НЕспиращо желание за секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

НЕспиращо желание за секс
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3772 пъти
Здравейте,
откакто стана лято и времето се затопли, жените започнаха да излизат по потничета и къси поленца, някои без сутиен.. абе може ли такова нещо значи? !? Много се дразня.. не шегувам се разбира се. Не се дразня, но много ме е яд, чувствам се като вързано куче пред което се разкарват най-вкусните кокалчета и искам да ги изям всичките. Изобщо много ме тресът хормоните и вие сте виновни жени!!
Става ми все по-трудно да се удържам, особено когато видя че и отсреща има интерес! А не трябва, не е морално.
Коментирайте

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1384ee4739
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Споко аз съм в същото положение. Засега се задомолявай, апа след няколко години ще има да ги оправаш тия поли и потници...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: be5d563517
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   браво момчета, радвайте се, че не е обратното! Значи сте здрави млади господа и няма за какво да се притеснявате!
И НОСИМ СУТИЕНИ между другото, ама вие си въобразявате, че не носим. Аз така в началото на връзката си носих един без подплънки, явно са ми прозирали зърната и приятелят ми до ден днешен твърди, че съм го била съблазнила, защото не съм била носила сутиен! Не е вярно, просто лятото се носят по-лекички материи.
Сега и без това са ми станали толкова големи гърдите, че не ме оправят леките сутиени (ако не искам да предизвикам скандал)... но тренирам за перфектни бедра и ще се пусна след месец с къси панталонки до под дупето, горе с една тениска и съм аз. Терзайте!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e1c656dcbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Защо пък да не е морално, да не би да си женен? :D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8c35a537e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Удари си една ч*кия. Порасни!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7e04d1dcf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   да уе, тея жени нямат милост значи :-)

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f5cd750575
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   3 и какво сега, женените хора нямат ли право на фантазии?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ac53a986cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ха, ха - това да се чува. И какъв е проблемът - нямаш приятелка или не ти стига? Но все пак си гледай на воля и се пробвай - тогава ще ти стане още по-топло, но пък и мноооого приятно.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9fa02770ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами не имам си приятелка, затова ме гони гузна съвест като се загледам по някоя мацка като тази от номер 2. ЗАЩО НИ ИЗМЪЧВАШ 2!! :)) Оценявам женската красота може би повече отколкото трябва, проблемът е че когато видя нещо и го поискам трябва да е мое! Та така измъчвам се
Мъкаааааа
П. С. не познавам мъж на който да му стига секса..
С уважение, от автора

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9825a7b316
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Вижте момчета аз сам момиче и ви разбирам, но за съжаление съм на 12, ако мога някак да ви помогна... Дори и със секс.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e2e4f8cfff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   аз съм 2. - на моят мъж му стига сексът, вчера се беше скапал от жега и фитнес и не можа да се „разпише“ вечерта, затова пък току що го направихме...
и въпреки това и той се заглежда. Много се разочарова, защото рядко намира хубавко момиче, но като види - падат му зъркелите. Смешна история, нека гледа.
Накрая ми казва - хм, пак ти си най-хубавата и поемаме към вкъщи, където може да ми докаже, че действително мисли така много е горд като на другите мъже им текат лигите по мен, но и ме ревнува де.

Аз не го правя заради мъжете. Обичам да изглеждам добре и според мен, повечето жени не съзнават, че вие ги зяпате като разгонени кучета. Напълно игнорирам зяпащите мъже. Моят мъж поне може да зяпа „легално“, но ми е много смешно, когато хвана някакви мъже, които скришом от жени и приятелки хвърлят по един поглед - жал ми е за тях, горкичките разгонени кученца!

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 99d5475955
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тук има голяма нотка на гордост от това, че мъжат ти гледа жени и после забързано се прибира да ти го сложи. Знаеш ли на какво ми лъха твоят коментар. На повърхностна жена, най-вероятно мъжът ти е от онзи тип - як с гола глава, с малко сиво вещество в главата. За съжаление времето на тези мъже отмина отдавна, вече не са модерни. Ти също със своите гърди и прекрасно тяло по което кученцата хвърлят по един поглед. Ще си останеш само 3 секунди в погледа ми и после ще съм те забравил, като ще съм преминал към следващата с оголен бюст и голи крака. Никога не бих разговарял с подобна жена нито бих искал да имам общо с такава. Защото възможностите и достигат до там, докъдето и е бюстието. Нека съм разгонено кученце.. а ти ходи да си купуваш дрешки в мола

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e2e4f8cfff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   определено съм горда, че мъжът ми гледа (и бива заглеждан) и после си идва с мен вкъщи.
Той има много коса, две висши образования в чужбина, докторска титла и много сиво вещество в главата си.
Аз НИКОГА не разголвам едновременно и крак, и бюст. Ще ме видиш в 90% от времето с дънки, блузка горе (с малко деколте) и спортни обувки. Работата ми го налага да съм по-елегантна понякога, но от години не съм разголвала бедър, защото бях напълняла. Да (както писах) цел ми е да отслабна и да се стегна до толкова, че в края на лятото да се пусна по къси панталонки под дупето и не намирам за лошо нещо да събирам мъжките погледи, защото точно сега работя много над тялото си и ми трябва признание и мотивация, а каква по-голяма от тази в очите на господата.
С такива панталонки бих облякла, между другото, затворена тениска и спортни обувки, от 14-годишна си имам принцип да не разголвам твърде много.

и да - ще си накупя нови дрешки в мола, защото заслужавам - работя много, стегнах си тялото с много усилия, остава ми хубав гардероб .

12., слава Богу, че съм си намерила точния мъж и не го намирам за правилно да му обсебя всякаква свобода, нека си гледа човекът, има и други хубави жени на тази планета - апетит се събира навън, яде се обаче вкъщи! Грозно е за мен, когато мъжете зяпат скришом, точно когато приятелката им гледа другаде, сякаш са престъпници някакви - затова пък зяпат натрапчиво! Много е гадно!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 96fc6c336a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Последният ти коментар номер 13 беше доста умерен и наистина доста точен. Но номер 12 е прав, че първият ти звучеше някак си вулгарно за мене. Един вид впечатлението е, че ти нарочно се разголваш, за да те зяпат мъжете и те радва един вид да си обект на техните фантазии и че си хипер горда, че мъжът ти заглежда, но е само с теб. Един вид колко съм специална, за да ме гледат всички и мъжът с мен да е само с мен.
Радвам се, че си намерила точния мъж и че обясни по-подробно какво имаш предвид. Иначе наистина човек оставаше с едно много грешно впечатление.
Що се отнася до автора - наистина много жени не го правят нарочно. Топло е - не можем да се обличаме като монахини или да се забраждаме като жените от изтока. Ние като виждаме мъже нон стоп само по боксерки или къси панталонки и я с тениска, я без - какво да кажем. Всеки гледа да се охлади :)
Ана

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e2e4f8cfff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   14, радвам се, че си разбрала горе-долу, какво имам предвид. И да, хипергорда съм, че мъжът ми има свободата да си гледа на спокойствие и заедно даже обсъждаме някоя хубава жена, но после си е само с мен. Това за мен е нещо специално.
Разбира се, че се обличам и за мъжете, коя жена чеснто може да каже, че не ? дреме, какво мислят хората за нейното облекло и външност? И да, радвам се НЕ на натрапчивите тайни погледи, а на признанието в очите на някои мъже, на комплимент, на добра дума. Едва ли има жена, която харесва грозните подсвирквания, натрапчивите погледи на мъже, когато жените им гледат другъде... Много съм против това да се внушава чувство на вина на господата, защото гледали - ами ще гледат, защо не?
И да - горда съм, защото и мъжът ми го заглеждат, едно момиче в трамвая му пъхнало някаква бележка с телефон, но е чисто изкуство (а и мотивация) да бъдеш просто с една крачка пред конкуренцията.
Аз, признавам, повече гледам жените - първо ми харесва как се грижат за себе си или пък някакъв стил си харесвам, прическа.
Много ми харесва също, когато младо момиче или жена със стегната фигура си облекат късо панталонче и това ме мотивира да работя над своята собствена фигура и да, когато събера мъжките погледи НАРОЧНО ще е бъде! Кой облича къси панталонки до под дупето за да се разхлади? Честна съм да си го призная, харесва ми да бъда харесвана жена, но пък знам, че не съм единствената, дами, нека не щадим мъжете - лято е!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker