С или без презерватив? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

С или без презерватив?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 3361 пъти
Има куп такива теми-знам. И всичките съм ги изчела. Без презерватив се усещало по-добре, особено за мъжете.

С моя приятел сме от половин година заедно. Той ми е първият и може би затова ми имаше доверие. До сега винаги сме го правили без. Един път както си лежахме и даваха реклама на “Дюрекс” и той ме попита дали съм използвала някога и аз започнах да се смея, стана ми странно от къде на къде? ! Но той продължи: “ сериозно те питам”. Все едно не ми вярва. После ми вика: “ може да пробваме някой път със”. Попитах го защо, като мъжете предпочитат без, а той ми каза, че съм в голяма заблуда. Останах замислена доста време. Секса след това ни стана доста рядък и кратък. Може би в месеца 2-3 пъти. За мен това е малко в началото на връзката ни и при положение, че съм на 22г.

Когато оставам у тях вечер ме прегръща, целува. Пише ми съобщения за секс понякога, а когато си легнем се възбужда усещам го, дори и сутрин, но не го правим. Бърза да става, да пие кафе или друга причина. Защо?
Не може да има друга жена, поне на този етап. Дори една нощ, докато спеше ме опипа и притисна доста силно. Първо ми стана хубаво естествено, но после не можах да заспя от мисли, какво толкова е сънувал, че така да направи? На сутринта същата рутина. А в началато всяка сутрин ме събуждаше със секс.

Днес примерно ми каза, че ще ходи да купува презервативи, а аз нищо не казах. Не знам какво става.

По-спокоен ли ще е с презерватив? Може би го е страх да не забременея, понеже от скоро все ми става лошо, но не съм даже и не искам да раждам скоро? !
Или пък наистина е по-добре със?

Но защо след половин година се сети, че иска със?
Започват да се появяват съмнения в мен. Дали ми вярва?

Той е доста по-голям от мен. Приближава 40те. ( Не съдете разликата ни, друг е проблема сега)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5911690e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има няколко варианта твоята история, ти вече познаваш човека и трябва да го наблюдаваш за признаци.
Едния вариант е, да спи и с други жени и да се страхува да не ти предаде нещо.
Другият е, да се страхува от това, че може да си с него само от финансова гледа точка, и искаш да го вържеш с дете за цял живот.
Моя приятел, също предпочита с презврватив, казва, че така се чуватва сигурен, че ,,беля,, няма да стане и може да се наслади напълно на секса.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d4e13be007
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пичагата дали не си е лепнал нещо от някой, хммммммм...

И сега да иска да прави секс, ама да не трбява да те зарази, хмммм...


В никаква грешка не си, първо... сексът без презерватив е в пъти по-хубав, по-удобен и по-желан. Единственият минус е, че не може да се свръшва вътре, ако жената не пие противозачатъчни.


Тука нещо мирише на гнило, та не се трае.




Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3fa097a827
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Инфекция, за която не знаеш?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a1af1d2f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Допускам, че ще е по-спокоен с презерватив, ще може да се отпусне повече. С мъжа ми изобщо не ползваме, той ги ненавижда и предпочита всичко друго, освен презерватив. На еднаква възраст са, между другото.
Обаче в твоята история, авторке, има нещо доста странно. Съвпадат неговия интерес към презервативите и разреждането на сексуалните ви контакти. Да ти е хрумвало, че самият той се страхува да не те зарази с нещо? Ако аз съм имала контакт с друг мъж, дори и да е използвал кондом, пак бих изчакала две седмици преди да спя със съпруга ми, защото горе-долу толкова е инкубационният период при повечето кожни или венерически заболявания преди да се появят симптомите.
В никакъв случай не искам да ставаш параноична и подозрителна, но това е една възможна хипотеза.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 622a81d2ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз не обичах да използвам презерватив. Но когато на една бивша й закъсня, а само преди седмица бяхме скъсали, акъла ми дойде. Теста се оказа отрицателен, но си взех поука.
Ако не сте в сериозна и дългогодишна връзка с мисли за общо бъдеще, нормално е приятелят ти да се страхува от нежелана бременност.
За какво му е да рискува да те забременее и да се притеснява всеки път когато прониква в теб.
Използвайте презервативи или противозачатъчни.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ba66145cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Хубаво му е без, ама само като си помисли, че може да забременееш, и не му се рискува. Винаги може да има друга жена, не си мисли, че си застрахована. Много хора лъжат. Въпросът е защо правиш без предпазни средства с човек, на когото не знаеш историята. Как се доверяваш толкова сляпо? Кой знае къде е бил. Винаги настоявай да е с, това половин година не е много време, никак даже. И той не гласува доверие на теб, а ти на него. Ти си била девствена, а той кой го знае с колко бройки и колко читави жени са били. Така че, ти гласуваш доверие на него, и то неоправдано. По-голяма съм от теб, на 27 съм, и с нов партньор винаги с предпазни средства. Никакви доверявания на сляпо. После ще излезе, че нещо си се заразила от друг, че си изневерявала, дори и да не е така. Просто твоя възлюбен никога няма да си признае, че той те е заразил. Отделно, че едва ли искаш дете. Ползвай си презервативи да ти е мирна главата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 164210f673
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   С моята мацка ползваме презервативи. Само анален секс правим без. Тя иска така. На голо отзад и било по-голям кеф.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: fbee23b797
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   С бившия ми прител винаги сме предпочитали спокойствието, което имаме при секс с презерватив. Аз с други не съм спала. За четири години се е случвало и да не ползваме предпазни средства, но това са били единични случаи, а и ние мислихме за общо бъдеще. Естествено, че усещането е в пъти по-приятно без кондоми и го казвам като жена, аз лично усещам разликата и за мен е много осезаема. Можеш да използваш противозачатъчни и да правиш секс без презерватив или да си купувате презервативи често, важното е да не се притеснявате от нежелана бременност.
Между другото, има ли някаква вероятност приятелят ти да си е открил заболяване/инфекция и да се опитва деликатно да те презпази, без да ти споделя? Може да е нещо старо или да го е лепнал наскоро. Възможно е и да се притеснява, че не може да те пази от нежелана бременност, защото си знае, че понякога се изтърва. Има много варианти за тази промяна в желанията му, но няма да е безцелна.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b46713b541
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Без

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2cfcf65deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Странното е че той иска деца, даже ми дава зор, но аз не искам все още.
Един път даже ми каза, че толкова ме пазел, чак не можел да свършва. Ми не ми стана много хубаво, понеже на мен секса не ми носи удоволствие все още, но се старая и винаги когато си е поискал съм му пускала. Отказ не е имал, дори когато съм се притеснявала, че нашите са в другата стая.

Споделял ми е, че преди е хващал гъбички от бившата му явно, но се е оправил и сега си имал едно наум. Каза, че ми има доверие щом го правим без, но защо сега си смени мнението? !

Авторката

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 112026cc4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Просто е. Човека има повече сексуална култура от теб и както чета от повечето даващи мнения. Или си мислиш, че като ти е първия и дай без презерватив, щото това ти е обяснението за нежеланото бебе. Споко. Те циганите и те си имат обяснения и извиненията за ниската си сексуална култура (също като теб, не мислиш ли?). Това, че вечерта те притиска се е породено от силна възбуда и няма общо с това дали иска да боцка някоя. А това, че се променя и не правите секс като зайци както преди се дължи на много фактори, но ти трябва най-добре да знаеш, все пак от скоро си се променила и съзряла сексуално, а и като се замислиш хората се променят с времето (за пример родителите ти, които надали се чукат като тийнове или както в началото на връзката им). Та съзряване и сексуална култура. Не е нещо извънземно де.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 07d106a917
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Секс веднъж месечно не е нормално според мен.
До 11: Майка ми е на 45 и прави секс всеки ден, ако не- то през ден.. разведени са с баща ми. Чувала съм ги и тя е казвала пред други хора. Така че,... не завиждам, не съм запалена секс машина, дори не получавам толкова удоволствие, но се съмнявам във всичко вече. Имало е случай, когато сме били на басейн и той е искал да го правим, а сега?!

Грешка е, че започнах да го правя без-Да! Била съм заблудена явно. С нов партньор след време бих се пазила задължително.

Между другото приятеля ми иска деца, което означава, че не ме пази от това.
Авторката

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9de1fe9fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Друго си е да и го отпереш на голо, без. Предполагам че и доста жени ще го потвърдят. По съвсем друг начин се усеща и проникването и акта.
Предполагам че и доста жени ще го потвърдят.

мъж

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ddf594d765
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Много обичам след края на историята да се напише "аз съм на 18, а той на 45 , ама това не е проблем" хахахахахаг вие сте чисто чао...а относно темата- чисто и просто си му омръзнала, за всеки мъж вече на средна възраст е добре да спи с по-млади само че желанието спира в определен момент. Просто си му омръзнаша

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2b035d1ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ти си, колкото мен ужас! Може ли да те попитам защо спиш с някой който може да ти бъде баща? Ти замислила ли си, че този човек може да има СЕМЕЙСТВО? Изглеждаш ми ужасно наивен човек, лошо. Човека крие нещо от теб, бъди сигурна в това. Може да е загазил нещо и да не смее да ти го каже. А ти си намери някой до твоята възраст, и проблема ще се реши. Може да е заразен от нещо, може да се "пази" от нежелани деца. А може би, просто жена му е усетила, че има любовница и съм сигурна, че в тази игра НЕ СИ САМО ТИ. Според мен го, зарязвай този, ти си на 22, каква редовна интимност искаш от човек който е близо до 40 години? За мен тази връзка е обречена.

- Облачето

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 620841e1c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До облачето

"може да се "пази" от нежелани деца. "

Да, мило Облаче, нормално е хората да е пазят от нежелани деца.
Братовчед ми се занимава с бракоразводни дела и ми каза, че групата на хора, сключели брак, поради нежелани деца, когато някой от апртньорите е бил под 25 години, е 80% от клиентелата му. Таквиа бракове траят 4-5 години, но завършват най-често със самотна майка със 140 лева издръжка, понякога и без "семейно жилище".

До авторкта:

"Странното е че той иска деца, даже ми дава зор, но аз не искам все още. "

Мила авторке - да "направиш" дете на жена, която не иска, си е чиста проба изнасилване. Приятелят ти просто уважава желанието ти, да нямаш деца с него в този моемнт от живота си.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 354bf8c96a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Според мене спи с друга/и и не иска да те зарази с нещо. Изобщо не е Нормално поведението му. На тая възраст не ги е страх от забременяване.
Ж 30

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker