Белег на гърдата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Белег на гърдата
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 2172 пъти
Здравейте. Не знам откъде да започна цялата история, за мен това е доста интимно нещо, което знаят само майка ми и най-добрата ми приятелка, но единствената причина да го споделя тук е, че сайтът е анонимен и е интересно да чуя вашето мнение. На 21 съм, момиче, винаги съм била по-стеснителна и срамежлива и не съм имала много опит с момчетата. Първото ми гадже беше на 19, съответно и първата целувка, първия секс. Не издържахме много, само 2 месеца, но просто не виждах бъдеще в тази връзка и двамата решихме просто да скъсаме и да приключим контакт, защото дори и като приятели не се чувствахме окей, просто допирните ни точки ставаха все по-малко. Преди около половин година се запознах с едно момче, с година по-малко от мен, като характери сме едно към едно, супер много си допаднахме, като външен вид не е кой знае какво, но пък излъчването му ме грабна. Тръгнахме месец след като се запознахме и в момента сме заедно от 5 месеца, всичко върви окей, но не съвсем. Преди 2 месеца му пуснах, беше ми споделил преди това, че е девствен, което за момче си е направо учудващо, личеше си, че няма опит, не че аз бях кой знае колко опитна, но всичко мина окей. Проблемът е следният - когато го правихме се съблякох само долу, защото нямаше как да му кажа за недостатъка, който имам. Не и сега. Адски голям комплекс ми е и не мога да му споделя такова нещо. Става въпрос за един белег на лявата гърда, който имам. Буквално историята е мега тъпа, дори в момента съжалявам, че съм направила това нещо, но преди бях на друго мнение. Малко след като скъсах с предишния ми приятел бях разглеждала снимки на смучки на гърдите и т. н. и реших и аз да си направя, за да не съм по-долу. Пробвах с прахосмукачка и нищо не стана и в някакъв сайт пишеше, че става с дезодорант, когато се доближи твърде много до кожата. Ами, аз тъпачката, това и направих, доближих го отстрани на зърното ми и пръсках в продължение на 20 секунди и то стана като скреж, след това не искаше да се махне, измих го и то стана като рана, мислех си, че ще зарасне и няма да стане нищо, но не. Белегът и до ден днешен си седи червен, все едно е изгорено, размерът му е малко по-голям от монета от 2 лева и гледката изобщо не е приятна. Мазала съм го с какво ли не, но няма никакъв ефект. Знам, че ще кажете, че аз съм си виновна и го знам, но искам да попитам дали има някакъв начин да се махне, защото не мога цял живот да се крия от приятеля ми и да го правя с тениска и да не вижда гърдите ми, а и трябва да му споделя рано или късно, защото може да почне да си мисли, че има нещо нередно и да ме зареже...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 39b85b072d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Разбирам положението ти. Не се безпокой прекалено, - по- тъмното петно до няколко месеца едва ще се забелязва. Може би, ако беше ходила десетина дни на плаж без горнище, вече нямаше да се тревожиш. И още не е късно за морски и слънчеви ласки. Но дори и без тях, въпреки, че кожата на гърдите е нежна, уверявам те, съвсем скоро този козметичен дефект ще отшуми и без третиране.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 91362f54f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Много опасно нещо си направила. Може би трябва да го види и доктор този белег.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 863769abd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче,
първо защо правиш такива глупости, заеш ли какви тежки последствия може да има това. Гърдите не се удрят и нараняват по никакъв начин, защото е опасно.
Второ искам да ти кажа, че аз имам родилен белег на гърдата и също ме беше срам отначало да му го покажа, но той реагира нормално и ми каза че си ме харесва така и това ме прави уникална, даже много обича да смуче гърдите ми да ги пипа, да сеършва на тях, не съм забелязала по никакъв начин това да го смущава.
По-добре ми кажи или направо се съблечи, пък той ако те обича ще те хареса, тъкмо така ще разбереш дали е за теб.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8ba960dfb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Иди при дерматолог и обясни че се е получило след пръскане с дезодорант, няма нужда да обясняваш, че си искала да си направиш смучка. Поне ще може да ти обясни какъв точно е проблема и какви възможности имаш, за да го отстраниш.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b280e90788
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Върви на кожен лекар, да ти назначи адекватно лечение. Колкото до гаджето, като толкова много се притесняваш, сложи лепенка и му кажи, че си си разранила кожата с дезодорант, не е нужно да му обясняваш какво си искала да постигнеш :Д Т. е. че си направила алергична реакция от употреба на дезодорант, понеже си пръскала директно върху кожата (няма да е лъжа). не вярвам да пропусне секса заради това :Д

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a55dcd0407
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм пристрастна и едва се сдържам като чета. Имам белег на гърдата си-не от слободия, а вследствие на операция за рак. Благодаря на Бог, изрязана ми е само част от гърдата. Сама си знам какво съм преживяла, колко сълзи съм проляла, как съм се крила от мъжа си и затова се чудя-нормални ли сте? То всички сме били млади и глупави, ама пък чак толкова?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c32ba552c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Срам, не срам - разкажи за това на дерматолог, че може да стане още по-зле и необратимо. Турбо тъпа си, но не това е темата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker