Първият път с нов партньор :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Първият път с нов партньор :)
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 3923 пъти
Здравейте! Никъде в сайта не успях да намеря подобна тема, за това благодаря предварително на редакторите за одобрението!
Въпросът ми е и към двата пола, как се справяте с притеснението /ако има такова/ с нов партньор? Гледате ли всичко да е изпипано до последния детайл? Къде? Как? Кога? Да не би случайно да съм пропуснала косъмче тук и там? С приятелят ми все още не сме били интимни и макар че и двамата сме имали предишни връзки изпитвам леко неудобство и притеснение дали ще си паснем и тн? Определено има химия.... Споделете ми при вас как са протичали първите пъти с нов партньор? Имате ли си трикчета и тн?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 05fcd78be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   В началото е неловко после всичко е ок.
При мен първият път с нов партньор беше преди 6 месеца в нас ,за да ни е по удобно. Преди него съм спала само с един.Беше ми повече странно от колкото притеснено.А колкото до другото - не ,не съм се притеснявала толкова много за външния си вид ,защото винаги преди секс се обезкосмявм и си взимам душ и всичко е в норма. :D Разбира се малко или много ми минават някви негативни мисли в главата ,но е неизбежно предполагам.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 54505dda2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-вече гледам да съм добре изкъпана, почистена и ароматизирана. За дрехи и грим не се престаравам, нещо съвсем семпло - дрехите бързо се свалят, а размазаният грим е грозна гледка.

Иначе вълнение винаги си има, ново е, непознато, пък чувства ако има да не говорим. Нормално е, аз си го изразявам и си казвам директно, че се вълнувам. Мъжете видимо се кефят, като те гледат такава.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3eb7a36df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Просто гледам да съм перфектно поддържана и изглеждаща - блестящ лосион, педикюр, маникюр, чиста и спретната коса, хубаво ухаеща и мека кожа.. красиво бельо. И не само при нов, а всеки път!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 045176b584
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Въпреки, че съм на 25 години, притеснението си го има. Винаги когато обичаш, има притеснение да ти се подкосят краката, да се притесняваш как ще изглеждаш в другите очи, дали ще хареса нещо в теб което не си харесваш като например малките ти гърди хахха но... Когато има любов, човекът те предразполага да не мислиш, може и да се съблечете бавно, може и да не бързате, за да има време да се отпуснете и после просто да спрете да мислите. При мъжете май има по-лош ефект отколкото при нас жените, те могат от притеснение да не го вдигнат, нищо че предишни пъти при натискане го е вдигал за секунди, но на мен не ми пукаше, можеше дори и да си лежим голи когато стана това. Първи път винаги ще има, притеснение ще има, но при всички положения ще бъде хубаво, различно хубаво. От следващите пъти може и да се напаснете по-добре, но този момент не се забравя, дори и леко нескопосан да е бил, беше един от най-най-прекрасните. Просто бъде нежни и покажете любовта си, не бъдете груби, има време и за бурен секс хахха този момент е за отпускане и показване пред другия колко го желаеш и няма грешни неща!!!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d6c4f939b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Бия си задължително една чекия преди срещата за да не свърша бързо и да съм по издръжлив. И до сега винаги ми се е получавало.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 974abdced8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хубаво е по време на самият акт да го питаш какво обича и да му покажеш, че можеш всичко!! За да иска пак и пак и пак!
Обичайте се, докато е време, че после... язък и ще съжалявате.
За подготовката преди самият акт е ясно. Къпеш се, приготвяш се... сервираш се сама на леглото и оставят не него да те... ИЗЯДЕ! :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6827b1cd80
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Интересна тема!!! Когато за първи път бях с момиче, бях вече в годините след казармата и бях студент! Тя беше на 18 години и водеше полов живот от три години! Беше полигамна и поради тази причина е разкарах! За нея нямаше тайни, въпреки, че беше още току що навършила пълнолетие! Минаха три срещи, преди да има сношение, докато при втората такава беше в дамската тоалетна в спортната зала в ректората! Каква ирония, по подобие на друга история. Не правих с нея секс, защото не ми вдъхваше доверие и нямах презервативи! Пипах я само, а тя нямаше търпение да го направим! Само да ти кажа, че беше много мокра. Никога не съм имал полов акт без презерватив! Пазя се, но същевременно е опасно да правиш орален такъв на жена, която не познаваш! Можеш да хванеш мнозина от ППИ, такива каквито се предават и при сношение! Ходил съм на лекар и всичко е наред! Първият полов акт може да е навсякъде, стига разбира се и двамата да го искате и е ВАЖНО да имате презервативи! Ако момичето е девствено и го е страх от това, можете първоначално и само на френска любов! Така хем ще ѝ е приятно, хем ще опознаете взаимно тялото ѝ! Кога, когато се почувства готова! Как... , облечена сексапилно- може клин, къса поличка или рокля, дълги чорапки или чорапогащник, варианти много, хубаво изрязано бельо и т. н. Ако и двамата сте окей за това, той ще чака, ще чака и когато си готова за това да влезе в теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker