Снимане и правене на порно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Снимане и правене на порно!
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 10039 пъти
Здравейте! Спешно имам нужда от информация и съвети относно порното. Момче на почти 21 години съм, гледам порно и се интересувам от това как се прави порното? Интересувам се от въпроси от рода на:1. Къде се снима порно? В кои държави и къде в градовете ли? , 2. Трябва ли хората снимащи се в порно сцени да минават медицински прегледи за да се види да ли имат някакви заболявания и за да бъдат одобрявани за тази цел? , 3. Всички актьори ли са пълнолетни, а непълнолетни снимат ли се? , 4. Ако един порно филм е сниман някъде в САЩ, той къде се излъчва-само в САЩ ли или например извън САЩ да речем в Русия и България? , 5. Тези които се снимат в порното не се ли срамуват и притесняват, че техните родители, близки и роднини могат да ги видят в някой клип по някой порно канал по телевизията или в интернет? , 6. Хората само заради заплащането/парите ли искат да се снимат? То ми е ясно че безплатен обяд няма! Ами заради удоволствието? , 7. Участието в порно сцени и филми по собствено желание от страна на снимащите се ли става или принудително? Изобщо заинтересуван съм от този род въпроси при правенето на порното! Все още съм много млад и нямам опит, дори си нямам приятелка и изобщо не съм го правил досега! Къде мога да намеря такава информация за снимането на порно-в някой сайт в интернет или в някоя книга? Но чак да има книги и наръчници за тва как се прави и снима порното, малко се съмнявам!
За мене си предполагам, че порно се снима в САЩ, Русия, развитите държави от Западна Европа, ами в България? Предполагам, че хората ги снимат в къщи и вили във вилни зони или в предградията на големите градове или в далечни квартали, че минават медицински прегледи преди това и т. н. но не съм сигурен на 100%. Затова искам да помоля Вас читателите и потребителите на сайта, ако може да ме "светнете" по този въпрос! Особенно тези от вас които са по-опитни от мен в тази материя. Ще Ви бъда безкрайно благодарен и задължен! Просто не знам към кого друг да се обърна, а ми е супер важно това. Искам да зная всичко за снимането и изобщо правенето на порно!!! Ето например любимите ми категории порно са Тийн и Йянг, изобщо си падам по младите момичета на по 18, 19, 20 години защото и аз съм млад като тях, чак през декември ще направя 21. Дано темата за която искам да ви питам не ви се стори странна? А се надявам да ви заинтригувам с моето питане! Дано да искате да ми помогнете да разбера нещата в този така да кажа"първи занаят"!!! Предварително искам да Ви благодаря! Ще очаквам отговори от вас!
Дано редакторите да публикуват тази тема и тва мое питане! Интересно е!
Довиждане от мен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5bb6da5c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В САЩ е много разпространено. Както има агенции и кастинги за игрални филми, така има и за порно филми.
Ако не е някакво домашно любителско порно от типа на "ох Митко, Митко, айде, че закъснявам за даскало" то задължително актьорите трябва да преминат медицински тестове.
Задължително актьорите трябва да са пълнолетни. Едно от първите неща е да представиш лична карта или друг документ с който доказваш, че си пълнолетен. В белите държави за разпространение на порно филми с непълнолетни или малолетни лица е подсъдимо, а на никой не му се влиза в затвора.
Даденият филм може да се излъчва само в САЩ, може и в други държави, зависи от самата компания. Но нали знаеш, че в днешно време с интернет, един филм може лесно да се разпространи навсякъде.
Да, някои се притесняват. Имах една колежка, която участваше в лесбо порно, и чак след години мъжът й го видя съвсем случайно. Последва развод. Аз също се притеснявам понякога, ако трябва да бъда честен.
Аз лично се включих към тази индустрия заради заплащането. Никога не съм имал намерения да участвам в порно филми. Работя за малка компания, и доста често трябва да снимам с доста възрастни жени, с които по принцип никога не бих легнал. За повече пари са ми предлагали да снимам в гей и би порно, но съм отказвал.
Няма как някой да те склони да снимаш порно, е освен ако не ти е опрял патлак в челото. В моят случай: Работя в САЩ, един ден ме забеляза агент, даде ми визитката си, отидох на интервю и така.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 856294c67b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Във всяка Европейска страна се снима порно, но най-големия продуцент на порно е САЩ. Има много документални филми, пусни си в ютуб и ще научиш отговорите на всичките ти въпроси в детайли. Гледай филма "Linda Lovelace" и ще видиш как е тръгнала порно-продукцията. Като цяло тя е внесла тренда на снимане на порно-филми, но подтикната с насилие от извратения си и алчен съпруг. После става норма и мода в развлекагелната итдустрия и много жени започват да се снимат доброволно, защото много други жени го правят и става общо взето порочен кръг, като днес едва ли не за тези жени, които се снимат е престижно да се снимаш в порно.Много от тях, да не кажа 99% съжаляват, защото са разочаровани и очакванията им не са се оправдали. Що се отнася до болестите, гледай интервюта със Саша Грей, тя казва , че са я заразявали с гонорея, дори един път е получила възпаление на бъбрека от прекалено брутални сцени. Тъй че не е безопасно, много от актьорите предоставят фалшиви изследвания и т.н. За мъжете- те се снимат заради удоволствието, но мн често не може да им стане с часове и не е това, което са си представяли. Ако беше хубаво , нямаше повечето порно -звезди да приключват кариерата си само няколко години след като са я започнали.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ab22263222
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И на мен ми е интересен въпрос 5.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e49fd9b15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Голям интерес, бе момче! Да не си решил порно звезда да ставаш? Първо научи „занаята“ практически, не само от порно сайтовете.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: aaebfcf14c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   На повечето въпроси са ти отговорили и аз съм съгласен с тях, няма да повтарям същото. Иначе на номер 5 - по принцип в порно филмите се снимат или курветини, на които не им пука кой роднина какво щял да каже, или такива от нездрави или бедни семейства. Т.е. тези, чиито родители така или иначе не се интересуват от тях и те затова са и станали такива, просто да оцелеят, след като нямат подкрепата на семейството си и са отишли в големия град без образование и трябва да ядат. Естествено, че такъв човек лесно можешда го прилъжеш с едни 500 долара за 1 час снимки, с които той ще си плати наема примерно. Както се казва глада е по-силен от тока.

На 6. - бях гледал интервю с порно актриса и беше казал, че рядко изпитва удоволствие. Това си е просто работа и за тях не е секс. Постоянно някой режисьор ти кибичи на главата и ти казва "Сега пъшкай, сега се легни еди как си, сега лапай, сега гледай перверзно, това не стана, давай от начало, сега ти се развали грима, изчакай да те оправят". Нали се сещаш, че така няма как да изпиташ удоволствие, защото то не е като да го правиш с приятелката си. Даже спермата често е фалшива, защото понякога се налага да се правят по 10 дубъла и нали се сещаш, че мъжа няма как да се изпразни 10 пъти за половин час. Или просто за да е по-ефектно. Бях чел, че я правели с мляко и нещо си, забравих. Отделно има пози, които са трудни и се изисква сериозна подготовка преди заснемане и пада голямо наместване, намиране на правилния ъгъл на камерата и т.н. Не е така - хоп почват се и някой просто си снима. НАгласят се предварително няколко камери, осветление, дубли се правят, това-онова.

Има си в нета мейкинги и може да видиш как се прави.

7 - надали някой се снима, защото са го накарали на сила, след като има достатъчно леки и наивни жени, които за 500-1000 долара ще се снимат напълно доброволно. Ако са принудени е по-скоро от обстоятелствата.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ae64cb9ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз имам друг въпрос - вярно ли е, че за качено видео в порнхъб дават по 36 000Е?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7084667b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   До номер 7: не знам, не съм чувал! Сега до автора: Аз съм на 36 вече, но обожавам да гледам порно с бременни, зрели и майки, в гинекологичния кабинет, и по-възрастни! А има и т. нар. "домашно порно"-то поне е без режисьори, дубли и прочие, а и е съвсем естествено-двамата партньори пускат камерата и започват-снимат се и с камерата на компютъра, поради което образа е малко неясен, няма постоянна или никаква смяна на кадри, докато трае клипа-обожавам ги тези домашни филми, защото няма нищо нагласено и е така, както го виждаш! Докато при промишленото порно всичко е синтезирано, така да се каже! Както някои казаха по-горе, всичко е по команди, аз само допълвам каква е разликата между двата вида порно! Домашното си е домашно-снима се с една-единствена камера, което разбира се, не те прави "разноглед"! Ти, авторе, явно не знаеш, че съществува такова порно! Е, сега вече знаеш! Човек се учи, докато е жив! А и аз съм твърде любопитен и винаги откривам ново домашно порно, а и да не забравя-това е и любителско, т.е. "аматьорско порно"! И не, тук пари не играят, нито се снима цяла седмица, нито се търси терен-говоря за всичко, което е "зад кулисите" в нелюбителското порно! Пусни си такова порно, просто да видиш каква е разликата! Това е от мен!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a6b828e1d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Няма такива големи пари в порното,както си мислят повечето хора,тарифите са от 50 до 1000 долара за час,но за да достигне 1000,актрисата трябва да изглежда перфектно и да прави абсолютно всичко,което можете да си представите!!!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bab35ba655
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам, но за мен чешките POV продукции така завладяха нета през последната декада, та имаш чувството, че след САЩ са най-големите износители на порно. Толкова много момичета се наложиха, че имаш чувството, че всяка трета чехкиня между 18-30 години е порно звезда.
Откъде е този хъс и мерак за снимане у тях, спрямо една Полша или Унгария?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3a0fa866d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не бе. "Момчето" на 21г лъска здраво и мисли как може да чука гратис, че и някой лев да вземе. Да те помпи отзад чичо педеруга устройва ли те? Вторият въпрос е - бързо ли се празниш?

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7e3b38cd20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Онази вечер по Дискавъри даваха точно филм за порноиндустрията. Порното е породено от наркоманията. Родината на порното е САЩ. Намери този епизод от архива на Дискавъри и най точно ще си отговориш на въпросите които задаваш! Няма порно без наркотици, вървят си ръка за ръка.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c56153c529
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Навсякъде се снима порно, но най-много в САЩ. И си има строг регламент. Всички актьори са пълнолетни, минават на медицински прегледи периодично и си имат договори. Това си е професия. Точно както се провеждат кастинги са филм, точно така се правят кастинги и за порното, е разбира се в големите компании. Ако си се снимаш с домашна камера с гаджето, разбира се е друго, но то за това си се води в категорията "аматьори".
Освен това снимането на професионален порно филм си е като снимането на всеки друг такъв. Има си бюджет, сценарист, режисьор, гримьори, декор... Това, което пускат безплатно са само някои сцени, но си има професионални филми с бюджет от милиони долари. Май най-скъпият беше някаква порно версия на "Карибски пирати".
След това идва ред на снимките, не си представяй, че е толкова забавно, понякога една сцена се снима доста пъти докато я хареса режисьора, понякога точно когато е забавно следва "Стоп! Оправете грима!" или преснимайте от друг ъгъл. Точно както всеки друг филм. Освен това много често, за да са в кондиция на мъжете им дават виагра, а жените ги мажат с лубриканти. И изобщо порното е толкова фалшиво, че идея си нямаш!
Ако някой ден си с момиче, съветвам те да не се държиш с нея като с порно актриса, че ще избяга с 200. Между порното и реалния секс има ОГРОМНА разлика!
Гледай, забавлявай се, но не приемай всичко за истина, точно както филмите не са като реалния живот.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: 2 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker