой трябва да им слугува, да се съобразява с тях, да прави жертви... Само не разбрах какво дават те и правят в замяна, освен голямото нищо, цивренето и капризнеченето.

Не мога да повярвам, че съществуват толкова неадекватни, тъпи и безморални хора. Нима подкрепяш курвалъка? Изневяра от страна на мъж към жена, която 9 месеца се мъчила, докато РОДИ собственото му дете, пак мъчително? Ти си за лудницата, както и номера 4, 6 и 10. Ебаси гнусното, курвенско, долно, идиотско, мъжко племе. От ден на ден ставам все по-голяма мъжемразка и все повече се убеждавам, че от българските мъже (курви) нищо не става. Неслучайно българките търсим чужденци и все повече намразваме ганьовското, курвенско племе. Сами си го правите. Вие топите България с вашите курвенски номера и проклетия.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6aa34d02eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За номер 4 дори няма да коментирам що за мъж! Един от поредните чиито полов орган е много по- силен от интелекта, разума или което и да е човешко качество в живота им. За теб авторке мога да кажа, че това е хормонално или дори нормално, след бременност всяка жена има различни защитни промени и реакции. Това е временно според мен. Чудесно е, че мъжът ти е достатъчно мъдър поне за сега да те разбира.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2c65239611
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Феминистките пак започнаха...
Кой казва, че трябва да прави секс с него насила? Тук въпросът е липсата на сексуално желание между партньорите. Каквото и да ми говорите, това е червен флаг за някакъв скрит проблем във връзката. Не съм в главата на авторката, не знам дали е следродилна депресия, някаква защитна реакция, дали нещо им куца. Може да е нещо, което дори тя не разбира на съзнателно ниво.
Тук не става дума да му пуска насила, а да работят заедно над проблема и да върнат романтиката и интимността. Авторке, помисли над това, потърси начин. Отидете и на семеен терапевт, ако се налага.
Аз лично като мъж не бих искал жена ми да прави секс с мен без желание. Но бих се чувствал и много зле, ако няма интимност и тя не иска да работим над проблема.
Успех и дано намерите отново път един към друг!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1c93c9f6c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторката едно пита, вие друго и отговаряте.
Сега, по мое мнение, посещавай лекар. Не е нормално да не чувстваш желание и да ти е гадно докато кърмиш. Кърмила съм две деца и не съм имала проблеми с желанието.
Маги

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker