Чувствам се на кръстопът, защото го обичам и искам заедно да имаме дете... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Чувствам се на кръстопът, защото го обичам и искам заедно да имаме дете...
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 5154 пъти
Здравейте! Много бих искала да чуя искрените ви съвети, като се осмеля да ви помоля да се въздържате от морализъм. Поне аз смятам, че не е от полза.

Приятелят ми е семеен, заедно сме от 2 години и много се обичаме. Той не се разбира със съпругата си от години, но има деца и не може да напусне семейството си, защото най-малките проблеми за тях ще се окажат финансовите, меко казано.

Дотук може би банална история...

Въпросът е, че аз много искам даа забременея и биологичен часовник, какво ли, но това е най-важното за мен в момента. Говорили сме с приятеля ми за това. Той също го иска, но е в много по-сложна ситуация и не знае как да постъпи. Много рядко правим секс, без да се пазим... Рядко вероятно за да се осъществи желанието ми.. Чувствам се на кръстопът, защото го обичам и искам заедно да имаме дете...

Дано това не ви шокира и ми помогнете със съветите си..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 8 месеца
hash: 77b67e0c16
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма да чета морал :) Аз най-малко трябва да го правя, моята история не е като твоята, но пак съм на кръстопът - и двамата с моето момче. Мога да ти кажа да послушаш сърцето си. Ако искаш дете от него - говори с него... мълчанието е най-големия бич за една връзка....

За всички, които ще те осъдят - не съдете другите, защото един ден може да се окажете в тяхната позиция. В това съм се убедила - никога не казвай никога!
Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 8d7e11de23
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти. Пишеш "има деца и не може да напусне семейството си, защото най-малките проблеми за тях ще се окажат финансовите".

Ако ти родиш, няма ли да ги има същите проблеми, дори в по-голям размер? Дали тогава няма да се върне при жена си и да остави теб... Може да изпаднеш в конфликт и с него. Докато той не реши да се раздели с жена си не те съветвам да забременяваш.
Жалко за децата.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 660de046b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Редовно, без негово знание му пробивай презервативите преди секс ... другия вариант е, след секса да извадиш презерватива от кошчето за буклук, внимателно с чаената лъжичка да извадиш съдържанието му и да си го напъхаш там, където би трябвало да отиде. Господ ще те оправдае, защото и в библията е казано - не си хвърляй семето по земята...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 2ce2824d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря за коментарите! Последният беше наистина забавен и за малко ме измъкна от депресията ми... Иначе той няма да напусне семейството си, а и аз го оправдавам за това, наистина. Вечер обаче е наистина самотно!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: a6e392bfd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Зарежи го тоя мъж.
Или поискай от него да напусне жена си. Ако те обича ще го направи. Това с финансовите дрън дрън не е оправдание. Може да продължи да ги издържа и да се вижда с децата и след развода. Всички се развеждат.

Помисли дали няма и друга причина да не иска да напусне жена си, а именно, че му е добре с нея, свикнал си е и не му се ще да си променя живота, навиците и пр.
Ако толкова се обичате, ако сте от 2 години заедно - не разбирам... защо той играе двойна игра. подло е и спрямо теб и спрямо жена му.

Стария ултиматум / или аз или тя
Ако не подейства, изтрий ги тия две години от съзнанието си и потърси някой, който да обича само теб. Млада си още, нали?

 
  ...


...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: b741218fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Как така се обичате 2 години, той не се разбира с жена си, но се прибира при нея? Обича те? Може... Вземи се в ръце и изчезвай! После ще е още по-трудно. 6 години чаках бившия ми приятел да се реши за дете и когато разбрах,че тои не го иска-от мен или по принцип-го напуснах. И ние се обичахме... Лошо е обаче когато целите се разминават. А и той ти е казал че няма да напусне жена си.

5 е права-или/или? В противен случаи "Довиждане. Обичах те, но обичам себе си още повече." Успех ти пожелавам!

Бъди умна и не позволявай да ти отнемат времето със заблуди! 2 години са много време, за да предприеме деиствия. Щом не го прави... Трябва да си щастлива в любовта!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 6efa620ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм семейна жена с две деца и мисля, че бих могла да ти дам подходящ съвет. Преди време бях в твоето положение сега съм от другата страна. Много е трудно за семеен мъж да реши дали да остане при жена си заради децата илида се разделят щом не се разбират. Истината е че колкото по рано стане това, толкова по добре за всички. Той така ли иначе ще си остане техен баща ще им помага. Въпроса е дали той го иска-да бъде наистина с теб или си намира оправдание да остане с жена си. Постави му въпроса или или.

Изчакай да вземе решение и тогава мисли за деца.отговори си на въпроса той отговорен ли е.Бъди готова щом си с него да приемеш и децата му.Готова ли си за това.Преди всичко той трябва да реши.Ати си изясни за себе си тези неща които ти писах.Преди време когато бях в твоята ситуация аз сама напуснах човека заради децата му и уж да не му разваля семейството.сега разбирам че е било грешка.Ако твоя приятел е готов да остави семейството си мисля че няма проблеми.Но дотогава не се решавай на дете. Желая ти всичко добро.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 6efa620ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Щом все пак е съгласен да имате дете значи наистина има сериозни намерение към теб или ебезодговорен. Ти прецени.Защото ти можеш да разбереш най добре. Сърцето ще ти отговори.Вътре в себе си знаеш отговора.Когато реши с кого ще е тогава мисли за деца. Успех.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 6efa620ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Сигурна ли си че не си забавление за него?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker